|
|
#961 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
Ale żałuję, że nie mogę teraz, mam tyle rzeczy ![]() Cytat:
![]() Co do ulotki - teraz zawsze będę przychodiziły oferty wysykowe chyba że zaznaczyłaś, że nie chcesz. Wszystkie dostaniemy żel raczej Cytat:
Cytat:
Ale na podobną wartośc raczej nie wymienisz, na alllegro te żele są wystawione za 19,90 i nikt nie kupuje ![]() Wszystkie lustra są takie, tak naprawdę jesteśmy 2 razy chudsze! ![]() nie wyganiam, nie wyganiam Też chcę tam tak po prostu na tydzień Cytat:
|
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
też tak mam
![]() Cytat:
jak tak dalej pójdzie to bedziemy jeździć w sznureczku tak jak przedszkolaki przechodzą przez ulicęale będzie wesoło! też sobie z tym problemem nie mogę poradzić. Jedno co, to staram się większą dawkę wrzucać rano żeby przez cały dzień spalić, ale specjalistkąw tym jest Ecrulo ![]() punkt widzenia zależy od punktu....pracy Cytat:
tylko nie lakierowane. wydają się wtedy takie plastikowe.koturny mnie osobiście się podobają i co jakiś czas patrzę na takie ale z drugiej str nie wiem czy nosiłabym takie plecione skończcie z tym poniedziałkiem! weekend!!!!!! ...... i pisanie pracy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które zamawiały z YR 2 paczki na ten sam adres:
prawdopodobnie przyjdzie tylko jedna bo w YR identyfikują klienta po adresie. Bzdurne to bo przecież mogą mieć pod 1 adresem 2 klientów ![]() Nie wiecie czasem jakie są dzisiaj zniżki w GK na noc zakupów?
|
#965 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Którą sama zamawiałam... Łudzę się, że w poniedziałek druga przyjdzie Zapach mi nie podszedł. Ech Kupiłam dwie pary spodni ![]() Na sklepach jest -10, -15 w porywach -30%, na plakacie reklamującym Noc Zakupów -50 -70% więc sama nie wiem.
|
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny z wątku YR tam dzwoniły i tak im powiedzieli, że liczy się adres![]() Jaki zapach zamawiałaś? W Levisie? To 50-70 to jakaś ściema...
|
|
#967 | |
|
|
Cytat:
![]() Na ten sam adres, ale inne nazwisko :/ A granatowo jakim cudem dwie przyszły? Zamawiałaś na różne dwa adresy czy na jeden? Myślałam, że kliknęłam So Elixir a mam Evidence, które są dla mnie za ciężkie
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
dwie miłe sytuacje:
1- jakaś babka zaczepiła mnie na ulicy i powiedziała, że jestem mega zgrabna jakie to miłe usłyszeć coś takiego, tym bardziej od kobiety![]() 2- odebrałam moją nagrodę- kosmetyki joanny i myslałam, że dostanę 1peeling, a tu sa 3 trochę mi to rekompensuje to stracone YR
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez czekam na Evidence, wydawało mi się, że So Elixir jest cięższe
|
|
#970 | |
|
|
Cytat:
A drugą z dziewczynami wieczorem. Będę się łudzić, że jeszcze w poniedziałek będą
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo a wiesz jaka zniżka będzie w Pimkie?
Dostałam coś takiego w tamtym tygodniu i chyba chcę się pozbyć ale chciałam się dowiedzieć co to... Miałyście? http://www.ceneo.pl/728632
|
#972 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ja też chcę moje paczki już
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Paczki odebrał mój Kuba, bo ja już siedziałam w pociągu, ale powiedział mi, że były dwie.
Zamówienie robiłam na inne nazwiska, ale na ten sam adres. Dziwne, że u Was jest inaczej ![]() Wąhałam wczoraj w sklepie stacjonarnym i Elixir i Evidence i też mi się wydaje, że Elixir jest o wiele cięższy... Żałuję teraz nawet trochę, że nie zamówiłam zamiast słodkiego Elixiru niebieskie Iris Noir, ale tak to jest jak się w ciemno klika. Gg22, niestety u tego sprzedawcy te buty są tylko lakierkowane
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-13 o 17:28 |
|
|
|
#975 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???Cytat:
![]() Pralka nam się zepsuła i chcieliśmy kupić nową, ale mój tata wymyślił że on skonstruuje nowy programator do starej. I tak już konstruuje ponad miesiąc, bo prawie każdą część własnoręcznie robi. On ma zabawę, a nam się uzbierało pół balkonu brudów i cierpimy. Jeszcze 4 dni to ma podobno potrwać o ile chłopak mojej siostry nie opóźni, bo się zobowiązał kupić wyświetlacz, a on jest dość flegmatyczny, więc nie wiadomo. Tyle jeszcze wytrzymam, ale jak coś się opóźni to będę kombinować, z tymże to by była pełna pralka betów i jeśli by nie były po praniu podsuszone byłyby mega ciężkie do tachania do domu. Z Twojej pralki wychodzą bardzo mokre ?I przy okazji bym obwąchała perfumki Zwłaszcza jestem ciekawa Ametystu, w ogóle ta kamieniowa seria Bvlgari mnie mega ciekawi cała Edit: No niestety miałam na myśli Amethyst Oliviera Durbano a nie Bvlgari ![]() No i Black Tourmaline i Rock Crystal tej samej firmy... Cytat:
Obawiam się że zapachów by było na nim więcej niż w Sephorze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
? Dziwne że komuś się ciśnienie podniosło od proszku do prania Faceci chyba nigdy nie przestaną mnie zadziwiać
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-05-13 o 18:07 |
|||||
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Pojdzie i to z checia
![]() Wlasnie wrocilam z ZOO-mowilam juz, ze uwielbiam ZOO?
|
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Lalaith, no bo to było w tym samym czasie co BU, więc już nie chciałam dodatkowego zamieszania robić. Ale mogę Ci przynieść na spotkanie żebyś zobaczyła jak to wygląda
![]() ZOO jest super
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-13 o 18:09 |
|
|
|
#978 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
E tam, przejmujesz się. Dziś piątek trzynastego!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Materiały mam świetne Fajne szkolenie, charyzmatyczna prowadząca, dużo jedzenia... ![]() Cytat:
![]() Idę spać... jakby któraś chciała dziś potańczyć, to dajcie znać...
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Im więcej tym lepiej!
![]() Ja tylko w Krakowie mam kilkanaście ![]() Wiecie co to są emolienty? Dostałam Lipolan i Hydrolan i nie wiem co z tym zrobić
|
#980 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja tam wcale nie jadę teraz na tydzień ;> coś pomyliłaś
![]() sowy- do klubu proszę
|
#982 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ecrulo i jak się czujesz, lepiej już? Cytat:
też bym poszła gdzieś potańczyć, ale umieram dziś a jutro do pracy i byłam dziś u fryzjera i nie do końca jestem zadowolona
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Bajeczna, odpisałam Ci w klubie
|
#984 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, czy któraś z was nie ma znajomego/TŻ który by mi mógł wymontować i zamontować zderzak? VW Polo 98...użeram się z tym moim autem od 1.5 tygodnia, i coraz gorsze rzeczy wychodzą
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
O Boż, na pokazie Zienia jest ten koleś "bloger" modowy, co ma swojskie outfity
Obczajcie
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-05-13 o 20:33 |
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E milka mogę dać Twoje książki Blair? a ja nie byłam jeszcze w zoo w krk 3 lata już się tam wybieram...Lalaith- jakbyś potrzebowała to i ja służę pralkę, nie ma sprawy i nawet suszarką![]() a co Ci zrobił drań jeden? Cytat:
![]() a ja siedzę z maseczką na włosach i na twarzy i robię wszystko żeby nie pisać pracy, jak zwykle
||
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Wypromował się tworząc absurdalne zestawy ubrań i wrzucając je (z pewnością dla żartów) na swojego bloga. Internet ma niesamowitą siłę
|
#988 |
|
Konto usunięte
|
Dopiero dzisiaj wróciłam z poligonu. Ledwo żyję ale za ostatnie 3 tyg mam 8 dni nadgodzin więc będzie kiedy wypoczywać
muszę nadrobić wątekDziewczyny, jutro i w niedzielę są targi kosmetyczne w NCK więc jak ktoś jest zainteresowany to może tam przyjechać wstęp kosztuje ok 25 zł |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Trust, pewnie Ty będziesz wiedzieć
![]() Będę szukać sukienki na wesele, czasem widzę ładne egzemplarze z H&M na modowym.. W jakim dziale w Bonarce szukać takich bardziej eleganckich sukienek ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
W Peek&Cloppenburg, tylko tam bywają raczej te droższe
Ogółem takie wizytowe to Mango, Promod, Zara, Mohito, Yoshe, etc
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

a masz FB? Możesz polubić Meli i wtedy masz wszystkie info z pierwszej ręki 

tylko nie lakierowane. wydają się wtedy takie plastikowe.
Którą sama zamawiałam... Łudzę się, że w poniedziałek druga przyjdzie 

???