|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
są już czereśnie????? bo ja uwielbiam ![]() Ciekawe co tam u Nerolki ![]() Nerolka czekamy na wieści z domu ![]()
![]() |
#3062 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki kupujecie kolor? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Wiecie ze u mnie od 18 cały czas leje jak z cebra?
Agulaa ohoo to niezłe przeprosiny. I Ty to wszystko zjesz, tyle kg? ![]() ![]() ![]() ![]() Agunia poleż ja laski radzą, jak nie przejdzie to jedź, tzn dzwoń po karetkę może jak nie dasz rady kierować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas dzionek superancki, zapowiadali burze ale sonce tak swiecilo, umylismy samochod, pozniej zrobilismy grilla i ja sie zdrzemnelam na kocyku, a druga polowka- wielki hazardzista, grala z dziadkiem i tata w tysiaca. Dziubku jeszcze raz napiszesz, zes wielka, to normalnie przeloze przez kolano i w pupe dam. Widzialam zdjecia i sciemniasz rowno ![]() Natka gratulacje z zakupionego wozeczka. dziewczyny a dzidzius bedzie tez w polo market, za 11 zeta 1,9kg a w kauflandzie persil sensitiv 3 kg za 19,99zl
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje zakupu! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do wozka, to my mamy po dziewczynach Jane Nomad z 2007 roku, w tym roku juz chyba tego modelu nie ma. Edytowane przez AgaGuernsey Czas edycji: 2011-05-21 o 20:40 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Witam po całym dniu
![]() próbuję Was właśnie nadrobić ![]() Lilka, zdrówka!!! Mam nadzieję że będzie dobrze! Brumek, gratuluję 3 trymestru ![]() Cytat:
![]() My pół dnia spędziliśmy w Krakowie, m.in. zakupy itp, bo po niedzieli TŻ ma jakiś dziwny wyjazd z pracy ![]() W Krakowie burza była solidna...nienawidzę burzy ![]() ![]() A w drodze powrotnej kupiłam w mojej ulubionej Biedronce rajstopki niemowlęce po 2 zł ![]() Nóg nie czuję po całym dniu, tyle schodziliśmy, ale za to teraz sobie was czytam a kochany TŻ mi masaż stóp robi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Rozeznanie
|
agunia ja miałam tak samo więc dobrzę Ci radzę. Gnaj na IP albo wzywaj karetkę. Ja jeszcze trochę bym poleżała a zaczęłaby się akcja porodowa. Jak przyjechałam na izbę to miałam skurcze na 40% a krzyż mnie jeszcze nie zaczął boleć. Proszę Cię o jedno: jak nospa nie pomaga ani leżenie to nie zwlekaj!
#3075 |
Zadomowienie
|
Zostawić was na jeden dzień i 10 stron do nadrobienia
![]() ![]() Więc ja tam na szybciutko i na moment wpadłam się przywitać ![]() Dzisiaj mieliśmy remont pokoju i właśnie skończyliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam raz jeszcze za rady ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Przyczajenie
|
U mnie też dzisiaj pracowity dzionek, zamontowałam na wszytskich oknach moskitiery, bo od kilku dni wszelkie stworki zmartwione chyba moja samotnościa, postanowiły mi potowarzyszyć, i gdzie nie spojrzałam to jakies owady, robale itp:/
Co do wkładek to polecaja lovi za to odradza się zdecydowanie bella. Ale to chyba kwestia gustu i oczekiwań, każdemu co innego może przypasować. Wózek mamy roan marita. FAjnie się prowadzi, jednak mega ciężki gdy się go złoży i trzeba włożyc do samochodu. ale z racji ze mieszkamy praktycznie w lesie to ważne było dla mnie terenowe zawieszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2011-05-21 o 21:15 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | ||
Zakorzenienie
|
Witam po całym dniu na swiezym powietrzy, bylismy na działce u znajomych, na grillu, nad jeziorkiem. Oczy mi sie same zamykaja
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jaki kolorek wziełaś, ten ciemy ze zdjęcia? Ile zapłaciłaś za komplet z fotelikiem? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() ja nadal przeziebiona ![]() doszedl kaszel a katar nie odpuszcza staram sie lezec jednak dzisiaj wybralam sie na dzialke i spotkalam dwa cudne jeze ![]() ![]() mieszkaja sobie chyba gdzies w poblizu i pod deskami znalazly schronienie przed sloncem wieczorkiem najadlam sie grilla, na chwilke poszlam, bo po deszczu sie ochlodzilo i nie chcialam jeszcze bardziej sie przeziebic milych snow
#3081 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czemu chcesz sprzedać? Chcesz kupic inny? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Mam pytanie do doświadczonych mam: na SR położna polecala nam takie wielorazowe wkladki laktacyjne, mowiła że ona będąc w ciąży takich używała i te jej najbardziej przypadły do gustu, bo przepuszczają powietrze... Czy ktoraś z Was może używala i może cos na ich temat napisać? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Natka pierwszy raz słyszę o wielorazowych wkładkach laktacyjnych
![]()
#3083 |
Zakorzenienie
|
miałam wkleić linka
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam dopiero z działki
![]() Matko, ale sobie daliśmy popalić, padamy oboje na nosy... Ale dużo zrobiliśmy ![]() Poza tym pogoda była doskonała, mimo że zapowiadali burze. A tu cały dzień niebo bez jednej chmurki i 28 stopni. Raj na ziemi ![]() ![]() ![]() Ktoś pytał o wkładki laktacyjne - ja kupiłam Tommee Tippee. Nie mam jeszcze z nimi doświadczenia rzecz jasna, ale widziałam same pozytywne opinie. Mimo że są ciutkę droższe niż inne, to ponoć sprawują się rewelacyjnie. Brunetko - my wózek kupujemy na 100% Mutsy Transporter. A co do Twojego męża - mi ten X Run też się podobał ![]() Lilka - trzymaj się dzielnie kochana ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Kolinka łobuzico, może to Ty mnie zaraziłaś, co? ![]() ![]() Bo od trzech dni tez mnie katar męczy i gardło boli, a dziś to już jakieś apogeum. Nawet kropelka powietrza mi do nosa nie wlatuje tak jest zapchany ![]() ![]() A najgorsze w katarze jest dla mnie to że się nos tak boleśnie obciera od wycierania ![]() No, ale to tylko katar i pewnie za 1-2 dni przejdzie ![]() ![]() ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-05-21 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zadomowienie
|
A my wróciliśmy z kina, byliśmy na "Wodzie dla słoni", a teraz padam i boli mnie żołądek od zbyt dużej ilości popcornu...
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Rozeznanie
|
spac nie moge meza niema u kolegi dzis nocuje ja sama nieumiem spac i do tege jeszcze nogi mnie strasznie swedza a jutro rano trzeba wstac niewiem jak tego dokonam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() życzę miłej niedzieli ![]() ![]() Brunetko ja mam quinny speedi-taki x run tylko ze skrętnym kołem,może taki?my właśnie używamy na siostrzenicy nasz wózek i jest super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Wtajemniczenie
|
To ja tez Dzien Dobry!
Pogoda przepiekna, Wam tez takiej zycze! Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Raczkowanie
|
W poprzedniej ciazy tez mialam pessar i raczej sie nie oszczedzalam, ale na basenie nie bylam, jakos nawet mnie nie ciagla, dlugo pracowalam, a po pracy trzeba bylo sie dzieckiem zajac.
No ja myślałam, żeby z Bartkiem iść na basen ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- a teraz ja mam problem z tym cytowaniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.