Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-07, 19:43   #601
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Odebrałam wyniki dzisiejszych badań - krew, mocz ok, a HCV mam dodatnie Aż się zdenerwowałam z tego wszystkiego, a wizyta dopiero w środę....
Na wyniku mam dopisane "Wyniki dodatni lub wątpliwy wymaga weryfikacji w kolejnej próbce krwi. Ponowny wynik dodatni powinien być potwierdzony wykazaniem materiału genetycznego wirusa HCV RNA"

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:44   #602
No air
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Kurde. Byliśmy dziś z TŻ u jego rodziców. To była moja inicjatywa (tzn. i tak mielismy jechac w najblizszym czasie), ładna pogoda i lubię jeźdźić autem, więc czemu nie... Droga okropna (kładziona nowa nawierzchnia zerwana jeszcze przez powódź w sierpniu 2010, pewnie pamiętacie zalaną Bogatynię, tam mieszkają "teściowie"...), pół pasa tu, pół pasa tam, różnice w wysokości jakby się jechało po schodach, także wytrzęsło nas konkretnie. A u TŻ... jego tatuś (który za mną chyba nie przepada, chociaż TŻ mi zawsze tłumaczy, że "taki jest") uraczył mnie dymem z papierosa. Byliśmy tylko dwie godziny, mógłby sobie darować palenie na ten czas, ale skąd. Teściowa (ma 4 dzieci) też przyszła i wydmuchiwała dym prosto na mnie... Wkurzyłam się jak nie wiem, myślałam, że TZ coś im powie, ale on "myślał, że na mnie nie leci"... A ja w sumie bałam się im coś powiedzieć, bo przecież byli u siebie w domu, poza tym chciałam uniknął kłótni... No ale i tak się szybko pożegnaliśmy, bo od tego dymu oczywiście zaczęłam mieć mdłości. Wkurzyłam się. Moi rodzice by tak napewno nie zrobili... Zresztą u nich też później byliśmy, mama zaprosiła nas na własną pizzę, czym mi poprawiła humor. Wybaczcie długi monolog, ale wkurzyłam się konkretnie na nich. Dziecka napewno do nich nie puszczę, żeby mi podtruwali.

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:51   #603
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
wiecie co czuje sie juz gruba jak bania
Jesteś w ciąży a nie z obżarstwa tyjesz i nie smutać się

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość
a musze sie wam pochwalic ze ja juz poczulam moje malenstwo . od srody to tak raz dziennie mi da znac ze jest. a wczoraj to nawet mojego meza delikatnie dwa razy dziabnelo. wszyscy mi mowia ze to bardzo wczesnie ale moze to dlatego ze jestem szczupla. brzuszka mi nadal nie widac, no moze tylko tak jakby mi troche tluszczyku przybylo.
Ja poczułam w skończonym 16tc Gin stwierdził, że faktycznie wcześnie ale to jest indywidualna sprawa. Gratulacje

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki dzisiejszych badań - krew, mocz ok, a HCV mam dodatnie Aż się zdenerwowałam z tego wszystkiego, a wizyta dopiero w środę....
Na wyniku mam dopisane "Wyniki dodatni lub wątpliwy wymaga weryfikacji w kolejnej próbce krwi. Ponowny wynik dodatni powinien być potwierdzony wykazaniem materiału genetycznego wirusa HCV RNA"
Może będzie ok tak jak i u innych dziewczyn, którym wyszły dziwne wyniki Postaraj się nie denerwować na zapas bo twoje maleństwo to czuje

No air nie masz lekko z teściami, mój teść pali ale tylko na podwórku albo w piwnicy i nie wyobrażam sobie jak można palić w domu

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:53   #604
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Może będzie ok tak jak i u innych dziewczyn, którym wyszły dziwne wyniki Postaraj się nie denerwować na zapas bo twoje maleństwo to czuje
A komuś jeszcze tu wyszły dodatnie p/anty HCV ?

Stary 2011-05-07, 20:02   #605
cheakyrockchick
Raczkowanie

no tak, kobiety sa rozne i nie ma co sie ksiazkami sugerowac. ale ciesze sie jak nie wiem co ze juz czuje pierwsze ruchy
Stary 2011-05-07, 20:02   #606
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
no bo niby w pierwszej ciazy to dopiero w 20 -21 tygodniu zaczyna sie czuc ruchy, tak mi kolezanki mowily i ja tez wyczytalam tak w jednej z ksiazek. moja mama to nawet zasugerowala ze moze w ciaze zaszlam wczesniej niz mysle no ale ja wiem ze to niemozliwe.
e tam, to zależy jaką kto ma wrażliwość ja mam największa na zgagę żart, też jestem w 18 i czuję już dzidzię
Dzisiaj powiedziałam tż że mnie kopnęła w nocy aż sie obudziła a on na mnie naskoczył, że skąd wiem, ze moze to Wiesiek a ja mu mówię ze dzidzia mnie kopnęła więc rodzaj żeński

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Kurde. Byliśmy dziś z TŻ u jego rodziców. To była moja inicjatywa (tzn. i tak mielismy jechac w najblizszym czasie), ładna pogoda i lubię jeźdźić autem, więc czemu nie... Droga okropna (kładziona nowa nawierzchnia zerwana jeszcze przez powódź w sierpniu 2010, pewnie pamiętacie zalaną Bogatynię, tam mieszkają "teściowie"...), pół pasa tu, pół pasa tam, różnice w wysokości jakby się jechało po schodach, także wytrzęsło nas konkretnie. A u TŻ... jego tatuś (który za mną chyba nie przepada, chociaż TŻ mi zawsze tłumaczy, że "taki jest") uraczył mnie dymem z papierosa. Byliśmy tylko dwie godziny, mógłby sobie darować palenie na ten czas, ale skąd. Teściowa (ma 4 dzieci) też przyszła i wydmuchiwała dym prosto na mnie... Wkurzyłam się jak nie wiem, myślałam, że TZ coś im powie, ale on "myślał, że na mnie nie leci"... A ja w sumie bałam się im coś powiedzieć, bo przecież byli u siebie w domu, poza tym chciałam uniknął kłótni... No ale i tak się szybko pożegnaliśmy, bo od tego dymu oczywiście zaczęłam mieć mdłości. Wkurzyłam się. Moi rodzice by tak napewno nie zrobili... Zresztą u nich też później byliśmy, mama zaprosiła nas na własną pizzę, czym mi poprawiła humor. Wybaczcie długi monolog, ale wkurzyłam się konkretnie na nich. Dziecka napewno do nich nie puszczę, żeby mi podtruwali.
współczuję, uciążliwi teściowie to koszmar. Ja to się boję, że moja teściowa będzie podważać moje metody wychowawcze już widzę jak wpycha w dziecko wafelki, groszki i inne słodkości i pozwala mu na wszystko a u nas wychowanie bezstresowe nie wchodzi absolutnie w grę

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
a może w ostatnim czasie się szczepiłaś? Kurczę troche to dziwne bo to jest taka choroba, na która chyba się nie da chorować bezobjawowo

edit...jednak doczytałam, że bardzo często przebiega ona bezobjawowo i zażółcenie występuje jedynie u co 10 osoby. Lepiej zadzwoń do gina.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:05
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:10   #607
bianeczkaa
Zakorzenienie

Wyczytałam, że u kobiet w ciąży nie leczy się hcv. Zarażenie płodu zależy od tego w jakim stadium jest matka. Trzeba powtórzyć badanie i wtedy będzie jasność.

Wspólnie zamawiamy buty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 20:10   #608
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
a może w ostatnim czasie się szczepiłaś? Kurczę troche to dziwne bo to jest taka choroba, na która chyba się nie da chorować bezobjawowo

edit...jednak doczytałam, że bardzo często przebiega ona bezobjawowo i zażółcenie występuje jedynie u co 10 osoby. Lepiej zadzwoń do gina.
Nie szczepiłam się nigdy na to
I doczytałam właśnie, że przebieg jest często bezobjawowy, więc tak jak u mnie
Czytałam, że i tak trzeba badanie powtórzyć jakąś inną metodą prawdopodobnie, zobaczę co mi ginka w środę powie, już nic nie przyspieszę, nie zrobię

Stary 2011-05-07, 20:12   #609
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
no bo niby w pierwszej ciazy to dopiero w 20 -21 tygodniu zaczyna sie czuc ruchy, tak mi kolezanki mowily i ja tez wyczytalam tak w jednej z ksiazek. moja mama to nawet zasugerowala ze moze w ciaze zaszlam wczesniej niz mysle no ale ja wiem ze to niemozliwe.
Cytat:
no tak, kobiety sa rozne i nie ma co sie ksiazkami sugerowac. ale ciesze sie jak nie wiem co ze juz czuje pierwsze ruchy
nie ma reguły, zresztą jak powiedział lekarz mojej siostrze DZIECI KSIĄŻEK NIE CZYTAJĄ i nie ma co trzymać się schematu właśnie z nich. Ja w 18 tyg czułam wyraźne ruchy

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:14   #610
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kojarzę żeby którakolwiek z nas robiła to badanie Tak ogólnie napisałam, bo np Aa2 miała podejrzenie toxo a jednak jest ok Dlaczego miałaś zlecone?

Cytat:
Mój wczoraj wyprawiał takie dziwy, że aż ciężko uwierzyć co będzie później

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:15   #611
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Też mam jutro kominię, ale tż ma mecz więc chyba tylko pojedziemy kasę dać i coś podjeść w ogóle nie mieszczę się w sukienki więc zakładam byle co.
Też idziemy jutro na komunię i jestem załamana, bo będzie zimno i sukienka, którą sobie specjalnie kupiłąm się nie nada, bo jest ewidentnie letnia. Poszłam więc dzisiaj na zakupy i wróciłam załamana - w normalnie ciuchy nie wchodzę albo wyglądam jak Mamusia Muminka. Ciążowe są generanie paskudne, że za darmo bym ich nie chciała - jakieś worki na ziemniaki za kosmiczne pieniądze. Pomijam już, że większość zaczyna się od ciążowego L czyli o wiele za duże.
Jest 21, a ja nadal nie wiem co jutro założę.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:16
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:16   #612
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
nie ma reguły, zresztą jak powiedział lekarz mojej siostrze DZIECI KSIĄŻEK NIE CZYTAJĄ i nie ma co trzymać się schematu właśnie z nich. Ja w 18 tyg czułam wyraźne ruchy
dokładnie, to tak jak przy pco trudno zajsc a ja zaszłam od razu i bez starania

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 20:17   #613
agnieszka 0605
Zakorzenienie

no air - trzeba było się odezwać i zwrócić uwagę ja bym tak robiła
miss hot - ja nie mam pojęcia o co chodzi, nie znam się kompletnie na tym, ale trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję, że wszytsko będzie ok.

Stary 2011-05-07, 20:19   #614
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

dobre uwaga chyba całkiem słuszna w końcu to jest dość indywidualne (no chyba że ktoś czuje ruchy od 2 tc) ja czasem dostaję szału jak lekarz - facet mówi czy można czy nie już wyczuć ruchy... a skąd on to wie?? 18 tydzień to już powoli zaczyna być odpowiedni czas chyba

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:21   #615
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Też idziemy jutro na komunię i jestem załamana, bo będzie zimno i sukienka, którą sobie specjalnie kupiłąm się nie nada, bo jest ewidentnie letnia. Poszłam więc dzisiaj na zakupy i wróciłam załamana - w normalnie ciuchy nie wchodzę albo wyglądam jak Mamusia Muminka. Ciążowe są generanie paskudne, że za darmo bym ich nie chciała - jakieś worki na ziemniaki za kosmiczne pieniądze. Pomijam już, że większość zaczyna się od ciążowego L czyli o wiele za duże.
ja zakładam taką koszulową tunikę z Lidla. Wreszcie się doprała kolor brzoskwinki i chyba leginsy. Na moją sukienkę jest za zimno

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Właśnie się dowiedziałam, że siostra cioteczna mojego tz też jest w ciąży Oczywiście już wiem, ze nasze dziecko będzie bee a jej cacy

Przeraża mnie spędzenie 3 godzin w kościele jeśli będę miała stać to wracam do domu

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 20:22   #616
agnieszka 0605
Zakorzenienie

spray - załóż tę co kupiłaś, najwyżej zarzuć jakiś żakiet i już

Stary 2011-05-07, 20:24   #617
Patiisia
Wtajemniczenie

Ale znów zapisałyście stron.. Na razie nie mam siły Was nadrabiać, potem przeczytam wszystko. Jestem taka zła że brak mi słów I nie wiem czy nie przypadkiem bezpodstawnie się denerwuję.. echh.. Dobrze że zaraz leci Johny Deep w tv, to choć odrobinę mi się (mam nadzieję) nastrój poprawi.. A mój dzidziuś od 2 dni zero znaku życia Ja chcę kopniaaaaki

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Oczywiście już wiem, ze nasze dziecko będzie bee a jej cacy
Czemu

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:26
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:28   #618
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Ale znów zapisałyście stron.. Na razie nie mam siły Was nadrabiać, potem przeczytam wszystko. Jestem taka zła że brak mi słów I nie wiem czy nie przypadkiem bezpodstawnie się denerwuję.. echh.. Dobrze że zaraz leci Johny Deep na 1 w filmie jakim go lubię, to choć odrobinę mi się (mam nadzieję) nastrój poprawi.. A mój dzidziuś od 2 dni zero znaku życia Ja chcę kopniaaaaki
to jest najgorsze ze czujesz czujesz a póżniej cisza i stres

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:

Czemu
no na wsi tak bywa raz jak byliśmy na imprezie rodzinnej to usadzili nas z dziećmi a ją z dorosłymi mimo że jest młodsza oj takie chore klimaty. Po prostu swoich wad nie widzą tylko cudze a najlepiej jeszcze obsmarować tyłki wszystkim dookoła. Okropnie nie lubie tych ludzi, niby z tobą normalnie rozmawiają a póżniej wszystko przekręceją i stwarzają jakieś głupie historie

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:29
Stary 2011-05-07, 20:30   #619
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Usiądź kochana na spokojnie, jeszcze raz przejrzyj szafę i napewno cos wykombinujesz Trzymam kciuki Zresztą piekna kobieta, będzie we wszystkim ładnie wyglądać

A ja właśnie wróciłam z obżarstwa TŻ zabrał mnie do knajpy, zjedliśmy pyszną pizze z brokułami, i na deser wzięłam sobie lody z czekoladą i owocami pychotttkkkaaaaaa:p :

Idę teraz pod prysznic, a potem...u TŻ mam zamówiony delikatny masażyk yymmmm I już chyba dziś nie wróce, więc kolorowych snów mamuśki moje kochane
Stary 2011-05-07, 20:32   #620
bianeczkaa
Zakorzenienie

Jeszcze zaraz będą specjalnie polewać i gadać żeby pić. Dla mnie komunia to impreza bez alkoholu

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Usiądź kochana na spokojnie, jeszcze raz przejrzyj szafę i napewno cos wykombinujesz Trzymam kciuki Zresztą piekna kobieta, będzie we wszystkim ładnie wyglądać

A ja właśnie wróciłam z obżarstwa TŻ zabrał mnie do knajpy, zjedliśmy pyszną pizze z brokułami, i na deser wzięłam sobie lody z czekoladą i owocami pychotttkkkaaaaaa:p :

Idę teraz pod prysznic, a potem...u TŻ mam zamówiony delikatny masażyk yymmmm I już chyba dziś nie wróce, więc kolorowych snów mamuśki moje kochane
no no widzę ze upojna noc się szykuje

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 20:32   #621
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
to jest najgorsze ze czujesz czujesz a póżniej cisza i stres
Noo dokładnie I jeszcze cały dzień mnie tak kręgosłup boli (tak nad tyłkiem i pomiędzy łopatkami) że masakra Jedyna dobra rzecz z dzisiejszego dnia, to to, że jem sobie na kolacyjkę kiełbaskę z grilla Ale najbardziej właśnie martwi mnie mała, może za dużo nerwów dziś i zaciskam mięśnie brzucha i przez to jej nie czuję ani trochę
Chcę już jutro, chcę odpocząć, chcę do tż Dobrze że w pon mam tylko jedną lekcję na 10, to nawet nie idę, także wyśpię się A w środę znów wolne mamy , a więc wtorek, czwartek, piątek do szkoły i znów weekend
Stary 2011-05-07, 20:33   #622
bianeczkaa
Zakorzenienie

dzisiaj zwęziłam sobie wszystkie 2 staniki bo jakos mi podjeżdżały

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 20:34   #623
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
no na wsi tak bywa raz jak byliśmy na imprezie rodzinnej to usadzili nas z dziećmi a ją z dorosłymi mimo że jest młodsza oj takie chore klimaty. Po prostu swoich wad nie widzą tylko cudze a najlepiej jeszcze obsmarować tyłki wszystkim dookoła. Okropnie nie lubie tych ludzi, niby z tobą normalnie rozmawiają a póżniej wszystko przekręceją i stwarzają jakieś głupie historie
O boziu, masakra
Stary 2011-05-07, 20:34   #624
aa2
Zakorzenienie

heja jestem i ja
bylismy na tym grilu i było bardzo fajnie, posmiałam sie jak nie wiem a w dodatku koleżanka zrobiła dziś test i jest w ciąży -ucieszyłam sie

mis.hot mam nadzieje ze lekarz ci wszystko wytłumaczy i bedzie ok, ja tez jak miałam wyniki z toxo to byłam przerazona, dopiero jak konkretny lekarz powiedzial co i jak to mnie uspokoiło, teraz czekam na 22 tydzień zeby powtórzyć badanie postanowiłam mu zaufac mimo ze mogłabym dodatkowo zrobić ta awidność ale on nie kazał to juz nic na własną reke robić nie bede bo zaś dostane wynik którego nie dokładnie mi wytłumacza i bede panikowac, u Ciebei na pewno tez bedzie dobrze-trzymam kciuki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:37   #625
lullaby_ml
Zakorzenienie

Melduje sie kochane wczoraj mialam to usg, dzidzi waży 311 gram, ma juz wszystko wykształcone, wszystko sie rozwija super, dzidzi akurat w czasie badania trzymał sie rączką za stópke mam zdjecie malutkich tópek, ślicznej główki i fotke przybliżonego zadartego noska, zakochalam sie do szaleństwa w tym cudeńkui w ogole od wczoraj pije sobie melliske i dziewczynki-wczoraj poraz pierwszy przespalam noc
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:37   #626
luii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
dzięki za podpowiedzi odnośnie alergii już żele i inne odstawiłam. oliatum szampon stosuje... a z żeli biały jeleń albo mam taki crem ..tuta od nas... i nim się myję.. potem jak zejdą chrosty to kupię ten na e.. albo oliatum.. boję się tylko czy mi się rozstępy nie zrobią..brzuchol rośnie..a ja krem na rozstępy odstawiłam

luiii ....Ty chyba też z Irlandowa?? ja leciałam ryanair.. bo inne nie latają z dublina do mojego miasta... niczego odemnie nie wymagali.. z tego co się orientowałam to potrzeba zaświadczenia po 27 tyg ciąży,chyba,że masz wybitnie duży brzucholek ja jak leciałam to nawet chyba nie zauważyli... a jak wracalam to się wypinałam dumnie i wszędzie mnie wpuszczali... nawet mi steward udostępnił siedzenia w pierwszym rzędzie..mimo,że 3 pierwsze mieli zblokowane bo powiedziałam,że mi wygodniej tu będzie nogi wyciągnąć - osobiście polecam..bo jak leciałam do Pl...to siedziałam w którymś kolejnym i po 2h trochę mi nogi cierpły...bo mało miejsca.. a tak to było dobrze pozatym loty mimo straszenia mdłościami itd mijały b.dobrze
Tak, ja też z ie i też lece ryanair bo nic innego do mnie nie lata :/
Dzięki za info.....i tak przy okazji również jakieś uczulenie na przedramieniu mi sie pojawiło, swędzi i piecze jak do poniedziałku nie bedzie poprawy idę do lekarza...

http://www.kochamylaure.pl/
luii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:42   #627
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie Miłej nocki

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Melduje sie kochane wczoraj mialam to usg, dzidzi waży 311 gram, ma juz wszystko wykształcone, wszystko sie rozwija super, dzidzi akurat w czasie badania trzymał sie rączką za stópke mam zdjecie malutkich tópek, ślicznej główki i fotke przybliżonego zadartego noska, zakochalam sie do szaleństwa w tym cudeńkui w ogole od wczoraj pije sobie melliske i dziewczynki-wczoraj poraz pierwszy przespalam noc
Muszę spróbować tej meliski

Dobrze że z dzidzią wszystko w porządku Zazdroszczę usg Ja na swoje poczekam jeszcze (aż!!) 3 tyg i może w końcu poznam wtedy płeć

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja jestem i ja
bylismy na tym grilu i było bardzo fajnie, posmiałam sie jak nie wiem a w dodatku koleżanka zrobiła dziś test i jest w ciąży -ucieszyłam sie
Spray ma rację, chyba na prawdę będziemy mieli w Polsce wyż demograficzny

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:41
Stary 2011-05-07, 20:42   #628
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
Ale Ci fajnie Miłej nocki

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Muszę spróbować tej meliski

Dobrze że z dzidzią wszystko w porządku Zazdroszczę usg Ja na swoje poczekam jeszcze (aż!!) 3 tyg i może w końcu poznam wtedy płeć

ja na moje usg tez jeszcze 3 tygodnie musze poczekac, dokladnie 27 maja mam
Stary 2011-05-07, 20:46   #629
Patiisia
Wtajemniczenie

No air ale bym się wkurzyła Ja jak idę ulicą i przede mną ktoś pali lubię głośno zakaszleć i powiedzieć na głos obok tej osoby "jak można iść i palić?!" z taką frustracją.. przynajmniej mi wtedy odrobinę lżej, że się wyżyłam A tak swoją drogą to właśnie jak ktoś koło mnie pali to mam nerwa niesamowitego...
Stary 2011-05-07, 20:46   #630
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Tez bym sie wkurzyła, jak najbardziej mogłaś zwrócić uwagę, masz do tego w pełni prawo ja mam troszke podobna sytuacje bo mama mojego TŻ tez pali u siebie w domu, tam tak smierdzi fajami ze naprawde do tego jak czasami wyjezdzamy a ona jest u nas to pali tez u nas w domu, przeciez to smierdzi pozniej i tez bede miala opory zeby maluch byl u babci bo tam jest jeden wielki pet wiec rozumiem kochana w 100%

[QUOTE=Patiisia;26780402]Ale znów zapisałyście stron.. Na razie nie mam siły Was nadrabiać, potem przeczytam wszystko. Jestem taka zła że brak mi słów I nie wiem czy nie przypadkiem bezpodstawnie się denerwuję.. echh.. Dobrze że zaraz leci Johny Deep w tv, to choć odrobinę mi się (mam nadzieję) nastrój poprawi.. A mój dzidziuś od 2 dni zero znaku życia Ja chcę kopniaaaaki

Będą takie kopniaki, ze zobaczysz nie da Ci zyc
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości