|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
jak widac serce i rozum dogadują się tylko w reklamie. w jakis stopniu się ogarnelam nie odezwalam sie do niego od tyg nie liczac 1 spotkania które on zaproponował.... tak ciężko mi ,nie będę udawać ze jest inaczej.
|
|
|
#2372 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Szkoda, że nie możesz/nie chcesz mu powiedzieć/napisać wprost, że nie jesteś rozrywką na wypadek, gdyby się jaśnie panu nudziło. I podziękować za współpracę. To nie jest kwestia serca czy rozumu, tylko poczucia własnej wartości. Ciągle piszesz, że tyle czasu nie byłaś w związku, że to pierwszy facet od bardzo długiego czasu, a przecież wiemy, chociażby z tego wątku, że to nie pierwsza patologia w którą się władowałaś. Koniecznie chcesz mieć faceta, diabli wiedzą po co, uparłaś się że tyle czasu bez związku to już czas najwyższy i jeszcze w dodatku koniecznie chcesz faceta, który ma Cię centralnie gdzieś, który Cię trzyma w odwodzie na wypadek gdyby mu się nudziło. No pliz, naprawdę masz o sobie tak niskie mniemanie, że uważasz, że nie stać Cię na więcej niż poniżanie przed jakimś burakiem???
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
elvegirl teraz po tym co napisalas mam ochote isc się wieszac
jest mi jeszcze milion razy gorzej. za duzo on mi naobiecywał i tyle. uwierzyłam jak widać nabralam się. byłam zabawką tak kur%&. wiesz co nawet mi się nie cche pisać jemu ze to koniec bo znajac zycie mi nie odpisze na bank, to dopiero by bylo ponizenie. jestem wyrzygana.
|
|
#2374 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Pamiętajmy, że słowa, to tylko słowa, ładnie brzmią, ale jak nie są poparte czynami, to można sobie nimi ewentualnie tyłek podetrzeć. Wiesz, on Ci zarzuca histerię, ale trochę racji ma, strasznie się miotasz i on to widzi. Widzi, że chciałabyś się szanować, że masz przebłyski, ale potem wystarczy że się spotkacie, zarzuci feromonem, złotym zębem w uśmiechu i innymi boskościami i jesteś jego, leżysz, poddajesz się. Konsekwencja. To jest słowo-klucz. Jeśli mu piszesz, żeby spitalał, to potem nie dajesz się wziąć za rękę. Proste Tak, wiem, boli, ja też pierdyliard razy robiłam z siebie idiotkę. I jeszcze pierdyliard razy pewnie idiotką będę Ale starajmy się pilnować i nie popełniać błędów, o których wiemy że tylko łzy przynoszą...
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
Co mnie boli najbardziej?
uczucie niewykorzystanej szansy - mielismy jeszcze tyle rzeczy zrobic razem, żałuję, że byłam wredną zołza, w zwykłych sytuacjach, a wtedy kiedy nabroił byłam miękka No i czuję się oszukana, cały czas mówił o wielkiej miłości, a pozwolił mi odejść... ale nie rozpaczam. |
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, po trzech latach związku po którejś tam kłótni, pijany misiaczek powiedział, że jestem suką. Nie ufał mi, chociaż nie dawałam mu powodów. Zagubił się totalnie, no cóż teraz zauważył co stracił a dużo stracił - mnie , kumpli.. Został sam jak palec. Olewał szkołę.
Minęły dwa miesiące (?) były chodzi na terapię, rozmawiałam w szkole z jego wychowawcą - moim nauczycielem który powiedział mi, że Ł. bardzo się zmienił. Koledzy, rodzice.. wszyscy zaczęli zauważać zmianę. I doszło do mnie. Powiedział, że zaczeka, nie zachowywał się jak pajac. Na początku myślałam, że to przykrywka ale teraz.. Coś się we mnie zmieniło. |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
eve a najlepsze jest to ze przed nim jaka to ja zołza bylam zero smutków zero czego kolwiek ohhh jaka aktorka ze mnie, że niby niczym się nie przejmowalam co robił gdzie był baaa ja nawet nie pytałam.
w sumie i tak jakos to ogarniam nie latam za nim nie wyje nie wydzwaniam nie pisze nie błagam nie proszę, po prostu jedno wielkie NIC. ciekawe czy jest po czesci zdziwiony ze nei reaguje niczym na jego brak kontaktu. pamietam pare dni temu to on się do mnie sapał, że milczę. nie wiedział czego chciał to teraz nie ma nic. krzyż mu na drogę nie mogę strawić gnojka ze zmarnowałam tyle msc. w tkwieniu kij wie w czym ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#2378 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
, odwróć się i nara.No naprawdę, szkoda wiosny
|
|
|
#2379 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
"Dojrzała" faza, o której wspominasz, nie jest fazą nudy, rutyny i stania w miejscu.Może nie jest Waszym problemem to, że nie jest jak dawniej, tylko to, że ogólnie jest średnio, nie trafiacie w swoje oczekiwania i jesteście ze sobą bez celu, z przyzwyczajenia, sentymentu. A w głębi czujecie, że to jeszcze nie TO. Cytat:
Jeśli terapia nie będzie przynosić skutków, nie zwlekaj z ucieczką. Nie tylko dla siebie, ale też dla niego. Związek z Tobą może go trzymać w nałogu. Nie. To Elve jest niezastąpiona. Bez niej byłabym gdzieś rozczłapana na chodniku.
|
|
|
#2380 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() No i Ty masz siłę tu siedzieć - ja już nie. Wpadam tylko sobie jak ktoś mi już długo i namiętnie krzyczy na pw, że trzeba kogoś skopać albo jak widzę na liście wątków nick, który mi robi banana na dziobie
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ost spotkaniu mu mowila mze mi sie cierpliwosc konczy i sie pozegnamy i utne te spotkania a ten cso tam eeee tam gadasz potem spotkamy sie na mieascie gdzies czy na imprezie %% dam ci buzi( czy ja jemu nie pamietam) i cos tam cos tam i tak na siebie wpadniemy. normalnie ma się za BOGA. tylko wygląda jak jego gorsza śmieszniejsza kopia
|
|
|
#2382 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() O, w końcu prawidłowy tok myślenia i prawidłowe wnioski
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
i włosy na GELLL !
|
|
#2384 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie tak zastanawiam czy są jeszcze związki, w których nie ma smsow na dzien dobry na dobranoc itp. w sensie czy do was zawsz episali te smsy kazdego ranka?
Czy umieliscie sie obchodzic bez tylu smsow tylko powiedzmy tam telefon jeden raz dziennie. Nie wiem czy ze mna jest cos nie tak ale jak bylam w zwiazku to nie bylo tylu smsow ani zadnych rytuałów ze co rano mi chlopak pisal dzien dobry. Mimo, że był to zwiazek na odleglosc. Zastanawiam ise czy cos bylo nie tak z tym w dzisiejszej dobie smsowTo tak z innej beczki
|
|
|
|
#2386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci Malla i Elve Tobie też Spróbuje. Już nawet tak bardzo się nie boję. Chociaż mam w zapasie sporo stresu. Co najwyżej się obrzygam Właśnie jutro mam się z nim zobaczyć. Napiszę wam co i jak. Wszystko sobie przemyślałam , z waszą pomocą jest mi o wiele lżej ![]() I tak was nie opuszczę! |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Takie jakby piorun pierd****
lansiarz. gdzie ja mam oczy chyba w du**e.
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiem opisac tu wszystkiego tak jak na prawde to wyglada i dlatego nie moge Wam przedstawic pelnego obrazu sytuacji. I dlatego nie zawsze zgadzam sie z jakas wypowiedzia ale bardzo szanuje. W kazdym razie dziekuje dziewczyny za wszystkie wypowiedzi w mojej sprawie Po rozmowie pewnie cos tu napisze Teraz musze sobie sama wszystko na spokojnie przemyslec. Dziekuje jeszcze raz, jestescie niezastapione ![]() ![]() ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-05-23 o 16:38 |
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musisz go bardzo kochac skoro jestes mu w stanie wybaczyc? |
|
|
|
|
#2391 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:17 |
|
|
|
#2392 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wydaje mi się, że ludzie często preferują kontakt wirtualny nad rzeczywisty i nie podoba mi się to. Cytat:
![]() Nie osaczaj go, nie możecie być normalną parą, która gołąbkuje od rana do nocy. On się musi skupić na terapii, nie na związku. Siedzę, żeby pozbyć się Zakalca Waszymi kopniakami. Żeby uświadomić sobie, że nie chcę zrywać z nim kontaktu i wbić sobie do głowy, że muszę. Na resztę mam pancerzyk, nie wczuwam się już w ten wątek jak kiedyś.
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe, ekspertka w kopaniu widze ![]() dobrze, ze sa takie dobre duszyczki
|
|
|
|
|
#2394 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie dużo piszę, nie do faceta tylko w ogóle do ludzi, wychodzi mi jakieś 700 smsów miesięcznie +/- stówka. Czasem więcej. I w tym wszystkim z facetem piszę najmniej więc tak, obeszłabym się, po prostu ktoś inny by mi na początku te smsy na dzień dobry pisał ![]() Sugerowałabym jednak nie wczytywanie się w historie rozstaniowe zbyt intensywnie - wątek jest dobry, ale świeżo po rozstaniu albo z doskoku. Na stałe może wykończyć zarówno wizażankę jak jej związek. Cytat:
![]() Gdzie miałaś oczy...no nie wiem, może w inne miejsce zwrócone
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Ooo...moj tez tak mówił, wiec elve masz racje. Jak chcial do mnie wracać teraz to jak zapytałam czemu był takim chamem to mi powiedział, że myślał iz tak bedzie mi latwiej-bo niby był skur. Takze cos w tym jest
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, Tak powiedzial, ze wie ze mnie ranil ale ze nie chcial tego, ze w jakims sensie robil to nieswiadomie. Staral sie byc taki jakiego ja go chcialam miec, ale nie potrafi, ja go chyba probowalam zmieniac a to raczej nie dobre. Wiem ze wymagalam od niego duzo wiecej niz nawet od siebie samej. Gdy tak sobie mysle to on dawal mi wiecej oznak milosci niz ja jemu, zawsze tak jakos bylo tylko on sie nie skarzyl. I to nie jest tak, ze nie dba o mnie, tak jak pisalam ja potrzebuje moze wiecej milosci, ktorej tak naprawde nie dostaje moze od rodzicow, nie slysze kocham itd ale to inna sprawa, ktora tez moze ma jakies znaczenie w tym moim zwiazku. Nie jedna dziewczyna chcialaby zeby chlopak o nia tak dbal jak on o mnie, ja to zrozumialam, wszystkiego chcialam za duzo. Wiem moge go troche wybielac, masz racje ale duzo winy jest tez mojej. Dlatego potrzebuje tej przerwy, chce wszystko sobie przemyslec bez zadnego kontaktu z nim. Wtedy dopiero bede raczej mogla powiedziec jak naprawde jest i bylo.
Nie umiem opisac tu wszystkiego tak jak na prawde to wyglada i dlatego nie moge Wam przedstawic pelnego obrazu sytuacji. I dlatego nie zawsze zgadzam sie z jakas wypowiedzia ale bardzo szanuje. W kazdym razie dziekuje dziewczyny za wszystkie wypowiedzi w mojej sprawie Po rozmowie pewnie cos tu napisze Teraz musze sobie sama wszystko na spokojnie przemyslec. Dziekuje jeszcze raz, jestescie niezastapione ![]() ![]() ![]()
|
#2397 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Za to związek oparty na fb, gg, smsach...coraz częstsze zjawisko...porażka. Niewiele mnie tak cieszy jak to, że dla Młodego internet to google, mail i allegro ![]() I słusznie. Cytat:
![]() I wiele jest/było dziewczyn, które ostatnie co by o mnie powiedziały, to to, że jestem dobra duszyczka Zwłaszcza jak się okazywało, że te bździągwy Malla i Elve znowu miały rację
|
|
|
#2398 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie wykazuje słomianego zapału. Zakalec szybko się wypalił - a płonął intensywnie do czasu, gdy okazało się, że nie wie, czego chce lub że nie chce tego, co ma. Wolę, żeby zmniejszanie dystansu wynikało z pewności, a nie z uroku chwili. Docenisz to z czasem Nie mierz go miarą słodkości smsów, najważniejsze jest, jaki jest, gdy jest z Tobą.
|
|
|
#2399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wszystko sie dobrze u Ciebie hardkorze ulozylo?ze juz tu malo zagladasz?
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

jest mi jeszcze milion razy gorzej. za duzo on mi naobiecywał i tyle. uwierzyłam jak widać nabralam się. byłam zabawką tak kur%&.

Ale starajmy się pilnować i nie popełniać błędów, o których wiemy że tylko łzy przynoszą...