|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Caltea acha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() A wyprawkę to, obawiam się, że już mam nawet podwójną, bo nie dość że sama się obkupiłam, to jeszcze szwagierka znienacka mi oznajmiła, że ma dla mnie pełno ciuszków po dzieciach (a jak wcześniej zagadywałam, to nic się nie zająknęła, to uznałam, że komuś dała czy sprzedała). Cytat:
![]() ![]() Anetika, sąsiadka bez komentarza ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-13 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zadomowienie
|
Złapałam chwile wolnego w pracy, to moge coś naskrobać
Po pierwsze nie piszcie, że mam dobrą kreskę do rysunku, bo ostatni raz rysowałam chyba z 5 lat temu i pokrzywiła mi sie krecha strasznia ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem jakim cudem zrobiło ni sie 9 sztuk, a on swoje wszystkie miał wypite. No i powiedzialam pij jak masz ochotę. Mi od kilku tygodni się nie chce. Cytat:
Ostatnio choruję na szmaragdowe dodatki do salonu, który akurat jest przed remontem i udało mi się akurat z tymi poduchami. bianeczkaa - wspołczuje ci z tym meżem My mimo iz mamy oddzielne konta i każdy wydaje własną kasę to nigdy nie ma problemu wziąść z drugiego jak jedno jest puste. Po za tym mąż płaci wszystkie rachunki domowe i większość zakupów. Ja płace swój telefon i paliwo do własnego autka. Resztę staram sie odkładać, ale odkładam nie tylko dla siebie ale i na wspólne wydatki typu wczasy, nowe autko, czy wykończenie domku w ktorym mieszkamy. Ale jak przez pół roku nie miałam pracy, to on mi placił zus, a jak on kiedyś dostał pensję z miesiecznym opóźnieniem, to ja płaciłam rachunki i dawałam mu kase na to co było potrzeba. Ile razy tak bylo ze na koniec miesiaca robiło sie krótki i zaczyalismy zbierac wszystko do 1 worka żeby dociągnac do pierwszego. Uwazam ze powinniscie to omówić, bo jesteście małżeństwem, a zachwilę będzie dziecko. mamusia nie powinna tu sie wtracać. Niestety mój tata też miala takich doradców i niepracująca mama musiała wiazac koniec z końcem z tego co od niego dostała. Ogolnie nie brakowało ale szaleństw tez nie bylo. Tata tez chował po domu gdzie sie dało. To nie jest dobrae rozwiązanie. Potęguje tylko skrytość i tajemnice wewnątrz malzeństwa.
![]() |
#2465 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się od swojej mamy dowiedziałam, że Leon to okropne imię (nikt jej nawet nie pytał o zdanie, bo przecież w swoim czasie wykazała się własnymi pomysłami ![]() ![]() Grunt, że podoba się nam, dziewczynom, a mam nadzieję, że małż też w końcu zaakceptuje. Bo to przecież jemu i mnie ma się podobać najbardziej ![]() Idąc tym tropem powinnyśmy wybrać np.: Krzysia, bo przecież takie to ładne, w miarę popularne, nie nasuwa skojarzeń itd. No i super, pewnie niejedno dziecko zostanie Krzysiem, ale to nie znaczy, że wszystkim to imię musi sie podobać tak samo... ![]() Już ja Cię tu nakręcę, bo widzę, że cierpisz na lekki brak asertywności ![]() Cytat:
![]() Maluszek zdominuje tego mięśniaka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym mięsniakiem to tak ze wykryli mi go jak poroniłam , dwóch lekarzy powiedziały ze to nic złego i ze na razie mam z nim nic nie robić, jeden powiedział tez dokładnie to samo : powiedział ze najpierw mam zajśc w ciaże i urodzić a potem będziemy sie nim zajmować, jak staraliśmy sie u dzidziusia to byłam go kontrolować i wiem ze nie rośnie-stał cały czas w miejscu -lekarka powiedziała ze po prostu sobie on jest i tyle , udało sie zajść w ciąże , dzidzia sie rozwija, mięśniak nie przeszkadza ![]() ![]() Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2011-05-13 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
Caltea możesz gratulowac dziewczynki
![]() ![]() tylko co to bedzie na porodówce jak sie okaże ze moja Calzedonia urodzi sie z siusiakiem tak jak wywróżona córka agnyski ![]() trzymajcie kciuki zeby jutro udało mi sie zrobic te darmowe badanie USG 4D i zeby dzidzia pokazała mamusi co miedzy nogami ma albo czego nie ma ![]()
![]() |
#2468 |
KWC
|
eveline gratuluję!
golgie, najważniejsze żeby Twój tata się teraz oszczędzał aż do operacji, a zabieg uda się na 100%. 69 lat to jeszcze żadna starość - ledwo początek "Złotej jesieni' i organizm taty poradzi sobie. Zobaczysz! Ciotka mojej koleżanki z pracy przeszła dokładnie taki zabieg w wieku 65 lat i obecnie czuje się doskonale. Nie martw się na zapas, bo zaszkodzisz dziecku ![]() Agnysko, a zmień ten termin, już się sama pogubiłam, najwyżej urodzę nieplanowo :p Caltea fota wózeczka na Twoje życzenie. Prawda, że cudny? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa też się przydaje, bo jest krawcową ![]() ![]()
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
spray wózek śliczny =)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabic, a żeby bylo subtelniej-zmniejszyc doplyw tlenu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lullaby, oj tam, my też w większości jeszcze bezdzietne, co to za argument ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-13 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to się koleżanka obija ![]() ![]() ![]() Wiecie co, mój młody kilka razy dziennie ma czkawkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaa, czyli jest szansa ze on sie po prostu sam wchlonie? to bede trzymala kciukasy zeby soe wchlonal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Anetika olej babe, ja bym pewnie jej niexle dogadała, bo kurcze co ją to obchodzi i w ogole, i bardzo dobrze ze jestes w ciaży!!! nigdy nie wiadomo czy sie uda itd wiec to wcale ni etakie proste -ja jakbym wiedziała jak bedzie tez bym wczesniej sobie dzidzie machneła!! co za baba
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tu są moje obydwa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Prawdziwe cacuszko ![]() Cytat:
![]() ![]() Za chilę będę walczyć z naleśnikami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
Moje dwie ciocie udzielają rad cały czas na temat życia. Jedna ma męża, ale nie ma dzieci. A druga jest sama, ale obydwie są najmądrzejsze =///
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z poczucia obowiązku poszłam zrobić te fotki, ale na zdjęciach ujawniły się jakieś nieciekawe kąty mojego mieszkania, to może lepiej jak mi potem mąż zrobi ![]() Zrobiłam sobie kanapkę, gorącą czekoladę i mogę iść do ogrodu, przynajmniej nie padnę z głodu i pragnienia ![]()
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
zjadłam paczka kolezance, jak sie zapyta to powiem ze to malutek hi hi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
mmm... gorąca czekolada, mam teraz smaka na nią =/ idę wyszperać w szafce coś czekoladowego =)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze myślałam, że w ogrodzie przydaje się łopata i grabki, ale w ciąży to się pewnie zmienia ![]() Ale masz fajną wymówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Strasznie się dziś czuję... Spałam jak zabita, pojechałam rano zrobić badania, po powrocie zjadłam truskawki i do łóżka. Wstałam jakąś godzinę temu i jestem mega nieprzytomna... Nie wiem czy to ta pogoda, czy co?? danika - dziewczynka została dziewczynką i brawo, że zdrowo rośnie ![]() SONIA004 -widzę, że Twoje maleństwo (podobnie jak moje) zaczyna być łaskawe dla tatusia ![]() golgie - wytrwałości ![]() agnyska81 - ja dopiero dziś robiłam na toxo, mam nadzieję, ze podobnie jak Twoje będą ok bianeczkaa - wogóle nie rozumiem podziału "moje" - "twoje". Mój mąż od razu po ślubie przynosi wypłatę (dużo wyższą od mojej) i daje mi ją do ręki jakbym miała go sprawdzic czy nie przepił po drodze ![]() ![]() acelinka - półśpiochy są b.ładne ![]() eveline22 - dla synka ![]() DzastaW - dziwna ta sytuacja z byłą Twojego faceta. Pisałaś, że jesteście niedawno razem, a on Cię z nią zdradził? ![]() lausanne - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie !!! ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
ja tez mam tak sasiadke co cały dzien w oknie siedzi i zawsze sie tak perfidnie gapi i ostatnio to tez tak sie na nia gapiłam to mi powiedziała "nie strasz mnie"
![]() ![]() ![]() a dzis jak szłam rano to widziałam mojego gina i tak sobie mysle skad ja znam tego goscia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
agnieszka jesteśmy 6 miesięcy ze Sobą. On sam dokładnie nie wie czemu zdradził. Wytłumaczył to tak że chciał się Nią zabawić. Później Jej napisał że jest zaręczony, oczekuje dziecka i że to była czysta zabawa. Nie umiem tego wytłumaczyć. Wybaczyłam już Mu to troszkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguś lausane nie ma jakos od wczoraj, mam nadzieje ze po prostu lezy i odpoczywa, moze ja sie dziś nie odezwie to skorzystamy z listy kontaktowej i jaiegos smsa sie jej wyśle? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
tusia Ja miałam kiedyś tak z nauczycielką od labolatorium, zawsze widziałam ją w fartuchu i najczęściej dodatkowo w okularach ochronnych. A kiedyś spotkałam ją w sklepie z rodzinką i normalnie ubraną i się zastanawiałam długo że skądś ją znam =))) he he
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.