|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też witam poniedziałkowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Dziewczyny na noc biorę 2 tabletki luteiny dopochwowo, tym razem nie założyłam wkładki, a luteina czasami wypływa jak się rozpuści, pomyślałam że to może to...narazie nic ze mnie nie cieknie od tamtej pory.
Zjadłam kanapkę z dżemem, narazie mnie nie pogoniło. Zimno telepie mnie nadal...poczekam do południa i dzwonie do gina. |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Jak ja się ciesze, że weekend już minął ![]() ![]() U nas już 33 tc ![]() Idę Was nadrabiać ![]()
#1444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
daj przepis - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() super że znalazłaś fajny szlafroczek ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-16 o 10:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tak najlepiej chyba Beatko!
Dziewczyny dostałam własnie za free od obcej kobiety leżaczek i pozytywkę, przyniosła do mojej mamy, fajny, zaraz wstawię fotkę. Ale fajnie!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby szybko doszłą do siebie i fizycznie i psychicznie bo ja kolejnego odwlekania naszej wyprowadzki już nerwowo bym nie wytrzymała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
hej Mamuśki
wpadam na szybko zameldować, że żyję wczoraj byliśmy w Ikei i tak nam dzień zleciał dziś znowu kupę spraw na głowie, najpierw do mamy, potem zakupy i po 16.00 do gina idę na usg możecie trzymać kciuki żeby wszystko było ok jak będę już wolna to napiszę miłego dnia ![]()
#1448 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w okolicy też nie mogłam znaleźć Dzidziusia i dlatego zamówiłam na allegro u tego samego allegrowicza co blondynka. Płynu nie używam. ubranka są po nim miękkie i wcale się nie elektryzują. Niby nie ma zapachu po wypraniu, ale sam proszek jak dla mnie ślicznie pachnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- a proszę bardzo ![]() --->>> ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o proszki to ja dostałam od kumpeli Lovelę, i dokupiłam płyn do płukania. Dla mnie pranie bez płynu to nie pranie
![]()
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
blondynkapoznan KCIUKASY!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Sygnie Ja na razie wysłuchuje. Raz powiedziałam, że gdybym chciała Emilia to była by Emilia ale chcemy EMILIE które się czyta jak EMILI i to są różne imiona, ale chyba mnie unikała jak to mówiłam...olałam sprawę nie będę się stresowała, jak się urodzi to wtedy będę interweniować.I jeżeli nadal nie będzie słuchała powiem jej że to tak samo jakby jej ktoś mówił Basia a ma na imię np Kasia, jedna literka tylko zmieniona... tak jak ona zmienia przy Emilie
![]() Patik Ja myślę, że to właśnie przez bigos że CI zaszkodził. Siedzi Ci pewnie jakieś stare mięso na żołądku i Cię telepie ![]() Kurczę jak tak piszecie o tym dziudziusiu to aż się zastanawiam, gdzie Ja bym mogła go kupić !? |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
No i dostany leżaczek.
i gratis mój brzuch, w kończącym się dzisiaj 35 tygodniu...A jutro - początek 36!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za USG ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ja tez łatwo się przywiązuje do rzeczy.. może to głupie ale strasznie mi szkoda jak coś mi się zniszczy, rozbije albo coś zgubie - bo wiem ile trzeba czasu żeby na daną rzecz zapracowac a ze tż kokosów nie zarabia tym bardziej doceniam każda zarobioną złotówkę ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-16 o 10:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziubek bardzo ładne te literki noo i wózek oczywiście też bardzo ładny ![]() Ty to już chyba też już całąwyprawke masz ![]() Zanka ![]() A mi dzisiaj przychodzi paczka od r_p 77 i nie zamówiłam tego proszku, bo sobie pomyslałam "aaa kupię gdzieś tutaj w sklepie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za kciuki
![]() dziubek fajny wózio i literki ![]() Marina ale ci zazdroszczę że już masz końcówkę ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Marina brzuszek śliczny i zgrabniutki i to już taki daleki tydzień, przecież to zaraz już rodzisz
![]() ![]() A leżaczek świetny i to za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Marina fajny leżaczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to teraz jakoś za szybko leci, jeszcze tyle spraw do załatwienia przed porodem, wczoraj umówiłam się na wcześniejsze egzaminy, za 2 tyg dwa egz z filozofii, dziś mam dzwonić do innej doktorki o wcześniejszy termin tak na 4-5 czerwca, 3 czerwiec egz. z rosyjskiego i to nie koniec... Kiedy ja to wszystko zrobię...Chciałabym się wyrobić przed porodem... i oczywiście trzymam ![]() a dziubek fajny wózek, a te literki myślałam, że będą mniejsze, a tu takie fajne duże! Natka dziękuję! ![]() hehe kurcze nie mogę jeszcze rodzić! Góra za 3 tygodnie ![]() A jeszcze się nie stresuję, jakoś nie... ![]()
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-05-16 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Marina Twój brzusio z tą tuniczką zlał się z okryciem na kanapę
![]() leżaczek ma piękne kolory! No właśnie dziubek wózek piękny!! zakodowałam sobie że mam Ci napisac i tak potem zapomniała... Dzisiaj mam zrobić ogórkową, ale nie mam ogórków ![]() W mojej dzielnicy jest tylko 1 sklep spożywczy w którym można płacić kartą i jest zamknięty bo remont ![]() chyba muszę iść do miasta ! Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-05-16 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie takie zachowanie wywołuje wscieklosc ja sie szybko do rzeczy przywiazuje i dla mnie to ogromne przezycie.... moim rodzicom 3 razy mieszkanie okradli za kazdym razem bylam wsciekla i smutna.... ![]() ah kupilas ten lezaczek fishera ![]() ![]() Cytat:
![]() Tantum Rosa stanika do karmienia (ale to na koniec ciazy sie kuuje bo moze jeszcze cos przybyc ![]() wkladek laktacyjnych majtek poporodowych sa to zakupy tzw. aptekowe a takie jeszcze przede mna jak reszta kosmetycznych spraw ![]() hehe mojemu sie tak spodobalo ze teraz codizenni na cos liczy....ale mi narazie sie nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lezaczek słodziutki ![]() patik - pewnie ze jedz na izbe. napewno zatrulas sie bigosem ale wiem ze znow jelitowka panuje wiec nie ryzykuj sprawdza czy z dzidzia oki i powiedzac co ew. mozesz brac albo jakas kroplowke dadza bedziesz spokojniejsza ![]()
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-05-16 o 09:37 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Laski pokaże Wam co mam na zaliczenie
![]() ![]() ![]()
#1465 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam małemu kosmy na alle w aptece centrum.I już tydz idą.A nie chce mi się na pocztę iść zob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Zmalowana
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- dziewczyny są ogórki kiszone w biedronie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję wszystkim w swoim i Szymka imieniu za miłe słowa na temat literek i jego fury ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zadomowienie
|
Witam Mamuśki
![]() Trzymam kciuki za wszystkie badania wizyty i usg ![]() Brumek ojej przykro mi że Cie okradziono ![]() ![]() Sygine zgadzam sie nadopiekuńczość gorsza od faszyzmu ![]() Dziubek śliczne literki i wózek ![]() Natka 8 mc nie wierze ![]() Marina śliczny brzuszek i leżaczek ![]() Patik ja bym zadzwoniła do gina |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zadomowienie
|
a tak wogole
to u mnei jest szaro buro na dworze maz zostawil mnie z 2 kromkami chleba i zero kasy ![]() powiedzial zebym zjadla rano platki a potem jakis makaron albo cos sobie upichce ![]() przyjemniaczek jak cholera ....... ja "dzidziusia" widziałam u siebie w miescie w kilku sklepach wiec chyba kupie na miejscu....... dzis zaczynamy 26 tc ![]() ![]() ![]() ![]() no i moge powiedziec ze brzuch mi juz faluje jak morskie fale podczas sztormu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.