Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-14, 13:19   #2731
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Natka ale ruchliwy ! Ja mam dosłownie tak samo, ale oczywiście jak wołam kogoś żeby to zobaczył albo wyciągam komórkę to cisza. Poza tym u mnie to się dzieje w dłuższych odstępach- jakiś leniuch z tego Filipa mojego. Ale wyobraź sobie co będzie niedługo aaah.

A jak go zaczepiasz? Bo u mnie zawsze odpowiadał a teraz to już tylko czasami łaskawie jak delikatnie poklepię po brzuchu albo gdzieś delikatnie ucisnę... wcześniej na to było stado podskoków a teraz jakieś jedno leniwe kopnięcie pt." ciesz się matka" i do widzenia haha .

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:21   #2732
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

hejka witam sobotnio
Ja po zakupach, sprzątaniu, dziś pierogi na obiad, także tylko zagotować, więc teraz tylko poczekać na męża aż wróci z pracy. To sobie ponadrabiam Was trochę od wczoraj.
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:22   #2733
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Wolę iść do szpitala, który znam już, no i stamtąd mam ginkę
no rozumiem Cię, ja też właśnie myslę, że szpital ktory się już zna jest najlepszy, bo czujesz sie troszkę jak siebie. Zwlaszcza jak się było zadowolonym poprzednim razem
szkoda tylko ze nie mozna poprosic nigdzie u nas o ZZO (chyba) Bo ja od dzisiejszej nocy znów o tym bardzo intensywnie myslę. Zwlaszcza ze te skurcze byly nie tylko "z brzucha" ale i promieniujace z plecow. A te są podobno najgorsze. Jakby mialby byc takie przy porodzie to ja nie chcę Przy K. miałam te normalne, nie krzyzowe, a Ty?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:24   #2734
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Natka ale ruchliwy ! Ja mam dosłownie tak samo, ale oczywiście jak wołam kogoś żeby to zobaczył albo wyciągam komórkę to cisza. Poza tym u mnie to się dzieje w dłuższych odstępach- jakiś leniuch z tego Filipa mojego. Ale wyobraź sobie co będzie niedługo aaah.

A jak go zaczepiasz? Bo u mnie zawsze odpowiadał a teraz to już tylko czasami łaskawie jak delikatnie poklepię po brzuchu albo gdzieś delikatnie ucisnę... wcześniej na to było stado podskoków a teraz jakieś jedno leniwe kopnięcie pt." ciesz się matka" i do widzenia haha .
Niedługo to się o swoje żebra boję bo mały jest już od miesiąca głową w dół i jak kopie to u góry brzucha Też się długo nie chciał dać złapać ale ostatnio go chyba przechytrzyłam no i się udało

Zazwyczaj klepię po brzuchu i wczoraj nawet to jak zabawa wyszło - ja poklepałam, on się ruszył, poklepałam znowu a on tak samo i tak kilka razy
A jak się długo nie rusza to delikatnie potrząsam brzuchem W sensie daję ręce na brzuch i potrząsam, a nie jak w tańcu brzucha Wiecie o co mi chodzi?

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:26   #2735
cotynato
Zakorzenienie

A masz "ciche dni"?

Wymianka.
Stary 2011-05-14, 13:28   #2736
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A jak się długo nie rusza to delikatnie potrząsam brzuchem W sensie daję ręce na brzuch i potrząsam, a nie jak w tańcu brzucha Wiecie o co mi chodzi?
Natka super ja się bawiłam z Konradkiem (jak byl w brzuchu) w wannie - leżalam w ciepłej wodzie a brzuszek był ponad wodą, potem przewracałam się na bok, a on przemieszczał się tam gdzie byo ciepło, a wtedy ja przewracalam sie na drugi bok nagle. Chyba to lubił bo zaczynał kopać i się razem ze mną "przelewał". A Małgosia z kolei nie chce się tak bawić W ogóle milknie w wannie
Stary 2011-05-14, 13:30   #2737
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć.
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Oj a ja przeczytałam i coś mi się ubzdurało że w połowie 19 tc, w sensie że 18 i pół haha Ciąża non stop daje o sobie znać Jak sprawdzi mi się przeczucie z płcią, to może z terminem porodu też? Btw, fajnie że rodzimy w podobnym czasie
Mi się sprawdziło przeczucie co do płci. Od początku mówiłam, że będzie chłopak i jak dr powiedział, że chłopak to nie byłam zdziwiona

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
aaaaa i umowilam sie na usg na poniedzialek....
Moze uda nam sie podgladnac dzidziola
I ciekawa jestem czy bedzie mozna juz zrobic
to badanie połowkowe.. (to bedzie połowa 18 tyg.)
Jak nie to mam i tak juz umowiona wizyte na połowkowe w szpitalu w 23 tyg...
Takze jak cos poczekam.............
Mi zaleciła w 22 tyg iść na połówkowe

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Dlaczego? Ja też miałam na obrone z odsłoniętymi palcami i bez pięty, bez przesady było ponad 30 stopni i tak niech się cieszą ze miałam rajstopy jak na "dame" przystało za to komisja się w ogóle nie wysiliła, moja pani promotor miała bardzo pozytywną sukienke letnią na której było z milion kolorów
Moim zdaniem teraz to mało ważne czy na jasno, czy na ciemno się ubierzemy - najważniejsze, żeby było w miare elegancko
Ja na swoją obronę założyłam czółenka z odkrytymi palcami i nie założyłam pończoch, gdyż było właśnie 30stopni i chyba bym padła. komisja z racji pogody też była bardziej luzacko ubrana niż zwykle.

Cytat:
Ja mam tylko trochę ciuszków, więc to jak NIC w porównaniu do mam które mają pampersy, łóżeczka i wózki haha
Ja kupiłam kilka ubranek a resztę mam dostać w spadku. A i mamy kołyskę, którą dostaliśmy na ślubie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
jakby nas wyrzuciły, to byśmy założyły sobie we dwie wątek.
To ja się do Was przyłączę

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no dobra dobra Aga, pochwalę się
Na 99 % córcia
Gratylacje!

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A ja znowu bąkne cos zanim zniekne na chwile-wlasnie mi TŻ robi karkoweczke z grilla
Ale mi smaka narobiłaś Przed ciążą nie przepadałam za mięsem (wolałam słodycze) a teraz wszelkie mięsiwo ubóstwiam a słodycze mogą nie istnieć

Dobra, biorę się za obiad, bo mamy gościa ja w proszku miłego dnia
Stary 2011-05-14, 13:31   #2738
lausanne
Wtajemniczenie

Agnieszka ściagi zrobione?
przez Was jestem głodna - przez Danike i Lulu. Chyba muszę zamówic pizzę, bo nic nie mam w domu oprócz glodnych "robotników' - męza i teścia
Stary 2011-05-14, 13:31   #2739
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
A masz "ciche dni"?
Takie całkiem bez ruchów?

Lausanne też fajnie ja się pluskam pod prysznicem i raz zarobiłam kopa jak woda za ciepła była a tak to tez cisza, ale jak byłam na basenie to mu się podobało

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-14, 13:33   #2740
lausanne
Wtajemniczenie

Twin dzięki. A tak w ogole dotarło do mnie wlasnie ze mogę z czystym sumieniem kupić troszke ciuszków:jupi : Przeciez mała nie będze biegać w męskich koszulkach
Stary 2011-05-14, 13:33   #2741
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A ja znowu bąkne cos zanim zniekne na chwile-wlasnie mi TŻ robi karkoweczke z grilla

Cytat:
Ja nie mam nic z H&M, ale może się skuszę kiedyś, ponoć najlepiej na przecenach
dokładnie no myśle żę jak na h&m ten zestaw bodziaki*spodenki, albo 2 szt. bodziaków to fajna cena ale niedługo będą wielkie wyprzedaże, to będzie trzeba polować

Cytat:
Natka super ja się bawiłam z Konradkiem (jak byl w brzuchu) w wannie - leżalam w ciepłej wodzie a brzuszek był ponad wodą, potem przewracałam się na bok, a on przemieszczał się tam gdzie byo ciepło, a wtedy ja przewracalam sie na drugi bok nagle. Chyba to lubił bo zaczynał kopać i się razem ze mną "przelewał". A Małgosia z kolei nie chce się tak bawić W ogóle milknie w wannie
moja Niunia też jak jestem w wannie to się nie rusza, chyba będzie brudasek
Ja też zaczepiam Niunie a ona mi odpowiada jeszcze troche i się będziemy bawić w ciemno-jasno
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:35   #2742
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Agnieszka ściagi zrobione?
przez Was jestem głodna - przez Danike i Lulu. Chyba muszę zamówic pizzę, bo nic nie mam w domu oprócz glodnych "robotników' - męza i teścia
całej grupie nawet przesłałam, niech maja

ide robić żurek bo Wy tak o tym obiedzie, a ja jeszcze nie zaczęłam

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:39   #2743
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Lausanne też fajnie ja się pluskam pod prysznicem i raz zarobiłam kopa jak woda za ciepła była a tak to tez cisza, ale jak byłam na basenie to mu się podobało
baaaaasen, jeju zazdroszczę!!!!!!!!!! ja kocham wodę, uwielbiam, nawet jak bylam raz nad morzem i woda miała 11-12 stopni to nikt mnie nie zdołal powstrzymac przed wskoczeniem tam, chociaz na chwilkę!!basen, jezioro, nawet rzeka na spływie kajakowym, wszystko mnie ciągnie i zawsze wlezę mój malz juz nic nie mowi. Tak jak kiedy wkładam lapę za wszystkie siatki z psami Ale teraz mi nie wolno na basen:prosi :

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
całej grupie nawet przesłałam, niech maja

ide robić żurek bo Wy tak o tym obiedzie, a ja jeszcze nie zaczęłam
następna dobrze że chociaż temat truskawek minął
Stary 2011-05-14, 13:46   #2744
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
To ja się jeszcze tylko pochwalę moimi ostatnimi zakupami. Już sobie wyobrażam, jak wystroję mojego chłopaczka w takie czaderskie ciuszki, ach. W tej koszuli flanelowej, to będzie godny następca polskiego hydraulika. A wszystko takie tyciunie, ciupeńkie. Sweterek mnie rozczulił
super ciuszki, ale będzie przytojniak
Cytat:
MalgosiaM8 - na przeziębienie najlepszy czosnek. Wiem, ze niedobry, ale mnie wyleczył z anginy i zapalenia ucha chyba w 3 misiącu ciąży. Spróbuj z cukrem, dasz radę! Co do męża - każda z nas wie jacy on są. Najpierw mówią, potem myślą. Strzel sobie bavarię i nic a nic się nie smutaj

Miałam jechać na wykłady na studia, ale nie dam rady. Zrobiłam obiad, a w miedzy czasie zwymiotowałam całe śniadanie.... Czyżby znów wróćiły mdłości??
Agusia i jak tam dzisiaj samopoczucie?
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Tata ma wyznaczony zabieg udrażniania tętnicy na 16 czerwca,mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
trzymam kciuki za tatę

Cotynato gratuluję z całego sercaszybko macie ten termin, to trzeba się brać za przygotowania, choć tylko cywilny i obiad to i tak będzie trochę tego załatwianiasuper
Stary 2011-05-14, 13:56   #2745
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:

Takie prawie
U Ciebie to chyba nie ma takich dni skoro takie ruchliwe masz to dziecie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Cotynato gratuluję z całego sercaszybko macie ten termin, to trzeba się brać za przygotowania, choć tylko cywilny i obiad to i tak będzie trochę tego załatwianiasuper
Tak? Kurcze. Ja to tylko o sukienkę się martwię
Obiad chyba będzie w chińskiej restauracji- wiem, dziwne trochę, ale mojej mamy przyjaciółka jest Chinką i wynajęłaby nam po kosztach a dobre ma jedzenie.
Poza tym będzie dużo dziwności, każdy sobie weźmie co chce, do tego deser i do widzenia Coś poza tym trzeba szykować?

Wymianka.
Stary 2011-05-14, 13:59   #2746
acelinka
Zakorzenienie

cotka, skoro menu już wybrane, lista gości zrobiona, w USC załatwione, obrączki tez macie wybrane ... no to zostaje pozapraszać tych gości i się martwić w co się wystroić i już
Stary 2011-05-14, 14:00   #2747
Patiisia
Wtajemniczenie

Witam Was w południe Wstałam jakoś wpół do 1, i tak pół nocy nie spałam i śnił mi się ten okropny sen, że ktoś się włamał do domu i ja nie mogłam krzyczeć, aż się przebudziłam żeby krzyknąć "złodziej" Obiadek zjedzony i biorę się za lekkie sprzątanie, a potem za siebie żebym jako tako wyglądała.. Buźka, miłego dnia

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
aa2
danika
lullaby_ml
kasiuleczkakuleczka
Patiisia
Dziękuje za słowa otuchy i wirtualne wsparcie Dzis juz mi lepiej troszkę
Nie ma za co, od tego tu też jesteśmy Dobrze że już Ci lepiej

Cytat:
Na 99 % córcia
Gratuluję córy

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Mi się sprawdziło przeczucie co do płci. Od początku mówiłam, że będzie chłopak i jak dr powiedział, że chłopak to nie byłam zdziwiona
Zobaczymy czy mi się sprawdzi
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:01   #2748
lausanne
Wtajemniczenie

ide odespać noc, to chyba juz jakiś rutyał do zobaczyska później
Stary 2011-05-14, 14:02   #2749
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie no myśle żę jak na h&m ten zestaw bodziaki*spodenki, albo 2 szt. bodziaków to fajna cena ale niedługo będą wielkie wyprzedaże, to będzie trzeba polować

moja Niunia też jak jestem w wannie to się nie rusza, chyba będzie brudasek
Ja też zaczepiam Niunie a ona mi odpowiada jeszcze troche i się będziemy bawić w ciemno-jasno
W czerwcu zaczynają się wyprzedaże o ile się nie mylę Czyli już niedługo Hmm muszę latarkę kupić

Cytat:
baaaaasen, jeju zazdroszczę!!!!!!!!!! ja kocham wodę, uwielbiam, nawet jak bylam raz nad morzem i woda miała 11-12 stopni to nikt mnie nie zdołal powstrzymac przed wskoczeniem tam, chociaz na chwilkę!!basen, jezioro, nawet rzeka na spływie kajakowym, wszystko mnie ciągnie i zawsze wlezę mój malz juz nic nie mowi. Tak jak kiedy wkładam lapę za wszystkie siatki z psami Ale teraz mi nie wolno na basen:prosi :
A ja znowu nie lubię zbytnio wody Chyba, że jest ciepła jak w wannie Ale w byłam w Bukowinie to skusiliśmy się na basen 2 razy i całkiem nieźle było

Cytat:
Takie prawie
U Ciebie to chyba nie ma takich dni skoro takie ruchliwe masz to dziecie
Teraz już nie, chyba żeby zaliczyć takie dni jak wczoraj gdzie zbytnio tych ruchów nie było albo ja nie zwracałam na nie uwagi

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-14, 14:05   #2750
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
cotka, skoro menu już wybrane, lista gości zrobiona, w USC załatwione, obrączki tez macie wybrane ... no to zostaje pozapraszać tych gości i się martwić w co się wystroić i już
A to się też wysyła zaproszenia ? Czy wystarczy ustnie. Jakaś ciemna jestemw tej kwestii Menu faktycznie trzeba jeszcze konkretnie ustalić. I ta sukienka... największe zmartwienie.

Wymianka.
Stary 2011-05-14, 14:05   #2751
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:

następna dobrze że chociaż temat truskawek minął
aaa! ja jadłam wczoraj ale nie były polskie i takie bez smaku truskawek

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Agusia i jak tam dzisiaj samopoczucie?
dziękuje dziś już stanowczo lepiej. Nie mdli mnie, jem normalnie, tylko troche rano brzuch bolał i jakoś teraz ciut ciągnie, ale da się przeżyć

cotka - masz już jakąś kiecke na oku?

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:07   #2752
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Na 99 % córcia
GRATLULACJE! coraz więcej tych córeczek - w końcu nadrabiają! Bo tylu przystojniaków się dla naszych córeczek szykuje...

Cytat:
oooo dokładnie tak i ja mam termin na 15/09, ale dziewczynki rodzą się podobno przez terminem... i ja jak sie dowiedziałam o ciąży byłam w 7 tygodniu! masakra!
Fajnie gdyby się sprawdziło... Ja synka rodziłam 2tyg po terminie (skubany nie chciał wyjść, musieli mi poród prowokować...) Teraz bardzo, bardzo, bardzo chciałabym urodzić 2tyg przed terminem!!! tj. w połowie września

[QUOTE=19natka88;26909238] Proszę bardzo KLIK

Natalko CUDO!!!! też tak chcę!!!

No to narazie zmykam.
Aaaa... cotka GRATULUJĘ terminu ślubu
i jeszcze którejś mamie córci nie pamiętam której

Widziałam bodziaki (chyba u Małgosi) z biedronki - też takie mam,
chciałam jeszcze w jednym sklepie kupić body -CÓRECZKA TATUSIA- ale były na 2letnią dziewuszkę, poczekam może będą mniejsze a jak nie to się na te skuszę.

Uciekam bo mój syn ma dziś gorszy dzień... stęka, jęczy, marudzi... bije wujka... choć wujek nic nie mądrzejszy bo też go tłucze... muszę go położyć i pewnie sama się kimne buziaki

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:07   #2753
acelinka
Zakorzenienie

cotka, my wszystkich gości którzy mieszkają u nas mieście zapraszaliśmy osobiście i wręczaliśmy zaproszenie. Ale myśle że w Waszej sytuacji wystarczy ustnie
Stary 2011-05-14, 14:09   #2754
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Nikt tu za mną nie tęsknił a mi tak Was brakowało!!!
Komp nam się zepsuł tyle stron się uzbierało do nadrobienia, że wymiękam - nie dam rady, z grubsza poczytałam ale na pewno wszystkiego nie wyłapałam... Kończę dziś 20tydz i co wieczór (zdarza się od czasu do czasu w dniu) czuję kopniaki
Zmykam spać
gratuluję kochana ruchów, kiedy ja się doczekam a skąd jesteś kasiu bo kiedyś już pytałam, wiem, że z wielkopolski
Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam, poczytałam Was, ale jakos nie mam weny na pisanie... wyniki krwi tez takie sobie...albo czegos za mało albo za duzo. W poniedziałek wizyta u gina...zwariuje do tego czasu.... Idę spac...moze mi przejdzie(
nie przejmuj się kochana na zapas, na pewno wszystko będzie dobrze, a gin ci wszystko w poniedziałek wyjaśni
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, czytam Was od dawna ale dopiero teraz postanowiłam się do Was przyłączyć. Można?
Jestem w połowie 18tc i będę miała synka. Mój tp to 18.10. Dziś byłam na wizycie i słuchałam bicia serduszka mojego synka cudowny dźwięk! Wyobraźcie sobie, że od 7tc w ogóle nie przytyłam, co trochę zmartwiło moją lekarkę. Poza tym tak jak kilka z Was mam przyspieszony puls i mam zalecenie konsultacji kardiologicznej.
witaj, masz taki sam tp jak jagratuluję synusia, ja jeszcze niestety nie wiem co tam w brzuszku siedzi
Stary 2011-05-14, 14:11   #2755
cotynato
Zakorzenienie

Nie mam nic na oku.
I chyba będę szukała stacjonarnie poniewaz boję się rozczarowania które może być przy zamówieniu z allegro Już sobie zamówiłam kiecki na zbiorowych zamówieniach L-ki i w cyckach nie przechodzę

Wymianka.
Stary 2011-05-14, 14:14   #2756
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
A to się też wysyła zaproszenia ? Czy wystarczy ustnie. Jakaś ciemna jestemw tej kwestii Menu faktycznie trzeba jeszcze konkretnie ustalić. I ta sukienka... największe zmartwienie.
My zapraszaliśmy ustnie i dodatkowo każdy dostał zaproszenie (sama robiłam) Jeśli macie tylko kilkoro gości to ustnie chyba wystarczy
Trzymam kciuki za wszystko

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość

Natalko CUDO!!!! też tak chcę!!!
już niedługo

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-14, 14:20   #2757
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Duża ilość ślubów rozpada się jeśli są robione na szybko, tylko i wyłącznie z powodu pojawienia się dziecka.. Bo czasem można nie być na to gotowym i po prostu efekt jest odwrotny od zamierzonego

A co do tych odnowień ślubów, świetna sprawa.. Zazdroszczę 2 nocy poślubnej, mimo że ja nie miałam jeszcze nawet pierwszej Baw się dobrze!
W 100% się zgadzam. Nie ma co się spieszyć. Po pojawieniu się dzidziusia na świecie wiele się zmienia, wiele jak nie wszystko... I tak, jak warto pomieszkać ze sobą przed slubem, tak warto dotrzeć się po pojawieniu się dzieciątka.

My na nasze oczekujemy koło 21 września Długo wyczekiwany bo choruję na PCOS. Do tej pory wszystko jest w porządku. Chłopak rośnie jak na drożdzach

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna
Stary 2011-05-14, 14:32   #2758
aa2
Zakorzenienie

drzemnełam sie troszkę a teraz pije kawkę i zastanawiam sie czy truskawki zjejsc przed czy po obiadku kupiłam dziś na targu zobacze czy bedą dobre

cotka mysle ze wystarczy ze zaprosisz ustnie

cholender korci mnie żeby napisac do Anci jak tam na wizycie ale chyb ajej nie bede przeszkadzać choć jestem mega ciekawa
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:41   #2759
cotynato
Zakorzenienie

Masz pozwoleństwo od równie ciekawej Ciotki Cotki. Chyba że ja mam pisać, bo przez ciebie to i ja już nie mam nerwów na czekanie

Wymianka.
Stary 2011-05-14, 14:46   #2760
lullaby_ml
Zakorzenienie

No to juz po karkoweczce, lodzie, wiec teraz czas na kawke cappuccino

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości