![]() |
#931 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja rozumiem, że można się zawieść czyimś wygladem, ale druga osoba, bez względu na wygląd, też jest człowiekiem, też należy jej sie jakiś szacunek, nie przedmiotowe traktowanie. I właśnie dlatego nigdy nie spotkałam się z nikim z internetu, choć będąc młodsza miewałam duże tzw. pen friend'ów. Po prostu nigdy nie chciałam znaleźć się w sytuacji, kiedy chciałabym uciec od tego drugiego człowieka, albo co gorsza nie chciałabym, by ten wymarzony ideał uciekł ode mnie ![]() Internet zakrzywia postrzeganie tej drugiej osoby. Przez rozmowy online chyba da dużo można sobie wyobrazić, źle zinterpretować to, co pisze druga osoba, to nie to samo, co pierwsza rozmowa na żywo. Nawet jak się zdjęcie wyśle, nie mozna się spodziewać, że osoba ze zdjęcia będzie w rzeczywistości identyczna. Przecież na zdjęciach też wychodzimy różnie, czasem gorzej, czasem lepiej. Nie mówiąc już o delikwentach, którzy wysyłają nie swoje zdjęcia, bo i takie sytuacje się zdarzają. Ale kto preferuje zawieranie znajomosci drogą internetu, musi się też liczyć z ryzykiem, że druga osoba może nie byc tym, za kogo się podaje... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
BAN stały
|
MORGAN90
Drogipanie MR82x....najbardyiej w Twoich wywodach wkurzylo mnie to,ze piszesz o tych dziewczynach jak o rzeczach...porownani do motocyklu pozostawie bez komentarza...TY nie kupiles tych kobiet,nawet gdyby byly prostytutkami z agencji towarzyskiejnie masz prawa takich glupot wypisywac jesli masz troche kultury...zenada,a co TY takiego cudownego im zaoferowales wobec tego?Rejs jachtem? Podobno ludzie sa bezcenni ale moze w czasach kryzysu mowienie o kims drogi to komplement ![]() ![]() ![]() A z ta na dole pod MORGANA 90 nie gadam , boje sie kobiet z wasami ktore wygladaja jak koty ;P ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- ktoś kto kłamie nie zasługuje na szacunek ;] ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- I ja nie wiem kogo wy bronicie , dziewczyny ktora specialnie zmienila swoje zdjecie zeby byc na nim ladniejsza, zeby wiecej facetow sie nia interesowalo ? Jak coś się od kłamstwa zaczyna,oszustwa to jest gówno warte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Teraz już wiem, kto i dlaczego je tak bezmyślnie urządzał ![]() MrX82, nie wkurzaj się na komentujące Twoje posty dziewczyny. Prawda jest taka, że rzadko ktoś w tym wątku faktycznie obrażał swojego randkowicza. Jest różnica między opisaniem sytuacji, nawet najbardziej żałosnej i nieciekawej, a komentarzami typu: Cytat:
I jeśli tak bardzo lubisz szczerość - dlaczego od razu nie powiedziałeś tym dziewczynom: "Przykro mi, ale nie jesteś w moim typie. Miło było poznać", czy "Nic z tego nie będzie, lepiej już pójdę" i nie dałeś dyla? ![]() Zresztą... Spokojnie. Dorośniesz, przemyślisz, nauczysz się pewnych zachowań. Może nawet poznasz jakąś "idealną kobietę" ![]() A tymczasem... masz! ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2011-03-09 o 09:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
BAN stały
|
Ja sie nie wkurzam tylko polemizuje
![]() A co do tego dla czego od razu nie powiedzialem ,że nie sorry nie podobasz mi sie ide do domu . Gdyż ponieważ w tym wieku nie byłem na tyle dojazały żeby tak powiedzieć ![]() "W tym wątku jest kilka postów dziewczyn, które zostały zimą przeciągnięte przez pół miasta w ramach spaceru... Teraz już wiem, kto i dlaczego je tak bezmyślnie urządzał " to jest jedyny komentarz który wniosl cokolwiek do dyskusji ![]() ![]() ![]() a umoralniajace teksty juz mi sie powoli nudza ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ktos ma jakies zastrzezenia ,ze kogos obrazam to niech wali do moderatora albo pani maderator, a nie mnie umoralnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Przegladnelam posty... nie chce mi sie z toba polemizowac.
Kupno motocykla a randka w ciemno/jasno to dwie rozne rzeczy. Partnera nie kupujesz. Zycze milych randek w przyszlosci. 'wszystkowiedzonosc' - Swietne ![]() Edytowane przez hecate Czas edycji: 2011-03-09 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a do pana MrX82 mam tylko jedna uwagę(generalnie nie widzę w tych twoich randkach jakiegoś bardzo nagannego zachowania jak niektóre użytkowniczki): pretensje o to, że ktoś przerabia zdjęcie są jak dla mnie bezzasadne- w dzisiejszych czasach prawie każdy obrabia zdjęcia i trzeba sobie zdawać z tego sprawę. plus dochodzi do tego kwestia fotogeniczności- znam osoby, które w rzeczywistości są bardzo przeciętne, a na zdjęciach wychodzą świetnie(i na odwrót). można więc albo nie umawiać się z nieznajomymi albo być gotowym na rozczarowanie i przyjąć je "po męsku" i z klasą. w końcu spędzenie pół godziny w knajpie z taką osobą przy jakimś drinku i rozmowie nie jest aż taką tragedią( a pozwala zachować obu stronom godność i dobre mniemanie o sobie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
Copyraptor
|
Trollowi dziękujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
Nie sądzę, ze facet napisał coś az tak strasznego, zeby dostac bana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
oj a tak fajnie sie czytalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
perfumove love
|
Cytat:
Ciekawi mnie czyim trollem był MrX82 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Copyraptor
|
Hathayoga, ty chyba mówisz o klonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Moja najgorsza randka...
![]() Było to w czasach licealnych, czyli jakiś czas temu ![]() Jakoś tak wyszło, że "spiknęłam" się w dyskotece z chłopakiem, którego znałam od kilku lat. Było fajnie, tańce, drinki itd. Po dyskotece zaoferował, że odprowadzi mnie do domu. No to ok, idziemy sobie. Jesteśmy w połowie drogi, a on mówi, ze już musi wracać, bo jest ciemno, a on będzie się bał sam taki kawał wracać - moja reakcja ![]() ![]() ![]() Następnego dnia zadzwonił i umówiliśmy się, że pojedziemy rowerami na jezioro. No i zaczęło się - przejechaliśmy chyba z 10 km, po czym stwierdził, że nie wie, gdzie jesteśmy. Po kolejnych 10 km dotarliśmy w końcu nad to jezioro. Chwilę posiedzieliśmy i trzeba było wracać. Dosłownie tyłka nie czułam, taki miałam zdrętwiały od tego siedzonka rowerowego. Chciał się znowu umówić na dyskotekę, ale tym razem kategorycznie powiedziałam, że NIE. Od tamtej pory słuch po nim zaginął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Wątek - na stu % poprawę humoru
![]() Oto sytuacje, których byłam na szczęście tylko świadkiem ![]() Na jakiejś imprezie, x lat temu, w Anglii moja kumpela zniknęła nagle w jakichś ciemnych odmętach podziemi klubu wraz z jakimś nowopoznanym, wysokim na 2 metry ( ![]() ![]() ![]() Na następny dzień znowu impreza ![]() ![]() ![]() - Gdybyś była facetem te dwa palce byłyby już w twoich źrenicach. ![]() Przypatrywał jej się jeszcze przez dłuższą chwilę bez słowa, potęgując nasze uczucie grozy (widać, że zastraszenia to dlań chleb powszedni był) po czym, jakby nic się nie wydarzyło odwrócił się do mnie ![]() Good Luck, S. Ze świeczką takiego szukać, serio.... Chociaż potem było co (kogo ![]() Inne sytuacje opiszę następnym razem!
![]() |
![]() |
#947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Najprościej pod słońcem - udałam, że nie kumam ni słowa po angielsku
![]() Menda była nieludzka ![]() Sytuacja sprzed roku, jesteśmy z koleżanką (już inną ![]() - Szukam d... na jedną noc. ![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
taaa... weekendowy. W ciągu tygodnia jak bozia przykazała z żoną do sklepu, z dziećmi do szkoły... ![]()
![]() |
![]() |
#951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może nie najgorsza: miałam cos ok 13 lat umowilam się przez internet z chlopakiem chyba rok czy dwa starszym. fajnie nam się gadało wymieniliśmy się numerami, wszystko fajnie, cud miód, malinka. poszłam czekałam na niego chyba 15 minut bo ile można czekać i go nie ma i nie ma. w końcu wróciłam do domu i się pytam czemu nie przyszedł. jego odp.: a bo gram ![]() Edytowane przez happys Czas edycji: 2011-03-12 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
kozacki wątek
![]() ![]() i tyle świetnych pomysłów na spławienie faceta tudzież szybkie rozpoznanie jaki jest żałosny/beznadziejny mnie takie straszne sytuacje na randkach (haha nie to bym ich miała niewiadomo ile w życiu) się, przynajmniej póki co, nie zdarzyły najgorzej to było jak byłam jeszcze w liceum takie 2 szczególne hmmm 'spotkanka' (bo randkami bym tego nie nazwała) ale może jednak nie będe wchodzić w szczegóły wystarczy że napiszę, że jeden był strasznie nudny i już nie tak rozmowny jak na gg, zabral mnie do maca (nie cierpię hamburgerów! no i mac, seriously?, please....) i pokazywal zdjecia z wakacji nieznanych mi kolegow na których on też tam gdzieniegdzie był, a grupa ze stolika obok patrzyła się na mnie współczująco (że facet miał niemałą nadwagę też nie 'pomogło') a drugie to po prostu facet za duzo chyba sobie pomyslal gdy go zapytalam o numer komorki (wiem byłam wtedy młoda i głupia, facet mi się nawet podobał, no i było coś w rodzaju zakładu, że mi się uda) to on od razu do mnie za łapami, ustami i czym się da niemal czytając te wszystkie opowieści mam wrażenie, że większości panom przydałyby się jakieś kursiki jak to zachowywać się wobec kobiet
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-03-16 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
Co tak cicho...
Nikt już na randki nie chodzi, czy co?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez bluemillka Czas edycji: 2011-05-08 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Copyraptor
|
Poważnie odrzuciłaś faceta po tym, jak przyznał się, że leczy się na schizofrenię? Mimo, że świetnie Ci się z nim spędzało czas? Już rozumiem czemu nas na studiach uczą, że rozpoznanie i wyleczenie/leczenie choroby to dopiero początek problemów...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że nie jest to łatwe, może przerazić oraz pokomplikować relacje, ale na miłość boską... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez bluemillka Czas edycji: 2011-05-08 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zal mi tego faceta... I pomysl, gdybys ty byla w takiej sytuacji - informowalabys kazdego, na wstepie o swojej chorobie? 'Czesc jestem Zosia i cierpie na ...' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez bluemillka Czas edycji: 2011-05-08 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.