Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 09:36   #3901
celi25
Rozeznanie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

hej - witam po weekendzie
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Uwaga chwale sie-a raczej sasiadke
moja firanka
1. widok calego okna
2. zblizenie na szydelkowa robote sasiadki
3.kwiatek ktorym jest spieta woalowa firanka-tez na szydelku
trochę nie w moim stylu, ale najważniejsze, że Tobie się podoba

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

AgatkaL kochana, kurde no! sukienka całkiem ok, sama w sobie, i rozumiem że masz ograniczony budżet ale kurde no jesteś taka jajcara mam wrażenie że wszędzie cię pełno dusza towarzystwa pozytywnie zakręcona wariatka, a sukienka taka poważna, jak na moje oko totalnie nie do twojego charakteru, wiem że taka "drapowana" już nie bardzo bo poprzedni ślub itd.. no ale ja do tej jakoś tak hmm nie przekonana jestem, widziała bym cie albo w takiej jakiejś z pazurem albo w takiej na maxa skromnej romantycznej (a twój R. wtedy z melonikiem) stare czasy... no nic... gorąco cię ściskam

mój mąż przeszedł wczoraj samego siebie - dostałam 25 ślicznych różyczek a potem zabrał mnie na zakupy w celu poprawienie humoru (wprawdzie mam całkiem dobry humor no ale ja tam nie protestowałam)
no i kupiłam sobie rewelacyjną sukienkę z mojej ukochanej veromody potem mięliśmy obiad na mieście- nie jechaliśmy do pszczyny bo była burza, ale mama została z Patem a my poszliśmy do przyjaciół, wróciliśmy grubo po północy a dziś od samego rana basen spacery ani na chwilę nie usiedliśmy
wrzucam fotki w nowej sukience - z dzisiejszego spaceru
to się nagadałam
super sukienka - też chciałabym sobie taką kupić, ale wyglądam w nich jakbym w ciąży była chyba przez te cycki jak u matki karmiącej

a... sukienka ślubna ładna, ale też mi się wydaje taka za "poważna" jak dla Agatki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Widzę, że tu większość miała wycieczkowy weekend
a jak... my w niedzielę wieczorem dopiero wróciliśmy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
heeelooooo

Przezylam chrzciny - bylismy z tz tak zrypani wieczorem ze szok.
Zuzke odpicowalam, pojechalismy do kosciola, w kosciele wytrzymala 20minut. na samym sakramencie darla sie wnieboglosy, bo byla juz tak zmeczona, smiejemy sie ze diabel przez nia przemawial hahahaha
pojechalismy na sale zjedlismy i po 15 bylismy w domu zaliczylismy jeszcze spacer by zuzka mogla odespac impreze
Ale powiem wam, ze jakbym miala to robic w domu to bym chyba padla - bo nie dosc ze wczesniejsze sprzatanie i gotowanie, to potem ktos jeszcze musi pozmywac hah
Cytat:
A mam fotke ze spacerku w nowej marynarce
to pokazuje, a co
Kliwia świetnie wyglądasz - a pokaż jak córunie odpicowałaś ( ok już wszystko wiem ))

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2011-05-23 o 09:38
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:41   #3902
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

martucha zapomnialam napisac - super kieca!!!!
A woogle jakie Ty masz mega czerwoniaste usta

agatkaL suknia ladna - ale mi tez inna do Ciebie pasuje
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:46   #3903
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
ja mam dzisiaj wolne bo na 14 ide do gina ;/ i stresa mam

Kliwia fajnie, ze chrzciny sie udały

Bzyczka - to Wasze dziecie to anioł

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

edit-
Agatko sukinka super!! taka romantyczna
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:48   #3904
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska trzymam kciuki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:49   #3905
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to pokazuje, a co
super marynarka świetnie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Cześć
Korzystam z chwili gdy mała śpi i tż też i się pilnują nawzajem
Wczoraj znowu byliśmy na dworze, wybraliśmy się do miasta i w rynku mamy kocie łby i jak się małej spodobała jazda po nich cała podskakiwała ale jak tylko się zatrzymaliśmy to było jęczenie, ruszamy a ona odpływa w ogóle chodziliśmy ponad 2 godziny a ona nie spała ale i nie marudziła. Dzisiaj idziemy w końcu do urzędu, bo bez tego nie możemy jej do lekarza zapisać. Mnie swędzi broszka, zauważyłam wczoraj dwa ogonki ze szwów i nie wiem czy to nie za wcześnie by one się już zaczęły rozpuszczać Wczoraj też kąpaliśmy małą po raz pierwszy sami, bo do tej pory od wyjścia ze szpitala robił to mój tato, normalnie zaklinacz dzieci jak tylko podejdzie do małej to ta w takim skupieniu na niego patrzy i normalnie się czarują

Marta super sukienka i Pat jaki fajowy Do kogo jest bardziej podobny?? Bo ja za każdym razem jak patrzę to widzę Twojego W, albo Ciebie nie mogę się zdecydować
dziękuję, a Pat to idealna kombinacja i sama ci nie powiem do kogo bardziej, czasem cały wu czasem cała ja czasem mój tata, moja siostra różnie na prawdę codziennie inaczej ale na początku był cały wojtas teraz coraz bardziej ja więc pewno nie raz się to jeszcze zmieni
super że dzidziuś kąpał Lile, no czad ale wiem że wy też dacie sobie rade co macie nie dać mała lubi wertepy będzie z niej rajdowiec

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
super sukienka - też chciałabym sobie taką kupić, ale wyglądam w nich jakbym w ciąży była chyba przez te cycki jak u matki karmiącej
dziękuję żeś se komplementa strzeliła szalona!

Cytat:
martucha zapomnialam napisac - super kieca!!!!
A woogle jakie Ty masz mega czerwoniaste usta
dziękuję, a usta no są czerwoniaste nawet w podstawówce psychol uczący mnie niemieckiego kazał mi je szorować bo rzekomo pomalowane...

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc
ja mam dzisiaj wolne bo na 14 ide do gina ;/ i stresa mam
trzymam kciuki!
Stary 2011-05-23, 09:49   #3906
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

MAdzia ;*

MArta mnie się takie kiecki jak Twoja baaaaaaaaaaaaaaaardzo podobaja ale niestety nie dla mnie....
Stary 2011-05-23, 09:56   #3907
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hehe Dziewczyny...suknia poważna,,,bo może i ja już trochę spoważniałam :P A tak na serio, to już nic nie będę zmieniać - zostaje ta. Na szczęście nie muszę kupować do niej stanika, bo bez się dobrze wszystko trzyma. Mam tylko problem z fryzurą, bo nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu 0 tzn, na pewno będzie wpięty kwiat.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:59   #3908
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
kurde wy tu sobie wszyscy spicie a ja sie obudzilam dzis o 5,30 ;( nigdy jeszcze ze swojej woli tak wczesnie w niedziele nie wstalam... dostalam ciote i juz nie moglam dluzej wylezec, tak mnie brzuch napierniczal...

Moje chlopaki (Tż i brat) jeszcze śpią... w ogole to mialam ostatnie pare dni strasznie zalatane... w piatek popoludniu przyjechal moj brat i wczoraj z ranca pojechalismy wszyscy na budowe... potem dojechala tez moja mamcia i dziadek z babcia z bielska... i kobiety siedzialy i sie opalaly a mezczyzni podzielili sie na dwie druzyny i w 4 murowali... normalnie dostali takiego przyspieszenia ze za jeden w sumie niecaly dzien wymurowali prawie caly fundament tylko skonczyla sie zaprawa i trzeba bylo konczyc ta zabawe... Normalnie jakby w takim tempie szly te wszystkie prace to bym sie mogla wprowadzac za 2 miesiace

Nie bedzie mnie przez caly nastepny tydzien bo niestety musze jechac na szkolenie do warszawy nie chce mi sie... chyba ze wezme kompa to wtedy bede, ale nie chce mi sie go wozic chyba

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

nioo ja tez bylam w budapeszcie, ale niewiele pamietam bo to byla wycieczka z LO takze pamietam wielkiego kaca, ze jedzenie mi nie bardzo smakowalo i ze moja kolezanka wymiotowala na jakims slynnym placu i bylo strasznie goraco...

wlasnie nic nie pisze o dojezdzie do centrum berlina ale mam zamiar napisac do nich z zapytaniami ostatecznie mozemy dojezdzac samochodem ale lepiej by bylo znalezc cos z dobrym dojazdem lub blizej... jeszcze jest troche czasu to zobaczymy

A w ogole to gadalam z szefem i ide na urlop od 5 wrzesnia
haha, ale chłopcy zaszaleli z tymi fundamentami. Trzeba ich częściej do roboty zagonić, to do końca roku będziecie u siebie!

