Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 22:15   #2071
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Katunia moj mężulko tez w pracy a ja siedzę na wizażu i ogladam hotel 52
HIII to mamy identyczny wieczor - u mnie tez hotel leci

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

zabciu - chcialam zrobic foto zeby pokaza spodniczke ale aparat nie dziala z kom nie robi mi teraz ladnych zdjec. ale znalzlam ja na necie-tu kolor czarny-moja jest mooocno granatowa
http://www.ffmoda.com/Products/women...K11520910.aspx

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Kurcze czemu zawsze jak ja mam czas wieczorem to tu cisza i nie ma z kim poklachać...
no nic nie zostaje mi nic innego jak isc spac
dobranoc kobietki moje
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 22:20   #2072
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
uuu no to super nam pogoda pokrzyzowala plany bo chcielismy przez majowy weekend zrobic zbrojenia cale i w tym tygodniu wolac gruche a niestety sie nie udalo.... teraz chlopaki sa na budowie i wiaza druty A ten podwojny mur buduje sie rownoczesnie??? tzn jedna warstwa maxow i do tego iles tam warstw cegiel?

no mam taki zamiar tylko ze na razie nie moge sie zmobilizowac a poza tym na razie nie bardzo mam co pokazac bo na razie mamy wykopany dol w ziemi i robimy zbrojenie takze na razie wielkich efektow nie ma... ale zloze na pewno
Ide grzac pizze bo niedlugo moi robotnicy wracaja
O kurcze szkoda, że Wam pokrzyżowała plany... nas w sumie też zdenerwowała pogoda ten śnieg i deszcz bo wypłukała niedoschnięty pigment ale murarz mówi, że naprawi
Jest dokładnie tak jak piszesz ciągną równocześnie czyli podwójna robota... a nawet potrójna bo cegła jest budowana na czysto... a jak się tynkuje i maluje dom z zewnątrz to mogą dowolnie chlastać cementem... a tu trzeba się starać, wycierać jak się pobrudzi itp także gdybyśmy mieli sam max lub suporex to z pewnością strop już byłby zalany do tego momentu

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
HIII to mamy identyczny wieczor - u mnie tez hotel leci

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

zabciu - chcialam zrobic foto zeby pokaza spodniczke ale aparat nie dziala z kom nie robi mi teraz ladnych zdjec. ale znalzlam ja na necie-tu kolor czarny-moja jest mooocno granatowa
Fajna ta kiecusia

Napisałam dzisiaj pracę zaliczeniową co mnie cieszy ale chciałam do końca tygodnia pracę skończyć ale pokrzyżowały mi się plany po pierwsze dowiedziałam się, że termin zerowy egzaminu będzie w sobotę (nikt się nie spodziewał) a do tego jeden dzień przepadł, bo ostatecznie leżałam z temp. 38 + sprawy budowlane...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 01:03   #2073
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
mam taka sukienke
http://moda.allegro.pl/sukienka-z-ma...581067376.html
tylko z niedużym okragłym dekoldem, nie kopertowym, czarną

czy wypada isc w takiej sukience?? mam do tego szare buty i szary krotki sweterek aaaa i dodam ze chyba musialabym ubrac do tej sukienki leginsy bo mi sie troszke podnosi i robi sie mini....chociaz musialabym ja przymierzyc bo od ciazy nie mialam jej na sobie....

nie wiem czy zrozumiale napisałam
mysle ze jak najbardziej bedzie pasowala ta sukienka
sliczna jest

Cytat:
napisano o 21:35 ----------

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------
pamietalas

bardzo ladna spodniczka
taka zwiewna

A u nas dzisiaj Cinco de Mayo ... takze czekam na mezulka i idziemy ze znajomymi na drineczka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 07:37   #2074
martucha84
Zakorzenienie

Katunia bo całkiem zapomniałam, zasłona byłaby o smaku likieru bo piwko już jest a spódniczka super

kliwia ooo właśnie drzewo genealogiczne mam i ale nie widziałam czy serio tak pokręcona że musi być czy jak kusi mnie ona kusiiii tak jak Zapach Cedru Ann-Marie MacDoland
ciągle na obie wpadam... hmm

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

w ogóle dostałam katalog ze świata książki i oni se jaj robią, półkatalogu to jakieś produkty w stylu "telezakupów mango" super ekstra produkty...
nie podoba mi się...
Stary 2011-05-06, 07:42   #2075
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Ja zabieram się do pracy i życzę miłego dnia
Stary 2011-05-06, 07:49   #2076
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Katunia sliczna spódnica.

Fajnie, że dziś już piątek

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 07:50   #2077
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martuś ja czytałam sto lat dwa razy, raz jeszcze w lo i drugi raz na studiach. Mnie się podobała, ale jest bardzo zakręcona, łatwo się pogubić, to raczej książka, którą trzeba czytać z duży skupieniem i uwagą, ale myślę, ze warto

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:17   #2078
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martuś ja czytałam sto lat dwa razy, raz jeszcze w lo i drugi raz na studiach. Mnie się podobała, ale jest bardzo zakręcona, łatwo się pogubić, to raczej książka, którą trzeba czytać z duży skupieniem i uwagą, ale myślę, ze warto
ahaaaaaaaa to będę ją długooo czytać bo z patem o skupienie cięzko ale już od rana czytam jej recenzje i się nakręciłam
a jak wyniki??
Stary 2011-05-06, 08:37   #2079
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ahaaaaaaaa to będę ją długooo czytać bo z patem o skupienie cięzko ale już od rana czytam jej recenzje i się nakręciłam
a jak wyniki??
właśnie ide odebrać, bo wczoraj miał mi mąż odebrać, bo ja pojechałam do SR (on nie chciał), ale zrobił mi niespodzianke i czekał pod szpitalem

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:44   #2080
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
właśnie ide odebrać, bo wczoraj miał mi mąż odebrać, bo ja pojechałam do SR (on nie chciał), ale zrobił mi niespodzianke i czekał pod szpitalem
a to cudna niespodzianka!! trzymam nadal kciuki za wyniki!!
Stary 2011-05-06, 08:46   #2081
atomufka
Zakorzenienie

Marta a Ty jesteś członkinią klubu?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:03   #2082
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

CZESC

Dzieki za mile slowa o spodniczce, zamierzam ja ubrac na roczek tylko teraz bluzki szukam...

ktosiu - jak tam po wizycie u gina ??

marta - ja ja sie pisze na lizanie i wachanie takze zaslonki
no a to w koncu swiat ksiazki a nie swiat duperelow !

zabciu - pamietalam pamietalam

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-05-06 o 09:04
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:05   #2083
klion78
Zadomowienie

Martucha jestem, jestem

Na bieżąco Was podczytuję, ale jakoś nie mogę się wstrzelić w rozmowę.
Moze dlatego że u mnie nic nowego i nie wiem za bardzo o czym pisać. Chyba brak mi weny, ale sercem jestem z Wami.
Stary 2011-05-06, 09:06   #2084
kliwia
Zakorzenienie

atomufka a szafe w zypialni montowaliscie do kompletu lozka? czy inna?
poka poka

Dzis bylam wyrodna matka, i po 5 jak zuzka nie bardzo miala ochote na szybkie usniecie, wylaczylam elektorniczna nianie i poszlam spac nie wiem czy nie spala. ale maz przyniosl ja o 7.30 do lozka gdyby mocno plakala to bysmy sie raczej obudzili bo zostawilam jej dzrwi otwarte

aaaa chcialam sobie kupic trampki w biedronce, i u mnie tylko 1 rozmiar byl 40 i to nie takie jak chcialam. i byly nie wygodne, bo mnie cisnely od gory na paznokciec w duzym palcu moze jeszcze w jakiejs biedronce beda, ale nie chce mi sie szukac, choc te czerwone tampki by mi sie przydaly.
Ost sobie kupilam takie mszaciane wkladane w deichmanie za 50zl i mnie gniota w piety porazka :/

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-05-06 o 09:08
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:09   #2085
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Marta a Ty jesteś członkinią klubu?
jestem.. bo to super sposób na systematyczne kupowanie książek, a teraz tym "mega wypaśnym" katalogiem mnie zezłościli...

Cytat:
marta - ja ja sie pisze na lizanie i wachanie takze zaslonki
no a to w koncu swiat ksiazki a nie swiat duperelow !
spoko spoko do roczku jeszcze trochę czasu, coś znajdziesz
no to zapraszam zasłonkę kupię będziesz miała full wypas
oooo lepiej bym tego nie ujęła - świat duperelów

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Martucha jestem, jestem

Na bieżąco Was podczytuję, ale jakoś nie mogę się wstrzelić w rozmowę.
Moze dlatego że u mnie nic nowego i nie wiem za bardzo o czym pisać. Chyba brak mi weny, ale sercem jestem z Wami.
już się martwiłam... mocno przytulam wstrzelaj się mogę być tarcza jak to pomoże
Stary 2011-05-06, 09:10   #2086
ktosia86
Zakorzenienie

Wczoraj wieczorem nie mogłam napisać posta, coś mnie wyrzucało, więc piszę dopiero dziś.

Dziękuję za wszystkie kciuki
Po wizycie wszystko w najlepszym porządku - wczoraj zaczęliśmy 9m-c, Marcelinka waży ok 2500g, jest obrócona już główką w dół, ale jeszcze wysoko, szyjka krótka, ale zamknięta, więc na poród na razie się nie zapowiada. Ja już powoli mam odstawiać magnez i zacząć prowadzić normalny tryb życia (wreszcie ), bo okres największego ryzyka już minął, a i organizm w końcu też musi zacząć się rozkręcać do porodu.
Następna wizyta za 3 tyg i to będzie już chyba ostatnia przed porodem coś mi się wydaje

No i dzisiaj jeszcze odbieramy wózek

Mam jakiegoś takiego powera do pracy, że sama jestem zdziwiona. Teraz zabieram się za napisanie scenariusza lekcji, bo jutro i w niedziele szkoła (chyba to mój ostatni zjazd przed porodem), potem chcę jeszcze poszperać w materiałach do pracy, jak starczy mi sił to posprzątam łazienkę a po południu jeszcze korepetycje - a potem to już chyba porodówka (tfu tfu tfu)

Martuś ja co prawda Sto lat samotności nie czytałam, ale po próbie przebrnięcia przez Miłość w czasach zarazy wiem, że juz po Marqueza nie sięgnę Książka to jeden wielki, nieprzerwany opis, zero dialogów, przez co ciąąąąągnie się okrutnie. Po 2/3 zrezygnowałam

Katunia śliczna spódniczka
Stary 2011-05-06, 09:12   #2087
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu super, że wszystko ok. Ooooo to teraz tylko oczekiwać porodu, tylko nie szalej za bardzo

Stary 2011-05-06, 09:15   #2088
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:15   #2089
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka a szafe w zypialni montowaliscie do kompletu lozka? czy inna?
poka poka

Dzis bylam wyrodna matka, i po 5 jak zuzka nie bardzo miala ochote na szybkie usniecie, wylaczylam elektorniczna nianie i poszlam spac nie wiem czy nie spala. ale maz przyniosl ja o 7.30 do lozka gdyby mocno plakala to bysmy sie raczej obudzili bo zostawilam jej dzrwi otwarte

aaaa chcialam sobie kupic trampki w biedronce, i u mnie tylko 1 rozmiar byl 40 i to nie takie jak chcialam. i byly nie wygodne, bo mnie cisnely od gory na paznokciec w duzym palcu moze jeszcze w jakiejs biedronce beda, ale nie chce mi sie szukac, choc te czerwone tampki by mi sie przydaly.
Ost sobie kupilam takie mszaciane wkladane w deichmanie za 50zl i mnie gniota w piety porazka :/
oj Ty wyrodna matko
A szafę wklejałam chyba nikt nie zauważył. Szafę do kompletu już mieliśmy ,a teraz kupiłam taką niby garderobę i jest świetna,system antonius-taki stelarz z 20 koszami na ubrania,mega wygoda.Potem wkleję fotkę,tylko na razie nie jest oczywiscie tak jakbym chciała ,muszę jej zmienić front bo to nie ma drzwi tylko takie zasłonki.

A teraz żeby dokończyć wystrój sypialni czekam na promocję na takie komódki w ikei,ale to dopiero jesienią

Cytat:
jestem.. bo to super sposób na systematyczne kupowanie książek, a teraz tym "mega wypaśnym" katalogiem mnie zezłościli...

spoko spoko do roczku jeszcze trochę czasu, coś znajdziesz
no to zapraszam zasłonkę kupię będziesz miała full wypas
oooo lepiej bym tego nie ujęła - świat duperelów

już się martwiłam... mocno przytulam wstrzelaj się mogę być tarcza jak to pomoże
ja też kiedyś należałam do tej sekty i przez pierwszy rok było fajnie,dużo książek zgromadziłam,ale potem się na nich pogniewałam i zakończyłam współpracę

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-05-06 o 09:20
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:15   #2090
klion78
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję Ty moja tarczo kochana
PS. Chyba pierwszy raz nie nazwałaś mnie kilonkiem
Stary 2011-05-06, 09:17   #2091
ktosia86
Zakorzenienie

Madzia dzięki Postaram się nie szaleć

Klion a jak tam Maleństwo? A poza tym, to czemu Cię nie ma na liście na 1 stronie?
Stary 2011-05-06, 09:17   #2092
kliwia
Zakorzenienie

atopmufka serio, nie zauwazylam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:22   #2093
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Klion no właśnie jak tam dzidziuś??

Stary 2011-05-06, 09:31   #2094
martucha84
Zakorzenienie

kliwia o tyyyy ale my czasem jak się Pat w nocy przebudzi i ani myśli spać też go zostawiamy w łóżku.. niech się bawi w końcu zaśnie

ktosia cieszę się że po wizycie ok, trzymam kciuki żeby powrót do normalnego funkcjonowania przebiegał dobrze.. ojjj hmm też mam kilku takich autorów po których książki nigdy nie sięgnę bo mnie odrzuciła jakaś książka

Rosette to czytać będziemy razem

atomufka poka szafę bo musiałam przegapić!! a do "sekty" długo należeli moi rodzice ale kupowali głównie słowniki atlasy itd.. ja stosunkowo od nie dawna jestem bo kiedyś książki zawsze podczas wypadów do empiku kupowałam a teraz nie zawsze mam czas więc świat ksiażki mnie mobilizuje.. ale mnie zeźlili a czemu ty się obraziłaś opowiadaj :

klion to był celowy zabieg, bo stwierdziłam ze jak napisze kilonku to jakiś złośliwiec napisze że nie ma tu takiej więc wolałam zawołać poprawnie acz wolę kilonka widzisz jak się pięknie wstrzeliłaś
Stary 2011-05-06, 09:33   #2095
Ana***
Zakorzenienie

Kliwia a co tam czasem trzeba pospać przynajmniej póki sama nie wstaje w łóżeczku

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem nie mogłam napisać posta, coś mnie wyrzucało, więc piszę dopiero dziś.

Dziękuję za wszystkie kciuki
Po wizycie wszystko w najlepszym porządku - wczoraj zaczęliśmy 9m-c, Marcelinka waży ok 2500g, jest obrócona już główką w dół, ale jeszcze wysoko, szyjka krótka, ale zamknięta, więc na poród na razie się nie zapowiada. Ja już powoli mam odstawiać magnez i zacząć prowadzić normalny tryb życia (wreszcie ), bo okres największego ryzyka już minął, a i organizm w końcu też musi zacząć się rozkręcać do porodu.
Następna wizyta za 3 tyg i to będzie już chyba ostatnia przed porodem coś mi się wydaje

No i dzisiaj jeszcze odbieramy wózek

Mam jakiegoś takiego powera do pracy, że sama jestem zdziwiona. Teraz zabieram się za napisanie scenariusza lekcji, bo jutro i w niedziele szkoła (chyba to mój ostatni zjazd przed porodem), potem chcę jeszcze poszperać w materiałach do pracy, jak starczy mi sił to posprzątam łazienkę a po południu jeszcze korepetycje - a potem to już chyba porodówka (tfu tfu tfu)
ojjj w tej niezbyt długiej wypowiedzi przeczytałam kilkakrotnie, że poród niebawem chyba dużo o tym myślisz

To szalej! jak można
Stary 2011-05-06, 09:35   #2096
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:37   #2097
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta a jak cenowo te książki wychodzą w ŚK??

Stary 2011-05-06, 09:37   #2098
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martuś ja co prawda Sto lat samotności nie czytałam, ale po próbie przebrnięcia przez Miłość w czasach zarazy wiem, że juz po Marqueza nie sięgnę Książka to jeden wielki, nieprzerwany opis, zero dialogów, przez co ciąąąąągnie się okrutnie. Po 2/3 zrezygnowałam

Katunia śliczna spódniczka
Mam tę książkę Miłość w czasach zarazy, dostałam o tż ale też nie dałam rady... póki co może kiedyś jeszcze zacznę, ehmm...
Stary 2011-05-06, 09:42   #2099
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
pracuj pracusiu

dziś piątek i z tej oto okazji idę na lody z koleżanką a potem mam wieczór z likierkiem anulki i książką w ręce bo mąż z chłopakami idzie szaleć

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta a jak cenowo te książki wychodzą w ŚK??
różnie, zależy "na którym poziomie" zniżkowym jesteś, ale ja odkryłam rewelacyjną księgarnie internetową gdzie książki są tańsze niż w śk empiku merlinie itd... selkar się nazywa - z grupona ją wyczaiłam i teraz tam będę kupować super mają ceny
a jak mnie jeszcze bardziej śk zeźli to będę chciała stamtąd uciec ale muszę poczytać o karach za rezygnacje..
Stary 2011-05-06, 09:49   #2100
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta rozumiem to jeszcze tam jakies poziomy zniżkowe mają Oblukam tę Selkar o której wspomniałaś.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości