|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Garnitur piękny w stylu mojego TŻ. I dobrze leży widać
![]() A ja kupiłam sobie dzisiaj sukienkę na komunię. Też czarną ale taką bardziej w moim stylu. Jak Wam się podoba? Do tego biały żakiecik i drewniaczki ecru (kocham drewniaki ![]() Wróciłam z fitnessu i padam na pyszczek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-05-12 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
#153 |
Raczkowanie
|
Widzę że wątek się rozkręcił na dobre
![]() Jestem padnięta - miałam dziś strasznie ciężki dzień. Nie dość że fizycznie i psychicznie nie było najlepiej to jeszcze mega dużo roboty ![]() całe szczęście że dzień się kończy czas na relaks i spaaaaaaaaaaaaać ![]() Madziuniusia - Oj współczuję. Może mama potrzebuje czasu aby się przyzwyczaić do sali którą wybraliście. kicia - widać że zakupy udały się ![]() carmelova Witam ![]() ![]() Miłej nocki Wam życzę uciekam ![]() ![]()
#154 |
Zakorzenienie
|
no trzeba trochę guziki przesunąć w marynarce bo on jest taliowany a że mój TŻ chudziutki jest to trochę odstaje
![]() i w końcu wyszło że pierwszą rzeczą związaną ze ślubem jaką kupiliśmy był garnitur choć przewidywaliśmy suknie ew buty dla mnie ![]()
#155 | ||
Zakorzenienie
|
pp serio? słyszałaś ich może na żywo? Ja podjęłam decyzję na podstawie dema w necie...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki melduję się na nowym wątku
![]() Kicia bardzo ładny ten garnitur jest bardzo w moim guście podobny będę chciała aby mój TŻ też taki miał. Buciki super życzę miłego chodzenia w nich ![]() Madziuniusia mam nadzieję, że sytuacja zmieni się na lepszą i mama w końcu zaakceptuje Wasze wybory. Głowa do góry będzie dobrze ![]() Carmelova witam serdecznie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png ![]() ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-05-12 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadam do wyrka. Dobranoc Dziewczęta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze u mni jeszcze same gówniarze w rodzinie jeszcze nikt dziecka nie ma ;p to kiedy ja będę miała te komunie ;p
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
ja wolę nie myśleć o komuniach pierwsza jaka mnie czeka w rodzinie to komunia mojego chrześniaka
#160 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A co tu się tak cichutko zrobiło
#161 |
Zakorzenienie
|
carmelova niestety nie słyszalam ich na zywo, ale decyzję podjęłam po opinii znajomych, dziewczyna wywarła na mnie bardzo dobre wrazenie, także wobec braku większego wyboru jest texas. A tak baj the wej... jestem z Zamościa
![]() kicia - śliczna sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#163 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
Sukienka śliczna,bardzo w moim guście ![]() buuu pogoda się popsuła ![]() ![]() Wkurza mnie to niemiłosiernie bo mam zawsze tyle planów na dni wolne i przez pogodę wychodzi z tego jedna wielka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy ![]() a w Krakowie pogoda się skitwasiła ![]() ![]() (kicia) garnitur i buty boskie ![]() Jamee- sukienka sliczna mam pytankp, postanowiłam dziś upiec ciasteczka z przepisu Dotk4 ![]() Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-05-13 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Świetnie, że masz taras, na którym możesz się uczyć, jakbym miała taras, to może bym w końcu napisała tę mgr ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale Twojej Mamy to chyba i tak nic nie przekona, ale jedno jest pewne - przyjdzie na 100%, choćby nie wiem, jak teraz wydziwiała, także będzie dobrze ![]() Oo, wreszcie mogę zobaczyć, bo wcześniej nawet linków żadnych nie widziałam. Ale wysokie szpile!! Ja bym się w takich zabiła na miejscu ![]() Cudny ten garniaczek, a na Twoim TŻcie wygląda jak na modelu ![]() Musimy się wybrać do tego Maximusa, może i nam się coś dla Niego trafi na te najbliższe wesela. Cytat:
![]() Cytat:
Eh, Laseczki, normalnie mam ostatnio takie bieganie, że już dawno tak nie miałam. Tak się już przyzwyczaiłam do siedzenia w domu, a od 2 tygodni (odkąd przyjechała Rodzina z Kanady) latam jak kot z pęcherzem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#166 | |||
Zakorzenienie
|
no ba
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Basiek ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie tez się pogoda popsuła :/ Wieje silny wiatr i jest zachmurzone... A ostatnie dni były takie piękne i słoneczne.... W niedzielę idziemy na komunię do kuzyna, więc myślę, że przynajmniej nie będzie padać. Jutro zjazd, więc spadam się uczyć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
nena ja wesele będę miała w Janowie (stamtąd pochodzę), ale na codzień mieszkam, pracuję i studiuje w Krakowie. A my się nawet z Texasem nie spotkaliśmy, wszystko załatwiliśmy mailami i pocztą :P ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Chatka nie odzywałam się, bo temat ślubu zszedł na dalszy plan. Przeprowadzaliśmy się, mam teraz ciężkie egzaminy i jakoś tak wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
No to ślubujemy tego samego dnia
![]() ![]() Cytat:
![]() A wczoraj jeszcze było tak pięknie. A w niedziele znów wyjeżdzam do Wiednia. Dziewczyny wczoraj przyszła teściowa powiedziała że Ona musi zaprosić jakieś tam kolezanki z jej pracy na Nasze wesele, bo ją też zawsze zapraszano! Po prostu wbilo mnie w fotel. I dalej ciągneła że musi, jakby to wyglądało i na koniec powiedziała coś w stylu "w koncu tez sie dokladam to moge????" ale to jakos delikatniej brzmiało- tylko tak to zrozumiałam. Tylko my nie chcemy od nich na razie zadnej kasy na wesele bo obliczalismy i damy rade uzbierać sume... Jak bedą mieć chęc niech dadzą w kopercie. Nie wiem co z tym zrobic? Olać to? Niech sobie zaprasza? Robić takie problemy i miec pozniej u niej "gorzej" ![]() Tż powiedział ze wolałby przyjaciół wiecej zaprosic niz jakies baby....
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
witam sie przed południowo
![]() dziś nie poszłam do tż do pracy bo z mama jadę na 13 do lekarza a jakoś paliwa mi szkoda by jeździć 2 razy wiec siedzę i tęsknię - przyzwyczaiłam się do tego ze dzień w dzień spędzamy z sobą po 8 h i jak coś mi wypada że nie mogę jechać to jakoś tak mi go za bardzo brak .... a to źle bo uzależnia i ciągle mi mało .... no ale jutro się zobaczymy ) od początku tygodnia u nas w domu wielki remont - mama wymienia 2 okna w domu, potem będziemy malować na zewnątrz dom potem robić przez domem taki mały skalniak - i tak jakoś mi serce rośnie - bo mama mimo baku pieniędzy robi to na moje wesele ![]() ![]() Madziuniusia rób tak jak ty uważasz za dobre - nie daj się zmusić do zmiany decyzji, wierzę że wszystko się ułoży ![]() Jamee fajna sukienka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
O ludzie, słoneczna pogoda więc leniłam się na leżaku,a Wy tutaj tyle postów nastukałyście i nową część
![]() Kiedy ja to nadrobię ![]() Nadal nie mamy kamerzysty i fotografa, nie chciało nam się ruszać tyłków, korzystaliśmy z pogody. Ale w przyszłym tygodniu trzeba będzie się ogarnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawde bylam w szoku jak to powiedziała.. Co innego gdyby zapytala czy moze, że ją zawsze zapraszano, ze chciałaby się odwidzieczyc itp.. Moze ja sie doszukuje problemow no ale kurde :/ Pewnie teraz bedzie nieciekawa atmosfera oczywiście przez co? Przez kase. Bo na razie nie chcemy nic od rodzicow, chyba ze na prawde bedziemy w podbramkowej sytuacji.. I mam nadzieje ze nie bedzie robila z tego problemow... Cale szczescie ze wszystko zalatwialismy "potajemnie" bo pewnie tez bylyby zgrzyty o sale itp.. No a Tobie się nie dziwie. też miałabym wnerwa gdybym musiala zapraszac kogoś na prawde malo znaczacego dla mnie, niz przyjaciół.. ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
A u mnie tzn w sumie w lublinie pogoda w kratkę. Raz słońce raz deszcz. Przyjechałam na uczelnie bez kurtki i zmarzłam niemiłosiernie.
Co do zapraszania znajomych z pracy przez rodziców uważam za lekką przesade jeśli para nie zna tych osób. To kolejne zaproszenia z typu bo tak wypada.
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogła nie chodzic na tamte wesela i tyle. Nawet nie wyobrażacie sobie jak wkurzona jestem od wczoraj.. ![]()
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry...
![]() ![]() melod_y musze przyznac ze dziwna sytuacja ....moim zdaniem to Wy powinniście zaprosic te osoby które uwazacie ze powinny byc to ze oni placa czy sie dozucaja nie swiadczy o tym ze moga zapraszac kogo chcą ale to jest tylko moje zdanie...u mnie jest troche inaczej my zapraszamy kogo chcemy i moja mama nic nie mówi jak narazie...my chcemy zapłacic za wszystko sami i podobnie jak Ty ewentualnie jak juz nam coś bedzie brakowac to możemy przyjac jakas pomoc chociaz nie wiemy jak to bedzie...u nas wesele juz na 70 osob lista sie powieksza...
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ona płaciła by za swoich gości to sytuacja jest podbramkowa. Choć nawet jeśli nie to może być ciężko. A Twój TŻ nie może jakoś z nią pogadać czy coś? Bo to takie trochę nie grzeczne. Że ona MUSI ich zaprosić.
#179 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za jakieś 2 godzinki przybywa do mnie moja siostra i lecimy na miasto wpłacić zaliczkę na moją suknie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaskoczyła mnie ta sutuacja i nawet nie wiedziałam co powiedziec. Wiadomo ze nikt nie chce sobie robić problemów z teściową.. Ona mowila że te osoby musi zaprosic bo one tez zapraszały ja na wesela ich dzieci ![]() ![]() Ale tak jak Wam mowie. Ona mnie chyba znienawidzi za to jak nie pozwolimy jej tych bab zaprosić... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Tu nawet o te kase nie chodzi ale o sama grzeczność... Koszty wesela pokrywa w wiekszości Tż bo On pracuje a ja dorywczo zarabiam. jednak na pewno się dorzuce. od rodziców nie chcemy brac chyba ze nam braknie. evoonia86 - chyba na razie musimy ochłonąć. Nie wyobrażam sobie z nią tej rozmowy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.