|
|
#2011 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:15 |
|
|
|
#2012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie że możesz dołączyć po to jesteśmy!!! swoją drogą, co to się dzieje, że związki rozpadają się po tak długim czasie?loloo co się stało? Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-05-18 o 18:30 |
|
|
|
|
#2013 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:16 |
|
|
|
#2014 |
|
Nie depcze krokusów
|
loloo
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje przypuszczenia,ze zostawil mnie dla innej sie potwierdzily ....
Od jakiegos czasu przypuszczalam,ze cos go laczy z pewna osoba z pracy,pisali ze soba codziennie bardzo osobiste smsy,wychodzili na spacerki w pracy itp. Dzis kolezanka z pracy mnie w tym utwierdzila.Dowiedziala sie ,ze nie jestesmy razem i postanowila,ze wszystko mi powie.A mianowicie na tych imprezach(na ktore nie chcial mnie ze soba brac) zawsze gruchali,tanczyli ze soba.Ona po kilku piwach opowiadala,ze jaki on jest ahh i ohhh i co by z nim zrobila...podobno wiele osob w pracy zauwazylo jakis czas temu ,ze cos jest na rzeczy,tylko nic nie mowili poki nie wyszlo na jaw,ze sie ze mna rozstal. Powiedzialam mu,ze moje przypuszczenai znalazly oparcie i ludzie sie juz smieja z tych ich "kolezenskich stosunkow".On sie oczywiscie wypiera,ale widzialam po jego reakcji,ze byl w szoku,ze wiem takie rzeczy.Znam go na tyle,ze poznam kazda jego reakcje. Po tym jak mu powiedzialam nie usiadl przy swoim biurku tylko poszedl zadzwonic.....ciekawe do kogo ![]() Poza tym pierwsza osoba ktorej powiedzial o naszym rozstaniu byla wlasnie ona.I po smsach wywnioskowalam,ze nie byla zaskoczona tylko odpisywala mu tak jakby wiedziala o jego zamiarach wczesniej... Edytowane przez blueania Czas edycji: 2011-05-18 o 19:24 |
|
|
|
#2016 |
|
Nie depcze krokusów
|
blueania - przykro mi
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysłał ze nikt nie zoabczy
|
|
|
#2018 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie w pracy było już wiele podobnych historii... bardziej lub mniej szczęśliwych.
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu czuje sie jakbym dostala w twarz
![]() To ja przyprowadzilam go do tej pracy,wspieralam a on wdal sie w flirt/romans na moich oczach. Nienawidze go,nie moge na niego patrzec bo czuje poprostu obrzydzenie. |
|
|
|
#2020 |
|
Konto usunięte
|
blueania, trzymam kciuki, za Ciebie. wszystko się jakoś ułoży
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
co to się dzieje na tym świecie to nie rozumiem
![]() a mam pytanie? wiązałybyscie się z facetem wiedząc , że zdradzał kiedyś? w sumie moze nie wiemy ale większosć zdradza tylko nam nie mówią. i co wtedy zrobić z takim ewenementem podziękowac czy sprobowac? no nie powiedzane ze nas tez przekręci.... ale... no wlasnie ALE.
|
|
#2022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj sobie spokój z facetami. Hosenka!, wandaweranda, gratuluję Wam Manja25, to wszystko zależy od kontekstu... bo jeśli np. do dzisiaj czują do siebie sympatię + jest mu przykro, że ona (załóżmy) nie potrafi się pozbierać, czuje się samotna itd. to chyba ok. Dał jej róże, coby dziewczę pocieszyć. To nawet dobrze o nim świadczy ![]() Z drugiej jednak strony... co większość z nas pomyślałaby, gdyby otrzymała od byłego chłopaka róże na urodziny? Też (jak już chyba Malla radziła) obserwowałabym, bez ujawniania większych emocji. Ewentualnie po czasie zdobyłabym się na szczerą rozmowę. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-05-18 o 20:09 |
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
krolowazimy czemu mam dac sobie spokoj ?
Mój ostatni powazny zwiazek był o zgrozo 1,5roku temu.
|
|
#2024 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Dowiedz się, czego chcesz, a potem to znajdź
|
||
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potem był ten, który odszedł od dziewczyny, a potem wrócił, a potem odszedł, i znowu wrócił... A teraz ten, który nie traktuje Cię jak partnerkę, a popychadło. To w ogóle jest związek? No i jeszcze dzisiaj pytasz, co sądzimy o związku z facetem, który zdradzał. Fajne pęczki
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-05-18 o 20:24 |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
no fajne.
dziękuję.
|
|
#2028 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hmm.... jakby na to nie patrzeć, również biorę pierwszego lepszego. Tylko dobrze całkiem trafiam.
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
blueania, bardzo mi przykro... ale tym bardziej musisz pokazać, że się trzymasz i że dajesz sobie radę, nie jakoś ale bardzo dobrze! tym sposobem udowodnisz im obojgu, że nie mają co się nad Tobą litować.. brzmi ciężko, ale od czego masz nas
![]() niquolle, noooo, pozazdrościć miłych hmm chwil i dzięki za przypomnienie o piosence, którą swoją drogą UWIELBIAM ![]() Manja25, powiem to samo co reszta dziewczyn - mnie też by to denerwowało, ale nie możesz z tego powodu stworzyć jakiejś nieciekawej sytuacji między wami... najlepsza będzie więc spokojna rozmowa. Swoją drogą, dużo tu zależy od byłej... bo może ona po prostu ma nadzieję, że ich uczucie nie wygasło i może sobie coś wyobrażać. Ale pamiętaj - on teraz jest z Tobą i kocha Ciebie! ![]() Agus, brak sił... każda z nas mogłaby powiedzieć "a nie mówiłam?" raz,drugi, czwarty, siódmy - ok, wszystkie dajemy się nabrać, ale później przychodzi ten raz iksowy i czas się ogarnąć. No i dlaczego tego nie chcesz? Mam wrażenie, że u Ciebie to siedzi w głowie, niby chcesz się zmienić i pozbierać, ale z drugiej strony nie robisz nic w tym kierunku.. nawet nie próbujesz! Zmień to... a u mnie, hmm, dobry humor się utrzymuje, bo wiem że dobrze robiłam że nie pojechałam. Jest godzina 21:55- żadnego telefonu, smsa czy żyję, czy przyjadę... Utwierdzam się w tym że jest skończonym gnojkiem. I powiem wam, że też mam kogoś na oku aż sama się zdziwiłam że to w ogóle możliwe, ale minęło trochę no i nie przechodzi mi jeszcze
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
"Napatoczył" się w końcu konkretny i wspaniały facet I to wtedy, gdy nie chciałam mieć nikogo i pierwszy raz byłam świadomie sama, nie tęskniąc za "mieniem" faceta, ciesząc się z nowych znajomości, z wypadów na narty, imprezy, kawke itp Całkiem z nienacka. Musiał się sporo natrudzić, żeby mnie roztopić
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-05-18 o 22:40 |
|
|
|
#2032 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę tym zakochanym, zauroczonym i tym dla których trawa jest zieleńsza Dla mnie nadal szara, a jutro trudny dzień, mam nadzieję, że wszystko wypali i eks odczepi się ode mnie na dobre Trzymajcie za mnie kciuki
|
||
|
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
kochana wiem co czujesz!!! moja "wielka " miłość po słowach "chcę być sam, nie nadaję się do związku" znalazła sobie dziewczynę, ale proponuję zrobić to co ja - nie rozmyślać, nie zastanawiać się, nie rozpamiętywać!!! tak daleko juz zaszłam, że nie mogę się cofać. poprostu NIE MOGĘ!!! jakiś skończony dupek i frajer nie jest w stanie mnie złamać bo jestem silne dziewcze!!! dam sobie bez niego radę, ba, może nawet lepiej niż z nim. ty też się tego trzymaj!!! są gorsze rzeczy na tym świecie...
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny za wsparcie,jestescie kochane....wlasnie wrocilam do domu,spotkalam go po drodze,nie wytrzymalam i wypalilam tekstem czy piep*** sie juz z ta swoja ******. Wiem glupio zrobilam pod wplywem impulsu.
Czuje sie spoprostu tragicznie z ta mysla,ze wszystko dzialo sie/dzieje na moich oczach
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwykle tak to właśnie jest ![]() Kiecka już jest? Jaka, jaka, jaka? ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Nawet jeśli zakochał się w niej, powinien powiedzieć Ci to od razu, po pierwszych objawach zauroczenia, a nie przyprawiać rogi. Zachował się jak ostatni padalec. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-05-18 o 23:52 |
||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam dzisiaj nowego 2 razy , oczywiscie raz w klubie... dlatego się zmylam m.in
przejrzalam na oczy ![]() widziałam, przejrzałam... AMEN.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-05-19 o 00:11 |
|
|
|
#2038 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
To ja już nie wiem...
Cytat:
Cytat:
![]() Ale cóż, opłaciło się
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam postanowienie się nie odezwać. nei napisać nic. bo od kilku dni ja robię to 1wsza. dzisiaj znów mi jakies ciezkie wyzania prawił. moze on jest psychopata, ma jakies nadludzkie zdolnosci ze mnie tak zbałamucił a w klubie przeszedł obok jak nic i co gdzie nagle wyzania ? ja wale..
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
U mnie straszne zamieszanie i masa roboty, ale: a) magisterka idzie do przodu b) byłam na randce . Więc w telegraficznym skrócie wszystko fajnie. Idę sobie dalej pisać, skoro mam wenę .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

pewnie że możesz dołączyć
po to jesteśmy!!! swoją drogą, co to się dzieje, że związki rozpadają się po tak długim czasie?

mysłał ze nikt nie zoabczy

Mój ostatni powazny zwiazek był o zgrozo 1,5roku temu.

i dzięki za przypomnienie o piosence, którą swoją drogą UWIELBIAM 
i co gdzie nagle wyzania ?