|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
i ain't giving up faith, and you ain't giving up on me,
get up, i'm dying, i need you, come back for fuck's you sake cause. _________________________ _________________________ __ nie tracę wiary i tobie też nie pozwolę jej stracić, obudź się, ja umieram, potrzebuję ciebie, wracaj do kur.wy nędzy. .
|
#2822 |
|
Rozeznanie
|
kocham was wszystkie
"Balet naszych serc wciąż kręci się w morderczym tańcu." "W lustrze moich pragnień widzę cię, odbija twoją twarz, odkrywa strzępy marzeń."
|
|
#2823 |
|
Rozeznanie
|
latin, SparklyAngel, kontrastowa0, Paralogiczna, patrysiowa_, Ola!
niesamowite <3 + kradnę. potrzebowała go obok siebie. on nawet tego nie potrafił pojąć. idealny facet? on jest jak koniec świata. każdy o nim mówi, nikt go nigdy nie widział, mało kto w niego wierzy. a czasem potrafił rozbawić mnie dwoma słowami ; kocham Cie. był niesamowitym człowiekiem. umiał zniknąć z Twojego życia szybciej niż się w nim pojawił. już mnie to nie obchodzi, dla mnie dziś mogłoby Cię nie być. usiądź obok mnie, weź mnie za rękę. powiedz jak bardzo kochasz, jak mocno chcesz, żebym była obok już zawsze. |
|
|
|
#2824 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
" Ponownie wprowadziłam do swojego życia błąd w postaci Ciebie, którego usunięcie trwa zdecydowanie za długo To całe życie uderzyło mi do głowy i pragnę w końcu wytrzeźwieć. Z pewnością sen nie będzie wspaniałym lekarstwem. Suplementy uśmierzające ból także. Dlatego chcę czegoś innego. Koniecznie graniczącego z ryzykiem Uświadomiłam sobie tylko do jakiego stopnia zachłysnęłam się uczuciem, pozornie wyglądającym jak miłość i patrząc na to chciałabym się śmiać z mojej naiwności, obracając wszystko w żart. Pomyślałabym, że to wszystko jest przecież bez znaczenia. Na sam koniec dotarłoby do mnie, że oszukuję sama siebie, świadomie omijając prawdę, która prędzej czy później zaboli Brakuje mi Ciebie potwornie, kolosalnie i na serio Cholernie tęsknię za każdą sekundą i literą w słowie. Zaciskam dłonie i chcę się uśmiechać, krzyczeć ze szczęścia, ale rzęsy stają się sztywne od płaczu Odezwij się. Nie lubię czasu, który nas dzieli i przestrzeni przepełnionej ciszą Skacząc ze szczęścia nie zauważyłam znajdującego sę pod moimi nogami podstępu"
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele tajemnic mamy
w umysłach, zakątkach serc. [..] Pamiętasz też? Dla Ciebie to nic. Dla mnie tak wiele. Dotyk Twych ust.. Uśmiech.. Nadawałeś sens. Nie wracaj znów. Uciekaj. Nie kocham już. Zbliżające się gorące dni przypominają mi, o tych zeszłorocznych, spędzonych z Tobą. Tych dni, gdy chciało się żyć, chciało się być. Dni, w których byłeś Ty. Przy mnie, obok, w sercu.. Coś mi mówi szeptem, że naprawdę więcej chcesz. Nigdy nie zapomnę, zbyt wiele znaczysz dla mnie. -Ty nie rozumiesz. Po tym wszystkim co przeszliśmy.. Po tym co przeszłam ja.. tyle cierpień, łez, smutku.. nie potrafiłam oddychać bez Ciebie! każdym słowem z Twoich ust delektowałam się do końca, a gdy trzymałeś mnie za rękę.. Boże, co ja wtedy czułam! byłam najszczęsliwsza, czułam się najpiękniejsza.. taka Twoja! ale to było dawno. zanim zniknąłeś, zanim zostawiłeś samą, mimo iż mówiłeś, że nigdy, przenigdy nie przestaniemy istnieć. pamiętasz? tak właśnie było. ale teraz, teraz jest inaczej. teraz już tego nie czuję. -Ale jak to..? - Już nie chcę, żebyś wrócił. Już Cię nie kocham.
|
|
#2826 |
|
Przyczajenie
|
hej, jestem nowa
![]() uwielbiam to forum, więc pomyślałam, że dodam coś od siebie ![]() Potrzebuje takiego mężczyzny jak Ty , albo mi takiego znajdź , albo się ze mną ożeń . nigdy nie popełnię tego samego błędu... nie zakocham się... -Co daje Ci brak miłości? -To, że jestem bezpieczna... -Bezpieczna?.. Przed czym się chronisz? -Przed tym, że ktoś odejdzie... nie mam siły na zabawę w przyjaźń... A przecież miałeś tutaj być. I chronić mnie przed tygrysami, niedźwiedziami i wszelkimi innymi drapieżnikami. A tymczasem sam rozszarpałeś moje serce... ...tak, kocham tego cholernego pajaca, zachowującego się jak dziecko, z milionem wad ! |
|
|
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy tamtego dnia byłam szczęśliwa. Napięcie i niepokój coraz bardziej dawały mi się we znaki. Ale jestem pewna, że potem już nigdy nie zaznałam szczęścia.
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
wypuściłam z płuc powietrze, czując,
że serce bije mi w szaleńczym tempie. wracała pachnąca papierosowym dymem, mocnymi perfumami, a czasem alkoholem.
|
#2829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na zdrówko ![]() dziękuję i nie pozostaję dłużna. ![]() *
Za młodu zaaplikowane jako ziarenko, schowane gdzieś w głębi, podlewane Nadziejami, nawożone szczyptą Marzeń, rosło. Urosło, dojrzało, wyrwałeś je bez skrupułów. Moje serce. Traktuj sama siebie jako gwiazdę, wtedy On zrozumie, że musi się bardzo postarać, żeby Ciebie złapać.
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
' już w przedszkolu jakiś typek złamał mi serce,
wybierając dziewczynę, która dłubała w nosie. Where is my love? To choroba społeczna zwana 'zakochaniem'. -Co jest Twoim marzeniem? -Pocałunek podczas ogromnej ulewy, a Twoim? -By właśnie zaczęła się ta ogromna ulewa. -Słyszysz? -Nie. -A kiedyś biło.. jeszcze 38 dni i mamy wyrąbane na szkołe ♥ . -kocham Cię. -hahaha, a słyszałeś ten o Jasiu? minął termin ważności Twoich słów. kocham Cię, przebijesz to? z moim życiem mogę iść do Mam Talent.'
|
|
#2831 |
|
Rozeznanie
|
'jeżeli róże mają być czerwone
a fiołki niebieskie dlaczego moje serce nie może być Twoje? moje ręce tęsknią za tym by Cię dotykać. jedna rzecz, która pozostaje ta sama jesteś wciąż obrazkiem w ramce. czerwone słońce, które zatapia się we wzgórzach złota..' Panie Nieosiągalny czy dasz mi jedną szansę?
|
#2832 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdarzało Ci się kiedyś zamknąć oczy i pomyśleć o wszystkich chwilach jakie razem przeżyliśmy? mi tak. i wiesz co? pamiętam je wszystkie, co do jednej. pamiętam te dobre, najlepsze, ale pamiętam też te złe. nie potrafię ich zapomnieć, więc dziś powinieneś się cieszyć, że potrafię Ci jeszcze powiedzieć zwykłe ' cześć ' . brakowało mi Twojego ciepła. ilekroć go widziała czuła, że serce zaczyna jej szybciej bić, robi się jej gorąco. przeżywała własną śmierć zawsze, kiedy odchodził. przy każdym filmie romantycznym, widziała siebie i Jego w rolach głównych. był na pierwszym miejscu jej listy zatytułowanej ; grzechy najgłówniejsze . |
|||
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
czasem wierze,że każdy jest dobry
raczej świat nas nie obchodzi choć wtapiamy się w szare ulice w nas zawsze gdzieś tam była wojna i pokój który usilnie wierzył ze wojna znikneła jego słowo było gówno warte; nie dlatego, że gówno warte jest słowo większości ludzi. i jak już odejdziesz, to już nie powrócisz, Twój pech bo naszym umysłom czegoś zabrakło dlatego się boimy. pachnę porankiem o północy. "Prosiłem o wszystko by cieszyć się życiem dałeś mi życie bym cieszył się wszystkim." pijani powietrzem jak na wietrze obłok |
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
' w miarę czekania - przestaje powoli zależeć .
nic tak dobrze nie rozmazuje tuszu, jak myśl o Tobie. -a między nami coś było? -no wiesz, jakieś 2 MB archiwum GG. niedobór witaminy C - Ciebie. wiesz co jest dziwniejsze niż śnieg w maju? to, że jeszcze nie zauważyłeś jak bardzo mi zależy. kochaj mnie, bo już za rok koniec świata. niby zimny drań, a to właśnie on dał jej najwięcej ciepła. A gdy widzę Jego opis na GG, zamieniam się w pieprzonego psychologa i analizuje znaczenie każdego słowa, każdej cholernej kropki. mistrzyni w 'wybaczam Ci frajerze' . ostatnio wszystkie dni wyglądają jak piątek trzynastego.' lov ya - dziękuję i również kradnę. ![]()
|
|
#2837 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() `On próbował być moim oddechem.
Ale przecież nie wiedział, jakiego powietrza mi brakowało. `To kara być kobietą. Kobietą nie dość kochaną... `Dużo sobą obiecywał...
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
latin, Dreadlocks - cudne <3 dziś został już tylko deszcz i szare plamy
na ciele od wysychających, słonych łez. nic innego nam nie zostało jak to co mamy teraz. uprzedzam, że jestem złą kobietą, złą kobietą przez złego mężczyznę, który sprawił, że moje serce zastygło któregoś stycznia o godzinie 20:02. odeszło moje serce miało dość męczenia się ze mną. mimo, iż większość twierdzi, że czas zatrzymać się nie potrafi spytaj serca tęskniącego, który dziś dzień i jaka godzina z pewnością odpowie Ci, że kilka miesięcy temu, godzina dawna. myślę, że mogłoby się nam udać gdybym potrafiła żyć tym co dziś, a nie tym co kiedyś. uciekła mi niegdyś miłość na palcach po cichu, narobiła tym więcej hałasu niż spoliczkowana kobieta. nie istnieje takie coś jak " całkowite zapomnienie".
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
żyli tak naturalnie, że nie musieli zapewniać się o miłości.
Przeszli obok siebie, nie wymieniając ani słowa. On spojrzał na nią, ona na niego. Zostali połączeni. Obejrzała się do tyłu. On też. Ty. Ty i ja. Już wkrótce. trzeba nauczyć się coś dawać, żeby coś innego dostać.
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
'' Zdecydowanie nie funkcjonuje. siedzę głęboko pośród myśli i egzystuje jak zdechła roślina, która dawno nie dostała wody.
Z samotnością w sercu, z pragnieniem w głodnych oczach, z rezygnacją w dłoniach. Chcę tego, co każdy, tylko sto razy mocniej. W samotności i oddaleniu człowiek wyobraża sobie różne rzeczy, które mogą nigdy się nie spełnić. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz mi złamać serce. Ludzie rozpaczliwie szukają bliskości ''
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
i to pieprzone uczucie , że może coś nas łączy , a jednak nie
Miłość jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Jeśli żywe jest choć jedno z tych uczuć, to nie ma co robić szumu. Jeśli dwa, to może nie jest to mistrzostwo świata, ale blisko. A jeśli już wszystkie trzy, to śmierć nie jest potrzebna. Trafiłeś do nieba za życia. wmawia sobie, że go nie kocha, że nie chce go znać i że dobrze jej bez niego. Ale oczy mówią zupełnie coś innego.. 'Nigdy nie zrozumiesz, dlaczego płacze przy zwykłej reklamie, po co zatrzymuje sie, gdy widzi w parku zakochanych, czemu zamyśla się przy spokojnych piosenkach i przeżywa ból aktorek w romantycznych filmach' 'często się zdarza , że dopiero przyszłość pokazuje nam , ile coś było warte .' 'i uwierz , są chwile gdy myślisz na poważnie , że życie jest piękne' 'definicja szczęścia pisana w pustym , szarym pokoju gdzie za towarzystwo robiły łzy , tęsknota i samotność' Jak będzie chujowo to się na✂✂✂iemy i będzie za✂✂✂iście! ![]() 'Wierzę, że wszystko mogę zmienić, iż sen się spełni, a świat będzie mienił się tysiącem barw.' 'Marzyć to jak puszczać papierowe samoloty na deszczu ''Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać, kim byłeś. Kim chciałeś być. Kim jesteś.' gdyby dało się sfotografować sny.. ![]() o 3 w nocy Twoje sms'y czytam na głos pluszowym przyjaciołom <3 |
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za wszystko.
' Jakie to smutne odczuwać tęsknotę Udawaj że miłość się skończyła i zapomnij o mnie Wiem, że będę jeszcze płakać, Przy każdej Twojej nieobecności, będę płakać, Ale każdy Twój powrót, zetrze łzy, Które kosztowała mnie każda Twoja nieobecność. Wiem, że będę Cię kochać, Przez całe moje życie, będę Cię kochać, Przy każdym naszym pożegnaniu niezmiennie będę Cię kochać, Desperacko kochać Tak jak poeta jest jedynie wielkim jeśli cierpi Tak jak życie bez miłości nie jest życiem Nie ma ciebie beze mnie, ja nie istnieję bez ciebie Ja wiem i ty wiesz że odległość nie istnieje między dwoma kochającymi się sercami Lubię, jak Ciebie nie ma, ale dlaczego? Dlaczego tęsknię? '
|
#2843 |
|
Przyczajenie
|
''Będę w pobliżu troszkę dłużej
aby upewnić się, ze jesteś naprawdę pewien, ze lubisz spać sam. " To uczucie gdy jesteś blisko, nagle przyśpiesza puls, bicie serca, uśmiech na mej twarzy .. Tyle czasu minęło a ja chciałam bym aby to okazało się snem .. żebym obudziła się i ktoś inny zajął moje myśli . ____________ to ekscytujące - nie znaczyła dla niego nic. Paralogiczna |
|
|
|
#2844 |
|
Raczkowanie
|
lov ya - kradnę .
![]() co prawda to prawda . wspomnień nikt nie może mi odebrać . najpiękniejszy dźwięk to bicie serca ukochanej osoby . wstaje rano i witam kolejny piękny dzień . z Tobą. Thinking of you ♥ |
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
' nigdy nie czułam takiej euforii, zrozum.
znam ten stan kiedy Ciebie mam. jak w tym bałaganie być sobą od początku, gdzie liczy się opakowanie, a nie to, co jest w środku? tęsknota - efekt uboczna przyzwyczajenia. dni te trafił szlag, przyszłość jest, ale już bez nas. od dzisiaj nie zbieram na czołg, zbieram na buldożer, kur*a. pozwólcie jej żyć marzeniami. każdy ma prawo zmarnować sobie życie. zaczynam od nowa. żadne ' game over' tylko 'next level' . może miałaś już plany, może miałaś marzenia, moze typ nie jest złym, ale to jeszcxze szczeniak.' paralogiczna- nie wierzę . : o
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
`Oni stali w objęciu po latarnią; sztuczne światło ich nie obejmowało. Tak słodko pachną zapachem zapadającego się poranka. Moknę w Twoim spojrzeniu - niepokorna, niezbawiona. Moknę w toksycznych odpadkach miłości` |
|
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
|
lov ya - bierz ile chcesz
" Nienawidzę, gdy ktoś wypomina mi błędy, które sam popełnia Najpotężniejszym uderzeniem muzyki, nie zagłuszysz czerwonego szaleńca, który jak opętany wybija rozpędzony rytm po lewej stronie klatki piersiowej Muszę z zażenowaniem przyznać, że jestem mistrzynią w czekaniu na Ciebie. Bezsensowny cykl się powtarza, nie chce się zakończyć- na każdym kroku dostaję w twarz od naiwności. Dzięki temu urojenie stało się moim przydomkiem Odtwarzam wszystkie nasze słowa, szepty i uśmiechy. Zaraz potem żałuję i chcę to w całości zatrzymać, włączyć stop. Ta opcja jednak zawiodła- dzisiaj nie działa Killing me softly, please Swoim wołanie chcę wszystkich ostrzec przed bólem, jaki życie wymierzyło mi w sam środek klatki piersiowej Tak bardzo przejmuję się tym światem, że jest mi wszystko jedno"
|
#2848 |
|
Rozeznanie
|
Z samotnością jest Ci do twarzy.
'Idealny to może być makijaż, lecz nie mężczyzna' Tych, których kochasz zawsze są z Tobą. Może łatwo jest nienawidzieć.Ale miłość jest silniejsza. Nigdy nie wątp w siebie. Jeśli komus wierzysz nie robisz tego na chwilę albo na teraz. Robisz to na zawsze.
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2011-05-15 o 15:49 |
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93, Marsi89, ldzlejdildz ♥
_________________________ _____________________ Dlaczego ,
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

niesamowite.