Cieszę się, ze dostałaś ten urlop! 5 września będziecie mogli świętować, że ho ho!

I sprawdź sobie ten dojazd do Berlina Koniecznie! A z Budapesztu masz podobne wrażenia jak ja z Pragi, chociaż ja się tak zakochałam w tym mieście, że nawet kac nie był mi straszny

No i mam nadzieje, że się nie zanudzisz w w-wie

Cytat:
czes
ale u mnie upał na cełego!
a ja z katarem sie mecze

Zapomnialam wam napisac ze wczoraj kupilam sobie sukienke na lato z mała przygoda kupowalam w tesco z f&f i przy kasie zajarzylam ze mam kupon rabatowy na rzeczy z f&f na 10zl, ale zakupy musialy byc na min 50zl a moja sukienka 49! ale fajna byla pani w kasie i poczekala i poszlam cos dobrac zeby bylo 50zl(rajstopki za 2,50 ) i tym samym sukienka za 40zl krotla, niebieska w krateczke.

uciekam na dwor korzystac ze slonka

atomufko - fajnie z autkiem-mam nadzieje ze bedzie sie dobrze wozic

samba - ciesze sie ze sie udalo z urlopem

Dziewczyny jakie macie pomysly na upominki, prezenty dla Waszych MAM na ich swieto?? to juz w tym tygodniu!!!
Ale Ci się super udało z tą sukienką! No i poka, poka

A co do prezentu, to my już od lat dajemy mamie pieniądze (bo ona wiecznie ma mnóstwo potrzeb) i ona sobie dokładna do czegoś, bądź kupuje. W tym roku dołożyła sobie do przepięknej sukienki!

Cytat:
mój mąż przeszedł wczoraj samego siebie - dostałam 25 ślicznych różyczek a potem zabrał mnie na zakupy w celu poprawienie humoru (wprawdzie mam całkiem dobry humor no ale ja tam nie protestowałam)
no i kupiłam sobie rewelacyjną sukienkę z mojej ukochanej veromody potem mięliśmy obiad na mieście- nie jechaliśmy do pszczyny bo była burza, ale mama została z Patem a my poszliśmy do przyjaciół, wróciliśmy grubo po północy a dziś od samego rana basen spacery ani na chwilę nie usiedliśmy
wrzucam fotki w nowej sukience - z dzisiejszego spaceru
to się nagadałam
mrrr! Genialny mieliście weekend! Szkoda, że burza powstrzymała Was przed Pszczyną. Nas przegoniła z rancza.... a mąż się wziął za zmienianie dachu nad studnią... i jak skończył jedną cześć to zaczęło zacinać... masakra! No i musiał wczoraj dokończyć.

No i sukienka piękna! No mamuśka! Pięknie się prezentujesz

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Martucha...no w kiecce prezentujesz się super ! Też choruję na taką długą do samej ziemi A co do ślubnej...hmmm masz po części rację Na początku też chciałam znów jakąś szaloną suknię, ale tym razem do tego wydarzenia podchodzę jakoś tak bardziej - hmmm nie wiem jak to wyrazić, bez pompy tzn.skromnie, bez szału, gdzie główną sprawą zwracającą uwagę, będzie to że się kochamy
Podoba mi się Wasze podejście. My mieliśmy dokładnie takie samo
Sukienka myślę, że będzie dobra. Może faktycznie widziałabym Cię w czymś bardziej zwiewnym, a zdecydowanie z pazurem, ale i w tej prezentujesz się bardzo dobrze. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie... co tu dużo mówić!

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
martucha rozpromieniona

a my ledwo co wróciliśmy z Otmuchowa nad jeziorkiem zjedliśmy na obiad rybkę a później kierunek Polanica Zdrój TŻ się krzywił w pijalni wody bo mu nie smakowała śmiać mi się chciało później poszliśmy na kawę mrożoną a TŻ do mnie że jeszcze na lody tak mi słodko teraz a jeszcze likier piję bo zrobiłam oba
haha, no to mieliście słitaśny wieczór A jak ten kukułkowy likier? Smakuje Ci?

Cytat:
cześć
o matko, ale paskudna pogoda u nas

Widzę, że tu większość miała wycieczkowy weekend

Gucia zdrówka życzę

A ja mam przed sobą mega zalatany tydzień ech.... ale przynajmniej szybciej zleci Oby tylko pozytywnie (hospitacja dyrekcji).

aaa i dzwoniła moja opiekunka stażu i.... sprawozdanie, które napisałam baaardzo jej się podobało uffff
dzięki! Cieszę się, że sprawozdanie ok

Cytat:
heeelooooo

Przezylam chrzciny - bylismy z tz tak zrypani wieczorem ze szok.
Zuzke odpicowalam, pojechalismy do kosciola, w kosciele wytrzymala 20minut. na samym sakramencie darla sie wnieboglosy, bo byla juz tak zmeczona, smiejemy sie ze diabel przez nia przemawial hahahaha
pojechalismy na sale zjedlismy i po 15 bylismy w domu zaliczylismy jeszcze spacer by zuzka mogla odespac impreze
Ale powiem wam, ze jakbym miala to robic w domu to bym chyba padla - bo nie dosc ze wczesniejsze sprzatanie i gotowanie, to potem ktos jeszcze musi pozmywac hah

katunia ja wysylam maila, bo moja mama za granica jakby miala mame na miejscu to bym jej masazyste zamowila do domu albo voucher na masaz w jakims salonie
haha, no to dała Wam do zrozumienia, że to ona była najważniejsza w tym dniu! Pięknie dała popalić! I dobrze! W końcu to jej święto było!

Cytat:
to pokazuje, a co
aaaaa Kliwia marynarka jest boska! A tam marynarka! Laska jak Ty super wyglądasz!!!!!! No po prostu cud miód i orzeszki!

Madzia, no ja też na solarium byłam ostatni raz przed ślubem. I gdyby nie to, że to był bardzo ciężki rok dla nas, bardzo ciężkie wakacje i nie miałam kiedy się opalić to w życiu bym tam nie poszła

Neska, daj znać jak tam dzisiaj po wizycie! Trzymam kciuki!

Atomufka, cieszę się, ze kupujecie samochód! Mam nadzieje, że będzie bezawaryjny i będzie Ci się nim świetnie jeździć

No... chyba już Chociaż mam wrażenie, ze coś pominęłam.... z góry przepraszam

No mnie gardło dalej boli. Nie mam temperatury, więc do lekarza nie poszłam tylko do pracy. Mąż mi pojechał o 3 rano... przykro mi troszkę, no ale przecież szybko wróci Nie mam zamiaru się nad sobą użalać Wykorzystam ten czas bardzo ambitnie Nadrobię wszystkie spotkania ze znajomymi

W w-wie było bardzo miło. Byłyśmy koło 10:00, na 11:00 poszliśmy do kościoła, zjedliśmy obiad, spacer, wygłupy z kuzynami i po 15:00 wyjeżdżałyśmy. Także wszystko sprintem,ale warto było

A tak z nowości... obcinam tą długą sukienkę Mąż mnie w sobotę w niej oglądał jak ją przymierzałam mamie i poprosił mnie żebym sobie ją skróciła. Powiedział, że wtedy będę się mu mega podobać i on byłby przeszczęśliwy. No więc czego się nie robi dla ukochanego! W przyszły weekend ją skrócę, przyszyję ramiączka (nie zdążyłam w ten weekend zajechać do cioci) a z reszty materiału zrobię sobie topik. Tym samym za niecałe 100zł będę miała sukienkę i topik

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:04   #3909
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:04   #3910
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia hehe ja też wszystkie sobie ciacham aby kolana było widać

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:05   #3911
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agatko a jakieś pół-upięcie własnie z kwiatem? w sensie np z jednej strony upięte a zdrugiej takie luźne loki?
Stary 2011-05-23, 10:06   #3912
kliwia
Zakorzenienie

guciolku bo sie zarumienie hahaha
od tych temperautur gardziolko moze bolec wez neoangin ssij i apap lykaj na zapalny stan
a do jakiej dlugosci skrocisz sukienke?

agatka moze taka na bok fryzurka? tylko na jedna strone wtedy te luzne upiete?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg long-hair-wedding-hairstyles1.jpg (19,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-05-23, 10:08   #3913
celi25
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję żeś se komplementa strzeliła szalona!
no na serio - aż się boje myśleć co to będzie jak naprawdę będę karmiąca

Cytat:
Hehe Dziewczyny...suknia poważna,,,bo może i ja już trochę spoważniałam :P A tak na serio, to już nic nie będę zmieniać - zostaje ta. Na szczęście nie muszę kupować do niej stanika, bo bez się dobrze wszystko trzyma. Mam tylko problem z fryzurą, bo nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu 0 tzn, na pewno będzie wpięty kwiat.
Ja miałam lilię więc jestem jak najbardziej za kwiatkiem

Stary 2011-05-23, 10:09   #3914
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
od tych temperautur gardziolko moze bolec wez neoangin ssij i apap lykaj na zapalny stan

hehe tepelatia o czymś podobnym myślałam
Stary 2011-05-23, 10:11   #3915
martucha84
Zakorzenienie

neska dziękuję, mi się też kilka ciuszków na maxa podoba ale jak je założę.... no nic... bynajmniej w sukienkach mogę pochodzić

Gucia co robicie na ranczu? dziękuję za ciepłe słowa a jak bardzo obcinasz kieckę? no i ja ci nie odpuszczę chcę zobaczyć w długiej, a potem skracaj jak bardzo chcesz ciesze się że weekend się udał

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dobry dobry

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
no na serio - aż się boje myśleć co to będzie jak naprawdę będę karmiąca
dasz rade aż tak źle nie będzie
Stary 2011-05-23, 10:18   #3916
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia hehe ja też wszystkie sobie ciacham aby kolana było widać
No ja tej nie zamierzałam, ale siła wyższa

Cytat:

A rumień się ile chcesz! Ładnie Ci w rumieńcach!
No właśnie ssałam cholinex, ale nie bardzo pomógł, jak będę wracała z pracy to kupię neoangin, albo septolete. Apap łykam

Sukienkę skrócę przed kolano.

Super fryzurkę znalazłaś! Agatko, tak! ja jestem u Ciebie za irokezem i loczkach może bardziej na bok,a le góra podniesiona!

Cytat:
Gucia co robicie na ranczu? dziękuję za ciepłe słowa a jak bardzo obcinasz kieckę? no i ja ci nie odpuszczę chcę zobaczyć w długiej, a potem skracaj jak bardzo chcesz ciesze się że weekend się udał
Zmienialiśmy dach nad studnią, bo już się posypał. A przed nami jeszcze sporo pracy.... domek już odmalowany, ale mąż ma ambitne plany i chce wykończyć górę, doprowadzić prąd itp. Tak żeby można było tam odpoczywać, a nie cały czas coś robić.

Hmmm, no więc tu będzie minimalny problem... bo sukienkę już zostawiłam u mamy. Ale jak tam pojadę na weekend to przed obcięciem zrobię fotkę

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-05-23 o 10:20
Stary 2011-05-23, 10:19   #3917
celi25
Rozeznanie

albo coś takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1289824812_584.jpg (13,0 KB, 5 załadowań)

Stary 2011-05-23, 10:29   #3918
Gucia0987
Zakorzenienie

Nie jestem wstanie odbierać telefonów, tak mnie drapie po gardle... lecę do apteki!

Stary 2011-05-23, 10:32   #3919
kolanka
Zadomowienie

AgatkaL, a mi podobałaby się fryzura z podpiętymi włosami, żeby widoczna była Twoja szyja. Wydaje mi się, ze sukienka bardzo podkreśla biust i jest na nim dość obficie zdobiona i odkryta szyja nada jej odpowiednich proporcji.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:42   #3920
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Iwka muszę sobie zapisać ten likier żebym nie zapomniała. I dziękuję za rady, jesteś kolejną osobą która mówi że lotnisko w KTW jest małe więc myślę że jakoś to będzie

Kliwia fajna marynarka a ty promieniejesz! Pokaż nam Zuzinke ze chrztu!

Martucha sukienki w tym stylu są stworzone dla Ciebie, pięknie!

A ja mam dziś zły dzień, jestem jakaś przybita, zmęczona i zła,tż mnie wczoraj troche wkurzył, do tego mam okres przez to rozdrażnie wjechałabym jakiemuś facetowi na parkingu lepiej dziś już nigdzie nie wychodzić.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:43   #3921
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Iwka muszę sobie zapisać ten likier żebym nie zapomniała. I dziękuję za rady, jesteś kolejną osobą która mówi że lotnisko w KTW jest małe więc myślę że jakoś to będzie

Kliwia fajna marynarka a ty promieniejesz! Pokaż nam Zuzinke ze chrztu!

A ja mam dziś zły dzień, jestem jakaś przybita, zmęczona i zła,tż mnie wczoraj troche wkurzył, do tego mam okres przez to rozdrażnie wjechałabym jakiemuś facetowi na parkingu lepiej dziś już nigdzie nie wychodzić.
Hej! Kochana, odpocznij na chwilkę, zrelaksuj się i wszystko wróci do równowagi! Co TŻ wymyślił?

Stary 2011-05-23, 10:46   #3922
kliwia
Zakorzenienie

mona w K są
Stary 2011-05-23, 10:51   #3923
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Zmienialiśmy dach nad studnią, bo już się posypał. A przed nami jeszcze sporo pracy.... domek już odmalowany, ale mąż ma ambitne plany i chce wykończyć górę, doprowadzić prąd itp. Tak żeby można było tam odpoczywać, a nie cały czas coś robić.

Hmmm, no więc tu będzie minimalny problem... bo sukienkę już zostawiłam u mamy. Ale jak tam pojadę na weekend to przed obcięciem zrobię fotkę
rozumiem, a to domek rodziców czy jakaś altanka na działce czy jak opowiadaj
no i fotek nie odpuszcze będę czekać na mms

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Nie jestem wstanie odbierać telefonów, tak mnie drapie po gardle... lecę do apteki!
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

miło mi, mąż się śmieje że rusałką jestem elfik który uciekł z lasu i w takim stylu wyglądam najlepiej więc...

co się dzieje? mocnooooo cię przytulam!!!!
Stary 2011-05-23, 10:51   #3924
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc

Martuś super Ci w takich kieckach, tez sobie kiedyś kupie, jak schudne ze 30 kg

Agatko wyglądasz bosko chociaz faktycznie chyba przyzwyczaiłaś nas do szaleństwa, ale w końcu kobieta jest zmienną, niczym kameleon.

Ja dziś rano pokłóciłam się w labie z babką, co się chciała bez kolejki wepchnąć i stwierdziłam, że ludzie są bardzo życzliwi dla siebie, ja baba w 8 miesiącu ciąży wykłócam się, zeby wpuścili dziadka, który ledwo słyszy i widzi, a jego kolejka była, tylko sie wszyscy wpychali przed niego

A i prosze o kciuki, robiłam dziś powtórke tych enzymów. Oby nie urosły

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:53   #3925
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Scio trzymam kciuki!!!!
Stary 2011-05-23, 10:54   #3926
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:01   #3927
Ana***
Zakorzenienie

Hej z opóźnieniem, ale mam już obiad na dzisiaj nadrabiam
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:03   #3928
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja dziś rano pokłóciłam się w labie z babką, co się chciała bez kolejki wepchnąć i stwierdziłam, że ludzie są bardzo życzliwi dla siebie, ja baba w 8 miesiącu ciąży wykłócam się, zeby wpuścili dziadka, który ledwo słyszy i widzi, a jego kolejka była, tylko sie wszyscy wpychali przed niego

wariatka ty!!
ojjj ludzie w labolatriach to nie mają czasem sumienia..
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ojaaaa w hamaku....
czekam na gołębia
dziękuję

wrzucam wam reni j i jej gość o stresie przy zachodzeniu w ciąże http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,4....html#autoplay
aż sama jestem ciekawa co gadaly

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-05-23 o 11:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:06   #3929
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem, a to domek rodziców czy jakaś altanka na działce czy jak opowiadaj
no i fotek nie odpuszcze będę czekać na mms

miło mi, mąż się śmieje że rusałką jestem elfik który uciekł z lasu i w takim stylu wyglądam najlepiej więc...

co się dzieje? mocnooooo cię przytulam!!!!
Aaaa, bo ja Ci nie opowiadałam...no tak! Skleroza!
To jest domek letniskowy. Mój mąż budował go ze swoim tatą. Wszystko sami zrobili. I to jest drewniany domek, który jest bez fundamentów itp. (bo działka nie jest budowlana) Nie ma tam wody, prądu, gazu. I na razie jest parter, tzn jest tam "graciarnia": jakiś wypoczynek, jakiś stary kredens. A mąż chce, zeby to był równoprawny domek letniskowy, czyli żeby był prąd (z agregatu, ale żeby dało się jesienią zrobić herbatę), żeby wszystko było pięknie poukładane: sztućce, talerzyki, kubki itp. i chce wykończyć poddasze. Tam mają być materace do spania, żeby można było przyjechać na weekend i zostać na więcej niż jedną noc. Tym samym trzeba tam włożyć jeszcze sporo pracy, zrobić schody, doprowadzić wszystko do ładu i składu. Działka jest dość spora i jest studnia (bo tylko taka jest woda), altanka, palenisko, mnóstwo kwiatów, drzew, itp No i wszystko kawałek od osw.

Wyślę mms

rusałka... widzisz! Lepiej bym tego nie ujęła! Ma racje!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

Agatko wyglądasz bosko chociaz faktycznie chyba przyzwyczaiłaś nas do szaleństwa, ale w końcu kobieta jest zmienną, niczym kameleon.

Trzymam kciuki!

No a sytuacja w przychodni, wrrrr!!!! nie znoszę!

Stary 2011-05-23, 11:12   #3930
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam Wam fotki w sukni, bo dziś poszłam spontanicznie ją sobie przymierzyć
Skromnie, ale ładnie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
no heloł
byliśmy na ogródku jakieś 1,5 godziny aż mała zaczęła marudzić jak się okazało marudziła przed sikaniem ona tak ma że marudzi zanim coś zrobi do pieluchy ja sprawdzam a ona wtedy sik albo pryk tak samo dzisiaj ja odsłaniam pieluchę a ona prysznic, powycierałam a ona takiego pierda puściła z dodatkiem że aż odskoczyłam a brudno było 10cm dalej Spała cały czas jak byliśmy na dworze, a ja poleżałam na kocyku, przyjemnie było
Uwielbiam tego typu opowieści

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
1.5 diesel,rocznik 2002,5 drzwiowy,kolor ciemny granat.Ma klimę ,elektryczne lusterka i jakieś tam bajery ,ale to nas mało obchodzi ważne ,żeby jeździł i się nie psuł.Kurcze jaki stres,mam nadzieję,że to auto jest w tak dobrym stanie na jakie wygląda.
Drogo daliście?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
kurde wy tu sobie wszyscy spicie a ja sie obudzilam dzis o 5,30 ;( nigdy jeszcze ze swojej woli tak wczesnie w niedziele nie wstalam... dostalam ciote i juz nie moglam dluzej wylezec, tak mnie brzuch napierniczal...

Moje chlopaki (Tż i brat) jeszcze śpią... w ogole to mialam ostatnie pare dni strasznie zalatane... w piatek popoludniu przyjechal moj brat i wczoraj z ranca pojechalismy wszyscy na budowe... potem dojechala tez moja mamcia i dziadek z babcia z bielska... i kobiety siedzialy i sie opalaly a mezczyzni podzielili sie na dwie druzyny i w 4 murowali... normalnie dostali takiego przyspieszenia ze za jeden w sumie niecaly dzien wymurowali prawie caly fundament tylko skonczyla sie zaprawa i trzeba bylo konczyc ta zabawe... Normalnie jakby w takim tempie szly te wszystkie prace to bym sie mogla wprowadzac za 2 miesiace

Nie bedzie mnie przez caly nastepny tydzien bo niestety musze jechac na szkolenie do warszawy nie chce mi sie... chyba ze wezme kompa to wtedy bede, ale nie chce mi sie go wozic chyba

A w ogole to gadalam z szefem i ide na urlop od 5 wrzesnia
Super z tym urlopem!
No i ruszyliście z kopyta

Cytat:
czesc
ale u mnie upał na cełego!
a ja z katarem sie mecze

Zapomnialam wam napisac ze wczoraj kupilam sobie sukienke na lato z mała przygoda kupowalam w tesco z f&f i przy kasie zajarzylam ze mam kupon rabatowy na rzeczy z f&f na 10zl, ale zakupy musialy byc na min 50zl a moja sukienka 49! ale fajna byla pani w kasie i poczekala i poszlam cos dobrac zeby bylo 50zl(rajstopki za 2,50 ) i tym samym sukienka za 40zl krotla, niebieska w krateczke.

uciekam na dwor korzystac ze slonka

atomufko - fajnie z autkiem-mam nadzieje ze bedzie sie dobrze wozic

samba - ciesze sie ze sie udalo z urlopem

Dziewczyny jakie macie pomysly na upominki, prezenty dla Waszych MAM na ich swieto?? to juz w tym tygodniu!!!
Ale Ci się okazja trafiła
Zdrowiej! Może pobierz czosnek w tabletkach jako naturalny antybiotyk
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości