|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
![]() Ja to powiem wam, że już nie pamiętam kiedy tyle spałam co w ten weekend śpię, żeby nie myśleć. Już mnie boli nawet kręgosłup od leżenia w łóżku. A dzisiaj w nocy i tak co chwilę się budziłam, bo już nie chciało mi się spać. No i nie napisał do mnie, a ja jak głupia łudziłam się, że napisze po imprezie, jak to zawsze robił. Myślałam nawet, że napisze, bo będzie pijany, albo cokolwiek. Ale nie wiem, co by mi było z tego smsa? I nawet jakoś specjalnie się nie przejęłam, jak zobaczyłam, że nie napisał. Trudno, ja nie będę już czekać jak idiotka, kończę z tym. Żebym jeszcze tylko miała czym się zająć Discover - ja tak nie mam... ale doskonale rozumiem twoje uczucia. Ja swojemu życzę jak najlepiej, żeby tam sobie szczęśliwy był, czy to sam czy to z kimś (chociaż nie wiem jak zniosę myśl, że jest z jakąś dziewczyną...). Jedyne co mi po głowie chodzi, to że mam nadzieję, że kiedyś będzie żałował. I że czasem tęskni za mną
|
|
|
#1022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie o to chodzi, że mój ex też odwalił mi wielkie świństwo ;/ Strasznie się tego po nim nie spodziewałam, bo myślałam, że jest poważny. Szkoda, że ma prawie 23 lata, a zachowuje się jakby miał 15.
Też czekam na to, aż się odezwie, zrozumie coś. Chociaż ukrywam tą myśl głęboko. Jak do niej wracam, to zastanawiam się czy ja tego naprawdę chcę. Czy chcę by znowu zawracał mi dupę. Lepiej chyba odczekać i dać sobie spokój raz na zawsze. Chciałabym tylko, żeby kiedyś doszło do niego co stracił.... Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-08 o 11:03 |
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Twoje uczucia jak najbardziej rozumiem, bo kiedyś też takie miewałam i nienawidziłam go z całego serca, a nawet jeszcze bardziej |
|
|
|
|
#1026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
boze napisał do mnie wieczorem, ze co robie bo on cos tam gdzies tam ma kaca.. i sie spotkamy dzisiaj.
i po co to, jak wiem ze i tak do tego nie dojdzie? na cholere to piszą jak i tak tego nie robia? by sie po prsotu nie odezwał i juz ! czy ktos to rozumie? ![]() edit.. chyba mu wysle dzisiaj smsa ze chce sie spotkac i o czym w koncu z nim porozomawiac a nie przez sms. i powiedziec mu ze nie chce sie chyba juz spotykac ze moze chce ze mna ktos inny cos... a on sie wiecznie pojawia. mam dosyc normalnie mam dosyc tego.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-05-08 o 12:02 |
|
|
|
#1029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
I to za każdym razem w bardzo intymnej scenie
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza, że on w tych sprawach dla mnie był lepszy niż ktokolwiek inny, po prostu na samą myśl mnie ciary przechodzą ale myślę, że to minie.
|
|
|
#1032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma to jakoś wpływu na resztę mojego dnia, gdyż jak zacznę coś robić to zapominam co mi się śniło.Mi też było z moim nieziemsko;/ pewnie dlatego te sny, że tęsknię za tymi chwilami. Ale...było minęło i tego trzeba się trzymać
|
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak bym chciala zeby by moj, a jak myślę, ze jest z inną i robi to z nią to mnie skręca chociaż miewam takie myśli i zaczynam się o siebie poważnie martwic
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
dobra napisalm ze chce sie wiedziec( nigdy nie prosilam o spotkanie zn im) zeby o czyms porozmawiac, jak zwykle cisza. jaksie nie odezwie do wieczora to wtedy ok załatwie to jak dzieci przez smsa ze nie chce sie juz widywać z nim. i już. wolałam na zywo ale skoro nie przejawia chęci to potraktuej go smsem
ah juz widze jego męską dumę, że dostanie w koncuu kosza.
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu w nocy miałam jakieś chore myśli o eksie...
|
|
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny też tak czasem miałyście, że na facebooku pojawiła Wam się informacja, że ktoś lubi np. Wasze zdjęcie mimo że kiedyś tam już to zrobił? Taka jakby zdublowana informacja, ale po czasie...
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
A to nie jest tak, że jak się kliknęło lubię to, to pojawia ci się informacja, a użytkownik mógł zmienić zdanie i kliknąć "nie lubie tego" i potem znowu mu się odmieniło i kliknął "lubię to" i kolejna informację otrzymałaś? Czy to zbyt zagmatwane?
|
|
|
|
#1039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też o tym myślałam. Dziś eks oznaczył nasze wspólne zdjęcie przy piwku, które jest na fejsie już od dawna (takie zwykłe, więc nie kasowałam) właśnie statusem "lubie to" a wydaję mi się, że tak było już od dawna. I nie wiem czy to zrobił rzeczywiście, czy to po prostu błąd na fejsie czy też tak jak mówisz mógł zmienić kiedyś zdanie
|
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Dziołszki
Dziś robię sobie wycieczkę dookoła powiatu z koleżanką na rowerach :P Powiem Wam, że jestem z Nim,ale ja nawet nie wiem czy ja go kocham. Tak mi jakoś obojetnie czy sie widzimy czy nie. Nie ciągnie mnie do niego wogóle,mogę go nie widzieć przez dwa dni i nie robi mi to róznicy .To on teraz przyjezdza cały czas i się płaszczy. Mnie to jest obojętne. Ok jestem z nim , ale tak samo mogłabym nie być.Dla świetego spokoju jestem. Co z tego wyjdzie? Nie wiem. |
|
|
|
#1042 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie,ze to nie to.już dawno to nie jest to to być powinno i to co było.
Zrywać z nim nie bede po raz setny,znów słuchac tych wrzaskow,pretensji.Nie obchodzi mnie nawet co robi i gdzie. Obojętne mi to jest. Czekam chyba aż samo z siebie sie posypie. |
|
|
|
#1044 |
|
Rozeznanie
|
jestem załamana ;( rozstaliśmy się ;( i nawet nie przejmuje się tym że z nim juz nie bede tylko ze nie wiem co teraz mam robić...
W sumei wczoraj wieczorem sie pokłóciliśmy a dzisiaj wymieniliśmy kilka zdań, ja powiedziałam że mi nie zalezy, on że sam starać się nie będzie.. i już ;( a potem chwile gadaliśmy (sprzeczaliśmy się...) o mieszkanie ! on stwierdził że to ja nie chce ratowac związku i że to ja mam sie wyprowadzić... no ja pierd... ;( zwariuje.... nie mam sie gdzie podziać teraz... nie mam czasu teraz na szukanie mieszkania, przeprowadzki... musze się zając chole.rną praca licencjacką a nie tym... czuje się teraz sama jak palec. |
|
|
|
#1045 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, jestem w bojowym nastroju
![]() http://kwejk.pl/obrazek/75820 chociaż wiem, że jeszcze nie raz dopadną mnie wspomnienia i będę żałować, rozpamiętywać i płakać
|
|
|
|
#1046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-08 o 16:48 |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na co ci to czekanie? Nie lepiej skończyć z tym raz na zawsze? Boisz się krzyków, pretensji? A co z seksem? Tylko nie mów mi, że uprawiacie seks ot tak sobie. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- podziel się tymi chorymi myślami
|
|
|
|
|
#1048 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdaj sobie z tego sprawę jak najszybciej, bo u mnie to trwało i trwało aż w końcu mnie ogarnęła znieczulica i wszystko mi było obojętne (nie polecam takiego stanu:/)najlepiej chyba będzie naprawdę jak załatwisz to przez smsa i tyle. bo obawiam się że jak się spotkacie to nie będziesz umiała mu powiedzieć nie... ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
trzymaj się tam ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że nie zacznie się u mnie znowu ten okres, bo to wtedy i nawet porządnie wyspać się nie mogę
|
||||
|
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
Mi się mój ex śni jak o nim myślę za dużo, albo jak go kompletnie oleję to też... Aczkolwiek nie zdarza się to co noc. Tak, jest to w✂✂✂✂iające.
|
|
|
|
#1050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest mega wku... Mi często się były śni i to zazwyczaj w scenerii typowo łóżkowej i zawsze się jakaś zestresowana w tedy budzę, bo te sny się zawsze źle kończą. raz mi się śniło że ganiał mnie po mieście obudziłam się przerażona. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

śpię, żeby nie myśleć. Już mnie boli nawet kręgosłup od leżenia w łóżku. A dzisiaj w nocy i tak co chwilę się budziłam, bo już nie chciało mi się spać.

I to za każdym razem w bardzo intymnej scenie

zwłaszcza, że on w tych sprawach dla mnie był lepszy niż ktokolwiek inny, po prostu na samą myśl mnie ciary przechodzą 
Nie ma to jakoś wpływu na resztę mojego dnia, gdyż jak zacznę coś robić to zapominam co mi się śniło.
ah juz widze jego męską dumę, że dostanie w koncuu kosza.