![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Shiseido, Vichy, ELF, Catrice, Essence, Lirene, EDM, H&M zapraszam :)
NIEAKTUALNE!!
ZASADY: -odpisuję w Twoim wątku, proszę, żebyś Ty odpisała w moim ![]() - nie wymieniam się na siłę - mogę negocjować jeden przedmiot z kilkoma osobami jednocześnie - wysyłka poleconym (priorytet do ustalenia) w kopercie bąbelkowej - pierwsza wysyła osoba z mniejszą liczbą przekupek lub z przekupkami negatywnymi NIE SZUKAM UBRAŃ i DODATKÓW! Za Avon i Oriflame dziękuję. Wish lista: mp3 pędzel Duo Fibre puder bambusowy z jedwabiem z Biochemii Urody (choćby odsypka na kilka razy) Róż mineralny Lily Lolo doll face, candy girl ![]() Podkłady mineralne jasne i bronzery (jasne) mineralne- wszystkie firmy Perfumy Grace Oriflame oleje: awokado, jojoba i inne tusz Max Factor Experience tylko nowy E.L.F. – puder HD, nowe pędzle do cieni oraz duo fibre nabłyszczacz do włosów bez alkohol denat. ampułki do włosów L'Oreal Proffesionnel i Kerastase mydła naturalne (Tuli, Lawendowa Farma, Aleppo, marsylskie) Kosmetyki ekologiczne - naturalne, certyfikowane Bioderma Sebium Serum Bioderma Pore Refiner nowa bazy pod cienie kosmetyki Sanoflore Essence Multi Action maskara tylko nowa Ava Laboratorium tonik i balsam z serii ekologicznej TreSemme: Heat Defence smooth spray, odżywki Naturals, Anti-Breakage, Rich Moisture lakiery do paznokci nowe/ testowane: nude, szarości, brązy, naturalne róże – Barry M, Essie, Orly, China Glaze Kosmetyki Urban Decay NYX: paletka Nude on Nude, kredki do oczu Jumbo Eye Pencil kredki do ust Jumbo Lip Pencil keratyna, jedwab hydrolizowany, gliceryna i inne półprodukty, które można dodawać do masek do włosów książki w języku angielskim i do nauki angielskiego (na poziomie FCE, CAE, Upper-Intermediate), czasopisma w języku angielskim także stare. dokładka rezerwacja wymienione Oto co mam do wymiany: Bielizna: Stanik firmy Kostar - biała bardotka, rozmiar 60E - nowy, tylko przymierzony (zamawiałam przez internet i niestety źle dobrałam rozmiar). Papierowa metka i mam kartonik. Ramiączka odpinane http://www.intimo2day.pl/product_inf...Csid=jzuwwwlhy Minerały: EDM sample w słoiczkach- są używane, ale niewiele, mogę zrobic zdjęcie, jesli ktoś będzie zainteresowany: -Color Corrector Lavender - Matte Base Fair Medium - Fresh Hydrating Concealer -Pearl Beige Lucent powder -Pearl Sunlight Lucent Powder Lumiere : - Ditto "O" róż - sampel nieużywany w woreczku strunowym - Petal róż - sampel w woreczku, raz przetestowany na dłoni Kolorówka – twarz: - Vichy Dermablend podkład korygujący, mocno kryjący; kolor 15 OPAL (najjaśniejszy z gamy) ; kilka razy użyty - ELF Studio Shimmer Palette kilka razy użyta, fotkę dodam wieczorem : http://www.makeupalley.com/product/s..../Highlighters -Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty! -Galenic puder brązujący spf 10 z lusterkiem – kilka razy użyty - ELF Tinted Moisturizer SPF 15 w kolorze Ivory raz użyty na całą twarz - paleta korektorów Catrice Allround Concealer- ciemny beż nieruszany, różowy i zielony raz spróbowany, jasny i średni beż kilka razy użyty, zużycie na foto -Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki; ubytek nie więcej niż 20%; data ważności 06.2012 Kolorówka – usta: - Essence XXXL Nudes lipgloss – błyszczyk w kolorze 01 pure beauty – jasny beż z maleńkimi drobinkami – użyty dwa razy (otwarty w marcu 2011) Kolorówka – oczy: -Shiseido pojedynczy cień w kolorze A7 Ruby Dazzle kilkakrotnie użyty (mam z wymianki) -Odsypię sypki cień do oczu Vipera Galaxy hit KWC w kolorze 101 - srebrny brokat. Sama go nie chyba nigdy nie zużyję ![]() - paletka 10 cieni H&M na pewno są po terminie ważności, ale nie widzę zmiany w konsystencji czy działaniu (dodam do większej wymianki) -Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte w marcu (nie moje kolory ![]() - Essence limitowanka Into The Wild – kredka do oczu (gruba) w kolorze 01 Beat the Heat (błyszczący złoty) – dwa razy użyta, jeszcze nie temperowana -Lovely Terra Cotta Compact Zestaw rozświetlających cieni do powiek kolory: odcienie różu, złoty i srebrny - użyte kilka razy(oddam za bezcen lub dodam do większej wymianki) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-compact.html &next=1 Włosy - Odlewka Srebrnej płukanki do włosów Srebrzyk - bardzo wydajna, sama chyba jej nigdy nie zużyję. Mogę odlać do 30 ml -Marion błyskawiczna odżwyka do włosów blond i rozjaśnionych w sprayu 150 ml -Joanna Naturia odżywka bez spłukiwania z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych 200 g - Joanna Utleniacz w kremie 6% nowy 60 g saszetka dw. 09/2011 (dodaw do większej wymianki) Pielegnacja ciała: - Lirene Body Arabica Balsam brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji - mam z wymianki, jest ok 70% z 250 ml (za byle co ![]() --Lirene peeling antycellulitowy hit KWC! 200 ml nowy nieużywany (tylko za coś z wish) Pielęgnacja twarzy: -Soraya Evitte tonik nawilżający 200 ml nowy nieużywany -Lirene Delikatny kremowy żel do mycia twarzy 150 ml (tylko za coś z wish!) -Pharmaceris N Kojący żel myjący do twarzy 200 ml (tylko za coś z wish!) Próbki: -Cetaphil Moisturizing Lotion mini buteleczka 29 ml nowa nieużywana - 3 kroki Clinique - 4 próbki po 3 ml krem Iwostin Purritin Emulsja matująca do skóry wrażliwej, tłustej i trądzikowej - 1 próbka Dermika True MagiQ Make up anti-age kryjący i pielęgnujący kolor 06 Sunny Beige - 1 próbka 1,5 ml Soraya Anti Ageing Make Up sceniczny kolor 03 naturalny - 1 próbka 7 ml Ziaja Ziajka Krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt - próbka w słoiczku Krem tłusty tradycyjny Fitomed Wymienione: -Ziaja med Fizjoderm balsam+ Cetaphil łagodna emulsja do mycia [Zai za Lily Lolo, olej z malin] - -Color Corrector Peach + Anna Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym – zostało ok.50% data ważności 03.2012 + Essence Nail Art. Twins + Zmywacz do paznokci Isana 125 ml nowy nieotwierany {Ksiezniczka87 za odsypkę pudru babusowego, odsypkę pudru Jadwiga, odlewkę Lorys, orzeszki piorące, rozswietlacz Sleek) Lily Lolo:- Porcelain - 1/4 biga w woreczku strunowym + Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80% (dla kkasika za paletką Sleek Storm, ELF Complexion Perfection, wkład Inglot)
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-06-01 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shiseido, Vichy, ELF, Catrice, Essence, Lirene, EDM, H&M zapraszam :)
Może znajdziesz coś w moich wątkach za:
- Lirene Delikatny kremowy żel do mycia twarzy 150 ml (tylko za coś z wish!) - Pharmaceris N Kojący żel myjący do twarzy 200 ml (tylko za coś z wish!) - Odlewka Srebrnej płukanki do włosów Srebrzyk - paleta korektorów Catrice Allround Concealer? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Próbki:
- mini buteleczka 29 ml Cetaphil Łagodna emulsja do mycia nieotwierana dw. 04/2012 - 3 kroki Clinique - 4 próbki po 3 ml krem Iwostin Purritin Emulsja matująca do skóry wrażliwej, tłustej i trądzikowej - 1 próbka Dermika True MagiQ Make up anti-age kryjący i pielęgnujący kolor 06 Sunny Beige - 1 próbka 1,5 ml Soraya Anti Ageing Make Up sceniczny kolor 03 naturalny - 1 próbka 7 ml Ziaja Ziajka Krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt - próbka w słoiczku Krem tłusty tradycyjny Fitomed cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
- Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80%, niedawno otwarty ? Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
- mini buteleczka 29 ml Cetaphil Łagodna emulsja do mycia nieotwierana dw. 04/2012 wypiekany cień z essence ?
![]() |
#6 |
🦄
|
Cześć, interesuje mnie podkład Vichy i żel do mycia twarzy Phrmaceris, zajrzyj do mnie.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80%, niedawno otwarty (za coś super, bo nie jestem pewna, czy go oddać ![]() Z Twojej listy mam nowy tusz z Essence, kilka kremów ekologicznych Natuderm Botanics (musiałabym sprawdzić jakie, mam je u Tż) i próbka Biodermy Pore Refiner ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
Cos za -Lirene peeling antycellulitowy hit KWC! 200 ml nowy nieużywany (tylko za coś z wish) -Ziaja med Fizjoderm balsam hit KWC ! skóra alergiczna, atopowa, odwodniona 400 ml dwa razy użyty na nogi, zostało ok 90% (tylko za coś z wish) plus ewentualnie zmywacz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
za ile tubek kerastase oddasz mi probki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co, 2 tubki za te probeczki to dla mnie za duzo...
Edytowane przez m139 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Pomyłka ;]
Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-05-05 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
moze cos za podklad vichy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80%, niedawno otwarty (za coś super, bo nie jestem pewna, czy go oddać ![]() -Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki; ubytek nie więcej niż 20%; data ważności 06.2012 odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
odpisałam
![]() niestety nie, dziękuję
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() -Color Corrector Lavender - Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80%, niedawno otwarty (za coś super, bo nie jestem pewna, czy go oddać ![]() - paleta korektorów Catrice Allround Concealer- ciemny beż nieruszany, różowy i zielony raz spróbowany, jasny i średni beż kilka razy użyty, zużycie na foto -Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki; ubytek nie więcej niż 20%; data ważności 06.2012 -Zmywacz do paznokci Isana 125 ml nowy nieotwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Dokładam:
-Galenic puder brązujący spf 10 z lusterkiem – kilka razy użyty -Essence Nail Art. Twins – glitter topper lakier nawierzchniowy z drobinkami w odcieniu 07 blair (srebrno-czarne) – dziś kupiony, spróbowany na 1 paznokciu, jednak brokaty do mnie nie pasują ![]() -Cetaphil Moisturizing Lotion mini buteleczka 29 ml nowa nieużywana zdjęcia w poście nr 1
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
witaj,
chciałabym Galenic puder brązujący spf 10 i Cetaphil, zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#23 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
witam ponownie
![]() u Ciebie podoba mi się: -Ziaja med Fizjoderm balsam hit KWC ! skóra alergiczna, atopowa, odwodniona 400 ml dwa razy użyty na nogi, zostało ok 90% (tylko za coś z wish) - mini buteleczka 29 ml Cetaphil Łagodna emulsja do mycia nieotwierana dw. 04/2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Nic więcej na wątku nie znalazłam. Mydełko chętnie przygarnę
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- chętnam na afrykańskie. Poluje na nie od jakiegoś czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
🦄
|
Kotwilko, niestety Dermablend już wyleciał, a zapomniałam odznaczyć. Została tylko ta mgiełka, a obawiam się że za nią samą nic od siebie nie oddasz
![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam dokładkę, może teraz coś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80%, niedawno otwarty (za coś super, bo nie jestem pewna, czy go oddać ![]() - ELF Tinted Moisturizer SPF 15 w kolorze Ivory raz użyty na całą twarz - paleta korektorów Catrice Allround Concealer- ciemny beż nieruszany, różowy i zielony raz spróbowany, jasny i średni beż kilka razy użyty, zużycie na foto -Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki; ubytek nie więcej niż 20%; data ważności 06.2012 --Lirene peeling antycellulitowy hit KWC! 200 ml nowy nieużywany (tylko za coś z wish) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.