Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 10:02   #2041
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

moj tez z tych dzieci co same potrafia sobie znalesc zajecie a od paru dni taka maruda ze mojego dziecka nie poznaje... i wszystko sam...tu akurat jestem dumna z tego powodu heh
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:02   #2042
CAROLAJKA
Raczkowanie

to tak na dobry dzień dla tych co lubią obcować ze słonkiem :P
http://www.demoty.pl/droga-plazowiczko-pamietaj-25353

AniaP ja jakis czas temu czytałam książkę i oglądałąm film o duchu i właśnie głównego bohateran bolała szyja i co się okazało miał tam na tej szyi usadzonego ducha osobny którą miał na sumieniu przyznaj sie jakiego ducha dźwigasz a tak poważnie to polecam masaż

dzięki dziewczyny za te rowery

dziewczyny pomocy moja Danutka robi kupke z krwią strasznie się boje o nią kórde ostatnio kuzynki syn miał biegunke ale to było tydzień temu i dana napiła się z jego kubeczka w niedziele i od wczoraj się męczy w nocy miala temperature 38,9 zbijałam nurofenem do lekarza dopiero idziemy na 19.30 wysłałam Ale żeby zawiozła kupe do analizy ale pietra mam strasznego
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:04   #2043
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Witam
Nie nadrobię Was niestety bo jakoś brak czasu mnie dopadł,przelecialam tylko stronki czy są fotki jakieś i oczywiście są

Dusiaka cieszę się,że się pokazałaś,teraz nie tylko ja Cię będę opitalać świetne zdjęcia!

Minka super to foto co się trzymają za łapki

Izazula Daniel też tak śpi dupką do góry i się przewala ciągle więc też mi odpada jeszcze zmiana łóżka.

Wczoraj byliśmy w Ikeii i mi się podoba kilka mebelków,fajnie pokoik można zrobić właśnie chyba zkupimy szafę.

Carolajka to nieciekawie,mam nadzieję,że nic nie wyjdzie-trzymam kciuki,biedna malutka

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:06
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:08   #2044
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Cynamonkowa jak nie ma gorączki to możesz iść a na kaszel syropek nabyć w aptece
jakiś konkretny syropek czy po prostu zapytać farmaceutę?
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:11   #2045
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonkowa Pokaż wiadomość
Spytaj bo dużo tego jest , to Ci coś polecą . łatwiej jej będzie to odkasływać mozesz jej tez zapodac witaminkę C ( cebion ) czy jak mu tam .
Stary 2011-05-17, 10:16   #2046
CAROLAJKA
Raczkowanie

a i jeszcze ostatnio coś polecałyście na biegunkę nie moge tego znaleźć
Stary 2011-05-17, 10:18   #2047
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
dziewczyny pomocy moja Danutka robi kupke z krwią strasznie się boje o nią kórde ostatnio kuzynki syn miał biegunke ale to było tydzień temu i dana napiła się z jego kubeczka w niedziele i od wczoraj się męczy w nocy miala temperature 38,9 zbijałam nurofenem do lekarza dopiero idziemy na 19.30 wysłałam Ale żeby zawiozła kupe do analizy ale pietra mam strasznego
mój robił kupki ze śluzem i krwią, i musieliśmy przejść na mleko dla alergików, teraz do kaszek daje srona bebilona i jest ok, może dawaj jej bebilon pepti przez jakiś czas, ale i tak lekarz niezbędny.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:18   #2048
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez cynamonkowa Pokaż wiadomość
Cynamonkowa mi tez się wydaje,że możesz wyjść,chyba,że bardzo wieje,u mnie dzisiaj zimno jest.Ja polecam sinecod jest i w kropelkach na kaszel i w syropie plus cebion(witaminka C w kropelkach) i poczekaj,mam nadzieję,że się nic nie rozwinie.

Natalka co za dziad,dobrze,że sprawdziliście(dzwoniliśc ie do niego?)ale na nich szczególnie trzeba uważać bo takie bicie jak oni mają na budowie to chyba w żadnej innej dziedzinie tak nie ma.Koleżanka robiła wykończenie domu to rożnica między firmami była nawet 20 tysięcy-szok
Stary 2011-05-17, 10:20   #2049
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Asiulek i Evitka - jak się uda to pokaże Wam jak śpi moja Zośka . Między innymi dlatego nie ma mowy o wymianie łóżka
Zosia tak samo śpi, ja nie wiem jak jej wygodnie tak

ja mam rower górski gianta ale chce go sprzedać, strasznie ciężko się na nim jeździ.

Zosi zęby idą, taką biegunke ma. Jak się gotuje ten kisiel marchewkowy?

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:20   #2050
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
na biegunkę dobry jest soczek hippa Orso
http://www.hipp.pl/produkty/hipp-ors...hwiowo-ryzowy/

smecta-nie wiem co jeszcze,plus marchwianki
Stary 2011-05-17, 10:21   #2051
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
na biegunki to zawsze smecta jedna sasz. na dzień, probiotyki dla dzieci, i jak nie przechodzi to nifuroksazyd. Ale krew w kupce to chyba przeważnie alergicznie na coś co zjadła

Stary 2011-05-17, 10:24   #2052
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia tak samo śpi, ja nie wiem jak jej wygodnie tak

ja mam rower górski gianta ale chce go sprzedać, strasznie ciężko się na nim jeździ.

Zosi zęby idą, taką biegunke ma. Jak się gotuje ten kisiel marchewkowy?
tzn gotujesz sok marchwiowy i zaklepujesz mąką ziemniaczaną?bo ja jeszcze nigdy mu nie robiłam
Stary 2011-05-17, 10:27   #2053
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja łóżeczko będę wymieniała dopiero jak będzie bezpiecznie spał przy otworzonym boku, narazie tak wędruje że niebardzo.

Dzisiaj Erwi się budził około 7 razy ja wstałam tylko 2 x , a resztę udawałam że śpię i tz wstawałAle maruda straszny, widocznie taki wiek.
Emil z Erwinkiem dwa dni temu bawił się w bara buc i lekkie zderzenie czułkiem, a wczoraj jak Eryk lekcje robił Erwi do niego na narożnik się wdrapał i mu zrobił z saskoczenie buc, ale nie było delikatnieEryk się popłakał, a Erwi zaczął go ręką bić, niewiem czemu.Normalnie bokser mi rośnie.

Stary 2011-05-17, 10:29   #2054
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ale o co chodzi?

Wytłumaczę się,bo strzeliłam tak literówkęchodził o mi o katar-czy najpierw z nosa leci woda,a potem gęste glutybo Nina nie pamiętam kiedy katar miała,ja to w ogóle parę lat temu miałam i nie pamiętałam czy jak wczoraj woda jej się z nosa lała to gęste jeszcze przed namiale już wiem,że tak jest,bo moje dziecko zaglutane
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na moment pochwalić się, że wszystko w porządku, obie piersi czyste!!

No i ekstra
Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Ja już nie rozumiem, co Wy takie miłe, na wzrok Wam dziewczyny padło, czy jak? Bardzo dziękuję za komplementy dla moich dzieciaków i foki, ale ta ostatnia naprawdę nie zasłużyła

Ana-teraz czekamy na Twoje zdjęcia

Dusia okulista?

No to sobie chyba poczekamy.Sam tatuś nie wie kiedy po foty albo płyte ma się zgłosić.Ale jak będę miała to wrzuce
Cytat:
Napisane przez natalka1987 Pokaż wiadomość
Ja do dziś się śmieje,z tej ogierzycy tylko tak się ciągle zastanawiam czy to nie była jakaś aluzja bo lubiła pod drzwiami podsłuchiwać jak wieczorem już zostawałam z mężem.
Ona jest zdania,że dla faceta wystarczy"dać" raz na trzy miesiące i starczy.A sama mi kiedyś powiedziała " Niech ojciec się cieszy,że dwa razy mu dałam, ma dwójkę dzieci i starczy" Odkąd urodziła drugie dziecko, już z teściem nie spała. A jak teść ją przytulał czy chciał buzi to mówia" Szpierd...j tylko te szekszy szekszy w głowie"
Dla jasności powiem,że z teścia jest naprawdę przystojny mężczyzna a ona wygląda jak czarownica, nie wiem co w niej widział... żeby choć miła i kochająca była, a jedzie po nim jak po psie ,aż przykro patrzeć
O matkotoż to jakiś koszmarek

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Sara jak krem?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:31   #2055
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
enterol .
Stary 2011-05-17, 10:32   #2056
CAROLAJKA
Raczkowanie

a co myślicie o tym rowerze ? kolor mi się podoba
http://allegro.onet.pl/rower-beach-c...2.html#gallery
tylko gdzie ten fotelik umiejscowić i dwa czy taki fotelik do przodu jest odpowiedni dla dzieci
http://allegro.onet.pl/przedni-bezpi...0.html#gallery
Stary 2011-05-17, 10:40   #2057
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
tylko gdzie ten fotelik umiejscowić i dwa czy taki fotelik do przodu jest odpowiedni dla dzieci
Rower piekny . fotelik też mi się podoba ciekawe tylko czy napewno nie przeszkadza w jeździe
Stary 2011-05-17, 10:42   #2058
CAROLAJKA
Raczkowanie

dzięki dziewczyny może coś jej pomoże jak ala wróci to ja zaś do apteki pośle ten ORS jej podaje od nocy wypiła 2 buteleczki już ale dalej z niej leci
ona jest dzisiaj nadwyraz bardzo radosna i mało absorbujaca ładnie się bawi jak nigdy tylo tak co 15 minut przybiega do mnie krzyczy spina się i jest śrut w pieluchę i potem zaś się ładnie bawi te 15 minut a w nocy miała temp. co jej zbiłam zaś rosła

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Rower piekny . fotelik też mi się podoba ciekawe tylko czy napewno nie przeszkadza w jeździe
nie mam pojęcia pochodzę po sklepach jak znajdę taki to poproszę sprzeadawce by mi zamontował na rowerze i wypróbuje tylko czy on bezpieczny dla naszych dzieci ?
Stary 2011-05-17, 11:01   #2059
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny może coś jej pomoże jak ala wróci to ja zaś do apteki pośle ten ORS jej podaje od nocy wypiła 2 buteleczki już ale dalej z niej leci
ona jest dzisiaj nadwyraz bardzo radosna i mało absorbujaca ładnie się bawi jak nigdy tylo tak co 15 minut przybiega do mnie krzyczy spina się i jest śrut w pieluchę i potem zaś się ładnie bawi te 15 minut a w nocy miała temp. co jej zbiłam zaś rosła

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

nie mam pojęcia pochodzę po sklepach jak znajdę taki to poproszę sprzeadawce by mi zamontował na rowerze i wypróbuje tylko czy on bezpieczny dla naszych dzieci ?
chyba tak samo jak i ten z tyłu , tylko że tutaj spadając z roweru to można dziecko osłonić chyba bardziej niż przy takim jak ma sie je z tyłu .
Stary 2011-05-17, 11:07   #2060
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
w 6w1 masz
skojarzona 6-walentna (6 szczepionek w 1 strzykawce), chroni przed błonicą, tężcem, krztuścem, polio, Hib oraz WZW B, wówczas dziecko otrzymuje jedno wkłucie zamiast trzech.
dzięki własnie doczytałam, to muszę jej WZW A zrobić to potem już nie będzie miała i dur brzuszny został

ja była oddać krew dla Zosi, nawet się trzymałam dostałam czekolady ale od dziś jestem na diecie a tz zaciera ręce
Stary 2011-05-17, 11:11   #2061
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

dzięki dziewczyny

gorączki Nadia nie ma,uffff..więc na troszkę wyjdziemy.
zastanawiam się czy cebion tak jak cebion multi by ją uczulił..wolałabym żeby się obyło bez tych plamek na buzi..
cebion multi podobno uczula częściej,bo ma jakiś pomarańczowy barwnik w sobie,zwykły cebion chyba go nie ma..

uciekam na trochę
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:34   #2062
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
tzn gotujesz sok marchwiowy i zaklepujesz mąką ziemniaczaną?bo ja jeszcze nigdy mu nie robiłam
dzięki zrobie jej później, musze sok kupić

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Wytłumaczę się,bo strzeliłam tak literówkęchodził o mi o katar-czy najpierw z nosa leci woda,a potem gęste glutybo Nina nie pamiętam kiedy katar miała,ja to w ogóle parę lat temu miałam i nie pamiętałam czy jak wczoraj woda jej się z nosa lała to gęste jeszcze przed namiale już wiem,że tak jest,bo moje dziecko zaglutane

Sara jak krem?
ja nie wiem jak jest z tym katarem, Zosi na szczęscie już się konczy katar. My dajemy jej deflegmin jak ma taki gęsty, to jest na rozrzedzenie kataru

a odnośnie kremu- to na razie ok, nic nowego nie wyskoczyło i nie zapowiada się a miałam dwie krostki i prawie ich już nie widać.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

objechałam całe miasto i nie moge kupić sandałek, masakra
musze przeszukac allegro i coś zamówić, zapowiadają upały a ja nie mam w czym chodzić;/

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:12   #2063
P0P70
Zakorzenienie

Witam i ja,

Dusiaczku - Olw wygląda ślicznie, mama też, no i ten wysoki przystojniak też niezły.
Ja Ci Ty nie napiszę że jesteś szupła bo nie jesteś ale nie jest tak źle jak nam tu pisałaś i do foki nie jesteś podobna.

Minka, TylkoOliwka - super macie te zdjęcia maluchów. Fajnie się tak spotkać i zapoznać dzieciaki. Przynajmniej teraz to jeszcze chcą sie bawić razem.

Cytat:
My jak krew mieliśmy w kupce to oznaczało że to alergia pokarmowa. Mozę warto jednak do lekarza wcześniej sie wybrać jeżeli tej krwi dużo. Ja robiłam posiew z kupki.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Emil z Erwinkiem dwa dni temu bawił się w bara buc i lekkie zderzenie czułkiem, a wczoraj jak Eryk lekcje robił Erwi do niego na narożnik się wdrapał i mu zrobił z saskoczenie buc, ale nie było delikatnieEryk się popłakał, a Erwi zaczął go ręką bić, niewiem czemu.Normalnie bokser mi rośnie.
A to mały łobuz Ci rośnie.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-05-17 o 12:39
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:23   #2064
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Hej
My już tradycyjnie po zakupach i spacerze. Wychodzi słońce

Cytat:

rewelacja, moja podobnie, choć częsciej w poprzeczne akrobacje uskutecznia . Muszę też ja spróbować "cyknąć"

Potrafi jeszcze wbić się zupełnie w róg łóżeczka. Ma tam stopy, rączki i główkę

Cytat:
Najlepiej do doktora.
Wiem że gdyby to było jakieś wewnętrzne krwawienie to stolec jest smolisty i wtedy natychmiast trzeba do doktora iść. Ale też uwaga bo przy żelazie też taki jest.

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja była oddać krew dla Zosi, nawet się trzymałam dostałam czekolady ale od dziś jestem na diecie a tz zaciera ręce
Dzisiaj to daruj sobie dietę.Padniesz i nawet nie będziesz wiedział kiedy. Tę krew którą oddałaś jakoś trzeba zregenerować, nie na darmo dostałaś czekoladkę .
Stary 2011-05-17, 13:49   #2065
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Dzisiaj to daruj sobie dietę.Padniesz i nawet nie będziesz wiedział kiedy. Tę krew którą oddałaś jakoś trzeba zregenerować, nie na darmo dostałaś czekoladkę .
NIE KUŚ!!! Wystarczy, że ta czekolada z szafki krzyczy: Zjedz mnie!
nie no nie odchudzam się jakoś strasznie, tylko ogarniam z tymi słodyczami, bo to przecież szok ile ja potrafię tego pochłonąć
Stary 2011-05-17, 14:10   #2066
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Rower fajny, tylko ja nie lubię wysokiej ramy. A fotelik ma dość małe oparcie, oczywiście wyższe być nie może bo dziecko przed tobą siedzi. Pewnie rower bardziej stabilny jest przy podnoszeniu kierownicy przy krawężnikach. Najlepiej poszukaj opini kogoś kto takiego fotelika używał. Ja sobie nie wyobrażam co zrobić jak dziecko zaśnie

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam i ja,

Dusiaczku - Olw wygląda ślicznie, mama też, no i ten wysoki przystojniak też niezły.
Ja Ci Ty nie napiszę że jesteś szupła bo nie jesteś ale nie jest tak źle jak nam tu pisałaś i do foki nie jesteś podobna.
dusiaczek tak siebie opisywała że ja myślałam że naprawdę ma sporą nadwagę, a tu ma taką normalną figurę

Stary 2011-05-17, 14:18   #2067
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
NIE KUŚ!!! Wystarczy, że ta czekolada z szafki krzyczy: Zjedz mnie!
nie no nie odchudzam się jakoś strasznie, tylko ogarniam z tymi słodyczami, bo to przecież szok ile ja potrafię tego pochłonąć
Ja nie kuszę. Naprawdę dzisiaj daj sobie spokój z dietą
Ja tez słodycze ograniczam ale po oddaniu krwi zjadłabym całą tabliczkę
Stary 2011-05-17, 14:27   #2068
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
no widzisz, jednak coś dziabnął cieszę się Mój wczoraj całą michę rosołu zjadł z mięsem i lanymi kluskami - mógłby tylko tym żyć, później przed okulistą dałam mu tagitelle i zjadł cały słoik. Dzisiaj rybkę dostanie - też lubi. Dawałaś mu kiedyś rosół z lanymi kluskami??albo pomidorową z lanymi??może też by polubił??
No skubnął, dziś na śniadanie 2 jajeczka na masełku Rosołek dostał ostatnio ale tak średnio mu wchodził, mam zamrożonych kilka słoiczków - dziś mu wyciągnę Pomidorową kiedyś zrobiłam, ale nie chciał. Może czas na drugie podejście

Zazdroszczę wyspania. Misiek poszedł spać po 21, wstał przed 5. Od północy z nami w łóżku...

Cytat:
zuch chłopak
A próbowałaś mu barszczyk ugotować? bo moja uwielbia.
A zupki muszę jej miksować, jak ma kawały to nie chce jeść, wyciąga je z buzi z obrzydzeniem, mówi "bebe" i oddaje do ręki lub wsadza z powrotem do miseczki. A "nasz" drugie je normalnie-szczególnie kotleciki.
Owoców ani warzyw w kawałkach też nie chce
No zuch Barszczyk kiedyś robiłam i też średnio mu podchodził Zupki też zwykle miksowałam, może nie tak na papkę ale kawałków nie chciał. Wczoraj za to ładnie jadł w kawałkach - ale po troszku, np kostęczkę marchewki potem kosteczkę ziemniaczka... Owoce je w kawałkach - np banana ja trzyma, on przychodzi i sobie gryzie, ucieka i znów przychodzi i tak w kółko... Tak samo z jabłkiem. Do niedawna tez miksowałam ale mi się nie chce Z naszego jedzenia to czasem coś skubnie ale my nie jemy zdrowo
A jakie kotleciki jej dajesz?
....

Rosół jest beee. Właśnie się drze... Deszcz nas ze spaceru wygonił... Spał dziś całe pół h i nie chce więcej.. Oj chyba go przechwaliłam...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 14:52   #2069
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
dusiaczek tak siebie opisywała że ja myślałam że naprawdę ma sporą nadwagę, a tu ma taką normalną figurę
pl_madzia- rozmiar 42/czasem 44!!! I nic dodać, nic ująć Jestem na trzy dni przed okresem, więc już się nie chcę nakręcać.

U nas pogoda do bani, tak jak mój nastrój od samego rana - nawet nie wiem, czy moja mama była z Olą na spacerku. Wstydzę się zadzwonić, rano tak nakrzyczałam na starszego, że się za nim babcia ujęła. No i niepotrzebnie zwróciła mi uwagę, bo mnie to tym bardziej zdenerwowało. Aż mnie gardło bolało. I poszło o głupotę, ale już miałam dość. Trzy razy prosiłam syna, żeby spakował się do szkoły, a On "zaraz", potem znowu "zaraz", a jak powiedział do mnie, żebym wyszła z jego pokoju, to już nie wytrzymałam. Co to ma znaczyć, żeby komputer był ważniejszy od rodzonej matki, żeby tak się do mnie odzywać? Dostał zakaz włączania komputera do odwołania. Dla niego to prawie koniec świata.
Ot, problemy z nastolatkiem.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
No skubnął, dziś na śniadanie 2 jajeczka na masełku Rosołek dostał ostatnio ale tak średnio mu wchodził, mam zamrożonych kilka słoiczków - dziś mu wyciągnę Pomidorową kiedyś zrobiłam, ale nie chciał. Może czas na drugie podejście

Rosół jest beee. Właśnie się drze... Deszcz nas ze spaceru wygonił... Spał dziś całe pół h i nie chce więcej.. Oj chyba go przechwaliłam...
Lindsley - może problem leży w tych kluseczkach? Moje dzieci też lubią rosołek, ale z lanymi, nie kupnym makaronem.
Ja na drugie, jak np. dla nas robię pulpety z mielonego mięska w sosie (grzybowym, pomidorowym, itp), to dla Oli takie małe pulpeciki gotuję po prostu na wywarze jarzynowym. I z ziemniaczkami ładnie wsuwa. Lubi też kotleciki z piersi kurczaka. Surówek nie lubi, ale je gotowaną marchewkę z groszkiem i uwielbia brokuły.

A może to ta zmienna pogoda tak wpływa na dzieci, tydzień upału, teraz chłodno i deszczowo.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 15:00   #2070
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Lindsley - może problem leży w tych kluseczkach? Moje dzieci też lubią rosołek, ale z lanymi, nie kupnym makaronem.
Ja na drugie, jak np. dla nas robię pulpety z mielonego mięska w sosie (grzybowym, pomidorowym, itp), to dla Oli takie małe pulpeciki gotuję po prostu na wywarze jarzynowym. I z ziemniaczkami ładnie wsuwa. Lubi też kotleciki z piersi kurczaka. Surówek nie lubi, ale je gotowaną marchewkę z groszkiem i uwielbia brokuły.

A może to ta zmienna pogoda tak wpływa na dzieci, tydzień upału, teraz chłodno i deszczowo.
Rosół z lanymi kluseczkami A kotleciki z piersi smazone? gotowane?

Nie zazdroszcze problemow z nastolatkiem... Moja siostra ma dzieci 13, 12, 10(chłopcy) i 6 (dziewczynka) lat. Masakra z ta strsza trójca

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości