Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 08:33   #1231
tusia872
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Dzien dobry

gratulacje udanych wczorajszych wizyt

Miss.hot Gratuluje kolejnego chłopaczka
Bianeczka i pestka78 wam dziewczynek

wczoraj znowu mi mówili ze jak sie spi po prawej stronie meża to chłopaki sie rodza a jak po lewej to dziewczynki

a wy dziewczynki jak myslicie kto u mnie w brzuchu siedzi

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:41   #1232
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
wczoraj znowu mi mówili ze jak sie spi po prawej stronie meża to chłopaki sie rodza a jak po lewej to dziewczynki

a wy dziewczynki jak myslicie kto u mnie w brzuchu siedzi
Kurde- a jak się zmienia strony
No boję sie myśleć

W brzuszku siedzi Ci Twoje słonko
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:48   #1233
tusia872
Zadomowienie

masakra z tymi zabobonami

wiem ze moje słonko u mnie w brzuchu siedzi tego jestem pewna ale chce juz wiedziec tak jak wy

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2011-05-10, 08:49   #1234
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Nie będę was narazie nadrabiać, idę odpoczywać - jadąc na wizytę miałam wypadek samochodowy. Dziewczyna wymusiła mi pierwszeństwo na światłach, nasz samochodzik do kasacji Mi się nic nie stało, mam tylko lekkie znaki na barku od pasów (które dzięki Bogu miałam zapięte), uszczerbiony lekko ząb i boli mnie reszta zębów bo uderzyłam w kierownicę (chyba).
Po wszystkim pojechałam z duszą na ramieniu na wizytę, ale z maluchem wszystko ok, jest całkiem spory (ale nie miałam głowy pytać ile waży).
Oprócz moich cudownych wyników z rana doszło jeszcze lekkie skrócenie szyjki, ale mieści się w normie Ginek w ramach zapobiegania skutkom wypadku dał mi luteinę dopochwowo na tydzień, nakaz odpoczywania jak najwięcej no i w razie czego mam jechać na IP.
przykro mi bardzo, a tą babę to trzeba byłonie znoszę takich ludzi, a nie kierowca! Dobrze, że nie masz większych uszczerbków i że dzidzi cała i zdrowa bierz tą lutenię i na pewno będzie ok co do szyjki jak się skraca w granicach normy to chyba nie ma się czym przejmować?

Cytat:
Napisane przez eveline22 Pokaż wiadomość
bobas odwrócił sie tyłkiem,nadal nie znamy płci
nie martw się, następnym razem się ujawni

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:51   #1235
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
to zaszalałaś

A ja lody jem i jem- ale teraz przez gardło odpuszczam
No i nie wiem czy wagi nie powinnam zacząć pilnować- za tydz wizyta - zobaczymy co ginka powie
No właśnie ja się pilnuje mam za dwa dni wizytę, wytrzymam bez słodyczy, czekolad , rodzynek w czekoladzie ale lody zostają chociaż raz dziennie

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
To pewnie zależy od tego jak się odżywiasz - jak jesz dużo śmieciowego jedzenia (w moim przypadku dużo słodyczy) to może wystarczy je odstawić. Tylko kurde jak to zrobić Ciekawa jestem co Ci ginka powie, będę czekać na wieści
W moim przypadku to się sprawdza , ostatnio w piątek jadłam słodycze, mam przerwę już 4 dzień a waga się trzyma prawie na tym samym poziomie, a w tamtym tygodniu przez kilka dni coś sporo różnicy na wadze miałam chyba przez jedzenie słodyczy dzień wdzień

Od wczoraj mam inną zachciankę słoneczko, jak mi go brakowało

Cytat:
W brzuszku siedzi Ci Twoje słonko
albo skarbiątko

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:55   #1236
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ze moje słonko u mnie w brzuchu siedzi tego jestem pewna ale chce juz wiedziec tak jak wy
Ja tez jeszcze nie wiem
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
No właśnie ja się pilnuje mam za dwa dni wizytę, wytrzymam bez słodyczy, czekolad , rodzynek w czekoladzie ale lody zostają chociaż raz dziennie
Dobra- to ja stawiam na tę dietę co Ty
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:56   #1237
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

ja śpie po lewej i jest dziewczynka

ja mam jakoś przeczucie że u Ciebie będzie dziewuszka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ej, ja chciałam pochwalić kuleczka, ale mnie nie było Też mam miśka z pozytywką, kupionego nie wiadomo po co i komu, chyba teraz czas wyjąć go z szafy i zacząć puszczać małemu Słyszałam tę tezę, że dziecko po urodzeniu rozpoznaje melodyjki, które słyszało w życiu płodowym. Tylko czy je to uspokaja, to nie wiem, ale na pewno miło im będzie, że słyszą coś znajomego
.
hehhe podobno rozpoznaje chyba coś w tym jest, bo jak bratowa tż'ta byłą w ciąży to remontowali dom więc wiertarka itd była normą, a potem jak mała była u babci i sąsiad wiercił to nic a nic ją nie ruszało, nawet potrafiła przy tym zasnąć

bianeczka, gratuluję dziewczynki! mąż na pewno się cieszy, będzie jego córunia ukochana, zobaczysz!
Fajne spodenki, ale ja w takiej długości wyglądam jak kaczka

pestka78, Tobie tez gratuluję Calzedoni! No, to może jednak nam sie stan chłopcy-dziewczynki wyrówna

bianeczka, pestka, a imiona jakieś macie wybrane? bo my ciągle nie
spodobało mi się ostatnio imie Blanka, ale małż na pewno je odrzuci

natka jak przeczytałam o wypadku to aż sie ztrzęsłam. Dobrze, że z dzidzią wszystko jest ok

caroline, to białego albo czarnego morski na pewno będzie pasował

Lece, bo jade z mamą do dziadków a jeszcze musze sie poogarniać Miłego dzionka!
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:06   #1238
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Ja tylko na chwile - pożalić się troszkę
Niektóre z nas narzekają na brak brzucha- mi to nie przeszkadzało- ale jakoś od 2-3 tyg. pojawił mi się i teraz mam dola czy nie za duży- była u mnie dziś kumpela i mówiła, ze takiego to ona w 6 m-cu nie miała- a ja dopiero początek 5... Wiem, że każda ciąża inna i jedne mają małe brzunie inne spore, ale jakoś mnie tak wiecie- dół złapał

Zmykam spać- mam nadzieję, że w końcu dziś pośpię.Chociaż te moje gardło dalej drapie- ale kupiłam syropek -Prenalen- może pomoże

No wyć mi się chce
Archinta mi ostatnio brzuch w ciągu 2 tygodni wywaliło i nie tylko ja to widzę i zaczęło mi to przeszkadzać A miałam się w miarę pilnować w drugiej ciąży, żeby nie stać się wielorybem....
Ale.... ale przed chwilą popatrzyłam na fotki i pomiary brzucha z pierwszej ciąży, no i w sumie podobnie wyglądałam w tym okresie, więc chyba nie jest źle....
No i się zgubi te wszystkie nadprogramowe kilogramy po ciąży, skoro dałam radę po Grzesiu, to i teraz się uda
Pokazuję, żeby nie być gołosłowną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08163.jpg (30,1 KB, 41 załadowań)

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:08   #1239
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja śpie po lewej i jest dziewczynka
ja śpie po lewej i jest chłopak hehe

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:11   #1240
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Archinta mi ostatnio brzuch w ciągu 2 tygodni wywaliło i nie tylko ja to widzę i zaczęło mi to przeszkadzać A miałam się w miarę pilnować w drugiej ciąży, żeby nie stać się wielorybem....
Ale.... ale przed chwilą popatrzyłam na fotki i pomiary brzucha z pierwszej ciąży, no i w sumie podobnie wyglądałam w tym okresie, więc chyba nie jest źle....
No i się zgubi te wszystkie nadprogramowe kilogramy po ciąży, skoro dałam radę po Grzesiu, to i teraz się uda
Piekny brzusio mi jak narazie idzie wszystko gdzies na boki i wydaje mi sie ze w barach uroslam brzusio troszke widac jak stoje ale jak usiade to fałdki

Stary 2011-05-10, 09:14   #1241
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
jutro o 16-ej wizyta u ginka nie moge sie doczekać!!zobacze swoją kruszynke Proszę mocno trzymać kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez Grennie Pokaż wiadomość
Mamuśki kochane z powodu mojego ślubu i podróży poślubnej ominął mnie cały wątek nie mam szans Was nadrobić, ale już oficjalnie powracam i postaram sie być na bieżąco!!
Pozdrawiam i gartuluję owocnych wizyt!
gratuluję ślubu i mam nadzieje, że podróż była udana

Cytat:
Ja tylko na chwile - pożalić się troszkę
Niektóre z nas narzekają na brak brzucha- mi to nie przeszkadzało- ale jakoś od 2-3 tyg. pojawił mi się i teraz mam dola czy nie za duży- była u mnie dziś kumpela i mówiła, ze takiego to ona w 6 m-cu nie miała- a ja dopiero początek 5... Wiem, że każda ciąża inna i jedne mają małe brzunie inne spore, ale jakoś mnie tak wiecie- dół złapałam
Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość

moja kumpela jak usłyszała,że przytyłam od początku 6 kg, to stwierdziła:TAK DUUŻO??bo jej inna koleżanka też jest w 6 miesiącu AŻ tyle nie przytyła.
Aż mi się głupio zrobiło..i po co ludzie gadają czasami takie głupoty, nie zastanowia się tylko walą co im slina na język przyniesie!!
opierdzieliłam ja, że przecież każda ciąża jest inna i kształt brzucha czy tycie to sprawa indywidualna,(sama powinna wiedziec bo raz już rodziła), ale niesmak po rozmowie pozostał
takimi komentarzami nie warto się przejmować, mi znajoma ostatnio powiedziała komplement: "ale gruba jesteś", a ja teraz waże 5kg mniej niż ona teraz

Stary 2011-05-10, 09:14   #1242
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale oglądałam dzisiaj program! Na Polsat Cafe o rodzinach towarzyszących, komunikacji wypróżniania i jeszcze innych bzdurach. Matki poświęcają się absolutnie dzieciom, karmią je do oporu nawet do ponad 5 roku życia, uczaą noworodki załatwiania się bez pieluch (super, zaglądają dziecku w odbyt jak robią kupę albo sadzają takie maleństwo na plastickowym słoiku w grę wchodzi też robienie kupy na podłogę ). Uczą dzieci w domu, bo wierzą, że będzą bardziej przystosowane do życia, jeśli same określą czego chcą się uczyć np budowania wigwamu z patyków porośniętych fasolką extra na pewno teraz będą umiały zbudować sobie dom Oczywiście matki wmawiają sobie, że dzieci nie są gotowe do do pozostawienia ich bez mamusi bo nie będą się czułu bezpiecznie, na końcu dodają, ze one też na to nie są gotowe A ja bym stawiała na to, że dzieci bardzo dobrze poradzą sobie i wreszcie nauczą się samodzielności. Oczywiście wszystkie rodziny miały problemy wychowawcze. Dzieci nie mają żadnego posłuchy ale przecież na szacunek trzeba sobie zasłużyć Oczywiście pozwalaniem na wszystko. Matko, dla mnie to jest sekta

Ale żeby potwierdzić ,ze baby są głupie, to dodam, ze moja bratowa wróciła do swojego chłopaka, który ją bił, zabraniał jej wszystkiego, kontrolował ją na każdym kroku, nic jej nie było wolno, potrafił zadzwonić do jej rodziców w nocy no o 4 żeby się zapytać, czy ona na pewno jest w domu Ale ona go KOCHA

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:15   #1243
No air
Zakorzenienie

Kurde, jestem zła na te głupie włosy. Muszę dziś chyba pójść, żeby mi to jakoś przyrównali, bo chyba się popłaczę... Nie jestem aż taka próżna, ale wiadomo, że nikt nie chce brzydko wyglądać...
A najgorsze, że sama może bym to jakoś przetrawiła, ale przez TŻ ryczeć mi się chce... Najpierw, jak tylko zrobiłam sobię tą "krzywdę" (słowa mamy ) to od razu do mamy poszłam, bo nawet nie chciałam być w domu jak on przyjdzie, bo lubi mi dokuczać. Kiedyś jak się podobnie obcięłam zrobił mi normalnie awanturę , no ale wtedy ja byłam zadowolona z efektu, więc miałam gdzieś jego zdanie. A teraz sama jestem niezadowolona (nie wiem czy to przez moją twarz papuśną, czy przez tą fryzurę na żywopłot, ale nie podoba mi się to ) i jeszcze mam słuchać jego miauczenia? No napewno nie. Ale on przyjechał po mnie do rodziców i obiecał, że nie będzie mi dokuczał (ale o pocieszaniu też mogę zapomnieć ) no i wczoraj było ok, nic nie powiedział... Za to dzisiaj rano usłyszałam od niego, że dopiero dziś przestanie się do mnie odzywać. No fajnie, dałam się nabrać, trzeba było u rodziców zostać... Wkurzył mnie patafian jeden no!
Wiem, że to tylko włosy, ale co podchodzę do lustra to patrzeć na to nie mogę i płakać mi się chce, a tu żadnego wsparcia i jeszcze ma się do mnie nie odzywać, nic tylko płakać.
A muszę chyba coś podrównać, bo babsko cięło mi nożyczkami cięło, cięło, cięło (z godzinę ) po czym złapało za maszynkę i (nie wiem jaką logiką się kierując...) cały tył i boki przejechała mi maszynką, a górę zostawiła... No i te dłuższe mi nie pasują do całości, tym bardziej, że twarz mi jakoś wydłużają...
Grrr....

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:28   #1244
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Kurde, jestem zła na te głupie włosy. Muszę dziś chyba pójść, żeby mi to jakoś przyrównali, bo chyba się popłaczę... Nie jestem aż taka próżna, ale wiadomo, że nikt nie chce brzydko wyglądać...
A najgorsze, że sama może bym to jakoś przetrawiła, ale przez TŻ ryczeć mi się chce... Najpierw, jak tylko zrobiłam sobię tą "krzywdę" (słowa mamy ) to od razu do mamy poszłam, bo nawet nie chciałam być w domu jak on przyjdzie, bo lubi mi dokuczać. Kiedyś jak się podobnie obcięłam zrobił mi normalnie awanturę , no ale wtedy ja byłam zadowolona z efektu, więc miałam gdzieś jego zdanie. A teraz sama jestem niezadowolona (nie wiem czy to przez moją twarz papuśną, czy przez tą fryzurę na żywopłot, ale nie podoba mi się to ) i jeszcze mam słuchać jego miauczenia? No napewno nie. Ale on przyjechał po mnie do rodziców i obiecał, że nie będzie mi dokuczał (ale o pocieszaniu też mogę zapomnieć ) no i wczoraj było ok, nic nie powiedział... Za to dzisiaj rano usłyszałam od niego, że dopiero dziś przestanie się do mnie odzywać. No fajnie, dałam się nabrać, trzeba było u rodziców zostać... Wkurzył mnie patafian jeden no!
Wiem, że to tylko włosy, ale co podchodzę do lustra to patrzeć na to nie mogę i płakać mi się chce, a tu żadnego wsparcia i jeszcze ma się do mnie nie odzywać, nic tylko płakać.
A muszę chyba coś podrównać, bo babsko cięło mi nożyczkami cięło, cięło, cięło (z godzinę ) po czym złapało za maszynkę i (nie wiem jaką logiką się kierując...) cały tył i boki przejechała mi maszynką, a górę zostawiła... No i te dłuższe mi nie pasują do całości, tym bardziej, że twarz mi jakoś wydłużają...
Grrr....

patafian, dobre co do włosów mam nadzieje, że szybko odrosną albo przynajmniej jakoś ładnie się ułożą

Stary 2011-05-10, 09:31   #1245
tusia872
Zadomowienie

bianeczkaa masakra a myslałam ze nic mnie juz nie zaskoczy w nowinkach o wychowaniu dziecka

No air nie przejmuj sie włoski odrosna a facetowi to jak on może cie w takim stanie denerwowac jeszcze wrrrryyy!!!

Stary 2011-05-10, 09:42   #1246
lausanne
Wtajemniczenie

zasnęłam wczoraj po 18, jak tylko wyłączyłam wizaż i spałam do 6:30 ciurkiem. Dawno już tak nie było

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Lausanne tego nie byłabym pewna, moje koleżanki miały spore problemy i każda twierdziła, że mimo pokazywania nie było to takie łatwe.
oj tam, bo to zależy od położnej. Jak mi dwie flądry pokazywały to nic nie załapałam. Tylko mnie mały pogryzł do krwi. W dodatku tez nie mialam sutkow tylko jakieś guziczki (trochę mi K. je wymodelował). Ale jak przyszła na nocna zmianę mloda świetna położna to raz mi pokazała i juz oboje zalapaliśmy A potem nie wyobrażalam sobie jak mogłabym go nie karmic, to cudowne uczucie

Natuś juz nic w zasadzie nie ma do dodania, ale nawet nie wiesz jak sie ciesze że nic się Wam nie stało

Asia to ja jestem taka kochana i zauważyłamZapa miętaj to sobie

No air nie bardzo rozumiem- nie będzie się odzywal do Ciebie bo mu sie fryzura nie podoba? Jak tak to niech spada na bambus! a Ty się odzywasz do niego jak sie np nie wiem nie ogoli? Bubek no Jak Cię będzie denerwował to powiedz że przyjedziemy wszystkie, ciekawe jak sobie poradzi z kilkudziesięcioma ciężarówkamiNiech lepiej szybko Cię przeprosi

Ewelina Twoj avek baaaaaaardzo podoba się mojemu synkowi. Nadrabialiśmy razem wątek i jak tylko Ty cos pisalaś to wołał "AM"

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
Też już bym chciała wiedzieć co tam u mnie w brzuszku jest ale jak na razie nie chce dzidzia się ujawnić no nic może podczas następnej wizyty 03.06 już coś będzie wiadomo.
to masz najlepszy i najpiękniejszy termin z możliwych - moje urodziny:brzydal :
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:52   #1247
angela006
Przyczajenie

lausanne to trzymaj kciuki żeby podczas tej wizyty u gina wreszcie maleństwo się ujawniło choć mam takie ciche przeczucie że to będzie córunia
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:57   #1248
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
lausanne to trzymaj kciuki żeby podczas tej wizyty u gina wreszcie maleństwo się ujawniło choć mam takie ciche przeczucie że to będzie córunia
no trzymam, trzymam masz jak w banku. Ja tez cicho liczę na córeczkę zeby mieć parkę, ale w sumie jak K. będzie miał braciszka to też będzie dobrze
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:01   #1249
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry melduje sie pracusiowo dawno tego nie czytałyście he he

No Air a ty chyba z moją tesciówką sie znasz bo ona tez czesto uzywa patafiana jako wyznacznik jakiejś osoby he he no a facetoi jak nic nalezy sie lanie

Lausane no jasne ze sobie zapamiętam wiesz mam tu taka liste osob lista jets czarna i biała he he
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:09   #1250
gerda
Zadomowienie

właśnie patrzyłam na listę i zaczyna nam się robić różowo

Agnyska
możesz mi córkę dopisać?

znajomy jak usłyszał, że nam sie trafiła dziewczynka to się ucieszył, bo ostatnio z synem był u szczepienia, a przed nim w kolejce same chłopaki

Stary 2011-05-10, 10:11   #1251
Caltea
Zadomowienie

Dziewczyny, jesteście niesamowite. Człowiek się na chwilę oddali, a tu już kilkadziesiąt stron nowego wątku. W życiu Was nie nadrobię, więc wskakuję w tym miejscu.
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:11   #1252
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
19natka88 - dobrze że wszystko dobrze z tobą i maleństwem.
Mi ostatnio wymuszają średnio 1-2 razy dziennie. Co rano jak wyjeżdżam od siebie z uliczki z pod domu. Kretyni myślą, że jak jadą szerszą ulicą to od razu maja pierwszeństwo. I tak co rano rozlegają się 2 klaksony - mój i mojego męża, a sąsiedzi wiedzą, że wyjechaliśmy do pracy
Mąż powiedział ze jak sobie gdzieś niechcący zniszczy zderzak to wyjedzie na chama takiemu kretynowi i będzie miał remont za free. Ja też planowałam, ale teraz muszę uważać.

Ja jeżdżę w pasach. Miałam okazje pojeździć z tym adapterem - jak dla mnie super. Teraz tata szyje mi podobny bo szkoda mi było 130zł.
ja jeździłam z takim http://allegro.pl/besafe-nowy-adapte...588181236.html wszystkie inne w granicach 100zł wydaja mi sie dziwne i niewiele chyba dają. Te za 350 też wyglądają ok.
Ludzie po prostu nie patrzą na znaki Bo mimo, że dziewczyna też miała zielone to musiała mi ustąpić bo weszła "reguła prawej ręki"
Adaptery obserwuję dwa na all i mam zamiar upolować jakiś

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
już wiem co miałam jescze napisac:Natalka współczuje po pierwsze wyniku bo wiem ze lubisz słodycze, no i zgroza jak czytałam o wypadku , uwazaj na siebie i teraz lez i pachnij po takich stresach nalezy co sie świety spokój!
Ciężko o ten święty spokój bo jakby wszystkiego było mało to babcia dzisiaj do szpitala musiała pójść, dziadek też wymaga opieki, no nie jest lekko...

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A tak w ogóle ginka mnie dzisiaj okrzyczała że za dużo przytyłam. Wg nich 5 kg i już chleba mam nie jeść , słodkiego, taaa jasne
Ja też tyle przytyłam i to jest podobno mały przyrost wagi Ale zauważyłam, że jak odstawiłam słodycze i jasne pieczywo to przytyłam od ostatniej wizyty nie 2 ale 1kg A poprzednio było co wizytę +2kg.

Cytat:
dziś 6 mc zaczełam

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
przykro mi bardzo, a tą babę to trzeba byłonie znoszę takich ludzi, a nie kierowca! Dobrze, że nie masz większych uszczerbków i że dzidzi cała i zdrowa bierz tą lutenię i na pewno będzie ok co do szyjki jak się skraca w granicach normy to chyba nie ma się czym przejmować?
Jeszcze dziewczyna usiłowała się wyprzeć w pewnym momencie ale policjant ją ostudził
Szyjka jest jeszcze w normie ale krótsza niż ostatnio, mam się w miarę możliwości jak najbardziej oszczędzać, co na szczęście nie jest trudne bo siedzę na L4

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
natka jak przeczytałam o wypadku to aż sie ztrzęsłam. Dobrze, że z dzidzią wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Elegancki brzusio

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Natuś juz nic w zasadzie nie ma do dodania, ale nawet nie wiesz jak sie ciesze że nic się Wam nie stało

Idę się szykować, bo muszę L4 zawieźć do pracy A potem do dentysty z tym uszczerbionym zębem A resztę dnia spędzę chyba na dworku, cudnie jest dzisiaj

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:15   #1253
Caltea
Zadomowienie

Widzę, że większość mam wrześniowych poznało już płeć swoich maleństw. Chłopaki rules, ale jest i kilka perełeczek.
Stary 2011-05-10, 10:17   #1254
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jesteście niesamowite. Człowiek się na chwilę oddali, a tu już kilkadziesiąt stron nowego wątku. W życiu Was nie nadrobię, więc wskakuję w tym miejscu.
Witamy witamy

dawno cos ciebie nie było u nas jak tam odpoczynek?? i jak maluszek w brzuszku??

Stary 2011-05-10, 10:17   #1255
gerda
Zadomowienie

sprawdzam właśnie ceny glukozy i znalazłam takie o smaku truskawkowym i pomarańczowym, pewnie pyszne

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Widzę, że większość mam wrześniowych poznało już płeć swoich maleństw. Chłopaki rules, ale jest i kilka perełeczek.

jak miło Cię widzieć

ja mam taką perełke, a miał być siusiak

Stary 2011-05-10, 10:18   #1256
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no trzymam, trzymam masz jak w banku. Ja tez cicho liczę na córeczkę zeby mieć parkę, ale w sumie jak K. będzie miał braciszka to też będzie dobrze
ale tajemniczy bobas chyba bym zniosła jajko, a nie próbowaliście docipnie i przez brzuch? zawsze to inny kont oglądania

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:18   #1257
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
ja w styzniu przeczytałam dwa wątki mamuś lipcowo-sierpniowych o zgrozo

Jest 8:14 a ja mam ochotę na lody zamiast śniadania

Wogóle byłam do tej pory anty lodowa, a teraz mogę jeść i jeść a mój synek zawsze po lodach potem mnie kopie
Nic mi nie mów przez ciebie mam ochotę na lody. Bez których potrafiłam żyć a teraz to mogę jeść na okrągło

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:21   #1258
Caltea
Zadomowienie

Natka, właśnie doczytałam, że miałaś kraksę. Biedactwo.

Ja niestety mam coraz mocniejsze skurcze i przy następnej wizycie (może pójdę w piątek) koniecznie muszę o tym powiedzieć lekarzowi. Mam tylko nadzieję, że z szyjką wszystko w porządku.
Póki co, mam skierowanie na echo serca (to przez to stale wysokie tętno w okolicach 90/min). Lekarz rodzinny mnie nastraszył wczoraj, że najprawdopodobniej nie będę mogła rodzić w naszym szpitalu, tylko "w wyspecjalizowanej placówce", gdzie podejmą ryzyko mojego porodu. Ufff, może u gina będą lepsze wieści...
Stary 2011-05-10, 10:22   #1259
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów przez ciebie mam ochotę na lody. Bez których potrafiłam żyć a teraz to mogę jeść na okrągło
mniam mniam lody
kiedys to prawie wcale nie jadłam a teraz nie potrafie bez nich zyc

Stary 2011-05-10, 10:27   #1260
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Witamy witamy

dawno cos ciebie nie było u nas jak tam odpoczynek?? i jak maluszek w brzuszku??
z maluszkiem wszystko w porządku, pięknie rośnie (wnioskując po moim brzusiu, to wręcz jak na drożdżach). Już teraz, aż do wakacji mam zamiar być z Wami codziennie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
jak miło Cię widzieć
ja mam taką perełke, a miał być siusiak
Gerda gratuluję. Ale cieszysz się, tak?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
mniam mniam lody
kiedys to prawie wcale nie jadłam a teraz nie potrafie bez nich zyc
A ja chyba jestem jakaś dziwna, bo za lodami nigdy nie przepadłlam i nadal mnie do nich nie ciągnie. Wyjątek zrobiłabym dla takiego wypaśnego pucharka z prawdziwą bitą śmietaną, mnóstwem owoców, galaretką i lodami czekoladowo-śmietankowymi. Ale na szczęście nie mam w zasięgu ręki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości