|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ciuchy, buty, dodatki, kosmetyki, różne, zapraszam :)
niestety nic , pozdrawiam
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Wiec jak ? robimy ta wymiankę? widze,ze komplety poscieli jeszcze masz. 1 na pewno bym chetnie sie wymienila a nawet 2 , czekam na odp
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
3tusze ze zdj są czarne jeden niebieski nie bardzo bo sama pisałaś że jest zmechacona trochę a moja bluzka jest idealna bo tylko raz ją miałam a może coś za pościel bys znalazła?
|
|
#246 |
|
:)
|
niestety nic, szukam rzeczy dla dzidzi moze masz takie?
|
|
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
niestety nic na wymianke nie znalazlam,
SZEROKOŚĆ W PASIE NA PŁASKO - 39CM X2
DŁUGOŚĆ 37CM DWIE KIESZONKI Z PRZODU I Z TYŁU. sa satynowe spodenki z kokardka. nie wiem czy dalsze wymiary podawac? |
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przesyłam obiecane zdjecie ksiazki pratchetta, sorry, ze tak pozno,ale w pracy kociol
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
to moze zarezerwuj mi te 3 posciele i moze poczekam chwile moze ktoras zrezygnuje z jeszcze jednej poscieli to bym torebke jeszcze czerwona ci mdala..
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
no ja bylam zainteresowana skinorenem, rozem i zelem punktowym
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
nic
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302188700
mogłabyś podać wymiary?
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
hej,
tak jestem zainteresowana. Fajnie by było jakbyś znalazła też coś za tusz
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
wolałabym bez kolczykow. termin maseczki sprawdze w domu, ok?
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi, nic dla siebie nie wypatrzyłam
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
wymiary bluzki już Ci wysyłałam i była za duża o ile dobrze pamiętam. Przejrzyj wątek. Mogę oddać: Piankę Venus Podkład Miss Sporty Długi łańcuch do spodni (12 zł) Łańcuch do spodni z zawieszkami (5 zł) Czerwona gumowa bransoletka Nike (kupiłam w komplecie 3 szt. za 39,90) La Roche Posay mleczko Korektor L'Oreal Pozostałych rzeczy już nie ma. Bluzki niestety nie mam.
|
|
#261 |
|
BAN stały
|
Hej za szarą sukienkę i tą narzutkę za pościel mogę się wymienić, przepraszam, że nie odpisywałam ale w trakcie zaliczeń na studiach jestem.
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
mam 2 posrebrzane łańcuszki, jeden grubości ok. 3 mm i długości ok. 45 cm, drugi grubości ok. 4 mm i długości ok. 65 cm, które zapewne przydadzą Ci się do robienia biżuterii. ![]() mogę również dorzucić nowy balsam do ust Avon o zapachu cytryny, gruszki lub jeżyny z maliną ALBO nową męską kulkę pod pachy z Avonu. Rzeczy z Twojej wish nie mam
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Bardzo przepraszam za tak dlugie nieodpisywanie. Nie zauwazylam Twojej wiadomosci
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Balsamy są bezbarwne, fajnie nawilżają
![]() Ok, mogę dodać balsam i łańcuszki ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Nie wiem czy mało, na wrocławskim targu świebodzkim takie pościele są po 25 zł ale zawsze mi szkoda kupować pościel, wolę ciuchy etc. no ten tusz jest trochę warty, nowy ze 30 zł Jednak mój korektor L'Oreala został kupiony za ok. 50 zł ![]() Piankę Venus Podkład Miss Sporty Długi łańcuch do spodni (12 zł) Łańcuch do spodni z zawieszkami (5 zł) Czerwona gumowa bransoletka Nike (kupiłam w komplecie 3 szt. za 39,90) La Roche Posay mleczko Korektor L'Oreal 2 łańcuszki nowy balsam malina z jeżyną Avon słodycze niestety nie wytrzymają u mnie w domu nawet 2 dni, bo mój mąż się lubi bawić w czarodzieja i sprawiać że znikają, bezpowrotnie więc nie mam nic, nawet marnej czekolady.Mogę ewentualnie dorzucić 2 budynie Winiary, śmietankowy i waniliowy [to są te prawdziwe, co z mlekiem się robi i wychodzą 4 miski z jednego, a nie te na pół kubka ] Jednak nie wiem czy Cię to usatysfakcjonuje nic innego nie mam. chyba że jakiś drobiazg z wątku np coś z tych rzeczy: 11. Próbka 1,5 ml Retin-Ox 12. Próbka nawilżającego żelu wzmacniającego L'Oreal 2 ml 20. Brokat sypki caboodles, 1 g, pozostało ok. 50% (brak na zdj.) 21. Błyszczyk z zawieszką - błyszczykiem - dodam gratis 22. Nitka dentystyczna Nevadent, zostało jej duuużo 50. Dr Irena Eris pro-ujędrniające serum do ciała na noc, 5 ml, nowe Daj znać jak się zdecydujesz ![]()
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5kompletów pościeli mi się spodobało.
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Tak, wiem, że to jest irytujące, ale sama Ci napisałam, że zawsze mi szkoda tych pieniędzy na pościel jak w tej cenie mogę mieć fajny ciuch
więc wolę wymienić za rzeczy mi zbędne Oddam Ci większość z tych rzeczy co Ci wysłałam... Więc podsumowując: Od Ciebie pościel satynowa tusz Astor Ode mnie Piankę Venus Podkład Miss Sporty Długi łańcuch do spodni Łańcuch do spodni z zawieszkami Czerwona gumowa bransoletka Nike La Roche Posay mleczko Korektor L'Oreal Balsam do ust Avon malinowy 2 łańcuszki brokat sypki caboodles Próbka 1,5 ml Retin-Ox Próbka nawilżającego żelu wzmacniającego L'Oreal 2 ml
Błyszczyk z zawieszką - błyszczykiem - dodam gratis Nitka dentystyczna Nevadent, zostało jej duuużo być może te ostatnie Ci się nie przydadzą, ale zawsze możesz komuś dodać do wymianki albo coś ![]() Wysyłam PW.
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
KSięga pytań zakochanych
Nauka fotografowania Przemoc i prześladowanie w szkole Rozwój społeczny ucznia Tesy. Bawiąc sie poznajesz siebie Testy PSI W jakim stanei są książki? róż avon https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1302190453 rozowy kompletn poscieli z satyny --< najbardziej mi zalezy co moglabys oddac? spodnei nei maja wzorkow.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

PM 2013

ale zawsze mi szkoda kupować pościel, wolę ciuchy etc.
no ten tusz jest trochę warty, nowy ze 30 zł
nic innego nie mam.