jego obecna jest podla - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-12, 11:56   #151
bess
Zakorzenienie

Dot.: jego obecna jest podla

jakby nie robil to tlumacz sobie ze robi to zeby zrobic Ci na zlosc,bo wie ze i tak sie dowiesz
tak sobie tlumacz bo jak nie bedziesz mogla wziac urlopu to oszalejesz
a takie podejscie jest dla czlowieka najzdrowsze ,po co sie dręczyc
smsowanie nie oznacza wielkiej milosci doprawdy
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-12, 12:00   #152
justifiori
Raczkowanie

Urlopu nie wezme. Nie sadze zeby wiedzial ze pracownik to mi powiedzial, bo nie utrzymuje z nimi kontaktow mowia mi Pani i słuchaja polecen... To byla jednorazowa rozmowa... Bo Pan odchodzi z prcay teraz...Nie wiem juz co myslec. Czuje sie fatalnie. Jestem zalamana
justifiori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-12, 12:02   #153
bess
Zakorzenienie

odchodzi?czyli bedziesz miala z głowy??przynajmniej tyle
Stary 2006-09-12, 12:17   #154
Mirianka
Zakorzenienie

dla mnie ten facet to jakis egoista rani Cie specjalnie bys miała za swoje,poczuła jak to jest czy jak?? chyba za długo nie bedzie z tą panna

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-12, 12:19   #155
foka-84
Raczkowanie

Wydaje mi sie ze to nie zmierza w dobrym kierunku. Moze juz czas na jakąs powazna rozmowe...
Nie wiem a Wy dziewczynki jak uważacie??
foka-84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-12, 12:20   #156
justifiori
Raczkowanie

Moj ex odchodzi pod koniec wrzesnia a teraz odchodzi ten prcaownik. Nie wiem co mam myslec o tym wszystkim bo z jednej strony zachowuje sie tak jakby tesknil i jakby mu zalezalo a z drugiej jakby nie [patrzec ma kogos...
Stary 2006-09-12, 12:21   #157
bess
Zakorzenienie

jedno nie wyklucza drugiego..facet monogamista?hahahaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
Stary 2006-09-12, 15:21   #158
justifiori
Raczkowanie

Wydaje mi się że na poważną rozmowę jeszcze za wcześnie... Chyba dalej bede "neutralna" wobec niego... Nie wiem już sama czy sens się łudzic... Może on ją rzeczywiście pokochał i to taka miłość od pierwszego wejrzenia...
Stary 2006-09-12, 16:06   #159
haallka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justifiori Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że na poważną rozmowę jeszcze za wcześnie... Chyba dalej bede "neutralna" wobec niego... Nie wiem już sama czy sens się łudzic... Może on ją rzeczywiście pokochał i to taka miłość od pierwszego wejrzenia...
taka opcja niestety tez jest... ale badz dobrej mysli...mam nadzije ze Ci sie uda go odzyskac, jesli tego wlasnie chcesz
haallka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-12, 21:35   #160
justifiori
Raczkowanie

Chcę tego... Tylko wciąż to pytanie czy on również? Czas pewnie pokaze...Jutro bedziemy sie widziec prawdopodobnie w pracy... Boje się prawde mówiąc...
Stary 2006-09-13, 09:14   #161
justifiori
Raczkowanie

Godzinka w prcay a on jest neutralny w zasadzie wzgledem mnie...
Stary 2006-09-13, 10:14   #162
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

justifiori, pisałas do mnie wczoraj na gg, ale mnie nie było jeszcze w domu. Słuchaj, ja na twoim miejscu bym sobie darowała, serio. Wiem, że kochasz go i jesteś skłonna walczyc, ale po tym co napisałaś tutaj na tym forum, to ja jednak poradziłabym ci wziąć zadek w troki i znaleźć sobie kogoś lepszego.

Pamiętam jak mnie rzucił mój pierwszy chłopak po 2 latach związku. Byliśmy naprawde zakręconą parą i byłam w nim bardzo zakochana. Z dnia na dzień powiedział, że mnie nie kocha. Po 2 tygodniach już był z 15 letnią dziewczyną, która była w 1 klasie naszego liceum. Wtedy był w klasie maturalnej, a ja skończyłam liceum (on raz nie zdał i dlatego był w klasie niżej). Przez pół roku jeszcze za nim tęskniłam, nawet się z nim seksiłam, bo on z tą 15 letnią dziewczyną nie mógł i w jakiś sposób chciałam to wykorzystać by go odzyskać. Nie bardzo mi się podoba moje zachowanie z perspektywy czasu. Nie miałam wtedy godności i myślałam tylko o tym żeby on wrócił. Potem powoli, powoli zaczynałam życ normalnie. Wkurzyłam sie, bo mimo wszystko on nie chciał wrócić i byliśmy tylko tzw. "fucking friends", pomijając 3 miesiace, gdy byłam w innym związku, ale to nie miało sensu niestety, bo nadal jakos nie mogłam zapomniec o ex. 10 miesięcy po zerwaniu nagle moje serce zabiło mocniej do mojego obecnego TŻ, którego znałam już jakiś czas, ale nigdy nie patrzyłam na niego w TEN sposób. I raz spojrzałam, a serce zadrżało. I tak jest do dziś. A teraz jak myślę o tym, że miałabym byc z moim ex to mi się cofa. Nie daltego, ż ejest takim draniem czy cos, bo nadal sie kumplujemy i czasami nawet chodzimy razem na imprezy. Po prostu nie kocham go i jest mi kompletnie obojętny. Kocham mojego TŻ i jestem wdzieczna eksowi, że mnie rzucił, bo nigdy nie poznałabym mojego Łukasza.

Wiem, że ta historia raczej nie bardzo cię przekona, bo uczucie jest silne, ale chciałam żebyś wiedziałą, że czasami musimy pocierpieć żeby znaleźć w życiu prawdziwe szczęście. I byc może to co sie dzieje teraz to jest własnie droga do twojej prawdziwej miłości.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 10:34   #163
spray
KWC

Justifiori, spójrz prawdzie w oczy. TO KONIEC.
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 11:01   #164
justifiori
Raczkowanie

No to po co te porady wczesniejsze
Stary 2006-09-13, 11:02   #165
bess
Zakorzenienie

moze po to ze i tak bardzo obstawalas przy swoim?
moze to uczucie takie silne bo nieosiagalne???
czesto tak bywa ale ty i tak zaprzeczysz
Stary 2006-09-13, 11:09   #166
justifiori
Raczkowanie

Nie dlatego silne że nieosiągalne-bo przecież kochałam go tak samo mocno przez 2 lata, tylko zraniona jestem, a teraz nie wiem jak sobie z tym poradzic. Nie rozumiem jak mozna z dnia na dzien przestac kogos kochac? Po cholere dawal mi nadzieje i mowil ze mnie kocha?
Stary 2006-09-13, 11:18   #167
Camilla
Zakorzenienie

Mysle, że Shem ma rację, poza tym on i tak wyeżdza za granice, nie wiem może tam sobie uświadomi, ze mu Ciebie brakuje i doceni to co stracił, mimo że wiele burz przeszliście w związku. Łatwo mi napisać, ale chyba jednak powinnas go sobie odpuścić, tego kwiatu jest pół swiatu, zdobyłas pewne doświadczenie, dostałaś swego rodzaju nauczke, czas wyciągnąc wnioski, nauczyć się czegoś i iść dalej przed siebie, nie oglądając się za siebie. Na pewno znajdziesz sobie faceta, z którym stworzysz udany związek. Czas leczy rany i mysle, ze jego nieobecnośc lepiej na Ciebie wpłynie, bo bedziesz mogła skupić się na sobie a nie na rozpamiętywaniu swojej przeszłości i nienawiści skierowanej do jego obecnej dziewczyny.
Trzymaj się cieplutko

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 11:22   #168
spray
KWC

Dużo dziewczyn przeszło przez takie coś. Ja byłam z TŻ przez 3,5 roku. Na tydzien przed zerwaniem zapewniał mnie, że mnie kocha, a w miesiąc po zerwaniu wyjechał pod namiot z inną. Myślałam wtedy, że umrę, bo kochałam go jak nigdy nikogo. Nie pomogły łzy, prośby, proba wzbudzenia zazdrości.
Musiałam się pogodzić z faktami.
Justifiori, przestań się zadręczać. Minęlo już parę ładnych dni, a on nie wykazuje żadnych symptomów chęci powrotu do Ciebie. Ma inną.
Spasuj. Skup się na sobie, zrób dla siebie coś miłego, zajmij się czymś, wyjdź gdzieś na imprezę. Trzeba zacząć się oswajać z myślą, że jesteś wolna
Stary 2006-09-13, 11:23   #169
haallka
Wtajemniczenie

tak to jest... ale ja tez z dnia na dzien przestalam kochac mojego TZ po czterech latach... nagle jak reka odjal... poznalam kogos innego i mnie trzepnelo... wiem ze to podle bylo z mojej strony ale serce nie sluga... mam nadzieje ze w Twoim przypadku jest mimo wszystko inaczej
Stary 2006-09-13, 11:24   #170
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez haallka Pokaż wiadomość
tak to jest... ale ja tez z dnia na dzien przestalam kochac mojego TZ po czterech latach... nagle jak reka odjal... poznalam kogos innego i mnie trzepnelo... wiem ze to podle bylo z mojej strony ale serce nie sluga... mam nadzieje ze w Twoim przypadku jest mimo wszystko inaczej
OOOOOO I co? i co? eks sie pewnie załamał?
Stary 2006-09-13, 11:30   #171
haallka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
OOOOOO I co? i co? eks sie pewnie załamał?
no delikatnie mowiac najpierw prosil, nie mogl tego zrozumiec, potem plakal, przynosil kwiaty jeszcze przez 3 miesiace, potem zaczal mi grozic, a na koncu przysylal mi takie eski ze az sie go bac zaczelam, zrobil sie ordynarny, obrazal mnie, wyzywal...a na koncu jak zrozumial ze nic juz nie osiagnie, zaczal zyc wlasnym zyciem...

ale mimo ze minely juz 2 lata(podczas ktorych ja wyszlam za maz) on nadal nie moze mi wybaczyc... i rozumiem go...
Stary 2006-09-13, 11:31   #172
justifiori
Raczkowanie

Ja sobie dam spokoj- z reszta juz dalam jakis czas temu bo go nie prosilam nie dzwonilam do niego nie pisala. To on pierwszy pisal... Skupie sie na swoim zyciu... Nie sadze zeby ta dziewczyna byla taka wspaniala bo mam na uwadze slowa jakich uzyla a normalna dziewczyna takich słów nie używa... Tak czy siak czas pokaze jak bedzie.
Stary 2006-09-13, 11:32   #173
spray
KWC

Cytat:
Ja sobie dam spokoj- z reszta juz dalam jakis czas temu bo go nie prosilam nie dzwonilam do niego nie pisala. To on pierwszy pisal... Skupie sie na swoim zyciu... Nie sadze zeby ta dziewczyna byla taka wspaniala bo mam na uwadze slowa jakich uzyla a normalna dziewczyna takich słów nie używa... Tak czy siak czas pokaze jak bedzie.
zuch dziewczyna!

Haallka, jesteś mężatką? ło kurza stopa, to się ciekawych rzeczy dowiedziałam
Stary 2006-09-13, 11:32   #174
justifiori
Raczkowanie

W moim przypadku dzien wczesniej wieczorem mowil ze mnie kocha a nastepnego dnia juz nie odebral telefonu...
Stary 2006-09-13, 11:33   #175
spray
KWC

Cytat:
W moim przypadku dzien wczesniej wieczorem mowil ze mnie kocha a nastepnego dnia juz nie odebral telefonu...
Ale dupek
Stary 2006-09-13, 11:35   #176
eklerka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dlatego silne że nieosiągalne-bo przecież kochałam go tak samo mocno przez 2 lata, tylko zraniona jestem, a teraz nie wiem jak sobie z tym poradzic. Nie rozumiem jak mozna z dnia na dzien przestac kogos kochac? Po cholere dawal mi nadzieje i mowil ze mnie kocha?
Też kiedyś rozpadł mi się nawet dłuższy związek i też było okropnie. Nie wiem jakbym sobie poradziała gdyby nie przyjaciele, (których wcześniej bardzo zaniedbałam i nie widzieli mnie niektórzy może nawet z rok, ale musialam odnowić z nimi kontakt). I też słyszałam kilka dni przed zerwaniem że kocha. Ludzie na takie słowa zwykle odruchowo odpowiadają "ja Ciebie też".

Wiem, że pisanie, że będzie dobrze, że spotkasz kogoś naprawdę wartego Twoich uczuć nie ma tutaj sensu, bo minie trochę czasu zanim naprawdę w to uwierzysz. Przeczytaj sobie jeszcze 2 ostatnie akapity 134 posta, żeby go już więcej nie idealizować.

eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 11:39   #177
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dupek
Daj sobie z nim spokój, dobrze że zaczełaś sie skupiac na sobie, zastanów sie co Cie interesuje, znajdź sobie jakieś hobby, które pochłonie Twój wolny czas. Wyjdź ze znajomymi na impreze, na piwko, do kina.Pokaż mu jeszcze przed wyjazdem jak świetnie sobie radziss sama, na pewno go to ruszy, moze tego nie okazywac, ale ludzi zawsze takie rzeczy ruszają, no chyba, ze sa całkowieice pozbawieni uczuć.

jesteśmy razem

Stary 2006-09-13, 11:39   #178
haallka
Wtajemniczenie

Cytat:
zuch dziewczyna!

Haallka, jesteś mężatką? ło kurza stopa, to się ciekawych rzeczy dowiedziałam
justifiori: zgadzam sie tak bedzie dla Ciebie najlepiej... a czas pokaze...
spray:a no jestem
Stary 2006-09-13, 11:48   #179
justifiori
Raczkowanie

Hmmm Jezu jak to boli... Tyle chwil ciąza planowaie ślubu wybór mebli wspólne remonty mieszkania a tu nagle odszedł...I jeszcze dawłą nadzieje
Stary 2006-09-13, 12:08   #180
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm Jezu jak to boli... Tyle chwil ciąza planowaie ślubu wybór mebli wspólne remonty mieszkania a tu nagle odszedł...I jeszcze dawłą nadzieje
wiele przeszłaś, szkoda że jesteś z tym sama, nie masz nigdzie w pobliżu osoby z która mogłabyś o tym porozmawiać, wyrzucić to z siebie, żeby było Ci lżej na serduszku, na duszy? Twój eks najwidoczniej odciął się od całej przeszłości i przybrał bardzo wygodną dla siebie pozycję, poszukał sobie nowej a przeszłośc zostawił za soba. Zrób tak samo jak on. Postaraj się nie myslec o tym co było kiedyś i zacznij robić tak jak Ci dziewczyny doradziły. Skup się na sobie, znajdź zajęcie w wolnym czasie. Czas leczy rany, zobzczysz wszystko się jeszcze ułoży

jesteśmy razem

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości