Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-07, 13:50   #4621
Lilkaa82
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

marzena_S za wityte

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
a jakie bierzesz żelazo? bo ja biorę Biofer Folic
Z Filipem miałam dużo gorsze wyniki i brałam Tardyferon (czy jakoś tak) i nic nie pomagał, a teraz ładnie mi wyniki się poprawiają.
I gratuluję 32tc!!
to jeszcze tylko 4 tygodnie leżenia
Wlasnie ja tez biore Biofer 2 x 2 tabl. i PregnaPlus i juz mi wzrosly wyniki i byly takie dosc niezle, przynajmniej ta hemoglobina.. ale teraz znow spadly zobaczymy co powie lekarka.

Dziekuje

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 13:51   #4622
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ja elastyczna, proponuję po 15 maja na tygodniu. Co Wy na to?
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
lubelskie dziołchy kiedy się spotykamy ??
Mi to obojętne kiedy, oby jak najszybciej
Tylko jeśli zostaje ta Bida to patik będę musiała się do ciebie uśmiechnąć
Chyba, że wybór padnie na coś innego, aby nie Czarcia
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 13:53   #4623
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Biofer jest bdb ja brałam po porodzie i hemoglobina mi super wzrosła a wychodząc miałam 5,5
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 13:58   #4624
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Mi to obojętne kiedy, oby jak najszybciej
Tylko jeśli zostaje ta Bida to patik będę musiała się do ciebie uśmiechnąć
Chyba, że wybór padnie na coś innego, aby nie Czarcia

BIDA BIDA Służę pomocą z dojazdem, z Lbn. bym Was zgarnęła.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:00   #4625
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
BIDA BIDA Służę pomocą z dojazdem, z Lbn. bym Was zgarnęła.
To jeśli reszcie dziewczyn odpowiada to jedziemy do Bidy
Już wiem nawet co będę jadła
Stary 2011-05-07, 14:07   #4626
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny w Rossmannie jest promocja na butelki Rossmann sa po ok 10zł mozna odrazu smoczki dokupić.Była też promocja na kosmy Nivea
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:31   #4627
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
a uwzględniłaś to że na zdrowotne nie jest podzielna ? na macierzyński ją się opłaca.
Jak możesz to spr to.
masz racje skladka na ub.zdrowotne jest niepodzielna- trzeba ja placic za caly miesiac tak czy siak. Tak to jest jak sie czlowiek zabiera do myslenia zbyt pozno w nocy
Nerolko - skorygowane, zobacz sobie jeszcze raz, ale tak jak mowie - ja tam jestem inzynierem i to takim jak z koziej doopy traba, z ksiegowoscia nie mialam nigdy nic do czynienia, wiec bez akceptacji ksiegowej ani rusz!
Oczywiscie musisz jeszcze uwzglednic 2 wazne rzeczy:
- obowiazkowa skladke na ub. zdrowotne czyli te 243,39 pln oplaca sie co miesiac, niezaleznie czy sie jest na jakimkolwiek zasilku czy nie! reszty skladek sie nie placi na zasilkach.
- kiedy bys w maju nie urodzila (nawet 1.05 albo jutro) to i tak MUSISZ zaplacic wszystkie skladki za CALY MAJ, potem dopiero sie robi korekte i ZUS oddaje nadplate, samemu nie wolno sobie nic odliczac

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2011-05-07 o 14:38
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:50   #4628
Zmalowana
Zakorzenienie

meszares jesteś nieoceniona

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:00   #4629
zapałeczka
Zadomowienie

A ja wczoraj zaczęłam kurs na prawo jazdy... Stwierdziłam, że i tak siedzę i nie mam kompletnie żadnego zajęcia, więc zrobię coś, co mi się przyda
Stary 2011-05-07, 15:32   #4630
meszsares
Zadomowienie

bardzo dziekuje Dziewczyny
dla mnie najwieksza nagroda bedzie, jesli Nerolce uda sie zalatwic wszystko po jej mysli

a dzis znow lazimy z mezem nieprzytomni, bo Mloda (juz drugi raz w tym tygodniu!) obudzila sie rzeska o 5tej rano! bosheee jak ja bym kiedys chciala przelezec w wyrku chocby do 8mej

dobrze przynajmniej, ze mam ideal meza i taty w domu..
youyou- moj tez do serca dotarl przez zoladek hi hi
a mamuski, ktore wychowuja swoich synkow na takich, co bardziej potrzebuja obslugi serwisowej niz partnerki to bym Zalicza sie do nich takze i moja mama - WSZYSTKO robi za brata do dzis - a chlop juz 35l. skonczyl-nawet PITy wypelnia za niego i zanosi, myje okna w jego mieszkaniu, sprzata mu, dowozi obiady co 3dni w menazkach
jesli on kiedys zwiaze sie z jakas kobieta na stale to babka bedzie miala przechlapane
a poniewaz wielopokoleniowe schematy lubia sie same narzucac - jak dobrze, ze moja modlitwy o corki zostaly wysluchane...
Stary 2011-05-07, 15:33   #4631
jacieeeee
Wtajemniczenie

Allleeeee mi się nuuuudzi... w sumie mogłabym w półkach sprzątać ale po co Zabiorę się pewnie za to dzień przed przeprowadzką

Nawet nie mam z kim na spacer pójść. TŻ w pracy, a ja leżę przed TV i tylko myślę co by tu zjeść

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:38   #4632
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Aaaa właśnie mamusie kochane!! widzę, że ominęła mnie dyskusja na temat staników. a mogłybyście wrzucić jakieś przykłady staników, które się nadają do karmienia maluszka, ale nie są to że tak powiem te bawełniane worki.... tylko coś kurcze kobiecego no.... bo takie normalne z odpinanymi tylko szelkami pewnie się nie nadają?
Z niecierpliwością czekam na wypowiedzi

Agula mysle, ze te z odpinanymi ramiaczkami by sie nadaly, aczkolwiek istnieje ryzyko, ze ci ramiaczko poleci do tylu i potem bedziesz sie szarpac z szukaniem...
Zawsze mozna sobie przerobic zwykly biustonosz na karmnik.
Ja z tych lepszych to mam chyba Freya, Anita, Emily, Alles. Podstawa w tych biustonoszach to nierozciagliwy obwod, bo to obwod trzyma piersi, a nie szelki.

Zaneta wiesz to Twoje drazenie na temat imienia, uswiadomilo mi, ze nam tez moga nie zarejestrowac Toski, bo ma byc Antonia, a nie Antonina jak jest w Polsce. No chyba ze bedzie chlopak, to po problemie...

Bylam na tych targach Mother&Baby, oczywiscie na usg szans nie ma, bo trzeba byloby byc zaraz rano i sie zapisac, a potem czekac, a to nierealne z moimi dziewczynami, ale mam pare reklamowek, probek kosmetykow, butelke i smoczek Avent. No i dziewczyny zadowolone z przedstawienia...

A teraz lece na spacer z nimi...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:58   #4633
agulaaabar
Zakorzenienie

AgaGuernsey dzięki za wskazówki własnie to siepanie się po szelkę mnie zniechęca... a nie chce też kupić jakiegoś dziadostwa i mieć cycki jak stara baba w końcu jakiś czas muszą jeszcze posłużyć

Co do imienia Antonia to o ile się nie mylę jest to już odrębne imię niż Antonina Znajomi dali tak córeczce na imię i nie było problemu, więc może będzie ok

I mi też o nieeebo bardziej się podoba Antonia niż Antonina... opiekowałam się w Wiedniu małą Antonią i była przekochana

Obiadek zrobiony, placki ziemniaczane z gulaszem nawet dobre mi to wyszło ale tak się objadłam że szok.....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:25   #4634
Marina1
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
Ja już dziś po zajęciach, trochę daję już w kość jazda do Rzeszowa, od piątej rano na nogach i zaległam już na kanapie. Brzuch mi dokucza i boli...

Gratuluję wczorajszych wizyt wszystkim dziewczynkom!

Widzę, że wywiązała się dyskusja o imieniach.
U mnie zostaje Igor, chociaż bardzo podoba mi się tez Jeremiasz, Jeremi, i od czasów liceum Kordian...Jednak mój mąż mówi nie na te imiona.

blondynkapoznan a Wy długo myśleliście nad Jeremim? Powiedz mi, będziecie ja jakoś zdrobniale odmieniać, np. Jeremik? I co na takie imię Wasza rodzinka?
Własnie czytam, że Natasza Urbańska tez juz zaklepała to imię dla synka
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:40   #4635
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Ania to bede czekac na Twoja decyzje...

A Babonik co?
Ja dzis w planie mam odwiedzenie targow dla kobiet w ciazy i mam malych dzieci, przy czym glownym celem jest przedstawienie dla dzieci...
Ok, dam znać, ale jakby większości pasowało to się nie przejmujcie mną
Aga, i co na targach, warto jechać? ja jutro mam z mężem do Krakowa się wybrać, jak tylko wreszcie z pracy wróci...no i chętnie bym tam zahaczyła

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Spadam na targ po pomidorki.Wiecie, ze juz polskie sie pojawily??
Kajool, co do zusu to dobrze - liczą sredną z 12 miesięcy lub z rzeczywistego okresu działalności/zatrudnienia jeżeli był krótszy. Nerolka ma kwiecień tylko więc z tego jej wyliczą.

Pomidorki... czekam aż będziemy mieć swoje, mama zawsze pod folią sadzi....pyszności, zupełnie inne w smaku niż te teraz kupione

agulaaabar, ja też dużo piję, nawet bardzo dużo. 2litry wody to co najmniej... do tego kawa, jakiś soczek...

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Aaaa właśnie mamusie kochane!! widzę, że ominęła mnie dyskusja na temat staników. a mogłybyście wrzucić jakieś przykłady staników, które się nadają do karmienia maluszka, ale nie są to że tak powiem te bawełniane worki.... tylko coś kurcze kobiecego no.... bo takie normalne z odpinanymi tylko szelkami pewnie się nie nadają?
Z niecierpliwością czekam na wypowiedzi
ależ proszę bardzo

http://bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea////10
http://dopasowana.pl/cat-pol-1233238...armiacych.html
http://www.lovemum.pl/?gclid=CInD4piJ1qgCFYYTfAodL2Y5jQ
http://bravado.pl/Bravado/index.php
http://www.pieknamama.pl/category/bielizna-do-karmienia

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:48   #4636
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
zaneta mlody bedzie w papierach Szuman i mysle, ze ty tez nie bedziesz miala problemu z zarejestrowaniem coreczki pod imieniem jakie wybraliscie. A co do obywatelstwa, w polsce tez nie od razu dostaje sie wychodzac za maz czy sie zeniac. Moj maz dopiero po trzech latach malzenstwa ze mna i dwoch pobytu w Polsce mogl takowe otrzymac. No i duuuuzo formalnosci przed bylo.
No wiem właśnie, ale kiedyś tego nie było.Pamiętam jak koleżanka z niemieckim nazwiskiem wyszła za mąż i mąż miał jej nazwisko, aby mieli oboje pochodzenie. I ślubie szło szybko , elegancko. A teraz to wiesz takie czekanie w nieskończoność. Mnie w sumie te niemieckiego obywatelstwo do szczęścia nie potrzebne, choć nie wiem tyle co podróżowaliśmy to jak mówiliśmy że jesteśmy polakami byliśmy inaczej ( czyt. gorzej) traktowani jak kiedyś powiedzieliśmy że jesteśmy z Niemiec.
Nawet mieliśmy taka historię, wchodząc do Muzeum Calsberga w Danii
Pan kasjer zapytał skąd jesteśmy mój mąż powiedział że z Niemiec, to wytłumaczył Nam jak się poruszać po Muzeum gdzie mamy się zatrzymać co przeczytać itp, itd. A za Nami poszli znajomi, którzy powiedzieli że są z polski to dostali tylko bilet i mapkę, nawet nie zapytał czy umieją po angielsku

Patii to napisz e-maila do Twojego USC i zapytaj o NOAMI. Ja się nie poddam bez walki Mnie się też wydaje, że dobra wola urzędnika. I tak jak pisze agulaabar to mogą się doczepić nawet do Anny!

Blondynka Ja kiedyś zerknełam na dada i z tego co pamiętam to ma od 3 kg dopiero pampersy.

Lilka 2 tabletki 2 razy dziennie bierzesz te żelazo? a na etykiecie pisze że 2 razy po 1 tabletce mi gin nie powiedziała ile mam brać w sumie..

Aga jak u mnie Emily się okaże siusiakiem to myślę, że USC nie będzie robił problemu przy imieniu Oliver albo Xavier. Niech mnie w pocałują, jedne urzędasy! Antonia, ale fajnie! Nie wpadłabym na takie imię!! śliczne

Agulaabar Mmm placek ziemniaczany, zjadłabym Teściowa zrobiła bogracz, ale jakoś ochoty w ogóle nie mam

Marina
Jeremi ładnie! Ja tak sobie dzisiaj myślałam, że nawet jak mężowi będzie odpowiadać Emilie to kurde wiem, że przez Nasze społeczeństwo będzie odpierane typu : " Boże nie mogli jej dać na imię Emilia, a nie jakieś Emilie "

Byłam u tatusia,
posiedziałam i padam.
Słoneczko pięknie świeci,
ale wiaterek dokuczliwy.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:52   #4637
Zmalowana
Zakorzenienie

A nie kupujecie tych pieluszek "0" zerówek ?

Stary 2011-05-07, 17:05   #4638
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
a są takie zerówki?
Myślałam, że najmniejsze są 1 od 2-5 kg?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2011-05-07, 17:07   #4639
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chyba kupię jedną paczkę. Moja bratowa na początek miała tylko pampersy 3-6 kg i mimo, że Mała ważyłam 3300kg to były za duże. Jak wrócili ze szpitala to brat szybko leciał do sklepu po 2-5kg. Ale zeszła im tylko jedna paczka i przerzucili się na te następne.

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-07, 17:10   #4640
Zmalowana
Zakorzenienie

Marina no są właśnie dla noworodków. A wiem bo moja kumpela używała ze swoją Mała która ważyła 3,5kg. A jak chciałam jej kupić to tylko w aptece znalazłam. A przypadkiem to nie są te pampersy 'new born' ?

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-05-07 o 17:12
Stary 2011-05-07, 17:10   #4641
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
a są takie zerówki?
Myślałam, że najmniejsze są 1 od 2-5 kg?
Nooo hmmm ja też o tych myślałam

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-07, 17:14   #4642
meszsares
Zadomowienie

Aga - Antonia - piekne imie!
Baboniku - dziekuje za zaproszenie moze uda mi sie dotrzec na spotkanie, choc nadal nie mam auta (2 mies. u mechanika) i problematyczna sprawa bylby powrot na Slask wieczorem.. zobaczymy
Zmalowana - te New Born to wlasnie jedynki z tego co pamietam

cos jeszcze mialam napisac, ale zapomnialam

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2011-05-07 o 17:15
Stary 2011-05-07, 17:15   #4643
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Marina no są właśnie dla noworodków. A wiem bo moja kumpela używała ze swoją Mała która ważyła 3,5kg. A jak chciałam jej kupić to tylko w aptece znalazłam. A przypadkiem to nie są te pampersy 'new born' ?
Ja kupiłam właśnie tylko jedną paczkę tych od 2-5 kg do szpitala, potem będę kupowało od 3 w górę, i to są chyba te najmniejsze które kupiłam, pisze na nich własnie ,,new born"
Stary 2011-05-07, 17:16   #4644
youyou
Zakorzenienie

Co do staników to ja też muszę kupić jakiś porządny.
Z Filipem używałam tych szmacianych i to jakaś porażka, cycki takie flaki wolę więc teraz zainwestować żeby jakoś wyglądać..

Dziewczyny co do imion to zobaczcie tu:
http://gorny.edu.pl/imiona/

W Warszawie nadano 3 Antonie i jest też Naomi - więc skoro jeden usc dał zgodę to problemów nie powinno być

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
u Nas na forum widzę że imię Liliana króluje
No właśnie to imię mamy wybrane już od ciąży z Filipem i niestety teraz coraz popularniejsze się robi. Na szczęście w "realu" jeszcze żadnej Lilki nie spotkałam
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 17:17   #4645
Zmalowana
Zakorzenienie

http://allegro.pl/pieluszki-bella-ha...601227890.html niby do 2 kg ja już się w tym wszystkim nie łapię.

Stary 2011-05-07, 17:26   #4646
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/pieluszki-bella-ha...601227890.html niby do 2 kg ja już się w tym wszystkim nie łapię.
Czyli są to ,,0" ja mam ,,1" od 2-5 kg.
Te są chyba dla takich maleństw do 30 tc...
Stary 2011-05-07, 17:32   #4647
brunetka2000
Zakorzenienie

No w końcu się zlitowałam i zrobiłam małe zakupy dla Alicji i dla mnie Kupiłam wszystko od tego allegrowicza r_p77 czyli podkłady, szczoteczki, majtki, termoopakowanie, proszek do prania, podkład do łóżeczka itp. Zajęło mi to 1,5 godziny nie wiedziałam, że wybieranie jest takie męczące

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-05-07 o 17:35
Stary 2011-05-07, 17:39   #4648
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
No w końcu się zlitowałam i zrobiłam małe zakupy dla Alicji i dla mnie Kupiłam wszystko od tego allegrowicza r_p77 czyli podkłady, szczoteczki, majtki, termoopakowanie, proszek do prania, podkład do łóżeczka itp. Zajęło mi to 1,5 godziny nie wiedziałam, że wybieranie jest takie męczące
Pochwal się brunetko
Też własnie przeglądam rzeczy tego allegrowicza.
Stary 2011-05-07, 17:41   #4649
editka2022
Rozeznanie

a ja sie dzis pochwale z nudow narysowalam na plotnie mojej myszce myszke minnie jeszcze tylko pomalowac farbami oprawic w ramke i powiesic nad lozeczko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060095.jpg (95,5 KB, 27 załadowań)
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 17:42   #4650
patik87
Zakorzenienie

you you widziałam tą stronkę właśnie już jakiś czas temu, tylko pytanie: czy obydwoje rodziców sa Polakami, czy któreś ma obywatelstwo innego kraju..a no i dupa mokra. Jak zaneta zaczęłam dyskusję to już poinformowałam mojego tz jak się sprawa ma, z tym ze u nas w tej wiosce znamy się dość dobrze z kierownikiem usc, więc może da rade Mój tzt już kombinuje jakim trunkiem go przekupić (bo on lubi sobie..)

Brunetka co będziesz jeść? Ostatnio jadałam zupę szczawiową z jajkiem i młodymi ziemniakami, mniam mniam. Już mi ślina cieknie.

Marina dobrze mówi, to są te dla wcześniaków.

W stanik też chyba się zlituję nad sobą i przeznaczę kilka ładnych złotych. Ale dotąd chodziłam w "targówkach",droga bielizna mnie nie kręciła, i kasy zawsze deficyt.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-05-07 o 17:45
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości