Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 11:53   #1531
Kajool
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
blondynkapoznan dziewczyny mam jeszcze jedno pyt czy mojej mamie wydadzą na poczcie paczkę do mnie lub list?
bo na poczte mam kawałek a moja mamcia codziennie tam przechodzi.A moze paczke lezy a mi zapomnieli awizo zostawić.

jak daje mamie dowod to wydaja ale to zalezy od poczty, mozesz odrecznie napisac pelnomocnictwo i dac dowod.
Stary 2011-05-16, 11:53   #1532
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Witam, pamiętacie mnie jeszcze trochę???

Przyznam się że jeszcze czasem podczytuję i podglądam Was, ale tak produkujecie że ciężko być na bieżąco...

Tym bardziej się cieszę że weszłam dzisiaj, bo widzę że powoli się rozpakowujecie

Chciałam się też trochę pochwalić, a co tam jutro zaczynamy 7 tydzień na razie to więcej strachu niż radości ale znowu się udało

buziaki

Nerola aż łezka mi się zakręciła w oku, zaraz Iza będzie na świecie
Ale super wieśći
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 11:54   #1533
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

Przyznam się że jeszcze czasem podczytuję i podglądam Was, ale tak produkujecie że ciężko być na bieżąco...

Tym bardziej się cieszę że weszłam dzisiaj, bo widzę że powoli się rozpakowujecie

Chciałam się też trochę pochwalić, a co tam jutro zaczynamy 7 tydzień na razie to więcej strachu niż radości ale znowu się udało

buziaki

Oczywiście, że pamiętamy i już co nie co wiemy o tej radosnej wieści Serdeczne gratulacje kochana!!

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

dziewczyny mam jeszcze jedno pyt czy mojej mamie wydadzą na poczcie paczkę do mnie lub list?
bo na poczte mam kawałek a moja mamcia codziennie tam przechodzi.A moze paczke lezy a mi zapomnieli awizo zostawić.
Wydaje mi się, że tak ale mama musi mieć Twój dowód

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 11:55   #1534
agulaaabar
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuje bardzo za odpowiedzi.... oczywiście że muszą to przeanalizować lekarze ale chciałam zapytać co byście zrobiły na moim miejscu...... chociaż nie powiem.... mysl o cesarce mnie jakoś przeraziła....

Czas na zmiany !
Stary 2011-05-16, 11:57   #1535
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
[/COLOR]
jak daje mamie dowod to wydaja ale to zalezy od poczty, mozesz odrecznie napisac pelnomocnictwo i dac dowod.
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Oczywiście, że pamiętamy i już co nie co wiemy o tej radosnej wieści Serdeczne gratulacje kochana!!

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Wydaje mi się, że tak ale mama musi mieć Twój dowód
dzięki za odp
Stary 2011-05-16, 11:57   #1536
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
nerolka jedzie właśnie na porodówke ma 5 cm rozwarcia !!!!!!!!!!!!!!!!! Mała waży 2670 g

o kurcze aż normalnie serce do góry mi sie podnioslo na tę wiadomosc, w koncu koniec męczarni

Dziewczyny, któras z Was pisala ze jest stomatologiem, która = przyznac się
potrzebuje porady
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:00   #1537
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Właśnie lepsze takie duże

Dziewczyny doradźcie proszę.....

Ogólnie rzecz biorąc sprawa wygląda tak... 8 lata temu miałam wypadek samochodowy, m.in. pogruchotana miednicę, roztrzaskane spojenie łonowe, które się jakoś źle zrosło.... poza tym mam wadę wrodzoną bioder - wyskakują mi kości ze stawów, biodra już dają mi sie nieźle we znaki, nawet na łóżku sie przekręcić nie mogę nie raz

Kolejna sprawa.... 3 lata tamu zdiagnozowali mi epilepsję, niby miałam 2 ataki i na 1 lipca będzie 3 lata bez ataków....

Dowiedziałam się ostatnio że te wszystkie czynniki mogą a nie muszą wskazywać na cesarkę.....

Co byście zrobiły na moim miejscu? zdecydować się na CC, czy rodzic naturalnie ze strachem, że dostanę ataku epilepsji, spojenie łonowe się źle rozejdzie i będą problemy albo nawet te głupie biodra mi wyskoczą

Nie daje mi to spokoju.....
Agula, cesarka moim zdaniem to najlepsze wyjscie, nie chodzi tu tylko o malucha ale i o Ciebie, moim zdaniem to zbyt niebezpieczne abyś rodzila naturalnie.

a ja mimo tego ze sama nie chce miec drugiej cesarki, ( ze względu na to ze brzuch mi sie nie wciągnąl i teraz to juz bylaby masakra, oraz dlatego ze zle znioslam ) to uwazam ze jest ona bezpieczniejsza od naturalnego porodu.

inutil gratulacje kochana

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-05-16 o 12:07
Stary 2011-05-16, 12:01   #1538
Natka_
Zakorzenienie

Agulaaabar ja bym sie nie zastanawiała, nie ma co ryzykować. Napewno musisz to jeszcze skonsultować z lekarzem, ale wydaje mi się że tu nie ma sie nad czym zastanawiać... Nie boj się, tyle kobiet ma cc i wszystko jest wporządku.

Cytat:
dziewczyny które biorą wit Femibion Natal 2
miałyście tak że te przezroczyste kapsułki pękniete?
ja ost tak non stop mam.Chyba kupię inne wit bo to jest wkurzająca kosztują już 67zł i na dodatek co drugą pęknięta

dziewczyny mam jeszcze jedno pyt czy mojej mamie wydadzą na poczcie paczkę do mnie lub list?
Ja biorę te tabletki i jeszcze nie miałam sytuacji żeby kapsulka byla pęknięta.
Nie wiem czy mamie wydadzą nas poczcie Twoją paczkę, u mnie żeby komus wydać musi być ten sam adres zamieszkania na dowodzie osobistym.

Inutil pewnie, że pamiętamy Bardzo się cieszę, że znowu Wam się udało Będzie dobrze! Dbaj o siebie i dzidziusia, spokojnych 9 m-cy
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:05   #1539
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dziękuje bardzo za odpowiedzi.... oczywiście że muszą to przeanalizować lekarze ale chciałam zapytać co byście zrobiły na moim miejscu...... chociaż nie powiem.... mysl o cesarce mnie jakoś przeraziła....
no mnie też przeraża ale tu chodzi o Twoje i maleństwa zdrowie i bezpieczeństwo

inutil
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:13   #1540
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
ja ost tak non stop mam.Chyba kupię inne wit bo to jest wkurzająca kosztują już 67zł i na dodatek co drugą pęknięta

ja nie miałam peknietych kapułek, a mamie powinni wydac, zalezy od poczty.

Cytat:
Pamietam bardzo dobrze GRATULACJE i spokojnych kolejnych tyodni

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
A kupiliście też ten śpiworek do spacerówki?
śpiworek jest w komplecie do spacerówki, mozna go tez spokojnie uzyc w gondolce, a do gondoli dostae sie adaptery, moskitiere i folie p/deszczowa. śpiworek naprawde ładny, ciepły i solidny.

Cytat:
mysl o cesarce mnie jakoś przeraziła....
mnie przeraza myśl o sn, jakbym mogla to wolalabym wybrac cc.

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, któras z Was pisala ze jest stomatologiem, która = przyznac się
potrzebuje porady
ja pracuje ze stom. moze jakos pomoge...

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:15   #1541
brumek
Zakorzenienie

Cześć I znowu 6 stron od rana, a dopiero 13 Jesteście niemożliwe

Wszystkim Wam bardzo dziękuję za pocieszanie

Blondynka, Natka, Zmalowana
- gratuluję kolejnych tygodni

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Natka 8 miesiąc, już coraz bliżej. A nie widać tego miesiąca po Tobie, laska jesteś nieziemska!
Zgadzam się w 100%!

Cytat:
Laski pokaże Wam co mam na zaliczenie Trzeba to przeczytać na jednym oddechu "Pani, pani daj chleba, komu chleba, panu chleba, żeby pan dał siana, komu siana, krowie siana, żeby krowa dała mleka, komu mleka, lipie mleka, żeby lipa dała łyka, komu łyka, dębowi łyka, żeby dąb dał żołądź, komu żołądź, wieprzowi żołądź, żeby wieprz dał kieł, komu kieł, pannom kieł, żeby panny dały wieniec, komu wieniec, morzu wieniec, żeby morze dało wody, komu wody, kogucikowi wody, bo kogucik leży koło drogi i ani tchnie."
Matko, a co Ty studiujesz?!?

Lecę nadrabiac dalej
Stary 2011-05-16, 12:20   #1542
marzena_S
Zadomowienie

blondynko, kciuki za wizytę.
Co do Femibionu to nigdy nie trafiła mi się pęknięta kapsułka.
Ceny w aptece są powalające, ja kupuję go na allegro po kilka opakowań.
Tutaj jest np. za 41 zł więc nawet z przesyłką się opłaca.
http://allegro.pl/femibion-natal-2-f...594510546.html

Dziubek, wózek rewelacyjny a te literki super wyglądają.
Też mam zamiar je kupić, tylko że cały czas nie możemy zdecydować na kolor ścian w pokoju Hani.

Marina
, świetny ten leżaczek i brzuszek zgrabniutki.
Lada chwila i Ty nam też na porodówce wylądujesz.

Nerolko, trzymam kciuki za szybki i na ile to możliwe bezbolesny poród.
Czekamy na wieści o Tobie i Izuni.

Agulaaabar, ja na Twoim miejscu starałabym się o skierowanie na cc- nie ma co ryzykować.

Widziałam, że ostatnio nie tylko mnie dopadła chandra pod tytułem "jestem gruba i w nic się nie mieszczę".
Na szczęście wybrałam się na zakupy, uzupełniłam garderobę w letnie ciuchy i humor od razu się poprawił.

Co do planowania rodziny, to z tż zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci z kilkuletnim odstępem.
Teraz jak zaczynam się czuć jak wielorybek i tęsknie za jeżdżeniem na rolkach, chodzeniem na basen i za swoją dawną sprawnością to myślę, że ten odstęp powinien być co najmniej 5 letni...
Natomiast tż mi ciągle powtarza, że zaraz strzelimy sobie kolejnego bobaska- jednak jak przyjdzie co do czego, nocne wstawanie, pieluchy itd. to mam nadzieję, że zrozumie, że przerwa jest niezbędna.

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2011-05-16 o 12:22
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:26   #1543
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

ja pracuje ze stom. moze jakos pomoge...
chodzi o to ze boli mnie lewa górna szóstka, sam ząb to tak po prostu "czuje" ale boli mnie korzen, a co za tym idzie caly policzek az pod oko, czyli zatoka szczękaowa, dostałam katar z tej lewej dziurki wnioskuje ze mam zapalenie zatoki szczękowej od tego zeba, ale na to chyba jedynie antybiotyk nie?? nie wiem co robic dzisiaj dentysta moj nie przyjmuje, ale nawet nie wiem czy mnie przyjmie tak od ręki.
Stary 2011-05-16, 12:29   #1544
Marina1
Zakorzenienie

agulaaabar Pewnie, że porozmawiaj z ginem.
Ja szczerze mówiąc wolałabym mieć cc niż sn, nie wiem czemu, wydaje mi się, że to łatwiejsze do przeżycia, ale wiem, że się mylę.

Ciekawe jak nerola!

Dziewczynki dziękuję za komplementy odnośnie domku Igorka

Kurde wiecie co, puściłam sobie ,,autsajdera" dżemu (uwielbiałam Ryśka i ten zespół) i słucham sobie i popłakuję, ot tak Musi to idiotycznie wyglądać z boku

Inutil i gratki!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:30   #1545
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Ja ogólnie jestem niedotykalska i poza mężem nikt mnie nie może dotykać (a do męża akurat uwielbiam się przytulać).
Mam tak samo. Jak mama czy ktokolwiek próbuje mnie przytlić, top sztywnieję i jest mi okropnie

Cytat:
nerolka jedzie właśnie na porodówke ma 5 cm rozwarcia !!!!!!!!!!!!!!!!! Mała waży 2670 g
O kurczę, niesamowite!!! Nerolka - wszystko będzie dobrze!!! Dziewczyna duża i silna na pewno. Mój mąż urodził się w terminie, a ważył 2600 i był (i jest całe życie) zdrów jak ryba

Cytat:
ja mam 2 duże 2 małe.Małe na początek dobre bo dziecko mało pije.
A ja kupiłam tylko 1 - 150 ml. I myślę że to wystarczy, jeśli sie planuje karmić piersią A jak będą problemy, to w każdym sklepie można prędko dokupić...

Cytat:
Pisałyście coś o proszku dzidziuś, ja go widziałam u mnie w każdym sklepie, nawet u teściów w wiejskim sklepie jest.
A macie porównanie Dzidziusia z Jelp i Lovelą? Bo chciałabym poznać tak RZECZYWISTĄ opinię tych osób, które próbowały i tego i tego. Bo tak mi sie zdaje, że ta różnica w cenie skąd się jednak bierze... Jak to jest?

Cytat:
youyou psychopedagogikę specjalną z logopedią
Laski zostało mi 49 do TP
A to już wiem, co studiujesz
A tych 49 dni to Ci zazdroszczę Jak się nie mogę doczekać

Cytat:
A wiesz, że u mnie nie są pęknięte, ale coś tez z nimi jakby nie tak I to w każdym opakowaniu od początku, a przeciez kupiłam ich już kilka, każde w innej aptece. No więc te przezroczyste kapsułki są zaswsze mocno poprzyklejane do tego sreberka i zawsze kawałki zostają przy nich i musze je tak obierać. Zupełnie jakby były nadtopione lekko czy coś
Stary 2011-05-16, 12:32   #1546
brumek
Zakorzenienie

I jeszcze mój brzuch - połowa 27 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (28,7 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-05-16 o 12:34
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:33   #1547
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A ja kupiłam tylko 1 - 150 ml. I myślę że to wystarczy, jeśli sie planuje karmić piersią A jak będą problemy, to w każdym sklepie można prędko dokupić...

Ja tak samo zrobiłam, w razie czego dokupię.

Brumek - no już dorodny
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:38   #1548
brumek
Zakorzenienie

I nasza szafa, wreszcie skończona! Kocham ją miłością bezbrzeżną
Ma 3 części: w pierwszej półki i szuflady, w drugiej półki, drążek i miejsce na ę do prasowanie i odkurzacz, w 3 półki i dwa drążki (ten wyższy na pantografie).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1200087.jpg (23,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1200085.jpg (84,0 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1200088.jpg (20,7 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-05-16, 12:38   #1549
agulaaabar
Zakorzenienie

Zaglądam co 5 min z ciekawości co z Nerolką

Zrobiłam listę co jest jeszcze do kupienia.... i cholera sporo tego jeszcze

Czas na zmiany !
Stary 2011-05-16, 12:42   #1550
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

Mnie wczoraj - jak byliśmy w szpitalu u teściowej jakaś babeczka z którą razem leżą w sali pytała na kiedy mam termin i jak powiedziałam że około 20 lipca to stwierdziła że mam malutki brzuszek jak na 2 miesiące przed porodem i pytała gdzie ten dzidzius się chowa że ona przytyła w ciązy 28kg i najpierw szedł brzuch a dopiero potem ona

Mi wszyscy tak samo mówią - że jak na 7.miesiąc to malutki mam brzuszek i tak się zastanawiam, czy wystrzeli mocno w samej końcówce, czy będzie po prostu mniejszy

A poza ciągle słyszę, że synusia noszę pod sercem, bo niby ładnie wyglądam w ciąży (jakoś tego nie widzę). No niby fajnie, że tak mówią, ale ma być Maja i koniec kropka! Aż tż, bidulek, mi powiedział, żeby Maja nam niespodzianki nie zrobiła czasem...

Cytat:

To zależy od poczty niestety. Mi mój ojciec kilka razy odbierał paczkę i nie musiał mieć nawet mojego dowodu osobistego, powiedział tylko, że jest ojcem i pokazał swój dowód

Cytat:

buziaki

Ja pamiętam! I już wiem, że dzidziula nosisz w brzuszku! Trzymam mocno kciuki za WAS

Cytat:

O kurczę, niesamowite!!! Nerolka - wszystko będzie dobrze!!! Dziewczyna duża i silna na pewno. Mój mąż urodził się w terminie, a ważył 2600 i był (i jest całe życie) zdrów jak ryba
U mnie tż też urodził się w terminie z wagą 2600, a jego brat 2500g - zdrowe chłopy są do dziś

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:43   #1551
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
no proszę zaczyna być coraz bardziej konkretny

Cytat:
I nasza szafa, wreszcie skończona! Kocham ją miłością bezbrzeżną
Ma 3 części: w pierwszej półki i szuflady, w drugiej półki, drążek i miejsce na ę do prasowanie i odkurzacz, w 3 półki i dwa drążki (ten wyższy na pantografie).
super !!!!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:44   #1552
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
No już coś tam się wykluwa

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:47   #1553
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
j
śpiworek jest w komplecie do spacerówki, mozna go tez spokojnie uzyc w gondolce, a do gondoli dostae sie adaptery, moskitiere i folie p/deszczowa. śpiworek naprawde ładny, ciepły i solidny.
Dzięki za informacje Im dłużej się zastanawiam tym bardziej się skłaniam w stronę X-landera...

Cytat:
śliczny mały brzusio
A ja piorę w Jelpie, jakoś tak zaczęłam jak Maja była mała i tak już zostało, a że młoda alergiczka to cały czas mam Jelpa w łazience. Zapach ma bardzo delikatny, ledwo wyczuwalny, ale mi odpowiada.
szafa super, też chcę taką! Uwielbiam połączenie takiego drewna z mleczną szybą i aluminiowym, lekkim wykończeniem

Edytowane przez JustPi
Czas edycji: 2011-05-16 o 12:51
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 12:58   #1554
Natka_
Zakorzenienie

Ja teżjestem ciekawa jak tam Nerola Czekam na jakieś informacje.

Brumek nooo teraz brzuszek robi się coraz bardziej widoczny śliczny, piekny i zgrabny
A szafaaa zaje.bista Tez chcę taką!

Musiałam uwiecznić mój brzuszek w tym 8 m-cu więc wstawiam, a w klubie bez cenzury golasa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brzuchol 8m-c.jpg (33,0 KB, 61 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:00   #1555
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ja tak samo zrobiłam, w razie czego dokupię.

Brumek - no już dorodny
ja tez tak zrobiłam

brumek - fajna ta szafa mega pojemna

czy jesli mam 27 tc to juz III trymestr
??????????????

No czy ktoras mi odpowie jak to jest z tymi witaminanmi?
samo K sie kupuje czy K i D ?
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:07   #1556
Stapelka
Rozeznanie

NEROLA - TRZYMAM MOCNO !!!!!

Inutil - gratulacje!! będzie dobrze, zobaczysz!

Brumek - no w końcu zaczyna coś konkretnie być widać

kciuki za inne wizyty!

ja odebrałam wyniki krwi - hemoglobina lekko zaniżona ale trzyma się w ryzach, tarczyca super, mocz też, czekam jeszcze na toxo.
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:08   #1557
zanka205
Zakorzenienie

co z tą Nerolką? może tuli już maleńką
zaglądam póki jestem w domu, o 15.00 wychodzimy z domu i dopiero wieczorem będę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:10   #1558
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
ja tez tak zrobiłam

brumek - fajna ta szafa mega pojemna

czy jesli mam 27 tc to juz III trymestr ??????????????

No czy ktoras mi odpowie jak to jest z tymi witaminanmi?
samo K sie kupuje czy K i D ?
zaraz ci powiem
Stary 2011-05-16, 13:13   #1559
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
aaaa i wrzucam fotki wózka i literek na ścianie chwalę się
Piękny My też kupujemy jedo i w tym tygodniu jedziemy go zamówić Ale czarno-zielony Począkowo chcieliśmy jakiś czarno-czerwony, ale na żywo bardziej nam się z zielenią spodobało Ja to w ogóle poza czarnym to najbardziej uwielbiam zielony kolor hehe I teraz dziecku też staram się część rzeczy w zieleni kupować jak kocyk, pościel itp. Bo z ciuszków to większość "zdobycznych" więc nie będę wybrzydzać że niebieskie czy beżowe
Stary 2011-05-16, 13:13   #1560
Zmalowana
Zakorzenienie

Nerolka mi pisała, że będzie pisać jak będzie mogła. A póki co milczy. Ja też za bardzo nie chcę jej zawracać głowy.

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości