|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() ciekawe co u lausanne ![]() caltea - zapomniałam podziękować za wytłumaczenie o tych płynach do kąpieli, zatem ogromnnnne dzięękuje ![]() Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-05-16 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też myślę, że późną jesienią lepszy będzie kocyk, apotem to nawet śpiworek. Pościel sprawdziłaby się lepiej wiosną ![]() Na nas zawsze możesz liczyć ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wam powiem, że tak się teraz cieszę z syneczka mojego, że nawet nie pamiętam tych czasów kiedy myslalam ze to będzie dziewczynka. Nawet z większym rozczuleniem patrzę teraz na tych małych urwisków ![]() Cytat:
Tak ja słyszałam przynajmniej. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
apropo mojej niechęci do różowych, falbianiastych ubranek to bratowa tż'ta też tak ma i się na mnie oburza że jak ona była w ciąży to nie było ciuszków w takich ładnych kolorkach jak teraz
![]() Caltea a ja myśle że pościel do wózka to po prostu zbędny wydatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haha wiem ![]() ![]() Acelinka śliczna sukienka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
W ogóle jestem dzisiaj mega zadowolona ponieważ moje zdjęcia brzuszkowe oraz pożądaniowe spodobały się Panu od fotografii i przedmiot którego się bałam i do którego nie mogłam zebrać jest jakiś przyjemniejszy teraz
![]() Idę spać bo te 6h snu to jednak dla mnie trochę za mało. Tym bardziej że jeszcze pojechaliśmy po arbuza i jestem ledwo żywa, później nadrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam dwie sukieneczkie dla Nuni i dwie pary spodenek takich jakby bojóweczek i myśle że starczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
cotuś - żeby nie było, że Cię śledzę z tymi tygodniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | ||
Zadomowienie
|
W lecie, gdy na kocyk za ciepło, pościel sprawdza się znakomicie. Ale nasze maluszki będą jesienne, więc też myślę, że to zbędny wydatek
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Dobra dziewczynki, idę do łóżka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mówisz? Nie można kichnąć? To ja na bank nie chcę ![]() ![]() ![]() I z tego co widziałam wbijają igłę w plecy/kręgosłup (?) brrrr :strach-drzwi: |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | ||
Zakorzenienie
|
przyszałam do domku i troche pospałam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
podpisuje sie pod tym wszystkimi swoimi kończynami ![]() Kasienko ja wtedy tez mam jakos 23-24 tydz musze sobie dokładnei policzyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
ja po wizycie - i znów wiadomości dobre i te gorsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc jednym słowem nie mogę czuć się bezpieczna jeszcze ![]() ![]() Cytat:
ja będę kołysać i już. Nie wyobrażam sobie inaczej ![]() Lu oliwka Johnsona jest najczęściej uczulającą oliwką dla dzieci ![]() Nie pamiętam kto pytał o komplet pościeli, chyba Irmith (?) - ja mam 3 prześcieradełka i 3 zmiany na kołderkę. Ale o ile prześcieradła mi sie przydały to jednej zmiany na kołdrę nawet nie użyłam, chyba swobodnie moga być dwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
lausanne -
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Wtajemniczenie
|
przypomiałam sobie co mialam jeszcze dodać:
spa - współczuję, oby jutro było lepiej ![]() miss.hot - no! dobrze że już po badaniach, wreszcie dobre wiadomosci ![]() luii ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lausane musisz byc silna i dasz rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty to masz przerąbane z tymi lekami, no i jak nie krwiak to skurcze współczuję. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i za pare miesięcy będziesz tulić owoc miłości ![]()
![]() |
#3410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Małgosia, Natka dzięki ![]() ![]() Edytowane przez lausanne Czas edycji: 2011-05-16 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o wątrobę to chyba jak się bierze dopochwowo leki to nie wpływają ale jak to jest naprawdę to licho wie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy w markecie na zakupach i polazłam w alejkę z piwami, bo chciałam kupić sobie bavarię (nigdy o nim nie słyszałam, pierwszy raz od Was), a mężol na mnie oczy jak 5 zł -> to mu tłumacze, ze to takie "bez alkoholu" i ze mogę, popatrzył na mnie i stwierdził: no tak, wizaż.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |||
Raczkowanie
|
Oki to podwijam rekawy i odpowiadam co żem naczytała
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No dobra wczorajszy dzień nadgoniłam jakos tako i zaraz poudzielam się jesli chodzi o dziś ale ide wziąć prysznic najpierw to może mi się lepiej trochę zrobi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!
Dziś w pracy urwanie głowy, jutro z kolei w delegację jadę . Nadrabiam po troszkę ![]() Rano byłam w labie zrobić morfologie i mocz oddać. Czy wam ludzie ustępują miejsca w kolejce? Czy stoicie? Do rejestracji odstałam swoje- wszyscy mnie olali, a kolejka, ze hoho, ale w rejestr. zapytałam baby czy mnie nie puszcza przodem bo wiecie- ja na głodniaka to mogę ![]() Potem musiałam autobusem do pracy jechać- kierowca jakiś oszołom- rzucał na lewo i prawo- na szczescie mialam miejsce- ale co wsiadał ktos starszy to taka mina na mnie- no takie potępienie w oczach, ze się nie podnoszę, żemasakra! (miałam torebkę na kolanach i brzuszka nie było widać). Cytat:
3mam kciuki za resztę wyników! Cytat:
![]() ![]() ach i gratuluję Tobie calzedoni!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Małgosia- ciesze się, że wszystko ok!!! Kamień z serca! aa2 - kidnapperko Konradków- gratuluję wyboru tego jednego, jedynego gina ![]() ancia- no Twój Franciszek t prawdziwy mężczyzna- 790 g ![]() anuska_s- zdrówka Ci zyczę spa82- i jak samopoczucie??? Rzyganko już minęło?? |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
lausanne - no mnie paskuda moja zna
![]() Właściwie to nie wiem jak natknęłam się na to forum, ale naprawdę cieszę się, ze tu jestem ![]() Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-05-16 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Wtajemniczenie
|
uhm spa, prysznic to chyba świetny pomysł
![]() ![]() ![]() to jeszcze jak się skarżyłam to powiem że oprócz tego że męzol musi jechac czwartek i piątek do Wrocławia przez co jestem smutna i zła to jeszcze jutro jedzie do Wa-wy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Rozeznanie
|
Moję dziecię mnie kopało
![]() Jakie to wspaniałe uczucie, jak sobie pomyślę że ono jest takie maleńkie a już kopie to się wzruszam i taka radość mnie ogarnia. Szkoda że nie reaguje na moje zaczepki, jak go zaczepiam to udaje że go nie ma, a teraz kopało bo burczy mi w brzuchu, bo czekam na męża aż przyjdzie z kopania piłki, miał po drodze mi kupić kotlety sojowe ![]() Moje kochane maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.