|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() A jeszcze moja przyszywana ciotka jej kiedyś nagadała, ze jak ja kocham męża mocniej, niz on mnie to na pewno będzie dziewczynka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
To upojnej nocy
![]()
![]() |
#3484 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lausanne musisz się teraz kochana oszczędzć ![]() ![]() Ja całe popołudnie przeleżałam w wyrku, teraz na chwilkę wstałam bo już mnie kręgosłup boli ![]() ![]() ![]() Dziekuje wszystkim mamuśkom za wsparcie i wogóle ![]() ![]() Lece do wyrka już spatku. Odezwe sie jutro. Kolorowych snów kobitki ![]()
![]() |
#3485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze kochane, ide ![]() ![]()
![]() |
#3486 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tej wyprawki to jedna rzecz wychodzi za ok 9zł ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przypomniało mi sie jeszcze jak wychodziłam od lekarza to umawialismy sie na 8 czerwca na te prenatalne i jak wychodziłam to on do mnie że można przyjśc z rodzina i ja sie zacełam jak głupia smiać bo od razu wszystkie ciotki wujki babcie no normalnie wszyyscy staneli mi przed oczami i mówie do lekarza ze lepiej nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-05-16 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No takie "ciut" wyrosniete ![]() ![]() anuska_s- zrówka oby jutro było lepiej ![]() Uciekam bo mój mąż właśnie wrócił. Milej nocki dziewczynki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- ps. agnyska81 dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Małgosia, ja też ostatnio próbowałam się zorientować, ale wydaje mi się to trudną rzeczą
![]() ![]() A swoją drogą ostatnio odczuwam podskoki/kopniaki zaraz koło bioder- zadziwiająco blisko , więc moje dziecię chyba jeszcze nie przekręciło się głową w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
kochane a ja mam pytanie z seri głupich i proszę sie ze mni eni esmiac
![]() a wiec ten lekarz przepisał mi na ta infekcje jakies globulki dopochwowo i teraz moje pytanie jest takie: głęboko mam to wsadzać? i lepiej rano czy wieczorem? nigdy nic sobie nie wsadzałam tam dlatego te pytania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Rozeznanie
|
Dobra, poddaję się - nie dam rady nadrobić dzisiaj wszystkich stron.
Uciekam do łóżeczka bo oczy same mi się już zamykają. Dobranoc ![]()
#3494 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w moim malym faceciku zakochana po uszy.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie chce sie tu wymądrzac ale mysle ze jednak jest to duza pomoc . ![]() Zgodze sie tutaj w tym ze jednak do tego potrzebny jest dobry anestezjolog których niestety w PL brakuje i własnie dlatego moze byc ryzyko robienia ZOO... Jezeli znieczulenie jest załozone tak jak potrzeba to powiklan raczej nie ma.. A skurcze parte sie lekko powinno czuc ( i tutaj zalezy jaka dawke Ci dadza bo własnie przy odpowiedniej cos tam sie czuje ) Moze jakbym miala rodzic w Pl to tez bym sie bała bo w sumie zoo jest podawane bardzo zadko no i nie ma w tym doswiadczenia... Tutaj jest to na porzadku dziennym...Prawie kazda rodzaca go bierze.. ![]() (oprócz tych co rodza expresem i nie zdaza ![]() W moim szpitalu jest około 15-20 porodów dziennie ![]() i prawie wszystkie z Zoo takze Ci anastezjolodzy maja po prostu wprawe w tym co robia ![]() I przyznam Wam sie ze ja sie tez naczytalam negatywnych opini na temat zoo przed porodem ALana i powiedzialam ze tego nie wezme.. Ale jak przyszło co do czego to jednak prosiłam zeby mi jak najszybciej to zaaplikowali ![]() No i tutaj zawsze powtarzam ze kazdy poród i kazda kobieta jest inna i dla niektórych po prostu nie jest potrzebne zoo bo daja rade bez niego ![]() Ale nie które kobietki ( w tym ja) nie sa skonstruowane do rodzenia dzieci... ![]() Ale esej napisalam...hiihih Cytat:
Tego nie słyszalam................ ...... ![]() No i tez zycze Ci zeby udało Ci sie normalnie urodzic bez zoo ![]() Ponoc 3 dzieciątko to juz szybciutko wyskakuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ja to mowie ze ja dałabym se zywcem uciac reke na porodówce i i pewnie i tak bym tego nie poczuła w porównaniu do bóli porodowych...hihihihi ![]() Takze błagałam o te igłe zeby tylko nie bolało ![]() No ale ja Was nie chce juz straszyc... Kazda sie przekona na sobie... ![]() W kadzym badz razie dobrze miec w razie W ewentualnosc jakiegokolwiekk znieczulenia ![]() Cytat:
![]() Zobaczysz ze bedzie dobrze..i dasz rade ![]() Cytat:
i tez zycze zebys była w twj 1/3 co znosza super poród ![]() Tego sie trzymaj ![]() Cytat:
![]() I druga tez mi sie podoba...... ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Wtajemniczenie
|
Was tu coraz mniej a ja znów nie umiem zasnąć.. Brzuch mnie ciągle boli i się męczę z nim jak nie wiem, jakoś tak ciężej mi się oddycha i wydęło mnie potwornie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem sie męcze.... ![]() Polecam na takie wieczorne bole brzuszkowe herbatke z kopru włoskiego.... Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2011-05-16 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Apropo tż, to mam taką dziwną rzecz, nie wiem czy można to nazwać mianem fetyszu, ale w moim tż kręci mnie.. jego oddech podczas gdy śpi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-05-16 o 23:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tz-tow to chyba kazda z nas ma cos co nam sie w nim podoba (tzn. kazda w swoim ![]() ![]() Ja tam lubie ogólnie zapach mojego tz... ![]() ![]() I mysle ze jest to jak najbardziej normalne tak jak twoje zboczenie ![]() Ja lece tez do spanka bo zmeczona jestem ![]() Buziolki mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Wtajemniczenie
|
Miłej nocki wszystkim, ja też zmykam bo tu pustki
![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Btw, polecam wątek "Wymówki facetów" jeśli któraś z Was jeszcze nie widziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
a ja znalazłam takie cos o cwiczeniach w ciązy:
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?op...=23&Itemid=115 dobra juz teraz naprawde ide do łozia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Ale posiedziałam znowu. Pakowałam paczki i wszystko pomieszałam , musiałam się dobierać do środka zmieniać, naprawiać. Masakra. Tż się wkurzył bo senny a czekał na te paczki bo mi dobrodusznie wysyła...
I jutro mam kolokwium z angielskiego, ale nie ide, piernicze ![]() Kolorowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Rozeznanie
|
Jestem pierwsza rano
![]() Dzień dobry Babeczki ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() zabieram się za nadrabianie wczorajszego wieczorka i nocki ![]() pestka, ja 0 22 to już patrze jednym okiem tylko, czasami to nawet połową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślałam,że to spanie mi przejdzie, bo zawsze chodziłam spac ok 24-1 w nocy a wstawałam o 6 rano wypoczęta jak niemowlak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek kochane mamiszcze
![]() Miałam ciężką zasmarkana nockę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki mamuśki, trzymajcie kciuki żebym się nie doprawiła w tym lesie do końca ![]() ![]()
#3506 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co Twoja córcia napisała ładnego? ![]() ![]() Co do znieczulenia to tez będe się starała dac rade bez ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak chcesz to ćwicz tylko ostrożnie i pod okiem specjalisty ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-17 o 06:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo Niunia to tak słodko ![]() ![]() Debatowaliśmy i tż wymyślił, że skoro on ma imię na A, a ja na M to od A do M jest 14 liter a w połowie 7 literą jest G i szukamy na tą litere ![]() ![]() i tak myśleliśmy myśleliśmy i padło na NATALKE ![]() ![]() Cytat:
![]() Więc najlepiej głębiej to włożyć, bo inaczej wypływa niż sie rozpłynie. Ja wkładałam chyba mniej więcej tak jak tampona ![]() ![]() lausanne ![]() ![]() ![]() anuska_s jak się dzisiaj czujesz kochana? ![]() Widzę że nie najlepiej ... nie wiem jak tam u Ciebie ale u mnie było słonko świtem, a teraz pochmurno i chyba zaraz lunie - Może u Ciebie też ![]() ![]() pesteczko, a ja od zawsze chodze spać ok 22 ![]() ![]() ![]() mówią że od jutra będzie ciepło, pojutrze nawet do 27 stopni nie wiem czy sie cieszyc czy płakać ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-17 o 06:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Synek nie śpi od 6:15, w dodatku zaraz po przebudzeniu narobił w pieluchę i nie było przebacz, musiałam wstać ![]() W dodatku jakiś kaszel mu się przyplątał i pewnie nawet z dworu zrezygnujemy ![]() Zapowiada się długi dzień.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3509 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Juz niebawem wszystkie podzielimy się takimi informacjami o porannych przebudzeniach, nocnym wstawaniu do karmienia....mimo trudu i wiem ze ciążkiej pracy już tego chcę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie czeka powtórka z rozrywki, niby wiem czego mogę się spodziewać ![]() I zaczyna męczyć mnie ta ciąża w sensie, że jest mi ciężko, szybko się męczę, nie mam tyle siły ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.