|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Cytat:
Poczekaj, co się będziesz złościć...Ja robiłam w dniu spodziewanej @ i nic nie wykazał. |
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() dawno nie pisałam, ale zaglądałam i czytałam co u Was. Ja po ostatniej @ bardzo się załamałam, nie służą mi też takie portale, gdzie mogę poczytać ile to dziewczyn zaszło w ciążę, a ja wciąż nie, bo za bardzo świruję. Dlatego też postanowiłam wyluzować, wycofać się z czytania takich stron i zacząć życ normalniej, zajmując się sobą, bo już zaczynalo byc nie dobrze. Trochę mi tak lepiej. Czasami ogarnia mnie wileka tęsknota za maluszkiem, który odszedł, ale tego chyba juz nigdy się nie pozbędę. Czasem też denerwuje mnie mysl, że niby wszystko jest ok, ale i tak nie wychodzi. Za Was wszystkie trzymam kciuki. Nie obrażajcie się, że nie piszę, ale chcę dojść do równowagi psychicznej i normalnego życia, bo to juz było niezdrowe i dla mnie i dla męża. Buziaki dla Was wszystkich
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny,zawsze można liczyć na dobre słowo.
Nadia,Maloka trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie. :kciuk i:Smerfetka takie wyluzowanie i oderwanie jest potrzebne. Mućka nie ładnie tak rzadko się do nas odzywać ![]() Naprawdę mam kochanego męża,tak się przejął wczoraj po tej wizycie,pocieszał i powiedział że na pewno się nam uda i będą od razu blizniaki. Wiecie nigdy nie myślałam że ten problem nas dotknie,myślałam sobie zaplanujemy,podziałamy i dzidzia będzie,niestety.
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój też zawsze powtarza że będzie dobrze, czasami mnie to wkurza, że bo ciągle słyszę będzie dobrze, będzie dobrze, ale w sumie to się cieszę że ma takie podejście. Ostatnio się śmiał ze mnie, jak mnie bolał brzuch, najpierw z lewej a potem z prawej, że tam są Michasia 1 i Michasia 2. Cwaniak jeden od razu by chciał dwie córki |
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój mnie gładzi po brzuszku i mówi żebym się nie denerwowała bo w moim stanie niewskazane "Będzie dobrze" też często słyszę ![]()
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
A mój nigdy mnie nie zapewnia, że będzie dobrze, bo twierdzi, że co mi będzie ściemniał, przecież nie zagwarantuje mi że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja raczej jestem gatunek co chce mieć wszystko na już więc jeśli od września nam nie wychodzi to dla mnie już nie jest dobrze i nie będzie ![]() No ale powoli zaczynam dostrzegać plusy wielu sytuacji choć by nawet tego, że to dopiero pierwszy cykl z Clo
|
|
|
#3162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My już mamy za sobą rozmowę o adopcji. Tż jest już zdecydowany, ale ja jednak potrzebuje jeszcze trochę czasu.
|
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3164 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
CZekaj cierpliwie.Ja w tym cyklu w którym powstał mój maluch kompletnie zlałam to całe "zachodzenie"i stwierdziłam, że i tak mi się nie uda bo jestem do niczego...A synek waży już pół kg i wali girkami gdzie popadnieCytat:
Mój małż jak tylko mu powiedziałam w ubiegłym roku, że chyba nie będę mogła mieć dziecka to od razu i zdecydowanie powiedział, ze będziemy mieli dziecko, tyle, że to nie ja je urodzę...A ja uniknęłam trudnej rozmowy o ewentualnej adpocji bo dowiedziałam się, że jest ona brana pod uwagę. |
|||
|
|
|
|
#3165 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny należy wam się chłosta
Co do czucia: niektóre dziewczyny mówią że już po owólce czują ze zaskoczyło, ale wydaje mi się że jak każdy chce to i czuje a tak naprawdę to dopiero jak wie że się udało to dostrzega to czego wcześniej nie zauważył (czyli że czuł) ja "przeczuwałam" po tempce że jest taka ładna a reszta przeczuć była taka jak zawsze przed @ więc nie mogłam się tym kierować Mi niektóre smaki obrzydły jakiś czas po tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży, niektóre kobiety też nie odrzuca od nałogów od razu po owólce Nadia ja mogę Ci jeszcze poradzić chyba test beta (nie wiem ile po owólce trzeba go robić) jak się nie możesz doczekać ale to jak masz kase albo nie masz cierpliwości do czekania. dzięki za bloga A opowiem wam jak pisałam z jedną dziewczyna Pytała się mnie czy może być w ciąży, bo ją piersi bolą, brzuch, sika co chwilę, od czegoś ją odrzuca, była pare dni przed @ i była pewna że zaskoczyła ale jak potem sprawdzałam, zdążyła się ze swoją pewnością zapisac na wątek mam XX-XX i chyba nici z tego bo długo po @ testy były negatywne i beta też i ona nagle zniknęła Co do tż podejść- czasami nie wiadomo jakie podejście jest dobre, chociaż ja wolę jak mnie tż pociesza niż mówi realia I macie się nie martwić że jeszcze się nie udało (wiem, ze mi łatwo mówić) ale przecież na pewno się uda, a jakie dziecko będzie "wyczekane", wiadomo że chciało by się od razu zaskoczyć ale niestety nie jest to takie łatwe i zbiorowo trzymamy za siebie kciuki ![]()
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie Inutil pisała z nami,spodziewa się dzidziusia
![]() GRATULACJE ![]() klas ki:
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem piszę z nią w klubie ![]() My zaraz zbieramy się do kina na Gnomeo i Julię 3d
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
Nadia i jak Wam się podobala bajka? napisz nam wynik testu!!!!
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Chyba wszystkie staraczki się usilnie opalają, że tutaj taka cisza panuje
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka fajna, śmieszna. Ale jeśli ktoś idzie i nastawia się na jakieś super efekty 3d to się rozczaruje ![]() My wróciliśmy z długiego spaceru Było super teraz czekam na YCD ![]()
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Pukam do Was nieśmiało z wątku mamuś lipcowo-sierpniowych z prośbą ![]() Robię badania dotyczące kwasu foliowego - potrzebne mi na uczelni. Dlatego też chciałabym Was prosić o wypełnienie krótkiej ankiety (jest anonimowa!) (z linka należy usunąć spacje) http://www. ankietka. pl/ankieta/56440/ankieta-dotyczaca-spozycia-kwasu-foliowego.html Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc!
|
|
|
#3172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, rzeczywiście się udało, ale na razie radość jest bardziej z tego że źle się czuję a to świadczy to tym, że coś tam się dzieje. Niestety najbliższe 8 tygodni nie zapowiada się dla mnie jako wspaniały czas - strach, ciągłe myślenie czy wszystko w porządku... ale są momenty kiedy się cieszę naprawdę ![]() buziaki |
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mówi Twój lekarz, że wszystko ok? GRATULUJĘ SERDECZNIE |
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że Wam sie udało
|
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dziewczyny nie da się o tym wszystkim nie myśleć |
|
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety kochana wierzę, że nie da się o tym nie myśleć-to siedzi w podświadomości.
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie da się nie. Ja też staram się nie myśleć ale to samo siedzi mi w głowie,dzisiaj dodatkowo byłam na mieście i pełno mamuś z wózeczkami i jeszcze gorzej mi się zrobiło. Też bym już chciała ale nie ma co marudzić lepiej zrobię obiad
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

:kciuk i:

CZekaj cierpliwie.Ja w tym cyklu w którym powstał mój maluch kompletnie zlałam to całe "zachodzenie"i stwierdziłam, że i tak mi się nie uda bo jestem do niczego...A synek waży już pół kg i wali girkami gdzie popadnie
klas ki: