Scent Bar XXVII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 10:56   #4651
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XXVII

Wizażystki, ratujcie!
Jednak kcem różę na gwałt.
Co brać:
http://allegro.pl/roza-roze-czerwona...591292109.html tutaj 8 zeta za sadzonkę 40 cm
czy
http://allegro.pl/rosa-that-s-jazz-r...583742908.html 25 zeta za dwuletnią w doniczce?
Taka sadzonka 40 cm to ile może mieć lat? Fogle się na tym nie znam i boję, że się nie przyjmie.
Z drugiej strony chyba lepiej pyknąć se ze trzy sadzonki niż jedną drogą (bym kupiła dwie dwuletnie ale jedna sztuka została na aukcji).

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:01   #4652
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
dzisiaj piątek i czynasty
13 maja kojarzy mi się źle, bardzo źle. I choooj z tym czy to piatek.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ciaśniejszy obwód i buły pozgarniać w większą miskę
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i już wiadomo dlaczego nic Ci nie dynda , bo wszystko co powinno dyndaćwypchnęłaś sobie na plecy zacznij nosić dobry stanik to biusta wrócą na swoje miejsce
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Po pierwsze wielkość biustu nie ma znaczenia jeśli chodzi o migrację.Tak samo buły
Dzieczyny Wy tak serio? Nawet przy malutkim biuście? Tylko że mi się te buły robią jak mam dobrze dobrany obwód co mnie ściska, bo jak mam taki luźnawy to się nie robiom......

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Ja wpadłam na wspaniały pomysł Jak to zawsze ja Tylko, że tym razem na poważnie (nawet jeśli to szalone, ale życie jest jedno ). Maja zaproś gryxa jako osobę towarzyszącą To nie żart Nie opije Ci się, znacie się, lubicie i już dalszych zalet gryxa nie będę wymieniać Naprawdę rozważcie to
Pomysł godny oklasków. I wychodzi to że Gryx na wlosach się zna, na butach zna, to i doradzi is komplementuje.

Cytat:
Miałam tego nie pisać, walczyłam ze sobą, ale napiszę, po tym co dziś przeczytałam (najpierw chciałam zacytować Ju i jej niezgrabne nogi ale zrobię to teraz - tak ogólnie do Was, nie do nikogo konkretnego).

Naprawdę rozumiem Was, że macie jakieś niedociagnięcia w figurze i nie zaprzeczam, że tak nie jest, ale narzekanie na za gruby nadgarstek, na przytycie 1,3 kilo czy na to, że przy wzroście 174 cm waży się za dużo, a waży się 56 to jest naprawdę z lekka wku*wiające już. Dziewczyny zamienię się z każdą z Was na figurę, (nawet nie widząc niektórych z Was ) na Wasze ogromne 56 kilo, grube w Waszym mniemaniu kostki itd. Mam wrażenie, że najbardziej narzekają te osoby, które wyglądają najlepiej, a najmniej takie jak ja ... już nie wiem co mam Wam napisać, naprawdę inni mają gorzej i nie zawsze uda im się schudnąć w tych miejscach co by chciały, nawet jak schudną 25 kilo (wiem to z autopsji, jak kiedyś byłam młodsza i chudsza, nogi miałam i tak okropne wielkie łydy i ouda). Czy jak Wam zacznę pisać, że jesteście brzydkie i grube poczujecie się lepiej? Ok mogę tak robić tylko to będzie nieszczere, ale co kto woli...
To jak mogę... ja w pracy mam takie co to wiecznie narzekają na to że za grube, ale nic z tym nie robią. A ja średnio 2 razy dziennie słyszę "o rany jaka Ty chuda jesteś". No czy ja im ✂✂✂✂a mówię że im się oponki wylewają, a dupami o futryny zaczepiają?

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Bez kitu.
Jak tu wchodzę i widzę mierzenie nadgarstków, albo jęki, że och ważę AŻ 50 kilo, to wolę od razu wyjść.
Ale te nadgarstki to był żart Poza tym wydawało mi się że to mierzenie miało na celu po pierwsze zabawę, a po drugie "dowód rzeczowy" że kilogramy i centymetry nic nie mówią.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Bez przesady, jak ktoś narzeka na figurę a wg Was ma git wymiary to wcale nie znaczy, że wymusza komplementy W każdym razie mi osobiście nie zależy na pocieszaniu typu "masz dobrą wagę i nadgarstek" bo cyferki niby mam ładne ale na żywca nie jestem zadowolona i dobrze wyglądam dopiero przy niższych parametrach.
Ale z tym nadgarskiem to wiecie, że żartowałyśmy...?
Stary 2011-05-13, 11:04   #4653
papug
Rozeznanie

Przepraszam, że Wam się wtryniam do baru, trochę niegrzecznie ale potrzebuję pomocy, a to, jakby nie było, wątek offtopowy Doradźcie mi co pasuje do takiej sukienki, jaką dodaję w załączniku?
Amor Amor, Innocent, Dolce Vita, J'aime la nuit, Lolitka L, a może edp? A może Apparition? Albo Skin, In Black, Idylle, Madness?

Nie mogę się zdecydować i boję się, że się przez to spóźnię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (84,5 KB, 27 załadowań)
papug jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:05   #4654
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
hmmm a nie jest to że tak powiem standard i miażdżąca większość przypadków par, małżeństw tak ma ??????

statystyk nie posiadam ale z doświadczenia i obserwacji stwierdzam ze nic nadzwyczajnego w przyrodzie jeśli para nie mówi jednym głosem an KAŻDY temat

a już kobiecy to fogle

ja to widzeu tak ze każdy z Was MA właśnie swoje zdanie - Ty byś chciała żeby było jedno ale Masz je, a bynajmniej mi widzimy tu potem efekty[COLOR="Silver"]
W niektórych kwestiach tak - i pociągnę to dalej

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
pogoda się spsuła.... a było już tak fajnie

Justyno - nie daj się

U mnie mistrzem krytyki jest moja mam, ona we wszystkim znajdzie jakieś "ale"
już się nauczyłam, od kilku lat wpuszczam i wypuszczam
Nie dam się- tzn muszę pogodzić się i nauczyć się znosić sytuację, w której W (np) nie jest zadowolony, bo to chyba najgłowniejsza przeszkoda.

Wg mnie pogoda się naprawiła

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Ju, kolor bomba

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
I jeszcze wiatr zimnyyyyy!!!
Idę na spacer!

Cytat:
Padam do nóżek

Cytat:
dzisiaj piątek i czynasty
Może dadzą jakiegoś horrora?

Cytat:
Naprawdę rozumiem Was, że macie jakieś niedociagnięcia w figurze i nie zaprzeczam, że tak nie jest, ale narzekanie na za gruby nadgarstek, na przytycie 1,3 kilo czy na to, że przy wzroście 174 cm waży się za dużo, a waży się 56 to jest naprawdę z lekka wku*wiające już. Dziewczyny zamienię się z każdą z Was na figurę, (nawet nie widząc niektórych z Was ) na Wasze ogromne 56 kilo, grube w Waszym mniemaniu kostki itd. Mam wrażenie, że najbardziej narzekają te osoby, które wyglądają najlepiej, a najmniej takie jak ja ... już nie wiem co mam Wam napisać, naprawdę inni mają gorzej i nie zawsze uda im się schudnąć w tych miejscach co by chciały, nawet jak schudną 25 kilo (wiem to z autopsji, jak kiedyś byłam młodsza i chudsza, nogi miałam i tak okropne wielkie łydy i ouda). Czy jak Wam zacznę pisać, że jesteście brzydkie i grube poczujecie się lepiej?
Jak coś jest całkiem do dooopy, to nie ma czego żałować i się robi dobrą minę do złej gry, bo się niewiele wymaga (jak np. ja w ciąży), a jeśli niewiele brakuje, żeby było super, ale za Chiny nie można tego osiągnąć, to zaczyna się robić spory problem i cholery można dostać i zapomina się o tym, co dobre

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ale tak jest Sporciu Mam w pracy taką koleżankę,ma świetną figurę,ale ciagle narzeka A po co to robi?Żeby posłuchać jak to inni walą od razu komplementy,jaka to ona jest super itp Ja akurat tego nie robię,tylko specjalnie jej przytakuję,że jest źle

A jesli chodzi o Maję to jest Ona jakimś wyjątkiem-narzekanie to Jej życie
Są i takie przypadki

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:05   #4655
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papug Pokaż wiadomość
Przepraszam, że Wam się wtryniam do baru, trochę niegrzecznie ale potrzebuję pomocy, a to, jakby nie było, wątek offtopowy Doradźcie mi co pasuje do takiej sukienki, jaką dodaję w załączniku?
Amor Amor, Innocent, Dolce Vita, J'aime la nuit, Lolitka L, a może edp? A może Apparition? Albo Skin, In Black, Idylle, Madness?

Lolitka, Skin Idylle i Madness, daj plusik jeśli pomogłam

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:07   #4656
papug
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Lolitka, Skin Idylle i Madness, daj plusik jeśli pomogłam
Oczywiście, że pomogłaś, zawęziłaś wybór Dziękuję
Stary 2011-05-13, 11:08   #4657
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że pomogłaś, zawęziłaś wybór Dziękuję
ale jest pochmurno i może padać , to odrzućmy jeszcze..... Madness i Skin

Weź Idylle albo Lolitkę

a żakiet zakładasz na wierzch czy sweterek czy nic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 11:11   #4658
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Amor Amor za mało lekki
Innocent za absorbujący
Dolce Vita za stara (w charakterze)
L za złożona
Apparition zbyt rozwodniony
Skin za mało zalotny
In Black nie w charakterze
Idylle za męcząca
Madness za ciężki kaliber

To chyba J'Aime- bo nie znam

A na serio, Fleur Defendue bym wzięła albo edp- jak nie masz

Stary 2011-05-13, 11:12   #4659
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Amor Amor za mało lekki
Innocent za absorbujący
Dolce Vita za stara (w charakterze)
L za złożona
Apparition zbyt rozwodniony
Skin za mało zalotny
In Black nie w charakterze
Idylle za męcząca
Madness za ciężki kaliber

To chyba J'Aime- bo nie znam

A na serio, Fleur Defendue bym wzięła albo edp- jak nie masz

ale Ty jesteś marudna

papug nie słuchaj, bo naprawdę się spóźnisz

Stary 2011-05-13, 11:15   #4660
Redhaired Witch
Nindżopesz

Papugu
Na nie: Innocent (za delikatny), Dolce Vita (zbyt dostojna), Lolitka L (za słodka), In Black (za nudny)
Na tak: Lolitka edp, Madness
Reszty nie znam

Cytat:
Padam do nóżek

Stary 2011-05-13, 11:15   #4661
papug
Rozeznanie

Cytat:
ale jest pochmurno i może padać , to odrzućmy jeszcze..... Madness i Skin

Weź Idylle albo Lolitkę

a żakiet zakładasz na wierzch czy sweterek czy nic
Wybiorę Lolitkę
Zakładam cosik,pewnie żakiet. Pogoda pokrzyżowała mi plany, jeszcze przedwczoraj w Poznaniu było nie do wytrzymania z powodu upału, a teraz pada i zimno. Ale jak już dotrę na miejsce, to mam zamiar się obnażyć
Stary 2011-05-13, 11:17   #4662
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

chyba się pomyliłaś z jedną cyferką
33 stopnie to upał
cudowny upał
33 stopnie to akurat temperatura żeby położyć się do trumny - klimatyzowanej trumny
Cytat:
Wizażystki, ratujcie!
Co brać:
http://allegro.pl/roza-roze-czerwona...591292109.html tutaj 8 zeta za sadzonkę 40 cm
czy
http://allegro.pl/rosa-that-s-jazz-r...583742908.html 25 zeta za dwuletnią w doniczce?
Taka sadzonka 40 cm to ile może mieć lat? Fogle się na tym nie znam i boję, że się nie przyjmie.
Z drugiej strony chyba lepiej pyknąć se ze trzy sadzonki niż jedną drogą (bym kupiła dwie dwuletnie ale jedna sztuka została na aukcji).
szkoda trochę że nie ma real foto.. a brać to bym brała 3 sadzonki za cenę jednej dwuletniej
z tego co kojarzę, to róże się mocno przycina po zimie więc nie wiem czy sama długość pędu coś mówi
Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Dzieczyny Wy tak serio? Nawet przy malutkim biuście? Tylko że mi się te buły robią jak mam dobrze dobrany obwód co mnie ściska, bo jak mam taki luźnawy to się nie robiom......
serio, ja należe do tych mniejbiustnych (choć co po niektórzy twierdzą że 18 cm różnicy to wieeeelki cyc) ale te 18 cm zrobiło mi się właśnie po zmianie rozmiaru stanika, przedtem nosiłam standardowe 75b, potem usłyszawszy że zaokrągla się obwód w dół nosiłam 70b (bo na powiększenie miski nie wpadłam ) a teraz mierząc 75b do miski wchodzi mi pół cyca a fałdki poznikały
edit: proces był stopniowy, najpierw przeszłam na 70c a po pewnym czasie już się w to c nie mieściłam a i obwód był potrzebny ciaśniejszy
edit2: ale kształt cyca pozostał nadal debilny, wspomniane już kiedyś >>
Cytat:
To jak mogę... ja w pracy mam takie co to wiecznie narzekają na to że za grube, ale nic z tym nie robią. A ja średnio 2 razy dziennie słyszę "o rany jaka Ty chuda jesteś". No czy ja im ✂✂✂✂a mówię że im się oponki wylewają, a dupami o futryny zaczepiają?
to chyba stąd się bierze że chudość nie stanowi takiego tematu tabu jak grubość, o grubości się nie wspomina żeby broń borze kogoś nie urazić a o chudości można bo to taki komplement chyba
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-05-13 o 11:41
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:21   #4663
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wizażystki, ratujcie!
Co brać:
czy
wiedziałam - potrzeba róży jest na gwałt - zdziwiłam sie ze mozesz z tym poczekać

bier szalona bier jak popadnie - i tak i tak będzie pięknie

a do tej firmy to ja mam zamiar jechac osobiscie zaraz " ze niby w przelocie bo blisko" ale tak sie boje i nie ma mnie kto kopnąć - wiem wiem nie zjedzą mnei i nie zabiją ale uważam to za pafon i nie lubię sie na starcie pafonić - a z drugiej strony Ci co tak zrobili to wielokrotnie zyskali - rydzyko jak ój

wóz albo przewóz

Melk - totalna racja z tym ang - jakoś sie letko pisze - jestem zagubiona w oficiajnym polskim ( nieoficjalnym też błądzę co widac)

Spo - no ja rozumiem Cię co masz na myśli - ale jednak świat jest tak skonstruowany że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a nie od jakiegoś uniwersalnego punktu odniesienia. Każdy widzi kto ma gorzej ale nie cieszy kogoś że nie mam tak samo, tylko mniej, cieszy dopiero to jak ktoś subiektywnie chce wyglądać, względem własnych kryteriów - i to rozumiem również - mam na myśli nie tylko Bar - tylko wszystkich, ogół społeczeństwa - nie zdziwi mnie jesli szczupłą moim zdaniem ( foto) Sabb na przykład powie że jej źle bo za gruba tu i ówdzie. Ma prawo oceniać sie jak kce, i rozumiem ja że jej źle mimo że najchudsza w okolicy dajmy na to ( Sabb to przykład do celów badawczych no offence)

Ale tez nie zawsze tak miałam

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
33 stopnie to akurat temperatura żeby położyć się do trumny - klimatyzowanej trumny

lepiej bym tego nie ujęła
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:21   #4664
papug
Rozeznanie

Dziękuję Wam, jesteście niezastąpione!
Jak będę miała jeszcze takie dylematy, to już wiem, gdzie uderzać

Lolitka edp wygrała
Stary 2011-05-13, 11:22   #4665
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Wybiorę Lolitkę
Zakładam cosik,pewnie żakiet. Pogoda pokrzyżowała mi plany, jeszcze przedwczoraj w Poznaniu było nie do wytrzymania z powodu upału, a teraz pada i zimno. Ale jak już dotrę na miejsce, to mam zamiar się obnażyć
oooo

I dopsz, decyzja podjęta

Stary 2011-05-13, 11:23   #4666
papug
Rozeznanie

częściowo obnażyć
Stary 2011-05-13, 11:28   #4667
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

szkoda trochę że nie ma real foto.. a brać to bym brała 3 sadzonki za cenę jednej dwuletniej
z tego co kojarzę, to róże się mocno przycina po zimie więc nie wiem czy sama długość pędu coś mówi
ad. 1 popieram w całej rozciągłości.

ad. 2 ano szkoda. Też skłaniam się ku trzem ale jeszcze pomyślę

Cytat:
wiedziałam - potrzeba róży jest na gwałt - zdziwiłam sie ze mozesz z tym poczekać

bier szalona bier jak popadnie - i tak i tak będzie pięknie

Co do rydzykowania trzymam kciuki.

Cytat:

Lolitka edp wygrała
No ba! Pomagamy rozwiązywać także inne dylematy więc wpadaj śmiało

Stary 2011-05-13, 11:33   #4668
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Maja, to po co Ty chodzisz na te wesela? dla mnie to byłaby żadna atrakcja jakby ktoś przyszedł na moje wesele, traktując to jako najgorsze zło jakie mogłoby się przytrwafić, tylko po to zeby mi przykro nie było. Chyba tym bardziej by mi było przykro jakby ktoś przyszedł, ale tylko z jakiegoś dziwnego poczucia obowiązku
akurat na tej koleżance mi zależy i chciałabym się cieszyć z nią jej radością i sama jej obecność będzie dla mnie przyjemnością
(a jak nie będzie z kim siedzieć za stołem jak fsyscy poleca tańczyć, to się zmyję do domu po północy i tyla... zło konieczne, to są wszystkie wesela ludzi, których nie darzę szczerą sympatią - więc po prostu nie chodzę)

Cytat:
częściowo obnażyć
którą część?
Stary 2011-05-13, 11:34   #4669
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Lolitka edp wygrała
I bardzo dobrze
Zapraszamy! I bez dylematów- a, sukienka piękna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 11:36   #4670
Maja102
Zakorzenienie

gothycki toczek na łepetynę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie004.jpg (78,8 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-05-13, 11:37   #4671
Florens
Zakorzenienie

Justyna są dziś horrory

Polsat Widmo
Tcm Lśnienie, Piątek trzynastego, Dziwolągi

już miałam pisać, że jeszcze na jedynce Wywiad z wampirem, ale doczytałam, że to Wywiad z Prezydentem jest

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-05-13 o 11:40
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:38   #4672
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Bez kitu.
Jak tu wchodzę i widzę mierzenie nadgarstków, albo jęki, że och ważę AŻ 50 kilo, to wolę od razu wyjść.
a narzekanie na pieniądze (brak), a potem podpuszczanie, żeby ludzie puścili farbę, ile dostają, a potem 3 dni szczęścia, bo narzekający zarabia najwięcej? ten sam kaliber

Maju, hę?

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2011-05-13 o 11:45
Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:41   #4673
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
gothycki toczek na łepetynę
i co jest z nim nie tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 11:46   #4674
papug
Rozeznanie

Cytat:
którą część?
tak skromnie, tylko żakiecik zdjemę

Cytat:
No ba! Pomagamy rozwiązywać także inne dylematy więc wpadaj śmiało
Cytat:
I bardzo dobrze
Zapraszamy! I bez dylematów- a, sukienka piękna
Dziękuję w imieniu swoim i sukienki
Stary 2011-05-13, 11:46   #4675
Florens
Zakorzenienie

jadę na zakupy w końcu weekend jest, trza nakupić żarcia i pifa

i ten szampon może dostanę

paaaa

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:47   #4676
kamena
ʞɐɯǝuɐ

znalazłam obrazek z cyc-kształtami który mnie strasznie rozśmieszył

breast-shapes-new.jpg

które macie? ja chyba 2 w dolnym rządku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 11:48   #4677
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ale jednak świat jest tak skonstruowany że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a nie od jakiegoś uniwersalnego punktu odniesienia. Każdy widzi kto ma gorzej ale nie cieszy kogoś że nie mam tak samo, tylko mniej, cieszy dopiero to jak ktoś subiektywnie chce wyglądać, względem własnych kryteriów - i to rozumiem również - mam na myśli nie tylko Bar - tylko wszystkich, ogół społeczeństwa - nie zdziwi mnie jesli szczupłą moim zdaniem ( foto) Sabb na przykład powie że jej źle bo za gruba tu i ówdzie. Ma prawo oceniać sie jak kce, i rozumiem ja że jej źle mimo że najchudsza w okolicy dajmy na to ( Sabb to przykład do celów badawczych no offence

Stary 2011-05-13, 11:48   #4678
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
już miałam pisać, że jeszcze na jedynce Wywiad z wampirem, ale doczytałam, że to Wywiad z Prezydentem jest

Stary 2011-05-13, 11:54   #4679
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a narzekanie na pieniądze (brak), a potem podpuszczanie, żeby ludzie puścili farbę, ile dostają, a potem 3 dni szczęścia, bo narzekający zarabia najwięcej? ten sam kaliber

Maju, hę?
ooo, w moim typie
tylko gdzie ja taką kieckę znajdeu
I żeby tania była

Cytat:
i co jest z nim nie tak
noo... nie tak łądny, jak ten, na którym się wzorowałam, ale cii... będe udawać, że tak miało być
Stary 2011-05-13, 11:56   #4680
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ooo, w moim typie
tylko gdzie ja taką kieckę znajdeu
I żeby tania była
najbardziej chodziło mi o to, coby pokazać dobrą górę do tego dobrego dołu, co już znasz myślisz, że dałoby się zakombinować z dekoltem twojej sukienki?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości