![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie nastoletnich wizażanek! : D
susurii- ja tez bym ulegla, bo taka jestem
![]() ![]() Zycze powodzenia z tym wlasnie menem ;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Jak już zeszło na temat facetów , które z Was mają swoich księci na białych rumakach, a które na nich czekają?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Donka- no ja teraz singielka, wcale mnie nie ciągnie do facetów
![]() A tak jeszcze mowiac ja mialam chlopaka ze wzrostem- 187 cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
mój ex. miał 198cm ....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
susurri, ja bym na twoim miejscu się z nim nie spotykała. może rozstał się z tą dziewczyną i znowu chce do ciebie. czułabym się jak jakieś zabezpieczenie od samotności.
z drugiej strony, może po prostu jest mu głupio przez to, jak cię potraktował. ale i tak. ja bym do takiego nie wracała, bo ciężko by mi było mu znowu zaufać. dodatkowo takie spotkanie może ci przysporzyć wiele cierpienia. odradzam ![]() ja w związku ![]() Edytowane przez RanRan Czas edycji: 2011-05-08 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, mogę się dołączyć ?? W końcu jakiś fajny wątek dla nastolatek
![]() ![]() Ja też mam ten problem ze szkołą , bo jedzenie obiadu o 16 -17 czasami 18 nie jest do końca zdrowe .. Ale cóż trzeba sobie jakoś radzić , więc ja zazwyczaj biorę jabłko do szkoły i zawsze od koleżanki skubnę bułki czy tam jakiegoś musli ![]() Kurczę, no to nie fajnie cie potraktował, ale nie można sobie tym zawracać głowy i iść dalej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- O i jeszcze zapomniałam dodać, że jak na razie mój cel to 54-52 kg , jak się już uda to zobacze co dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
susurri kiepska sytuacja... wygląda to, jakby po prostu z tamtą mu nie wyszło i wracał do Ciebie z podkulonym ogonem, ale z drugiej strony... skoro go kochasz, to jeśli teraz zmarnujesz okazję- będziesz żałować. Więc spróbuj- a nuż się uda?
![]() ![]() A związki na odległość się trudne- do tego trzeba przywyknąć, niestety rzadko dają radę, dlatego też mi ciężko- sama zamierzam się w jeden wpakować ![]() Ja ani księcia nie mam, ani nie czekam ![]() ![]() ![]() A jakieś półtora miesiąca temu poznałam kogoś, kto nie zainteresował mnie od razu- w sumie obiektywnie niebrzydki, wysportowany itd., ale, rozumiecie, zupełnie nie w moim stylu. W towarzystwie był krok do tyłu i podejrzewam, że nawet bym go specjalnie nie zauważyła, gdyby nie nasza przypadkowa rozmowa, choć tak naprawdę o tym, że coś tam do niego czuję, zorientowałam się dopiero później. Tam, gdzie się poznaliśmy- to był taki jakby ogólnopolski zjazd grupy, do której należymy. I z każdym kilometrem, odjeżdżając stamtąd do domu, coraz mocniej zdawałam sobie sprawę, że coś tracę. Po powrocie napisałam do niego na facebooku- no i tak gadamy po dzisiaj. On jest... totalnie nie w moim stylu, nadal ![]() ![]() ![]() Jadłospis na dziś? Śniadanie: spory kawałek białego sera + 2 kromki razowca z warzywami II śniadanie: omlet z 2 jaj i połowy papryki, pomarańcza Obiad: coś ze szpinakiem, szukam przepisu właśnie ![]() Podwieczorek: będzie jogurt naturalny z żurawiną i otrębami Kolacja: planuję sałatkę z kurczakiem
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Witam;D. Mam 164 cm wzrostu i wazę 51. Moim celem jest zgubienie ostatnich 2 kg
![]()
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
to i ja się dołączę dzieweczki
![]() mam 17 lat, 170cm i ważę 51-52kg mój cel to 48-49 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Ja już po kolacji-serku danio.pije teraz czerwona herbatke i potem spróbuję się nauczyc krecic hula- hop. ale na pewno dzis godzinka na rowerze stacjonarnym. Witam nowe;*
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
; oo Nie chcę nic mówić , bo sama nie lubię być oceniana , ale przecież ty ważysz tyle co modelki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ForbiddenFruit Czas edycji: 2011-05-08 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() bardziej zależy mi na wyrzeźbieniu sylwetki i zmienieniu nawyków żywieniowych na zdrowsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
A no to jeśli tak to ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
hej hej...
![]() to ja postaram się dołączyć.. mój największy problem to dość słaba silna wola i słodycze, ale od jutra koniec. czekoladę zastępuję marchewką. w miarę możliwości będę pisała wam co zjadłam i wgl. możemy się wymienić pomysłami na jakieś szybkie i niskokaloryczne dania, bo czasami mam problem z wymyśleniem czegoś na obiadek dla siebie (mama gotuje dla wszystkich, ale na takich obiadkach nie schudnę) nie wiem jak u was, ale u mnie tłuszczyk odkłada się na boczkach. okropne i strasznie trudno się go pozbyć.. myślałam o bieganiu. tylko gdzie..? do parku dosyć daleko, lasu nie ma, a dookoła bloku to trochę głupio.. no, ale coś wymyślę zamiast tego biegania. tym razem się uda. ![]() 16 lat, 174 cm, 59 kg cel -> 52kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
witam :3 tak sobie czytam, a to nowy wątek, coś dla mnie, bo od dzisiaj się odchudzam
![]() rocznik 94, 89,8kg.. wiem przykre ale po to się odchudzam, żeby nie było. 167cm wzrostu kształt idealny... kula. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Iza_bella_94 mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, więc nie wiem czy zaczniesz ważyć mniej rzeźbiąc sylwetkę.
dance makabre jak się poznaliście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() skup się raczej na utrzymaniu owej wagi, niż na jej zrzcaniu, naprawdę ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Przyczajenie
|
RanRan wiem, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz
![]() może niedokładnie się wyraziłam...miałam na myśli bardziej wysmuklenie sylwetki niż rozbudowywanie mięśni ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() przytyć bym nie chciała, bo mam tendencję do odkładania się tkanki tłuszczowej na brzuchu i udach...właśnie z tych partii chciałabym trochę zeszczupleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
ancia08 na zdjęciu to jesteś ty ? A jeżeli to nie jesteś może z Gdańska ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Aaa no to Cię z kimś pomyliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie wiem czy wiesz, ale żeby nabywać mięśnie, bilans kaloryczny musi być dodatni- czyli musisz jeść więcej i kaloryczniej niż dotychczas, tylko wtedy mięśnie będą się budować. Bo smukleć to już nie masz z czego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym często robię jakieś wariacje na temat kurczaka (duszony z pieczarkami lub warzywami, pieczony w różnych ziołach- możesz raz na pikantnie, raz w oregano, zmieniać smaki), ryba pieczona- polecam dorsza, a do tego- ryż brązowy/makaron razowy i porcja sałatki/gotowany brokuł/kalafior/kapusta/szpinak. Pycha ![]() U mnie też wszystko odkłada się w boczkach- i udach ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą ja nie wiem, z czego Ty chcesz chudnąć ![]() ![]() Oczywiście, że przyjmiemy! ![]() ![]() A tak jak napisałam- na tych warsztatach ogólnopolskich ![]() ![]() A ja dzisiaj zgrzeszyłam... ![]() ![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Jak na razie powoli .. On początku kwietnia tylko 3 kg, ale przynajamniej nie będę miała jo-jo
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
ale mnie akurat chodziło o idealnego byłego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
no to się cieszę bardzo
![]() dance makabre, co to ciasta to taki właśnie urok babć ![]() moja ma to do siebie, ze lubi mnie podpaść ale w diecie też okazuje zrozumienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
W niektorych przypadkach na prawde nie warto sie odchudzac. lepiej wyrzezbic np cialko;pp
ja jednak zjadłam poza danio kawalek chleba z twarożkiem+ pomidor+ ogórka trochę+ ziel herbata. A jak wasz jadłospis ?
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Mój jadłospis :
Śniadanie - miseczka płatków fitness z jogurtem naturalnym Obiad - Zupa pomidorowa Herbata Czerwona Kolacja - 4 kromki chleba razowego z almette ( wiem, że dużo ale nie mogłam się powstrzymać ) Jeszcze mam zamiar dzisiaj wypić herbatkę zieloną ![]() Wiem, że 3 posiłki to mało , ale dzisiaj wstałam dosyć późno ( o 11 ) więc tak wyszło ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Dziewczyny a jakie macie plany na wakacje ?? Bo ja się strasznie boję .. Wyjazdy , obozy i jak tu utrzymać dietę .? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.