|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Natka
aaah.A jak go zaczepiasz? Bo u mnie zawsze odpowiadał a teraz to już tylko czasami łaskawie jak delikatnie poklepię po brzuchu albo gdzieś delikatnie ucisnę... wcześniej na to było stado podskoków a teraz jakieś jedno leniwe kopnięcie pt." ciesz się matka" i do widzenia haha .
|
|
|
|
#2732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
hejka witam sobotnio
![]() Ja po zakupach, sprzątaniu, dziś pierogi na obiad, także tylko zagotować, więc teraz tylko poczekać na męża aż wróci z pracy. To sobie ponadrabiam Was trochę od wczoraj. |
|
|
|
#2733 |
|
Wtajemniczenie
|
no rozumiem Cię, ja też właśnie myslę, że szpital ktory się już zna jest najlepszy, bo czujesz sie troszkę jak siebie. Zwlaszcza jak się było zadowolonym poprzednim razem
szkoda tylko ze nie mozna poprosic nigdzie u nas o ZZO (chyba ) Bo ja od dzisiejszej nocy znów o tym bardzo intensywnie myslę. Zwlaszcza ze te skurcze byly nie tylko "z brzucha" ale i promieniujace z plecow. A te są podobno najgorsze. Jakby mialby byc takie przy porodzie to ja nie chcę |
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się długo nie chciał dać złapać ale ostatnio go chyba przechytrzyłam no i się udało![]() Zazwyczaj klepię po brzuchu i wczoraj nawet to jak zabawa wyszło - ja poklepałam, on się ruszył, poklepałam znowu a on tak samo A jak się długo nie rusza to delikatnie potrząsam brzuchem W sensie daję ręce na brzuch i potrząsam, a nie jak w tańcu brzucha Wiecie o co mi chodzi?
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się bawiłam z Konradkiem (jak byl w brzuchu) w wannie - leżalam w ciepłej wodzie a brzuszek był ponad wodą, potem przewracałam się na bok, a on przemieszczał się tam gdzie byo ciepło, a wtedy ja przewracalam sie na drugi bok nagle. Chyba to lubił bo zaczynał kopać i się razem ze mną "przelewał". A Małgosia z kolei nie chce się tak bawić |
|
|
|
|
#2737 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To ja się do Was przyłączę ![]() Gratylacje! Cytat:
Przed ciążą nie przepadałam za mięsem (wolałam słodycze) a teraz wszelkie mięsiwo ubóstwiam a słodycze mogą nie istnieć ![]() Dobra, biorę się za obiad, bo mamy gościa ja w proszku miłego dnia
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszka ściagi zrobione?
przez Was jestem głodna - przez Danike i Lulu. Chyba muszę zamówic pizzę, bo nic nie mam w domu oprócz glodnych "robotników' - męza i teścia |
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Takie całkiem bez ruchów?
![]() Lausanne też fajnie ja się pluskam pod prysznicem i raz zarobiłam kopa jak woda za ciepła była a tak to tez cisza, ale jak byłam na basenie to mu się podobało |
|
|
|
#2740 |
|
Wtajemniczenie
|
Twin dzięki. A tak w ogole dotarło do mnie wlasnie ze mogę z czystym sumieniem kupić troszke ciuszków
|
|
|
|
#2741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no myśle żę jak na h&m ten zestaw bodziaki*spodenki, albo 2 szt. bodziaków to fajna cena ale niedługo będą wielkie wyprzedaże, to będzie trzeba polować ![]() Cytat:
Ja też zaczepiam Niunie a ona mi odpowiada jeszcze troche i się będziemy bawić w ciemno-jasno
|
|||
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide robić żurek
|
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój malz juz nic nie mowi. Tak jak kiedy wkładam lapę za wszystkie siatki z psami Ale teraz mi nie wolno na basen![]() :prosi :---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
dobrze że chociaż temat truskawek minął
|
||
|
|
|
#2744 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cotynato gratuluję z całego serca szybko macie ten termin, to trzeba się brać za przygotowania, choć tylko cywilny i obiad to i tak będzie trochę tego załatwiania super |
|||
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie to chyba nie ma takich dni skoro takie ruchliwe masz to dziecie ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() Obiad chyba będzie w chińskiej restauracji- wiem, dziwne trochę, ale mojej mamy przyjaciółka jest Chinką i wynajęłaby nam po kosztach a dobre ma jedzenie. Poza tym będzie dużo dziwności, każdy sobie weźmie co chce, do tego deser i do widzenia Coś poza tym trzeba szykować?
|
||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
cotka, skoro menu już wybrane, lista gości zrobiona, w USC załatwione, obrączki tez macie wybrane ... no to zostaje pozapraszać tych gości i się martwić w co się wystroić i już
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was w południe
Wstałam jakoś wpół do 1, i tak pół nocy nie spałam i śnił mi się ten okropny sen, że ktoś się włamał do domu i ja nie mogłam krzyczeć, aż się przebudziłam żeby krzyknąć "złodziej" Obiadek zjedzony i biorę się za lekkie sprzątanie, a potem za siebie żebym jako tako wyglądała.. Buźka, miłego dnia Cytat:
Dobrze że już Ci lepiej ![]() Gratuluję córy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
ide odespać noc, to chyba juz jakiś rutyał
![]() do zobaczyska później
|
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli już niedługo Hmm muszę latarkę kupić![]() Cytat:
Chyba, że jest ciepła jak w wannie Ale w byłam w Bukowinie to skusiliśmy się na basen 2 razy i całkiem nieźle było![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Menu faktycznie trzeba jeszcze konkretnie ustalić. I ta sukienka... największe zmartwienie.
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
aaa! ja jadłam wczoraj
ale nie były polskie i takie bez smaku truskawekdziękuje cotka - masz już jakąś kiecke na oku? |
|
|
|
#2752 | |
|
Rozeznanie
|
GRATLULACJE! coraz więcej tych córeczek - w końcu nadrabiają! Bo tylu przystojniaków się dla naszych córeczek szykuje...Cytat:
![]() [QUOTE=19natka88;26909238] Proszę bardzo KLIK Natalko CUDO!!!! No to narazie zmykam. Aaaa... cotka GRATULUJĘ terminu ślubu ![]() i jeszcze którejś mamie córci nie pamiętam której ![]() Widziałam bodziaki (chyba u Małgosi) z biedronki - też takie mam, chciałam jeszcze w jednym sklepie kupić body -CÓRECZKA TATUSIA- Uciekam bo mój syn ma dziś gorszy dzień... stęka, jęczy, marudzi... bije wujka... choć wujek nic nie mądrzejszy bo też go tłucze... muszę go położyć i pewnie sama się kimne buziaki
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
cotka, my wszystkich gości którzy mieszkają u nas mieście zapraszaliśmy osobiście i wręczaliśmy zaproszenie. Ale myśle że w Waszej sytuacji wystarczy ustnie
|
|
|
|
#2754 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a skąd jesteś kasiu bo kiedyś już pytałam, wiem, że z wielkopolskiCytat:
Cytat:
gratuluję synusia, ja jeszcze niestety nie wiem co tam w brzuszku siedzi
|
|||
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nic na oku.
I chyba będę szukała stacjonarnie poniewaz boję się rozczarowania które może być przy zamówieniu z allegro Już sobie zamówiłam kiecki na zbiorowych zamówieniach L-ki i w cyckach nie przechodzę |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Jeśli macie tylko kilkoro gości to ustnie chyba wystarczyTrzymam kciuki za wszystko ![]() |
|
|
|
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My na nasze oczekujemy koło 21 września Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
drzemnełam sie troszkę
a teraz pije kawkę i zastanawiam sie czy truskawki zjejsc przed czy po obiadku kupiłam dziś na targu zobacze czy bedą dobre![]() cotka mysle ze wystarczy ze zaprosisz ustnie ![]() cholender korci mnie żeby napisac do Anci jak tam na wizycie ale chyb ajej nie bede przeszkadzać choć jestem mega ciekawa
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Masz pozwoleństwo od równie ciekawej Ciotki Cotki. Chyba że ja mam pisać, bo przez ciebie to i ja już nie mam nerwów na czekanie
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
No to juz po karkoweczce, lodzie, wiec teraz czas na kawke cappuccino
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

aaah.

) Bo ja od dzisiejszej nocy znów o tym bardzo intensywnie myslę. Zwlaszcza ze te skurcze byly nie tylko "z brzucha" ale i promieniujace z plecow. A te są podobno najgorsze. Jakby mialby byc takie przy porodzie to ja nie chcę
Jak sprawdzi mi się przeczucie z płcią, to może z terminem porodu też? 

dobrze że chociaż temat truskawek minął

GRATLULACJE! coraz więcej tych córeczek - w końcu nadrabiają! Bo tylu przystojniaków się dla naszych córeczek szykuje...
tyle stron się uzbierało do nadrobienia, że wymiękam - nie dam rady, z grubsza poczytałam ale na pewno wszystkiego nie wyłapałam... Kończę dziś 20tydz