Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 10:26   #421
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

shira, babonik - moze bedzie juz lepiej.....

monia thx wiadomosc zatwierdzona

zanetaa
- moja kochana dziekuje

ide ma poczte bo przyszedl mi jakis list polecony
a potem nastawie pranie
i moze jakis obiadek zrobie?
bedzie 1,5 ziemniaka (wiecej nie moge )
sosik grzybowy i ogoreczke kiszony
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:27   #422
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Moja mamuśka by się pewnie ucieszyła, ale moja teściowa raczej nie bo ona konczy 67 lat i dlatego nie wiadomo co jej kupic
To biovital
Kurcze to kupa. Ja mam babcie która w tym roku ma 70 lat
i chce jej kupić taki masaż do nóg, że dajesz wodę i Ci nogi masuje,
koszt ok 100-200 zł.
A tak to nie wiem... może jakąś apaszkę?

Pati przyszła mi kołderka i poszewka zaraz ją sprawdzę!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:29   #423
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
nie moge sie truskawek i pomidorow polskich doczekac... takich pachnacych słoncem

zapomnialam sie pochwalic jaki ze mnie glupek mama ostatnio mi przypomniala czy mam sprawdzony stan techniczny pojazdu. patrze w dowod rejestracyjny, a tam, o zgrozo, data ostatniego 5 marca 2010... no wiec moj wniosek - nie mam i jezdze bez!!! panika!!! wczoraj zajechalam na stacje diagnostyczna, sprawdzili, podkrecili swiatla (bo maly chyba je obnizyl...), dokrecili kolo zapasowe bo niby latalo, ide do kasy. 99 zl koles otwiera moj dowod rejestracyjny, wbija pieczatke i.. konsternacja... "przeoraszam, prosze pani, ale musze to anulowac". ja w szoku... "ma pani wazne do 5 marca 2012 roku badanie techniczne bno to zeszloroczne jeszcze na dwa lata bylo wazne, kolejne bedzie na rok". no i razem w smiech bo ani ja ani on nie zauwazył, ze jeszcze jest wazne. wiec mam badanie za free
Ja w poniedziałek kupiłam na targu pomidorki i było napisane że z Mielca W smaku pyszne całkiem inne od tych marketowych.

Hehe najśmieszniejsze jest to, że jak sie nie wie to sie jeździ a jak człowiek wie że ma cos nie podbite to sie stresuje i tylko patrzy czzy policja gdzieś nie stoi
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:29   #424
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość

ja też zrezygnowałam z wózka XA mimo, że każdy wokół go poleca, na necie pełno pozytywnych opinii. My jednak zdecydujemy się na Tako Warrior. W porównaniu z Bolderem Ecoline okazał się lepszy (choć cięższy) ale na szczęście u nas jest winda więc ta waga nie powinna mi przeszkadzać (oby!)
Ooo jak miło nasze dzieciaki będą tą samą furą jeździć jaki kolor wybraliście??
I ciekawa jestem ceny bo na allegro zdrożały o 110zł! było 1365zł a jest 1475zł....

Scio, Nerolka dziewczynki siły i jeszcze raz siły! bedzie dobrze, MUSI!!
Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Czy wiecie może dziewczyny ile się czeka na toksoplazmozę i obciążenie glukozą?
u mnie glukoza była na drugi dzień, a toxo chyba po 2 dniach

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dzień dobry nie było mnie od wczoraj bo mieliśmy szkołę rodzenia, a tu tyyyle nadrabiania ale zajęcia fajne więc nie żałuję mojej nieobecności na forum było o opiece nad noworodkiem i mój tż tak się nim zaopiekował, że wyrwał lalce głowę...wstyd mi było za niego, że hej!!!

Idę dalej nadrabiać...
siiiiiikaaaamm

DZIEŃ DOBRY!

Próbuje od rana poczytać wizaz to najpierw wpadł na kawe tż kolega z czasów szkolnych i wiecie co.... przywiózł ogromniaste pudło ciastek! takich domowej roboty bo jego mama piecze a on rozwozi na sklepy, rogaliki z marmoladą, ciastka francuskie, ciasteczka z ziarnami no cuuuda wianki

Pojechał, przyjechał mój kuzyn z synkiem bo wrócił z niemiec i tak czytam od rana i doczytać nie mogę

A propos wczorajszej rozmowy o weselach to wieczorem mielismy gości z zaproszeniem i jeszcze zamówili od nas dekoracje weselna, nie wiem jak będę stroić z takim brzuchem no ale....

Pogoda cuudna a na obiad planuje kluski śląskie i pieczeń do tego bo mężuś lubi

I też nie długo Was będę katować pytaniami o tort, bo tak mnie zaraziłyscie tymi wypiekami, że mężowi na urodziny upiekę

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:32   #425
zanetaa88
Zakorzenienie

Pati dla mnie pościel jest rewelacyjna. Co prawda sztywna, ale pewnie dlatego, że nowa Jestem mega zadowolona z kolorów które wybrałam, identyczne jak na zdjęciach i pięknie komponują mi się z Nasza sypialnia!
Na poszewkach były jakieś wiesz reklamy i strona www.kraina-bobasa.pl ale widzę, że aktualnie jest strona w budowie

Agulaabar Ty masz swoją kwiaciarnie?!

Stary 2011-05-11, 10:33   #426
Marina1
Zakorzenienie

:dzień dobry dziewczyny!

Na początek wtrące, że podziwiam Wasze talenty kulinarne, ja to mam lewe ręce do gotowania, pieczenia itp. ( a żeby było śmieszniej to powiem Wam, że skończyłam technikum gastronomiczne i jestem technikiem żywienia...) Ale mam zamiar stworzyć sobie taki zeszyt z przepisami, na pierwszy rzut zapiszę te przepisy od Was, na jogurtowce, bounty ...

I bardzo bardzo dziękuję Wam za każdą wypowiedz odnośnie mieszkania! Wiecie, pomogłyście mi... Dziś mój tż idzie na rozmowę do nowego pracodawcy, zaczyna od pon. u nowego gościa i od razu wypytać i porozmawiać o tym wynajmie...Więc teraz pozostaje trzymać kciuki, żeby faktycznie się udało !

A ja byłam rano u dyrektora, wysiedziałam się trochę bo musiałam omówić dokładnie wytyczne, ale udało się i załatwiłam sobie tą praktykę.

Za dzisiejsze wizyty mocne
Za odbyte wczoraj wizyty mocne

A teraz idę Was nadrobić dziewczynki

O i zanetka dziękuję za link do książki , własnie mi się pobiera!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:41   #427
zanetaa88
Zakorzenienie

Marina to tak jak Ja :
Technik żywienia i gospodarstwa domowego
ale lubię gotować i wymyślać nowe potrawy

żeby udało się mieszkanko! i nowa praca Twojego Tż była super płatna!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 10:42   #428
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Agulaabar Ty masz swoją kwiaciarnie?!
Nie tak dobrze to nie ma, choć bardzo bym chciała Czasem stroje salę weselną, bo mam pełna dekoracje do niej i robię zaproszenia, zawieszki na alkohol czy inne pierdoły dla znajomych, miałam otwierać firmę, ale odwlekło się to w czasie...

Właśnie! do Mariny miałam jeszcze napisać
Kochana ja bym się nie zastanawiała.... też jestem młoda i zastanawiam się czy dałabym radę z dzieckiem, ale jak tylko trafiłaby się taka okazja to spakowałabym się w 10 min!
Niby mieszkamy w moim domu rodzinnym, ale co swój kawałek podłogi to swój.... chocby na trochę.... tym bardziej że mame masz praktycznie pod ręką! normalnie zazdroszcze.....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:43   #429
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
:dzień dobry dziewczyny!

Na początek wtrące, że podziwiam Wasze talenty kulinarne, ja to mam lewe ręce do gotowania, pieczenia itp. ( a żeby było śmieszniej to powiem Wam, że skończyłam technikum gastronomiczne i jestem technikiem żywienia...) Ale mam zamiar stworzyć sobie taki zeszyt z przepisami, na pierwszy rzut zapiszę te przepisy od Was, na jogurtowce, bounty ...

I bardzo bardzo dziękuję Wam za każdą wypowiedz odnośnie mieszkania! Wiecie, pomogłyście mi... Dziś mój tż idzie na rozmowę do nowego pracodawcy, zaczyna od pon. u nowego gościa i od razu wypytać i porozmawiać o tym wynajmie...Więc teraz pozostaje trzymać kciuki, żeby faktycznie się udało !

A ja byłam rano u dyrektora, wysiedziałam się trochę bo musiałam omówić dokładnie wytyczne, ale udało się i załatwiłam sobie tą praktykę.

Za dzisiejsze wizyty mocne
Za odbyte wczoraj wizyty mocne

A teraz idę Was nadrobić dziewczynki

O i zanetka dziękuję za link do książki , własnie mi się pobiera!
Gratulacje praktyk
Oczywiście trzymamy kciuki za mieszkanko
Ja mam taki segregator z przepisami i wczepiam tam przeważnie przepisy wycięte z gazet i mam podziały na dania mięsne, dania mieszane, zupy, ciasta i desery, sosy i sałatki, dania włoskie, przystawki, alkohole często z niego korzystam i jest mega inspiracją, bo potrawy nie powtarzają się-mam przepisów bardzo dużo, więc trudno o powtórki.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:46   #430
Kajool
Zadomowienie

dziewczyny witam was dzisiaj ale tak mi sie chce spac a mam dzisiaj pracowity dzien jade do dentysty :/
Stary 2011-05-11, 10:51   #431
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Właśnie! do Mariny miałam jeszcze napisać
Kochana ja bym się nie zastanawiała.... też jestem młoda i zastanawiam się czy dałabym radę z dzieckiem, ale jak tylko trafiłaby się taka okazja to spakowałabym się w 10 min!
Niby mieszkamy w moim domu rodzinnym, ale co swój kawałek podłogi to swój.... chocby na trochę.... tym bardziej że mame masz praktycznie pod ręką! normalnie zazdroszcze.....
Dziękuję agulabar
Naprawę Wasze słowa dały mi taką dawkę pozytywnego myślenia i nastawienia!

Oliweczka

Oj taaaaak własnie coś takiego chciałabym ,,stworzyć"
Własnie oglądam nigellę, lubię tą babkę. Jakie bułeczki właśnie pałaszuje mniam...

o tak żanetko dokładnie do samo!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 10:53   #432
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:

Własnie oglądam nigellę, lubię tą babkę. Jakie bułeczki właśnie pałaszuje mniam...
A ja wogóle niewiem kto to jest?Na zwolnieniu nadrobię zaległości

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:54   #433
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Ooo jak miło nasze dzieciaki będą tą samą furą jeździć jaki kolor wybraliście??
I ciekawa jestem ceny bo na allegro zdrożały o 110zł! było 1365zł a jest 1475zł....
jak byliśmy go oglądać w sobotę to była akurat promocja za 2 w 1 (bez fotelika) cos ok 1200 zł ale chcemy wziąć od razu wszystko co ma w pakiecie. Dam Ci znać ile nas wyszło, mam nadzieję, że promo jeszcze dziś będzie. Kolorów coś mało do wyboru, nie wiem dlaczego Jumper ma tyyyyle opcji kolorystycznych a Warrior tak mało Narazie spodobał nam się albo ten szary/khaki albo czarno/zielony "PiratZ". Chciałam jakiś brązowy ale na necie nie było takiego koloru dla Warriora, wrrr.. A Wy jaki macie kolor?

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Marina to tak jak Ja :
Technik żywienia i gospodarstwa domowego
to Ty prawdziwa kura domowa z wykształcenia
Mąż to ma z Tobą chyba dobrze, hmm?
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:56   #434
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno ile wam szła przesyłka kurierem od tego r_p77. Bo wczoraj napisał, że już została wysłana.
przesyłka 15zł do mnie wczoraj została wysłana spr że niby jest dzisiaj w doreczeniu wiec jeśli nie dzisiaj to jutro dojdzie na 100%

laski ja nie mam dzisiaj weny.
Mały nie chce spać więc spadam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:02   #435
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam Mamusie
Shira Lilka za wczorajsze wizyty
Dziubek Kolina Zaneta za dzisiejsze wizyty
Nerola Scio trzymajcie sie dziewczyny
Karolinee biedna lalka
Zaneta Marina ja po liceum jestem tylko gastronomem
Babonik Sweetangel moje biedulki ja tylko czekam aż moja alergia sie rozkręci
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 11:07   #436
youyou
Zakorzenienie

Marina trzymam kciuki za Wasze mieszkanko

Ja uważam że małżeństwo powinno choć przez jakiś czas pomieszkać samodzielnie, bez żadnych rodziców, teściów, babć itd.

My przed narodzinami Filipa wprowadziliśmy się do moich rodziców (będziemy budować dom niedaleko) i mamy całe piętro dla siebie (osobna łazienka, kuchnia, wszystko) więc w zasadzie tak jakbyśmy mieszkali w bloku tylko piętro wyżej
nie narzekam bo moi rodzice są jeszcze młodzi, wyluzowani i się nie wtrącają.

Ale jednak jak mieszkalismy sami to było super. Można cały dzień na golasa biegać, seksić się gdzie popadnie i nie stresować że ktoś usłyszy czy że zaraz ktoś może wpaść z wizytą
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:17   #437
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję agulabar
Naprawę Wasze słowa dały mi taką dawkę pozytywnego myślenia i nastawienia!

Oliweczka

Oj taaaaak własnie coś takiego chciałabym ,,stworzyć"

o tak żanetko dokładnie do samo!
Przypomniałam sobie jak byłam w pierwszych tygodniach ciąży to tak mnie mdliło że nic nie mogłam jeść mało tego nawet programów kulinarnych nie mogłam oglądąć
Jestem w 32tc i 8 i pół na + chyba średnio tak

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Ja uważam że małżeństwo powinno choć przez jakiś czas pomieszkać samodzielnie, bez żadnych rodziców, teściów, babć itd.

My przed narodzinami Filipa wprowadziliśmy się do moich rodziców (będziemy budować dom niedaleko) i mamy całe piętro dla siebie (osobna łazienka, kuchnia, wszystko) więc w zasadzie tak jakbyśmy mieszkali w bloku tylko piętro wyżej

Ale jednak jak mieszkalismy sami to było super. Można cały dzień na golasa biegać, seksić się gdzie popadnie i nie stresować że ktoś usłyszy czy że zaraz ktoś może wpaść z wizytą
Zgadzam sie z Tobą my mieszkamy z moją mamą i czasem różnie bywa ma to swoje plusy i minusy
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:18   #438
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:

Próbuje od rana poczytać wizaz to najpierw wpadł na kawe tż kolega z czasów szkolnych i wiecie co.... przywiózł ogromniaste pudło ciastek! takich domowej roboty bo jego mama piecze a on rozwozi na sklepy, rogaliki z marmoladą, ciastka francuskie, ciasteczka z ziarnami no cuuuda wianki

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

A i jeszcze jedno ile wam szła przesyłka kurierem od tego r_p77. Bo wczoraj napisał, że już została wysłana.
jak wysłał w środę to miałam w piątek

Scio, Nerolka będzie dobrze

ja już wróciłam z lumpka, byłyśmy z Beatką .... kupiłam kilka fajnych rzeczy

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:19   #439
Zmalowana
Zakorzenienie

Któryś Brzuszek pytał czy wypada chodzić w klapkach. A dlaczego miałoby nie wypadać ? Ja sama swoje już wyjęłam, bo najwygodniej i nie trzeba się schylać i gimnastykować do wkładania
Słoneczkoo pokaż Ja się moimi zaraz zdobyczami pochwalę

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-05-11 o 11:22
Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 11:25   #440
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

laski a u Was w lumpach są ciuchy na wagę czy szt?
Stary 2011-05-11, 11:27   #441
Natka_
Zakorzenienie

Ja też bym nie chciała mieszkać z rodzicami, ani swoimi ani teściami. I to nie dlatego, że się nie dogadujemy( bo kontakty z rodzicami mamy bardzo dobre, a z moją mamą to jak najlepsze przyjaciółki jesteśmy) tylko właśnie chodzi o to, że jednak swoje to swoje. Lubię mieć poprostu swoją prywatność. Rodziców mamy blisko bo do moich rodziców jakieś 12 km, a do teściów 19 km-także rzut beretem. Dlatego Marina nie zastanawiaj się ani chwili dłużej!

Tak piszecie o tych kg, więc i ja się postanowiłam zważyć, więc ja mam 10 kg na plusie I jestem w wielkim szoku, bo nie mam pojęcia gdzie one są Wcale nie czuję się gruba, wręcz czuję się naprawde dobrze. I co najlepsze mieszczę się w swoje rzeczy jeszcze, wczoraj np kupiłam spodnie normalne nieciążowe S No więc jak? hihi
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:29   #442
Zmalowana
Zakorzenienie

W większości na sztuki, ale w jednym (Galancie największy i najstarszy) są i na wagę i na sztuki.

Moje zdobycze:
1. Hello Kitty- do chodzenia po domu
2. kolor przekłamany bo jest taka pudrowa- różowa
3. tuniczka trochę krótka i muszę coś pod spód
4. na brzuchu się rozchodzi ale będzie na potem
Natka to ja mam 11 kg + i też nie widzę tego, ale niestety w rozmiarach ubrać już jest problem. Bo jak zawsze nosiłam XS albo S to teraz M czasami nawet L.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5110163.jpg (112,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110164.jpg (90,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110165.jpg (133,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110167.jpg (122,3 KB, 15 załadowań)

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:30   #443
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

No, dokładnie!
Ja sobie nie wyobrażam dzielenia domu z - bądź co bądź - drugą rodziną. Bo naet jeśli to własna matka, czy teściowa, to przecież każda dorosła kobieta chce chyba prowadzić dom po swojemu. A jak już dwie baby maja jedna kuchnię, patrzą sobie na ręcę, to nie może ise obyć bez zgrzytów i frustracji.

My zamieszkaliśmy razem proawie 4 lata przed ślubem. Bardzo mi na tym zależało, chciałam zobaczyć czy TEN CZŁOWIEK w takim codziennym życiu będzie tym samym, którego wydaje mi się że znam. Bo żeby nie wiem jak dobrze sie znać przed wspólnym zamieszkaniem, to i tak najlepiej i dogłębnie można się poznać dopiero dzielą te 4 kąty 24 h na dobę
Stary 2011-05-11, 11:30   #444
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tak dobrze to nie ma, choć bardzo bym chciała Czasem stroje salę weselną, bo mam pełna dekoracje do niej i robię zaproszenia, zawieszki na alkohol czy inne pierdoły dla znajomych, miałam otwierać firmę, ale odwlekło się to w czasie...
Ja do takich rzeczy miałam zapał jak robiłam swoje wesele,
miałam tyle pomysłów,a potem wszystko poszło...

LadyInBlack mąż ma ze mną dobrze, tyle dobrze że nie zagania mnie do kuchni, bo nie raz się o nią kłócimy jak mam wenę to coś robię, a nie daj Boże jak mu coś się przypomni że ma coś zrobić. W kuchni bajzel na kółkach ale Ja zawsze mówię, że jak jest brudno tzn że coś się tworzy nie byle jakiego, więc specjalnie mi to nie przeszkadza...ostatnio temat był rozmowy kura domowa, to mój mąż stwierdził, że zupełnie do mnie nie pasuje i nie chce mieć kury domowej więc wolę stwierdzenie pani Technik

Vaniliova Gastronom? u mnie nie było liceum w tym kierunku, tylko Technikum, nawet Liceum nie brałam pod uwagę, bo chciałam mieć zawód i średnie od razu

You you seksić się gdzie popadnie no to jest rarytas jak się mieszka samemu

Chlebek się piecze w piekarniku,
obiad zrobiony
I jakoś tym wszystkim się zmęczyłam
aż zakręciło mi się w głowie!

Stary 2011-05-11, 11:37   #445
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

zanetaa88 idziesz dzisiaj do endo?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:40   #446
zanka205
Zakorzenienie

ja już wróciłam od mamy, dziś szybko się uwinęłam
czekam nadal na kuriera z łóżeczkiem i materacem, być może mam takiego pecha, że przez godzinę jak mnie nie było był tutaj ale nikogo nie zastał oby nie

wiecie podliczyłam z głupa to co kupiłam dla małej od początku i wyszło mi... ponad 3100 zł jestem w mega szoku, że aż tyle
nie wiem jak to możliwe, no ale na raz za chiny nie dałabym rady wyłożyć takiej kasy...
co by było gdybym ciuszki dla młodej nowe kupowała a nie używki, normalnie bankructwo

kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte

aha i sytuacja z rana jak listonosz był
otwieram drzwi, Filip biegnie do mnie, patrzy na listonosza i z wielkim uśmiechem na buzi: cheść tata! (cześć tata!)

a co zabawne listonosz mi mówi, że nawet jak mój mąż otwiera mu drzwi to Filip przybiega i woła cheść tata haha

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:45   #447
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość

otwieram drzwi, Filip biegnie do mnie, patrzy na listonosza i z wielkim uśmiechem na buzi: cheść tata! (cześć tata!)

a co zabawne listonosz mi mówi, że nawet jak mój mąż otwiera mu drzwi to Filip przybiega i woła cheść tata haha
to łobuziak maly chcialabym zobaczyc mine mojego męza jakby cos takiego uslyszal od dziecka
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 11:47   #448
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
to łobuziak maly chcialabym zobaczyc mine mojego męza jakby cos takiego uslyszal od dziecka
w sumie Filip często myli sobie i do babci mówi mama, do każdego faceta mówi tata więc spoko
ważne że mówi coś, bo ma już ponad 2 lata i dopiero się rozkręca

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:48   #449
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
ja już wróciłam od mamy, dziś szybko się uwinęłam
czekam nadal na kuriera z łóżeczkiem i materacem, być może mam takiego pecha, że przez godzinę jak mnie nie było był tutaj ale nikogo nie zastał oby nie

wiecie podliczyłam z głupa to co kupiłam dla małej od początku i wyszło mi... ponad 3100 zł jestem w mega szoku, że aż tyle
nie wiem jak to możliwe, no ale na raz za chiny nie dałabym rady wyłożyć takiej kasy...
co by było gdybym ciuszki dla młodej nowe kupowała a nie używki, normalnie bankructwo

kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte

ja teraz nie liczylam ale poprzednio na malego i ciaze stracilismy min 7 tys
Stary 2011-05-11, 11:54   #450
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
zanetaa88 idziesz dzisiaj do endo?

tak, tak kochana na 17:35 mam

Zanka Ja nawet chyba nie chce tego liczyć a Filip chodzi do przedszkola? od mojej koleżanki syn 3 late nie umie odmieniać jeszcze formy żenskiej i męskiej i póki co mówi : Ja sama zamiast Ja sa i nie raz to tak śmieszne brzmi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości