|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
hej - witam po weekendzie
Cytat:
![]() Cytat:
chyba przez te cycki jak u matki karmiącej ![]() a... sukienka ślubna ładna, ale też mi się wydaje taka za "poważna" jak dla Agatki ![]() a jak... my w niedzielę wieczorem dopiero wróciliśmy ![]() Cytat:
( ok już wszystko wiem ))
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2011-05-23 o 09:38 |
|||
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
martucha zapomnialam napisac - super kieca!!!!
A woogle jakie Ty masz mega czerwoniaste usta ![]() agatkaL suknia ladna - ale mi tez inna do Ciebie pasuje
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja mam dzisiaj wolne bo na 14 ide do gina ;/ i stresa mam Kliwia fajnie, ze chrzciny sie udały ![]() Bzyczka - to Wasze dziecie to anioł ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- edit- Agatko sukinka super!! taka romantyczna
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Neska trzymam kciuki.
|
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
super marynarka
świetnie wyglądasz!Cytat:
i sama ci nie powiem do kogo bardziej, czasem cały wu czasem cała ja czasem mój tata, moja siostra różnie na prawdę codziennie inaczej ale na początku był cały wojtas teraz coraz bardziej ja więc pewno nie raz się to jeszcze zmieni ![]() super że dzidziuś kąpał Lile, no czad ale wiem że wy też dacie sobie rade co macie nie dać mała lubi wertepy będzie z niej rajdowiec![]() Cytat:
żeś se komplementa strzeliła ![]() szalona! ![]() Cytat:
a usta no są czerwoniaste nawet w podstawówce psychol uczący mnie niemieckiego kazał mi je szorować bo rzekomo pomalowane... ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- trzymam kciuki!
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia ;*
MArta mnie się takie kiecki jak Twoja baaaaaaaaaaaaaaaardzo podobaja ale niestety nie dla mnie....
|
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe Dziewczyny...suknia poważna,,,bo może i ja już trochę spoważniałam :P A tak na serio, to już nic nie będę zmieniać - zostaje ta. Na szczęście nie muszę kupować do niej stanika, bo bez się dobrze wszystko trzyma. Mam tylko problem z fryzurą, bo nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu 0 tzn, na pewno będzie wpięty kwiat.
|
|
#3908 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, ze dostałaś ten urlop! 5 września będziecie mogli świętować, że ho ho! ![]() I sprawdź sobie ten dojazd do Berlina ![]() No i mam nadzieje, że się nie zanudzisz w w-wie ![]() Cytat:
![]() A co do prezentu, to my już od lat dajemy mamie pieniądze (bo ona wiecznie ma mnóstwo potrzeb) i ona sobie dokładna do czegoś, bądź kupuje. W tym roku dołożyła sobie do przepięknej sukienki! Cytat:
No i sukienka piękna! No mamuśka! Pięknie się prezentujesz ![]() Cytat:
Sukienka myślę, że będzie dobra. Może faktycznie widziałabym Cię w czymś bardziej zwiewnym, a zdecydowanie z pazurem, ale i w tej prezentujesz się bardzo dobrze. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie... co tu dużo mówić! ![]() Cytat:
A jak ten kukułkowy likier? Smakuje Ci?Cytat:
Cytat:
I dobrze! W końcu to jej święto było!![]() aaaaa Kliwia marynarka jest boska! A tam marynarka! Laska jak Ty super wyglądasz!!!!!! No po prostu cud miód i orzeszki! ![]() Madzia, no ja też na solarium byłam ostatni raz przed ślubem. I gdyby nie to, że to był bardzo ciężki rok dla nas, bardzo ciężkie wakacje i nie miałam kiedy się opalić to w życiu bym tam nie poszła Neska, daj znać jak tam dzisiaj po wizycie! Trzymam kciuki! Atomufka, cieszę się, ze kupujecie samochód! Mam nadzieje, że będzie bezawaryjny i będzie Ci się nim świetnie jeździć No... chyba już Chociaż mam wrażenie, ze coś pominęłam.... z góry przepraszamNo mnie gardło dalej boli. Nie mam temperatury, więc do lekarza nie poszłam tylko do pracy. Mąż mi pojechał o 3 rano... przykro mi troszkę, no ale przecież szybko wróci Nie mam zamiaru się nad sobą użalać Wykorzystam ten czas bardzo ambitnie Nadrobię wszystkie spotkania ze znajomymi![]() W w-wie było bardzo miło. Byłyśmy koło 10:00, na 11:00 poszliśmy do kościoła, zjedliśmy obiad, spacer, wygłupy z kuzynami i po 15:00 wyjeżdżałyśmy. Także wszystko sprintem,ale warto było ![]() A tak z nowości... obcinam tą długą sukienkę Mąż mnie w sobotę w niej oglądał jak ją przymierzałam mamie i poprosił mnie żebym sobie ją skróciła. Powiedział, że wtedy będę się mu mega podobać i on byłby przeszczęśliwy. No więc czego się nie robi dla ukochanego! W przyszły weekend ją skrócę, przyszyję ramiączka (nie zdążyłam w ten weekend zajechać do cioci) a z reszty materiału zrobię sobie topik. Tym samym za niecałe 100zł będę miała sukienkę i topik
|
|
#3909 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia
hehe ja też wszystkie sobie ciacham aby kolana było widać
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko a jakieś pół-upięcie własnie z kwiatem? w sensie np z jednej strony upięte a zdrugiej takie luźne loki?
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
guciolku bo sie zarumienie hahaha
od tych temperautur gardziolko moze bolec wez neoangin ssij i apap lykaj na zapalny stan ![]() a do jakiej dlugosci skrocisz sukienke? ![]() agatka moze taka na bok fryzurka? tylko na jedna strone wtedy te luzne upiete? |
|
|
|
#3913 | |
|
Rozeznanie
|
![]() no na serio - aż się boje myśleć co to będzie jak naprawdę będę karmiącaCytat:
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o czymś podobnym myślałam
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
neska dziękuję, mi się też kilka ciuszków na maxa podoba ale jak je założę.... no nic... bynajmniej w sukienkach mogę pochodzić
Gucia co robicie na ranczu? dziękuję za ciepłe słowa a jak bardzo obcinasz kieckę? no i ja ci nie odpuszczę chcę zobaczyć w długiej, a potem skracaj jak bardzo chcesz ciesze się że weekend się udał ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- dobry dobry ![]() Cytat:
![]() dasz rade ![]() aż tak źle nie będzie ![]()
|
|
|
#3916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie ssałam cholinex, ale nie bardzo pomógł, jak będę wracała z pracy to kupię neoangin, albo septolete. Apap łykam Sukienkę skrócę przed kolano. Super fryzurkę znalazłaś! Agatko, tak! ja jestem u Ciebie za irokezem Cytat:
A przed nami jeszcze sporo pracy.... domek już odmalowany, ale mąż ma ambitne plany i chce wykończyć górę, doprowadzić prąd itp. Tak żeby można było tam odpoczywać, a nie cały czas coś robić. Hmmm, no więc tu będzie minimalny problem... bo sukienkę już zostawiłam u mamy. Ale jak tam pojadę na weekend to przed obcięciem zrobię fotkę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-05-23 o 10:20 |
|||
|
|
|
#3917 |
|
Rozeznanie
|
albo coś takiego
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem wstanie odbierać telefonów, tak mnie drapie po gardle... lecę do apteki!
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
AgatkaL, a mi podobałaby się fryzura z podpiętymi włosami, żeby widoczna była Twoja szyja. Wydaje mi się, ze sukienka bardzo podkreśla biust i jest na nim dość obficie zdobiona i odkryta szyja nada jej odpowiednich proporcji.
|
|
|
|
#3920 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Iwka muszę sobie zapisać ten likier żebym nie zapomniała. I dziękuję za rady, jesteś kolejną osobą która mówi że lotnisko w KTW jest małe więc myślę że jakoś to będzie ![]() Kliwia fajna marynarka a ty promieniejesz! Pokaż nam Zuzinke ze chrztu! Martucha sukienki w tym stylu są stworzone dla Ciebie, pięknie! A ja mam dziś zły dzień, jestem jakaś przybita, zmęczona i zła,tż mnie wczoraj troche wkurzył, do tego mam okres przez to rozdrażnie wjechałabym jakiemuś facetowi na parkingu
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
mona w K są
|
|
|
|
#3923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj ![]() no i fotek nie odpuszcze będę czekać na mms ![]() Cytat:
Cytat:
elfik który uciekł z lasu i w takim stylu wyglądam najlepiej więc... ![]() co się dzieje? mocnooooo cię przytulam!!!!
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Martuś super Ci w takich kieckach, tez sobie kiedyś kupie, jak schudne ze 30 kg ![]() Agatko wyglądasz bosko Ja dziś rano pokłóciłam się w labie z babką, co się chciała bez kolejki wepchnąć i stwierdziłam, że ludzie są bardzo życzliwi dla siebie, ja baba w 8 miesiącu ciąży wykłócam się, zeby wpuścili dziadka, który ledwo słyszy i widzi, a jego kolejka była, tylko sie wszyscy wpychali przed niego ![]() A i prosze o kciuki, robiłam dziś powtórke tych enzymów. Oby nie urosły
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Scio trzymam kciuki!!!!
|
|
|
|
#3926 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Hej z opóźnieniem, ale mam już obiad na dzisiaj
![]() nadrabiam
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj ludzie w labolatriach to nie mają czasem sumienia.. trzymam kciuki ojaaaa w hamaku.... czekam na gołębia ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() wrzucam wam reni j i jej gość o stresie przy zachodzeniu w ciąże http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,4....html#autoplay aż sama jestem ciekawa co gadaly
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-05-23 o 11:08 |
|
|
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest domek letniskowy. Mój mąż budował go ze swoim tatą. Wszystko sami zrobili. I to jest drewniany domek, który jest bez fundamentów itp. (bo działka nie jest budowlana) Nie ma tam wody, prądu, gazu. I na razie jest parter, tzn jest tam "graciarnia": jakiś wypoczynek, jakiś stary kredens. A mąż chce, zeby to był równoprawny domek letniskowy, czyli żeby był prąd (z agregatu, ale żeby dało się jesienią zrobić herbatę), żeby wszystko było pięknie poukładane: sztućce, talerzyki, kubki itp. i chce wykończyć poddasze. Tam mają być materace do spania, żeby można było przyjechać na weekend i zostać na więcej niż jedną noc. Tym samym trzeba tam włożyć jeszcze sporo pracy, zrobić schody, doprowadzić wszystko do ładu i składu. Działka jest dość spora i jest studnia (bo tylko taka jest woda), altanka, palenisko, mnóstwo kwiatów, drzew, itp No i wszystko kawałek od osw. Wyślę mms rusałka... widzisz! Lepiej bym tego nie ujęła! Ma racje!Cytat:
![]() No a sytuacja w przychodni, wrrrr!!!! nie znoszę!
|
|
#3930 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No i ruszyliście z kopyta ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej! Może pobierz czosnek w tabletkach |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

chyba przez te cycki jak u matki karmiącej 
( ok już wszystko wiem 

Wczoraj też kąpaliśmy małą po raz pierwszy sami, bo do tej pory od wyjścia ze szpitala robił to mój tato, normalnie zaklinacz dzieci 

nie chce mi sie... chyba ze wezme kompa to wtedy bede, ale nie chce mi sie go wozic chyba