Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-08, 10:49   #1021
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
wiecie co, mam dość.
Robię wszystko, żeby zapomnieć. Od trzech tygodni może 2-3 wieczory spędziłam w domu, a tak to wszystko na imprezach/ze znajomymi. Zaczęłam chodzić na wyklady, zaczęłam się więcej uczyć, oglądam nowy serial, zaczęłam czytać książki, zaczełam się uczyć nowego języka, chodzę na aerobic, dodatkowo uprawiam nowy sport, zapisałam się do wolontariatu. I co? i nic. Cały czas myślę o eks mimo że się nawet do niego nie odzywam. Dzisiaj poszłam na imprezę i po prostu nie mogłam wysiedzieć. Powiedziałam, że źle się czuję i wróciłam. Nawet sobie nie wyobrażacie, jak mi jest ciężko. Eks, czyli jedna z najbliższych mi osób odeszła ode mnie. Mam jeszcze drugą bardzo bliską osobę, ale ona wkrótce umrze, bo jest tak bardzo chora, że już nie da jej się pomóc. A ja muszę jakoś z tym żyć, ale nie potrafię. Naprawdę robię wszystko, żeby się rozerwać, ale... nie wychodzi. Mam taki etap w swoim życiu, że straciłam najbliższą mi osobę, a wkrótce stracę następną. Nie jest łatwo patrzeć na fizyczne cierpienie najbliższej osoby. Każdy z nas chciałby, żeby już przestała cierpieć, żeby przestała się zwijać na dywanie z bólu, żeby jej ulżyło... ale nikt tego głośno nie powie. Jest mi tak cholernie trudno, że nawet sobie nie wyobrażacie. Chciałabym umrzeć, ale nigdy nie odbiorę sobie życia ze względu na rodziców. Eks wiedział, jaką mam sytuację. Prosiłam go sto razy, żeby mi nic nie obiecywał skoro nie jest pewien, bo ja tego potem nie udźwignę... Sto razy się zarzekał, że się nie myli. I sam przyznał ostatnio, że jest mu głupio, bo przecież go prosiłam, aby się zastanowił zanim mi coś wyzna. Mam dość życia, mam dość swojej bezradności, bo naprawdę robie dużo, żeby zapomniec. A nic mi nie wychodzi. ide spać, bo mam już dość. Trzymajcie się. Lecę do łózka. Dobranoc
O kurczę, dasz sobie radę, napewno jest ci ciężko teraz, ale minie trochę czasu (i nie mówię tutaj o dniach, ale miesiącach, może nawet dłużej). I będzie tylko lepiej. Straszne jest patrzenie na cierpienie bliskiej osoby, ale nic nie możesz zrobić, musisz być silna i jakoś to przetrwać

Ja to powiem wam, że już nie pamiętam kiedy tyle spałam co w ten weekend śpię, żeby nie myśleć. Już mnie boli nawet kręgosłup od leżenia w łóżku. A dzisiaj w nocy i tak co chwilę się budziłam, bo już nie chciało mi się spać.
No i nie napisał do mnie, a ja jak głupia łudziłam się, że napisze po imprezie, jak to zawsze robił. Myślałam nawet, że napisze, bo będzie pijany, albo cokolwiek. Ale nie wiem, co by mi było z tego smsa? I nawet jakoś specjalnie się nie przejęłam, jak zobaczyłam, że nie napisał. Trudno, ja nie będę już czekać jak idiotka, kończę z tym. Żebym jeszcze tylko miała czym się zająć

Discover - ja tak nie mam... ale doskonale rozumiem twoje uczucia. Ja swojemu życzę jak najlepiej, żeby tam sobie szczęśliwy był, czy to sam czy to z kimś (chociaż nie wiem jak zniosę myśl, że jest z jakąś dziewczyną...). Jedyne co mi po głowie chodzi, to że mam nadzieję, że kiedyś będzie żałował. I że czasem tęskni za mną
Stary 2011-05-08, 10:54   #1022
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
O kurczę, dasz sobie radę, napewno jest ci ciężko teraz, ale minie trochę czasu (i nie mówię tutaj o dniach, ale miesiącach, może nawet dłużej). I będzie tylko lepiej. Straszne jest patrzenie na cierpienie bliskiej osoby, ale nic nie możesz zrobić, musisz być silna i jakoś to przetrwać

Ja to powiem wam, że już nie pamiętam kiedy tyle spałam co w ten weekend śpię, żeby nie myśleć. Już mnie boli nawet kręgosłup od leżenia w łóżku. A dzisiaj w nocy i tak co chwilę się budziłam, bo już nie chciało mi się spać.
No i nie napisał do mnie, a ja jak głupia łudziłam się, że napisze po imprezie, jak to zawsze robił. Myślałam nawet, że napisze, bo będzie pijany, albo cokolwiek. Ale nie wiem, co by mi było z tego smsa? I nawet jakoś specjalnie się nie przejęłam, jak zobaczyłam, że nie napisał. Trudno, ja nie będę już czekać jak idiotka, kończę z tym. Żebym jeszcze tylko miała czym się zająć

Discover - ja tak nie mam... ale doskonale rozumiem twoje uczucia. Ja swojemu życzę jak najlepiej, żeby tam sobie szczęśliwy był, czy to sam czy to z kimś (chociaż nie wiem jak zniosę myśl, że jest z jakąś dziewczyną...). Jedyne co mi po głowie chodzi, to że mam nadzieję, że kiedyś będzie żałował. I że czasem tęskni za mną
Dziękuje za wsparcie. Też tak mam z tym kręgosłupem, że mnie boli od leżenia. Też dużo śpię i bardzo żałuję, że człowiek nie jest w stanie przespać całego miesiąca, bo z miłą chęcią bym się na tyle zdrzemnęła
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 10:59   #1023
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
No i nie napisał do mnie, a ja jak głupia łudziłam się, że napisze po imprezie, jak to zawsze robił. Myślałam nawet, że napisze, bo będzie pijany, albo cokolwiek. Ale nie wiem, co by mi było z tego smsa? I nawet jakoś specjalnie się nie przejęłam, jak zobaczyłam, że nie napisał. Trudno, ja nie będę już czekać jak idiotka, kończę z tym. Żebym jeszcze tylko miała czym się zająć :
to samo uczucie u mnie... chociaż wiem, że i tak to by było bez sensu, bo jak zawsze nic z tego by nie wyniknęło, ale miałam jakąś tam małą nadzieję, że będzie próbował się ze mną skontaktować.
alka132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 10:59   #1024
Discover _The_Truth
Raczkowanie

No właśnie o to chodzi, że mój ex też odwalił mi wielkie świństwo ;/ Strasznie się tego po nim nie spodziewałam, bo myślałam, że jest poważny. Szkoda, że ma prawie 23 lata, a zachowuje się jakby miał 15.

Też czekam na to, aż się odezwie, zrozumie coś. Chociaż ukrywam tą myśl głęboko. Jak do niej wracam, to zastanawiam się czy ja tego naprawdę chcę. Czy chcę by znowu zawracał mi dupę. Lepiej chyba odczekać i dać sobie spokój raz na zawsze.
Chciałabym tylko, żeby kiedyś doszło do niego co stracił....

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-05-08 o 11:03
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:01   #1025
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
Napisałam ten wątek w starej części :P Przenoszę tutaj....

Cześć dziewczyny !

Staram się nie przejmować moim ex już czwarty miesiąc. Minie maj - będzie piąty. Nie ukrywam, że jest to stresujący moment w moim życiu, bo maj to miesiąc matur i chyba tylko to mnie trzyma przy świadomości, że muszę zająć się właśnie sobą i tym, by walczyć o swoje cele

Bywa różnie. Raz jestem wściekła, raz kompletnie obojętna. Raz mam go w poważaniu, a raz (w momentach podłamania) zaczynam tęsknić i wspominać. Nie płaczę już, z resztą mało co po nim płakałam. Nie wiem, być może to taki szok, albo już się 'przyzwyczaiłam' do takiej sytuacji i byłam na to przygotowana, że może mi wyciąć jakiś numer.

Pytanie odnośnie emocji i myśli jakie się u mnie pojawiają... Tak strasznie go nienawidzę i życzę mu jak najgorzej. Czuje się z tym trochę podle w sumie :/ Mam strasznie negatywne emocje i czekam tylko na chwilę, w której dowiem się, że coś poszło mu nie tak, albo ma jakiegoś doła. Straszne są te uczucia, ale niestety prawdziwe :/ Też tak macie, czy tylko ja jestem taką zawistną świnią??

Aha, i wiecie co jest najgorsze? Poczucie własnej porażki. Obawa o to, że jeśli mi się coś nie układa i coś zawaliłam, to on się o tym dowie wcześniej czy później i będzie miał z tego radochę ;/ Chciałabym żeby myślał, że mnie wszystko wspaniale i radze sobie lepiej bez jego durnego wsparcia.
ja mojemu źle w sensie dosłownym nie życzę.. chcę tylko, żeby pewnego dnia role się odwróciły i żeby zrozumiał jak bardzo mnie skrzywdził swoim zachowaniem... no i oczywiście żeby żałował, a wtedy - mam nadzieję - powiem mu, że nie ma już szans na bycie razem.

ale Twoje uczucia jak najbardziej rozumiem, bo kiedyś też takie miewałam i nienawidziłam go z całego serca, a nawet jeszcze bardziej
Stary 2011-05-08, 11:05   #1026
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
ja mojemu źle w sensie dosłownym nie życzę.. chcę tylko, żeby pewnego dnia role się odwróciły i żeby zrozumiał jak bardzo mnie skrzywdził swoim zachowaniem... no i oczywiście żeby żałował, a wtedy - mam nadzieję - powiem mu, że nie ma już szans na bycie razem.

ale Twoje uczucia jak najbardziej rozumiem, bo kiedyś też takie miewałam i nienawidziłam go z całego serca, a nawet jeszcze bardziej
Dokładnie tak........ Po prostu nie chciałabym żeby uszło mu to na sucho.
Stary 2011-05-08, 11:09   #1027
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Dziękuje za wsparcie. Też tak mam z tym kręgosłupem, że mnie boli od leżenia. Też dużo śpię i bardzo żałuję, że człowiek nie jest w stanie przespać całego miesiąca, bo z miłą chęcią bym się na tyle zdrzemnęła
Ja dokładnie tak samo. Chciałabym przespać cały miesiąc i obudzić się, bez myślenia o nim, po prostu żeby to wszystko się już skończyło

Cytat:
to samo uczucie u mnie... chociaż wiem, że i tak to by było bez sensu, bo jak zawsze nic z tego by nie wyniknęło, ale miałam jakąś tam małą nadzieję, że będzie próbował się ze mną skontaktować.
No właśnie. Mimo, że wiem, że to byłoby bez sensu, to nic by nie zmieniło, to nie jest fajna ta myśl, że pewnie ani raz o mnie nie pomyślał... a mi po prostu brakuje kontaktu z nim. Chociaż jednego sms. Ale może i dobrze, że nie miesza mi w głowie teraz, jak staram się zapomnieć.

Cytat:
Mnie jakoś ta myśl trzyma przy życiu, i mam nadzieję, że ten moment kiedyś nastąpi i to ja będę mieć z tego satysfakcję, mówiąc mu, że już za późno
Stary 2011-05-08, 11:43   #1028
AguŚ87
Zakorzenienie

boze napisał do mnie wieczorem, ze co robie bo on cos tam gdzies tam ma kaca.. i sie spotkamy dzisiaj.

i po co to, jak wiem ze i tak do tego nie dojdzie? na cholere to piszą jak i tak tego nie robia? by sie po prsotu nie odezwał i juz !
czy ktos to rozumie?

edit..
chyba mu wysle dzisiaj smsa ze chce sie spotkac i o czym w koncu z nim porozomawiac a nie przez sms. i powiedziec mu ze nie chce sie chyba juz spotykac ze moze chce ze mna ktos inny cos... a on sie wiecznie pojawia. mam dosyc normalnie mam dosyc tego.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-05-08 o 12:02
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:06   #1029
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
boze napisał do mnie wieczorem, ze co robie bo on cos tam gdzies tam ma kaca.. i sie spotkamy dzisiaj.

i po co to, jak wiem ze i tak do tego nie dojdzie? na cholere to piszą jak i tak tego nie robia? by sie po prsotu nie odezwał i juz !
czy ktos to rozumie?

edit..
chyba mu wysle dzisiaj smsa ze chce sie spotkac i o czym w koncu z nim porozomawiac a nie przez sms. i powiedziec mu ze nie chce sie chyba juz spotykac ze moze chce ze mna ktos inny cos... a on sie wiecznie pojawia. mam dosyc normalnie mam dosyc tego.
Najlepiej zrobisz jak olejesz i się nie będziesz odzywać. Co jak co, ale potraktowanie faceta jak powietrze, to dla niego najgorsze poniżenie. Po co rozmawiać, jak i tak to nic nie da? A on będzie Ci mydlił oczy? Będzie Ci gorzej po rozmowie z nim. Daj sobie spokój i nie odpisuj, nie reaguj. W końcu przestanie pisać. Gdybyś chciała mieć spokój, to byś po prostu przestała jakkolwiek reagować na jego zaczepki... On pisze, bo mu tak wygodnie, bo się nudzi i wie, że Ty przyjdziesz... Przemyśl.
Stary 2011-05-08, 12:10   #1030
pandzio
Raczkowanie

Cytat:

czy ktos to rozumie?

edit..
Nie chyba, ale na pewno, dla Twojego dobra i świętego spokoju. Skończ to i tyle, powiedz mu, żeby Cię nie nachodził, nie pisał, bo i tak to zlejesz. I trzymaj się tego!

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Ja dokładnie tak samo. Chciałabym przespać cały miesiąc i obudzić się, bez myślenia o nim, po prostu żeby to wszystko się już skończyło
Nawet gdybym spała dwa miesiące to nie ma bata żeby mi się mój eks nie śnił I to za każdym razem w bardzo intymnej scenie
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:28   #1031
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Nawet gdybym spała dwa miesiące to nie ma bata żeby mi się mój eks nie śnił I to za każdym razem w bardzo intymnej scenie
Kurczę, a mi to jeszcze mój "eks" ani razu się nie śnił. Ale to na szczęście bo bym się załamała, budząc się i uświadamiając, że to tylko sen zwłaszcza, że on w tych sprawach dla mnie był lepszy niż ktokolwiek inny, po prostu na samą myśl mnie ciary przechodzą ale myślę, że to minie.
Stary 2011-05-08, 12:34   #1032
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Kurczę, a mi to jeszcze mój "eks" ani razu się nie śnił. Ale to na szczęście bo bym się załamała, budząc się i uświadamiając, że to tylko sen zwłaszcza, że on w tych sprawach dla mnie był lepszy niż ktokolwiek inny, po prostu na samą myśl mnie ciary przechodzą ale myślę, że to minie.
Chyba się przyzwyczaiłam do tego, że mnie w snach nawiedza Nie ma to jakoś wpływu na resztę mojego dnia, gdyż jak zacznę coś robić to zapominam co mi się śniło.

Mi też było z moim nieziemsko;/ pewnie dlatego te sny, że tęsknię za tymi chwilami. Ale...było minęło i tego trzeba się trzymać
Stary 2011-05-08, 12:37   #1033
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze to mój nie był aż tak dobry :PP Więcej ciśnienia podniósł mi inny facet, który pojawił się jakieś dwa miesiące po pierwszym rozstaniu z exem. A nie mówię, że doszło do seksu... ^^ Nie potrzebnie pakowałam się drugi raz, żeby teraz powtórnie przechodzić to samo.
Stary 2011-05-08, 12:40   #1034
jasmine23
Rozeznanie

Cytat:
Chyba się przyzwyczaiłam do tego, że mnie w snach nawiedza Nie ma to jakoś wpływu na resztę mojego dnia, gdyż jak zacznę coś robić to zapominam co mi się śniło.

Mi też było z moim nieziemsko;/ pewnie dlatego te sny, że tęsknię za tymi chwilami. Ale...było minęło i tego trzeba się trzymać
Mi tez się były śni po nocach... tak bym chciala zeby by moj, a jak myślę, ze jest z inną i robi to z nią to mnie skręca A ja co? Przecież nie wezmę sobie pierwszego lepszego z ulicy żeby zrobić sobie i jemu na złości i tez mieć kogoś chociaż miewam takie myśli i zaczynam się o siebie poważnie martwic
Stary 2011-05-08, 12:41   #1035
AguŚ87
Zakorzenienie

dobra napisalm ze chce sie wiedziec( nigdy nie prosilam o spotkanie zn im) zeby o czyms porozmawiac, jak zwykle cisza. jaksie nie odezwie do wieczora to wtedy ok załatwie to jak dzieci przez smsa ze nie chce sie juz widywać z nim. i już. wolałam na zywo ale skoro nie przejawia chęci to potraktuej go smsem ah juz widze jego męską dumę, że dostanie w koncuu kosza.
Stary 2011-05-08, 13:05   #1036
lily92920
Zakorzenienie

Znowu w nocy miałam jakieś chore myśli o eksie...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:10   #1037
pandzio
Raczkowanie

Dziewczyny też tak czasem miałyście, że na facebooku pojawiła Wam się informacja, że ktoś lubi np. Wasze zdjęcie mimo że kiedyś tam już to zrobił? Taka jakby zdublowana informacja, ale po czasie...
Stary 2011-05-08, 13:42   #1038
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny też tak czasem miałyście, że na facebooku pojawiła Wam się informacja, że ktoś lubi np. Wasze zdjęcie mimo że kiedyś tam już to zrobił? Taka jakby zdublowana informacja, ale po czasie...
A to nie jest tak, że jak się kliknęło lubię to, to pojawia ci się informacja, a użytkownik mógł zmienić zdanie i kliknąć "nie lubie tego" i potem znowu mu się odmieniło i kliknął "lubię to" i kolejna informację otrzymałaś? Czy to zbyt zagmatwane?
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:46   #1039
pika87
Rozeznanie

Cytat:

a ja swojemu wcale dobrze nie życze, nie muszę. ale zdaję sobie sprawe (i chyba wszystkie powinnyśmy zdać sobie z tego sprawę), że może być tak że nigdy nie będą żałować. wśród naszych eksów są tacy, którzy bedą chcieli wrócić, tacy, którzy juz dawno o nas zapomnieli, ułożyli sobie życie, odetchneli z ulga. mój eks pewnie teraz jest szalenczo zakochany w swojej nowej pannie i najszczęsliwszy na świecie. zastanawia się dlaczego wcześniej jej nie poznał bo ona taka wspaniala jest, nie to co ja. moze teraz siedza sobie gdzies na majówce i słodko patrzą w oczy, dawno zapomnial o mnie, o tym co nas łączyło. a o moim istnieniu przypomina mu jego rozżalona i zła na niego rodzina no i ewentualni zdziwieni znajomi że już nie jesteśmy razem. prawdopodobnie już nigdy znim nie będe rozmawiała, on nigdy nawet nie pomyśli że zrobił źle. dziewczyny wszystki chciałybyśmy żeby tego żałowali, ale trzeba przyjac wszystkie mozliwe scenariusze łącznie z tym że następna z którą będą okarze się miłością ich życia. niestety
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 14:05   #1040
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
A to nie jest tak, że jak się kliknęło lubię to, to pojawia ci się informacja, a użytkownik mógł zmienić zdanie i kliknąć "nie lubie tego" i potem znowu mu się odmieniło i kliknął "lubię to" i kolejna informację otrzymałaś? Czy to zbyt zagmatwane?
Owszem jest to możliwe też o tym myślałam. Dziś eks oznaczył nasze wspólne zdjęcie przy piwku, które jest na fejsie już od dawna (takie zwykłe, więc nie kasowałam) właśnie statusem "lubie to" a wydaję mi się, że tak było już od dawna. I nie wiem czy to zrobił rzeczywiście, czy to po prostu błąd na fejsie czy też tak jak mówisz mógł zmienić kiedyś zdanie
Stary 2011-05-08, 14:05   #1041
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Witam Was Dziołszki

Dziś robię sobie wycieczkę dookoła powiatu z koleżanką na rowerach :P
Powiem Wam, że jestem z Nim,ale ja nawet nie wiem czy ja go kocham. Tak mi jakoś obojetnie czy sie widzimy czy nie. Nie ciągnie mnie do niego wogóle,mogę go nie widzieć przez dwa dni i nie robi mi to róznicy .To on teraz przyjezdza cały czas i się płaszczy. Mnie to jest obojętne. Ok jestem z nim , ale tak samo mogłabym nie być.Dla świetego spokoju jestem. Co z tego wyjdzie? Nie wiem.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 15:13   #1042
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Witam Was Dziołszki

Dziś robię sobie wycieczkę dookoła powiatu z koleżanką na rowerach :P
Powiem Wam, że jestem z Nim,ale ja nawet nie wiem czy ja go kocham. Tak mi jakoś obojetnie czy sie widzimy czy nie. Nie ciągnie mnie do niego wogóle,mogę go nie widzieć przez dwa dni i nie robi mi to róznicy .To on teraz przyjezdza cały czas i się płaszczy. Mnie to jest obojętne. Ok jestem z nim , ale tak samo mogłabym nie być.Dla świetego spokoju jestem. Co z tego wyjdzie? Nie wiem.
tzn. że to nie to.
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 15:33   #1043
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
tzn. że to nie to.
No pewnie,ze to nie to.już dawno to nie jest to to być powinno i to co było.

Zrywać z nim nie bede po raz setny,znów słuchac tych wrzaskow,pretensji.Nie obchodzi mnie nawet co robi i gdzie. Obojętne mi to jest. Czekam chyba aż samo z siebie sie posypie.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 16:17   #1044
plu
Rozeznanie

jestem załamana ;( rozstaliśmy się ;( i nawet nie przejmuje się tym że z nim juz nie bede tylko ze nie wiem co teraz mam robić...

W sumei wczoraj wieczorem sie pokłóciliśmy a dzisiaj wymieniliśmy kilka zdań, ja powiedziałam że mi nie zalezy, on że sam starać się nie będzie.. i już ;( a potem chwile gadaliśmy (sprzeczaliśmy się...) o mieszkanie ! on stwierdził że to ja nie chce ratowac związku i że to ja mam sie wyprowadzić... no ja pierd... ;( zwariuje.... nie mam sie gdzie podziać teraz...

nie mam czasu teraz na szukanie mieszkania, przeprowadzki... musze się zając chole.rną praca licencjacką a nie tym... czuje się teraz sama jak palec.
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 16:17   #1045
201803080934
Konto usunięte

dziewczyny, jestem w bojowym nastroju

http://kwejk.pl/obrazek/75820

chociaż wiem, że jeszcze nie raz dopadną mnie wspomnienia i będę żałować, rozpamiętywać i płakać
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 16:28   #1046
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
dziewczyny, jestem w bojowym nastroju

http://kwejk.pl/obrazek/75820

chociaż wiem, że jeszcze nie raz dopadną mnie wspomnienia i będę żałować, rozpamiętywać i płakać
Ja tak mam kilka razy w tyg :P A potem przychodzi moment podłamania i wszystko szlag trafia ;/ I od nowa się męczę.....

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-05-08 o 16:48
Stary 2011-05-08, 17:09   #1047
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
No pewnie,ze to nie to.już dawno to nie jest to to być powinno i to co było.

Zrywać z nim nie bede po raz setny,znów słuchac tych wrzaskow,pretensji.Nie obchodzi mnie nawet co robi i gdzie. Obojętne mi to jest. Czekam chyba aż samo z siebie sie posypie.

Na co ci to czekanie? Nie lepiej skończyć z tym raz na zawsze?
Boisz się krzyków, pretensji?

A co z seksem? Tylko nie mów mi, że uprawiacie seks ot tak sobie.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Znowu w nocy miałam jakieś chore myśli o eksie...

podziel się tymi chorymi myślami
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 17:19   #1048
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
dobra napisalm ze chce sie wiedziec( nigdy nie prosilam o spotkanie zn im) zeby o czyms porozmawiac, jak zwykle cisza. jaksie nie odezwie do wieczora to wtedy ok załatwie to jak dzieci przez smsa ze nie chce sie juz widywać z nim. i już. wolałam na zywo ale skoro nie przejawia chęci to potraktuej go smsem ah juz widze jego męską dumę, że dostanie w koncuu kosza.
skończ to! jak najprędzej, bo takie coś nie ma żadnego sensu. Przecież on się tylko bawi Twoimi uczuciami zdaj sobie z tego sprawę jak najszybciej, bo u mnie to trwało i trwało aż w końcu mnie ogarnęła znieczulica i wszystko mi było obojętne (nie polecam takiego stanu:/)
najlepiej chyba będzie naprawdę jak załatwisz to przez smsa i tyle. bo obawiam się że jak się spotkacie to nie będziesz umiała mu powiedzieć nie...

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
jestem załamana ;( rozstaliśmy się ;( i nawet nie przejmuje się tym że z nim juz nie bede tylko ze nie wiem co teraz mam robić...

W sumei wczoraj wieczorem sie pokłóciliśmy a dzisiaj wymieniliśmy kilka zdań, ja powiedziałam że mi nie zalezy, on że sam starać się nie będzie.. i już ;( a potem chwile gadaliśmy (sprzeczaliśmy się...) o mieszkanie ! on stwierdził że to ja nie chce ratowac związku i że to ja mam sie wyprowadzić... no ja pierd... ;( zwariuje.... nie mam sie gdzie podziać teraz...

nie mam czasu teraz na szukanie mieszkania, przeprowadzki... musze się zając chole.rną praca licencjacką a nie tym... czuje się teraz sama jak palec.
psss, a z jakiej racji to tylko on może decydować kto się powinien wyprowadzić? uważam, że masz równe prawo powiedzieć mu tak samo... więc rozmowa i tak was na ten temat nie ominie a nie że jaśnie pan Ci powie, że masz pakować rzeczy...
trzymaj się tam

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
a ja swojemu wcale dobrze nie życze, nie muszę. ale zdaję sobie sprawe (i chyba wszystkie powinnyśmy zdać sobie z tego sprawę), że może być tak że nigdy nie będą żałować. wśród naszych eksów są tacy, którzy bedą chcieli wrócić, tacy, którzy juz dawno o nas zapomnieli, ułożyli sobie życie, odetchneli z ulga. mój eks pewnie teraz jest szalenczo zakochany w swojej nowej pannie i najszczęsliwszy na świecie. zastanawia się dlaczego wcześniej jej nie poznał bo ona taka wspaniala jest, nie to co ja. moze teraz siedza sobie gdzies na majówce i słodko patrzą w oczy, dawno zapomnial o mnie, o tym co nas łączyło. a o moim istnieniu przypomina mu jego rozżalona i zła na niego rodzina no i ewentualni zdziwieni znajomi że już nie jesteśmy razem. prawdopodobnie już nigdy znim nie będe rozmawiała, on nigdy nawet nie pomyśli że zrobił źle. dziewczyny wszystki chciałybyśmy żeby tego żałowali, ale trzeba przyjac wszystkie mozliwe scenariusze łącznie z tym że następna z którą będą okarze się miłością ich życia. niestety
no ja też taką opcję gdzieś tam głęboko w głowie rozważam.... ale wydaje mi się, że i tak czy siak to nie jest dla nas ostateczny koniec, bo już kilka razy była taka sytuacja że to on "tęsknił" i prosił o spotkanie. tyle że oczywiście ja za każdym razem pozwalałam teraz idę w zaparte - zero kontaktu! tydzień już za mną

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:

u mnie ze snami był już kilka razy i to długotrwały problem.. jakieś 4 noce w tygodniu głupie sny, że wraca itp.. to jest okropne, bo rano się budzę i czuję tak jakby mi ktoś kubeł zimnej wody zafundował.. dzisiaj też mi się śnił mam nadzieję, że nie zacznie się u mnie znowu ten okres, bo to wtedy i nawet porządnie wyspać się nie mogę
Stary 2011-05-08, 19:35   #1049
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Mi się mój ex śni jak o nim myślę za dużo, albo jak go kompletnie oleję to też... Aczkolwiek nie zdarza się to co noc. Tak, jest to w✂✂✂✂iające.
Stary 2011-05-08, 19:42   #1050
zagubionaMIMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
Mi się mój ex śni jak o nim myślę za dużo, albo jak go kompletnie oleję to też... Aczkolwiek nie zdarza się to co noc. Tak, jest to w✂✂✂✂iające.

To jest mega wku... Mi często się były śni i to zazwyczaj w scenerii typowo łóżkowej i zawsze się jakaś zestresowana w tedy budzę, bo te sny się zawsze źle kończą. raz mi się śniło że ganiał mnie po mieście obudziłam się przerażona.
zagubionaMIMI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości