|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
'a gdy pogasną światła, chce dotyk twój czuć i zapach i tonąc w objęciach twoich aż do samego rana.'
'Czekam, aż któregoś dnia ktoś zostanie moją czterolistną koniczyną, wielka podkową, garnkiem złota na końcu tęczy. Szczęściem, po prostu.' 'lecz jakimś sposobem, ja wciąż jeszcze żyje. zabrałeś mi oddech, ale przeżyłam nie wiem w jaki sposób, ale nie dbam już o to.' 'potrzebuję twojej miłości jak świat potrzebuje słońca' '. a wtedy najważniejszym dźwiękiem było bicie jego serca, które jej nigdy nie zawiodło.' wieczorem myśli wyglądają zupełnie inaczej 'Miłość to akt nieustannego przebaczania, czułe spojrzenie, które wchodzi w nawyk. ' 'Dotykali się spojrzeniami, a potem karmili natłokiem słodkich słów. Byli szczęśliwi między sobą, nigdy na pokaz.' <3 <3 'Znów zaskoczył mnie sen, znów nie doczekałam się tych dwóch słów...' 'I szmer Jego serca słyszę już na klatce.' <3 <3 Nawet za sny z nim dziękowała Bogu. Pobudzasz moje zmysły bardziej niż kawa Poczuć tą cudowną, jedność gdy Twój wydech a mój wdech.
|
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
A gdy nasze wargi się zetknęły, wiedziałem, że gdybym nawet dożył setki i zwiedził wszystkie kraje świata, nic nie da się porownać z tą jedną chwilą, gdy po raz pierwszy pocałowałem dziewczynę moich marzeń, i byłem pewny, że moja miłość będzie trwała wiecznie. Wszystkie jesteśmy przepełnione tęsknotą za dzikością. Nauczono nas wstydzić się swoich pragnień. Zapuszczamy długie włosy, by zasłonić nimi swoje uczucia. Ale cień Dzikiej Kobiety wciąż za nami podąża, dniem i nocą. Nieważne, gdzie jesteśmy, ten cień ma nieodmiennie cztery łapy. Tak to już jest, że kobiety złoszczą się, denerwują lub są rozczarowane mężczyznami z tego czy innego powodu. To nieuchronne. Im bardziej cię przedtem kochały, tym większy zawód sprawiasz im na końcu. Dajesz za mało albo za dużo. Zły kolor, zły czas, zły gest. Powiedz komplement, a zbędą cię wzruszeniem ramion lub zimną uwagą typu: „Spostrzegawczy jesteś”. Zastanawiałam się wczoraj rano nad tym, kiedy kobieta - nie tracąc swojej reputacji, cokolwiek to dzisiaj znaczy - może iść z mężczyzną do łóżka. Ile powinni przed tym wydarzeniem zjeść wspólnych kolacji, ile razy być ze sobą w kinie, na wspólnym spacerze, ile przeprowadzić ze sobą rozmów lub ile wiedzieć o sobie? Siedziałam sama w domu. Wyszłam na balkon z kubkiem herbaty, usiadłam na jednym z leżaków i zaczęłam wpatrywać się w gwiazdy. Kochałam noc, tą magie dookoła. Jak zawsze w takich momentach lubiłam wspominać najszczęśliwsze momenty z mojego życia. Tak się akurat złożyło, że każde z tych wspomnień było o Tobie, o nas. O tym co zaczęło się równie szybko jak się skończyło. uśmiechnęłam się na samą myśl tamtych dni lecz, łzy postanowiły także odegrać swoją role. Nie walczyłam z nimi. Wiedziałam, że kiedyś to nastąpi. Wcale nie chodziło o to by zrozumiał. Nie tylko o to. Ja chcę, żeby on przy mnie był. Żeby się o mnie troszczył. Chcę istnieć w jego świadomości jako ktoś więcej niż dziewczyna na sobotni wieczór. A Ty wróciłeś przerażony. Powiedziałeś, że boisz się widoku wielkiej miłości, która jest w moim małym sercu.
Kiedy się obudziłem, ty wciąż spałaś. Kiedy się obudziłem, słyszałem twój łagodny oddech. Widziałem twoje zamknięte oczy, poniżej kosmyków włosów... I byłem głęboko poruszony. Chciałem się rozpłakać, obudzić cię, ale spałaś tak głęboko. W półświetle twoja skóra jażyła się życiem, tak ciepła i słodka, chciałem ją pocałować, ale bałem się obudzić cię. Bałem się, że znów obudzisz się w moich ramionach. Zamiast tego chciałem, żeby coś, nie ktoś, mogło odebrać mi, mnie samego - ten wieczny obraz ciebie. Poza twoją twarzą, widziałem czystą, piękną wizję, ukazującą nas w perspektywie mojego całego życia, wszystkie lata które nadchodzą, wszystkie te które odeszły. To było najpiękniejsze: czuć, po raz pierwszy to, że zawsze będziesz moja, że ta noc będzie trwać wiecznie... Zjednoczony z twoim ciepłem, twoją myślą, twoją wolą w tym momencie zrozumiałem jak bardzo cię kocham. Łkałem z intesywnością tej emocji dlatego, że poczułem, że to nie może się nigdy skończyć. Będziemy tak trwać przez całe nasze życie. Nie tylko bliscy, ale należący do siebie, na sposób którego nic nigdy nie zniszczy... z wyjątkiem apatii przyzwyczajeń, jedynego zagrożenia. Potem zbudziłaś się, uśmiechnęłaś się, objęłaś mnie ramionami, pocałowałaś... i poczułem, że nie mam żadnych powodów do obaw. Zawsze będziemy tak jak w tej chwili - związani przez więzy silniejsze niż czas i rutyna. - Trudno o idealną miłość? - Nie. Nawet ja nie chcę aż tyle. Chciałabym tylko móc się zachowywać jak zwykła egoistka. Prawdziwa egoistka. Na przykład mówię, że chcę ciastko biszkoptowe z truskawkami, a ty rzucasz wszystko i biegniesz je kupić. Wracasz zziajany i podajesz mi je: „Proszę, Midori, oto ciastko biszkoptowe z truskawkami”, a ja wtedy mówię: „Nie mam już na nie ochoty” i wyrzucam przez okno. Czegoś takiego potrzebuję. - Zdaje mi się, że to nie ma żadnego związku z miłością – powiedziałem lekko zdumiony. - Ma. Tylko ty tego nie wiesz. Są okresy w życiu dziewczyny, kiedy to jest nieprawdopodobnie ważne. -Wyrzucanie przez okno ciastek z truskawkami? - Tak. Chcę, żeby mój chłopak powiedział: „Zrozumiałem, Midori. Myliłem się. Powinienem był się domyślić, że stracisz ochotę na to ciastko. Jestem głupi jak osioł i gruboskórny (...) - I co wtedy? - Wtedy będę go kochać, bo na to zasłużył. - Myślę, że to kompletny nonsens. - A dla mnie to jest miłość. Mimo, że nikt tego nie rozumie. - ał! za co to? - to bez znaczenia. to już przeszłość - ale boli nadal ! - o tak. przeszłość często boli -Są we mnie trzy osoby, w zależności od tego, kto do mnie przychodzi. Jest mała Niewinna Dziewczynka, która patrzy na mężczyznę z podziwem i udaje zachwyconą jego opowieściami o władzy, sławie i bogactwie. Jest Femme Fatale, która z miejsca atakuje nieśmiałych, niepewnych, przejmuje kontrolę nad sytuacją, dzięki czemu w jej towarzystwie znajdują relaks i nie muszą się już niczym niepokoić. Jest wreszcie Wyrozumiała Matka. Ona dopieszcza mężczyzn potrzebujących rad. Cierpliwie wysłuchuje ich zwierzeń, chociaż wpadają jej jednym uchem, a wypadają drugim. Którą z nich chcesz poznać? -Ciebie.
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0, latin, krysztalik, Sharmila, dontgivemenames
uwielbiam ♥ "Lato odeszło, zbledło kolejny raz.. Czasami ja, rozpływam się Nie wiem gdzie odłożyć samą siebie ale ja nie jestem sama, ponieważ na zewnątrz dwoje ludzi właśnie się zakochuje Może innym razem, w innym miejscu może pokaże Ci moją prawdziwą twarz Razem wydajemy się doskonali jak z baśni I przyglądając się z poza Nigdy nie będziesz wiedział Że po prostu nie jesteśmy prawdziwi Znikąd przychodzisz Z niewielkiego pyłu I niewielkiego deszczu Samotny płomyk nadziei To wszystko czego potrzebujesz By ujrzeć przepiękną historię Jesteśmy bardzo egoistyczni szukając siebie. Jesteśmy tak zdesperowani, by być numerem jeden. Tak niegodni tego, co bierzemy pod uwagę. Co my tu robimy? Ten siniaczący łańcuch niosę Czy to dziś poślubiam ten ból? Siedzisz na kanapie, sączysz szkocką z lodem Włączasz telewizję, znów mnie odpychasz Potrzebujesz mnie, czy czekasz ma mój ostatni oddech?" Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-05-06 o 10:59 |
|
|
|
#2644 |
|
Wtajemniczenie
|
Paralogiczna, grise, dontgivemenames, Marsi89, Kaaate90, latin, Malinowa Girl -
Nie ważne co mówisz, ton twego głosu i tak zdradza że chcesz mnie mieć. I gdyby oczy mogły mówić wiedziałbyś zbyt dużo. Kradnę zachłannie, wszystko to, co usłyszeć bym chciała, wyrywam Ci słowa z ust.
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
latin, grise myszki okradam Was <3
Szybko otwieram drzwi myśląc, że to Ty ![]() Zakochała się w Nim...nie chciała ... "mokre kwiateczki odrywały się i lgnęły do jej rąk a duszny zapach tak dziwnie ją upajał" Siedziała na parapecie i oglądając gwiazdy na niebie myślała o Nim
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
D Z I Ę K U J Ę !
Twoje serce właśnie uległo zniszczeniu teraz Twoja kolej, by płakać Nie rozpadnę się, nie złamię się, będę silna, jeśli musisz odejść Kiedy zabierasz mnie do nieba, ja myślę tylko o tym, aby z niego nie spaść tym samym funduję sobie spadek wrażeń martwiąc się czymś, czego nie ma Wciąż rozpamiętuję przeszłość trzymam ją w samym środku serca i nie potrafię wyjaśnić, dlaczego nie mogę pozwolić jej odejść Nade mną chmury deszczowe pode mną kałuże łez między wierszami zraniona ja - nawet wtedy Cię kocham
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
|
#2648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" A gdy tylko zapukasz do mych drzwi- otworzę, a gdy tylko zadzwonisz- ja w przeciągu jednej sekundy odbiorę, a gdy tylko będziesz zakłopotany- zaparzę Ci gorącej herbaty i przytulę, a gdy tylko uśmiechniesz się do mnie- również oddam Ci swój uśmiech, a gdy tylko wyznasz mi miłość- ja uwierzę, łudząc się, że to prawda Namieszałeś mi w życiorysie Tłumaczymy sobie, że życie jest piękne, mając oczy podpuchnięte od płaczu Zamień ulubiony film na książkę od fizyki, a poczujesz co to ból W aromacie Twoich spojrzeń, odkryłam magię, którą napawałam się podczas kolejnych spotkań naszych oczu Chcesz się gdzieś skryć, ale zakątka w którym ukrywałeś się w dzieciństwie podczas zabawy w chowanego, już nie ma. Mama nie weźmie Cię na ręce, a ulubiony soczek teraz wydaje się być w swoim smaku gorzki Budowałeś szczęście na fundamencie zranionych uczuć"
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Rozeznanie
|
Drift jesteś niesamowita ♥
Bo wczoraj już odeszło A jutro nie jest pewne Dziś to wszystko co mogę dać A to co mam jest twoje Więc złap mnie gdy upadam w dziwny nieuchwytny stan Bo perfekcja jedynie czyni cię szalonym Mam w głowie mnóstwo marzeń Moje wizje wielu rzeczy I tęsknotę Mam w sercu nadzieję Zbudowaną na marzeniu że nigdy nie poznam Odpowiedzi na miłość, którą zostawiłam za sobą Boję się płakać, duszę się z potrzeby krzyku Teraz pragnę tylko znaleźć siebie Byłam zamknięta w kruchym świecie Udawania i pustych kłamstw Miałam zasady w tej cnotliwej grze Czy świat wydaje się szary z pustą tęsknotą, ubierając każdy cień w cyniczność? I czy kiedyś czułeś, że czegoś nam brakuje? W świecie do góry nogami Czy prawda może być odwrotna? |
|
|
|
#2651 |
|
Rozeznanie
|
parala, grise - meeeeeeega !
'Popatrz mi w oczy i powiedz coś, czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie! ' 'Każdy jest miłością, wszędzie jest miłość. Nie wiem, gdzie będę jutro Nie wiem, dokąd zmierzam Nie wiem nawet, gdzie byłam Ale teraz wiem, że chciałabym zobaczyć Cię jeszcze raz. Spędzam dni tylko na szukaniu Spędzam noce na marzeniach'
|
#2652 |
|
Przyczajenie
|
"Jesteśmy armią która nie walczy,
grupą odmieńców, co się nie skarży. W świecie szaleństwa i sztucznych bodźców, mentalną skazą, sektą uchodźców. " "Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu! "
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
Drift - dziękuje ci skarbie najdroższy ♥ ciebie kocham bardziej
dongiveminames - jak dobrze że jesteś ! keeendy - gdzie jest mój seksior ![]() ____ "Już nie jestem filiżanką bez uszka. Wszystko posklejane. Mówią: oszalałeś przez tego, kogo kochasz. Serce z uszkami - chciałabym takie mieć. I by inni je mieli. Bo to serce, które wszystko słyszy, nawet to, co w duszy gra, a to szansa, by kochać uważnie." |
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
*
"Bo jego spojrzenie zatrzymuje czas" 'Trudno zapomnieć o kimś, kto dał tak dużo do zapamiętania' 'Najpiękniejsze, co kobieta może mieć na sobie, to spojrzenie kochającego ją mężczyzny.' 'Przepraszam, nie chciałam, niechcący się zakochałam...' '- Kim jesteś.? - Architektem twoich snów. Projektantem uśmiechu. Wynalazcą szczęścia.!' 'Jabłko = zdrowie zdrowie = siła siła = dobry wygląd dobry wygląd = ładna dziewczyna ładna dziewczyna = seks seks = AIDS AIDS = śmierć Chcesz jabłko skarbie.?' ![]() ![]() 'Jesteś jak demotywatory. Pl uczysz mnie kochać, rozumieć i myśleć ''W siebie tak wpatrzeni, w sobie zakochani < 3' ucisz mnie pocałunkiem ! 'Czas mnie zmienił. Wiara w miłość mi obrzydła. ' 'Było - minęło, już nie wróci, czas to killer. Zabije każdą chwilę, ale uczucie nie umrze, ono żyje ..' 'i pragnę jedynie nieskończonego szczęścia z nim , więcej nic .' 'Czas zacząć wszystko od nowa, albo jak kto woli : Czas zacząć w końcu żyć. ' I chcę Ci powiedzieć szeptem, że zawsze z Tobą będę < 3. |
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
Posłuchaj, skarbie.. Z sercem jest tak,
jak z huśtawką. Fakt, że ktoś z niej spadł, nie znaczy, że nikt inny nigdy już na niej nie usiądzie. -Tęskniłem. Coś mnie ominęło przez ten czas? - spytał stając w jej drzwiach, ze słonecznikiem w dłoni, jednym z najszczerszych uśmiechów na twarzy i blaskiem w oczach identycznym jak jeszcze niedawno temu. - Nie - odpowiedziała - nic poza wieloma łzami, kilkoma nieprzespanymi nocami, dresami ubrudzonymi od czekoladowych lodów i mnóstwa beznadziejnych "będzie dobrze".. które nagle, teraz, nabierają sensu. Wróć. Złap za rękę. Przeprowadź przez bezsenność. Zniszczyłeś mnie, zepsułeś do szpiku kości. Okułeś serce lodem. Niechcący? Może. Ale nadal Ty.
|
#2656 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;*
parala, Toogether93, poprostuAsiss - cudne ♥ ... a gdy trafisz do czyjegoś serca uprzednio
zapukaj i spytaj czy można, bo skąd pewność, że nikt go nie zamieszkuje? który to już raz pytasz sama siebie o coś na co nie masz wpływu? usiądź, zapalimy, osmolimy nasze płuca i pogdybamy, że gdyby nie nasze błędy... stan " w miarę " mierzy się miarą łez i prób samobójczych... zazwyczaj. na przemian pojawiamy się w swoich życiorysach i z nich znikamy, by pojawić się wnet i z uśmiechem powiedzieć " cześć" rozburzając spokój, kto wie może miłość... każdy popełnia błędy, ale nie każdy ich żałuje. padał deszcz, a w chodnikowych dziurach powstały kałuże, obchodziła je i oglądała się w nich, nic nie wróżyło, że prócz wspomnień coś ją ucieszy. był maj miesiąc wspomnień i zapomnienia na przemian.
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
czuje wszystko, ale za Tobą nie tęsknię
|
|
#2659 |
|
Wtajemniczenie
|
“najważniejsze by w tym całym życiu
|
#2660 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
Świat idzie do domu Światła układają się do snu Moja szminka blaknie... Uśmierzam ból i dekoruję Moją pustkę Stoję nago w tym świetle Biegasz dookoła w mojej głowie. Gdy wychodzisz umieram... Jesteś spełnieniem mojego życia. Czy masz takie dni Kiedy nie możesz być tym, kim chcesz Kiedy po prostu potrzebujesz, potrzebujesz być Kiedy po prostu potrzebujesz zamknąć usta Zamknąć oczy, oddychać, odpłynąć I tak mocno spać I śnić, po prostu głęboko śnić Rzucić wszystkie troski Dla jednaj rzeczy, której naprawdę potrzebujesz I tak mocno spać. Mogę dostrzec światło płynące z twoich oczu Jakbyśmy zagubili się we łzach przez to pożegnanie Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-05-06 o 19:29 |
|
|
|
#2661 |
|
Rozeznanie
|
Zostałam stworzona dla ciebie. By być z tobą, byś był kochany i nauczył się kochać. Nasza miłość straciła swój termin ważności dawno temu. Zmusił do popełnienia błędu, był błędem. Czemu musiałeś przytrafić się akurat mnie?! Katastrofa mojego serca, ale nikt nie ogłosił żałoby. Popijam tabletki wódką. Chcę zagłuszyć moje serce. a jak brzmi dźwięk bijącego jeszcze złamanego serca? Jesteśmy inni, a jednak tacy sami, oddzielnie, ale wciąż razem. Jesteśmy sobą. To chyba niemożliwe. Nie wierzę jak dwoje ludzi może być tak zakochanych. Jednym dotykiem ręki sprawiasz, że drżę. Dotykaj mnie całą, chcę cała drżeć. Fałszywe uczucia, plastikowe marzenia,
powiedz głośno, że tego nie chcesz.
|
|
#2662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___________________ Posłuchaj mnie teraz i zaufaj. Dotknij mojej dłoni i moich ust. Następnie odejdź, bez słowa. Docenisz po stracie, docenisz. Niech czas Ci pokaże. Najgorzej jest nocą, kiedy zdajesz sobie sprawę, że za nim tęsknisz. Najgorzej jest porankiem, kiedy zdajesz sobie sprawę, że nie masz już po co się tu budzić. Obiecałeś, że ją nie zostawisz, a mimo to odszedłeś bez usprawiedliwienia. Zostawiłeś ją samą ze szklanymi oczami i drżącym ciałem. Mógłbyś być tu przy mnie i swoją obecność koić ból. Tęsknisz i palcem mażesz po szybie czarnym markerem serce. Za chwile Twoje łzy zmywają serce.
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
grise , drift, Ola ! , uwielbiaj , Paralogiczna,_mandarynka, Aśka !, Your blues eyes - kocham !
pomyśl, skoro doprowadzasz ją do takiego stanu to ile szczęścia
mógłbyś jej dać ? możesz mnie omijać w swoich planach, w przeciągu mogą unosić się słowa nienawiści . nasze myśli rozpalone własną fantazją płoną. a my drżymy, nikt nie mówi, że z zimna. ciała nieruchomo wpatrzone w siebie stoją. a myśli wariują . obsesja zamienia się w coś więcej hierarchia się kończy. każdy blask słońca rozszerza źrenice każde twe spojrzenie rozszerza serce.
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie miłość to uczucie, którego nigdy nie zaznam.
- Ogrzałem Cię i nic za to nie dostałem. - A co chciałeś dostać? - "Dziękuje" chociaż. - Dziękuje Ci bardzo. - A no i buziaka jeszcze Jedna moja łza zawiera wiele więcej uczuć niż ty kiedykolwiek posiadałeś. Byłam jedynie krótkim epizodem w twoim barwnym życiu. Niebieskooki pan namieszał w mej głowie. Zagubiłam się w twym głębokim spojrzeniu. Nie mogę się odnaleźć. Zerkasz na mnie ukradkiem, a ja wyłapuje te chwile. Życie zaskakuje nas z podwójną siłą kiedy urzeczywistniają się nasze w gruncie rzeczy nieosiągalne marzenia. Wszyscy mówią mi, że jestem zakochana, a ty dalej tego nie dostrzegasz. Pogubiłam się w tym czymś nazywanym życiem. Jak mogę o czymś decydować skoro jestem tak niezdecydowana? Nie można kogoś oceniać, nie znając jego historii. Niebanalne uczucie wygasło jak zdmuchnięta zapałka. Wiosenny porządek uczuć. - Nikt mnie nie kocha. - Skąd wiesz? - Gdyby mnie ktoś kochał to by mi to powiedział. - A może nie chce rozwalać ci twojego ładu. - To bez sensu. - Ale tak się właśnie dzieje. Oczarowana jego uśmiechem zgubiłam rozum. |
|
|
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
Przegrałeś tę grę
![]() Słyszę cichy szept W Twoich oczach chcę odnaleźć swoje sny Koszmaru to jest finał ![]() Nie oszukasz prawdy ![]() Jesteś lekiem na koszmarne sny Wiem, że się kochamy, więc chcę być przy Tobie wciąż
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
The 'EARTH' without 'ART' is just 'EH'. (;
po polsku niestety traci sens, dlatego zostawiam bez tłumaczenia. 'Kiedy piszesz historię swojego życia, nie pozwól nikomu innemu trzymać pióra.' 'Cała sztuka polega na doborze odpowiednich ludzi w otoczeniu i unikaniu bezwartościowych śmieci.' '(...) wtedy zagotowało się między Nimi na dobre - i gotowało się ciągle, na wielkim ogniu, pryskając na boki.' 'Jesteś napadem szaleństwa chwilowym, co zdarza się w jednej z tych sekund przed snem.' 'Poczujmy się skrajnie. Na krawędzi jest zawsze najciekawiej.' (; 'O czym marzysz? O czym marzysz gdy miasto śpi?' 'Istnieje przepaść między tym, co robimy, a tym, co dyktuje nam serce.' 'Z kobietami zmiennymi łatwiej jest wytrzymać niż z nudnymi. Czasami, co prawda, się je morduje, ale rzadko porzuca.' (; '... chciała usłyszeć, nawet gdyby było to kłamstwo, że tęsknił za nią.' Misja zakończona. Cel okazał się idiotą. Mam się przejmować? Stresować? Żałować? Mam to gdzieś. 'Największy skarb to Twoja autonomia, Twoja myśli niezależność, pomysłów symfonia.' 'będziemy tak czekać, aż przyjdzie odważna i czekać już będę tylko ja.' Kiedyś niewątpliwie zmądrzeje, ale jeszcze nie pora na takie wybryki (; Me + Laptop + Bed = Perfect Relationship today (;
|
#2667 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie zaprzeczę , jesteś ideałem |
|||||
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo proszę
_________________________ _________________________ _______________ Kolejny sms do Boga z kolejną probą o Ciebie. A dzis mogę Cię tylko przeprosić za to , że jesteś dla mnie za**biście ważny. Może i będę żałować ale zdecydowanie wolę się przejachać na sobie niż na Tobie. Miś , kakao i koc przy Tobie wymiękają ziom. Wybrałam drogę , którą mieliśmy iść razem i chodź jest trudno ja nie zawrócę. _____________________ dziękuję, że byłeś.
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-05-06 o 21:54 |
|
|
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
Powiedziałeś, że nigdy nie będziemy razem.
Jednak jeśli twoje 'zawsze' trwało pare miesięcy, to 'nigdy' będzie niewiele dłuższe.
|
|
#2670 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Śledzę was już bardzo długo. Kiedyś nawet udzielałam się z wami. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie znów do siebie.
![]() "Życie to marny żart." " Przeprowadzę Cię przez mrok, nie pozwolę ranić łzom. I nie będziesz już się bać- Przyjaciele po to są." Moje marzenie? Mieć Cię na co dzień, dla siebie. Móc Cię przytulać, kiedy tylko będę miała ochotę. Nie musieć czekać. Nie musieć tęsknić... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

'
+ zabieram cudeńka .