Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 13:51   #3961
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Śliweńka, w takim razie spróbuję zrobić też ten kukułkowy
Dzięki!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 14:43   #3962
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 14:54   #3963
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A proszę Daj znać jak skrzydełka smakowały. I fajny pomysł z tymi ziemniakami...

ooo, no i czekam na recenzje książki
skrzydełka super ale nie pomyślałam o tym że skoro w miodzie itd to żeby sprawdzić jak z solą i o ile skrzydełka boskie tak ziemniaki mało słone( zwykle ta przyprawa np do karkówki itd wystarczyła, teraz nie bardzo ale dosoliliśmy na talerzu i jest pychaaaa

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Martucha, ja też mam jedna taką włąśnie suknię długą w kwiaty, ale ona ma 25 lat i jest po mojej chrzestnej genialna na upalne dni
wowwww super taka "stara" bosko
gratuluje skręcenia mebli, wszystkie kuchenne skręciliście? jestem godna podziwu!!! a tapeta boska uwielbiam takie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
a jeszcze planujemy jechać do Błędnych Skał do Czech ale w lato w upały napewno jeszcze pojedziemy do otmuchowa o kwiatach tam słyszałam tylko tzn. święcie kwiatów
my byliśmy w błędnych ale tylko po polskiej stronie i powiem ci że inaczej to sobie wyobrażałam, ciut się zawiodłam..

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dam znać jak skończę póki co jest rewelacyjna
Stary 2011-05-23, 15:08   #3964
kliwia
Zakorzenienie

gold tapeta zarabista!

ana bylam o 12 i zostalo 5 par koturn, te czewrone fajne ale coz rozmiaru mojego nie bylo.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:11   #3965
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Rosi, a gdzie usuwałaś pieprzyki? Byłaś u dermatologa czy to jakiś grubszy zabieg?

Chciałabym męża namówić na usunięcie kilku, ale on póki co nie chce o tym słyszeć.

Martucha, cieszę się, że skrzydełka smakowały! No tak.. nawet nie pomyślałam o tym, że ziemniaki mogły być mało słone.

No i jeszcze mam pytanie, jak robisz karkówkę i wrzucasz tam ziemniaki to od razu? Nie są rozgotowane?

Stary 2011-05-23, 15:31   #3966
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-05-23 o 15:32
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:34   #3967
kliwia
Zakorzenienie

ja tez musze isc do rodzinnej po skierowanie do chururga, musze usunac naczyniaka z plecow, i na lydce mi sie zrobil jakis 'pieprzyk' kiedys byla tam krostka ktora wydusilam i mi cos takiego uroslo. podejrzewam ze zmiana rakowa mam nadzieje ze lagodna
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:38   #3968
gold-fish
Zakorzenienie

Fajnie, ze Wam się tapeta spodobała ja zbzikowałam już na punkcie mieszkania i czuję się w nim cudownie ale podejrzewam, ze każdy tak ma .. przynajmniej na początku, że każda pierdoła, mebelek, dodatek cieszy. No i widzę, że między mną i tż się polepszyło pamietam jak mielismy gruby kryzys zimą jak ze wszystkim były problemy i były kłótnie i tz mi powiedział, że jemu już nie zalezy na tym mieszkaniu, że już ma dosyć, że nie wie po co to wszystko robi było mi wtedy cholernie przykro, ale na szczęscie burza minęła a tż już jestem mega zadowolony z własnego M

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 16:12   #3969
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martuś slicznie ci w kiecuni.. mnie si etez podobaja ale taki konusek to nei bedzie dobrze wygladac

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A mam fotke ze spacerku w nowej marynarce
to pokazuje, a co
u lala
i na chcinach tez ulala

nasze za trzy tygodnie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Cześć
Korzystam z chwili gdy mała śpi i tż też i się pilnują nawzajem
Wczoraj znowu byliśmy na dworze, wybraliśmy się do miasta i w rynku mamy kocie łby i jak się małej spodobała jazda po nich cała podskakiwała ale jak tylko się zatrzymaliśmy to było jęczenie, ruszamy a ona odpływa w ogóle chodziliśmy ponad 2 godziny a ona nie spała ale i nie marudziła. Dzisiaj idziemy w końcu do urzędu, bo bez tego nie możemy jej do lekarza zapisać. Mnie swędzi broszka, zauważyłam wczoraj dwa ogonki ze szwów i nie wiem czy to nie za wcześnie by one się już zaczęły rozpuszczać Wczoraj też kąpaliśmy małą po raz pierwszy sami, bo do tej pory od wyjścia ze szpitala robił to mój tato, normalnie zaklinacz dzieci jak tylko podejdzie do małej to ta w takim skupieniu na niego patrzy i normalnie się czarują

Marta super sukienka i Pat jaki fajowy Do kogo jest bardziej podobny?? Bo ja za każdym razem jak patrzę to widzę Twojego W, albo Ciebie nie mogę się zdecydować

Kliwia świetna marynarka, ja ostatnio oglądałam taką tylko że z krótszym rękawem, tak za łokieć.
super ze spacerki sie udają natke tez jak trzesie to spi jak talala:
a sprobuj sie zatrzymac to moment oczy jak 5 złoty

Cytat:
Nadrabiam na razy kilka

I takie podejście mi się podoba! Nie zapomnij jeszcze do tego kardiologa pójść. Jak kupisz japonki to daj znać proszę, bo ja też muszę sobie kupić. W ccc widziałam kilka fajnych, ale w sumie, żadne mnie szczególnie nie urzekły...

A solarium, a moja droga słyszałaś, że to nie zdrowe? A tak poważnie, może lepiej użyć balsamu? Ja od lat już nie chodzę. Moja kosmetyczka dość skutecznie mnie nastraszyła

haha, trzeba było pytać! Wszystko bym Ci powiedziała To są prze łagodne, rewelacyjne psiaki

Strój nie ważny, ważne żebyś się troszkę poruszała A 6 Weidera pomoże na pewno. Trzeba być tylko konsekwentnym i robić codziennie ilości powtórzeń, które są podane Trzymam kciuki i daj znać jak efekty!

Piękna ta firanka! Masz bardzo zdolną sąsiadkę

namawiała, namawiałam ale nic z tego. Brak urlopu nas powstrzymał

Widać, że ta dziewczynka bardzo Cię lubi No i jak tam weekend? Jak zakupy? Chwal się co upolowałaś!

W pierwszym dniu robisz 1 serię i w tej serii są wszystkie ćwiczenia powtarzane po 6 razy. Kolejnego dnia 2 serie po 6 powtórzeń każde ćwiczenie

Wydaje mi się, że ok

A próbowałaś na jakiejś kalimacie? Ja też mam problem wykonywać te ćwiczenia. Ja za to mam za długą kość ogonową, czyli mam ogonek... wystający co nieco. Więc leżenie na twardym odpada, siedzenie na twardych krzesłach itp przyjemności, a już na pewno leżenie w pozycji pół leżącej, robienie brzuszków na podłodze itd. Ale na grubszej kalimacie z bólem, ale dawałam radę.

Bardzo Ci pasuje ta sukienka A będzie biała czy ecri?

No to pierwszy spacerek zaliczony! I to jaki długi!
No i widzę, że macie póki co małego aniołka w domu. Oby jej się już nie odmieniło

lecę dalej nadrabiać
nawet poduszka nic nie dała bolalo jak diabli... mam tam

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

Martuś super Ci w takich kieckach, tez sobie kiedyś kupie, jak schudne ze 30 kg

Agatko wyglądasz bosko chociaz faktycznie chyba przyzwyczaiłaś nas do szaleństwa, ale w końcu kobieta jest zmienną, niczym kameleon.

Ja dziś rano pokłóciłam się w labie z babką, co się chciała bez kolejki wepchnąć i stwierdziłam, że ludzie są bardzo życzliwi dla siebie, ja baba w 8 miesiącu ciąży wykłócam się, zeby wpuścili dziadka, który ledwo słyszy i widzi, a jego kolejka była, tylko sie wszyscy wpychali przed niego

A i prosze o kciuki, robiłam dziś powtórke tych enzymów. Oby nie urosły
trzymam kciukasy
Cytat:
Agatko ja bym tym razem dała rozpuszczone lekko podkręcone włosy na bok i do tego właśnie żywy kwiat sukienka pewnie łądniej wygląda na żywo. Też tak pomyślałam, że już jesteś dojrzalsza i falbanki to były modne 2 lata temu na pewno będziesz pięknie wygladać

Martucha, ja też mam jedna taką włąśnie suknię długą w kwiaty, ale ona ma 25 lat i jest po mojej chrzestnej genialna na upalne dni

Scio to już 8 miesiac szok

na temat espresso- jak wszystkie kawy uwielbiam

Skręciliśmy wszystkie meble, bułka z masłem stoją i czekają na wiertarkę i teścia, moze już za tydzień stanie cała kuchnia mam dla Was jeszcze prowizoryczne zdjecia kuchni sypialni
super

a nasza cora wczoraj doswiadczyłam co to burza i góry zobaczyła

bosmy sie wybrali z przyjaciółmi do szczyrku i nas w pszczynie deszcz złapał ( martus myslalam o tobie)
ale jak dojechalismy na miejsce to juz było po deszczu i burzy i była piekna pogoda złapałam troche słoneczka i mnie dekold pali moze zbrazowieje
mała pooddychała swiezym powietrzem ze jak dojechalismy do domu tylko sie wykapała nakarmila i na rekach odpadłai spała do rana

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 16:17   #3970
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

wróciłam od lekarza!!
wszsytko wydaje sie ok!!
jeszcze potwierdzimy w czwartek na usg ale dzidzia jest na pewno
ptp 16.01.2012
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 16:25   #3971
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Talking Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Mona

Scio trzymam kciuki.

Gucia uuu nawet nie wiem wiedziałam o tej kawie, a to każdą trzeba popijać czy tylko te mocne??

Gold super to wygląda., Czekam na efekt końcowy.

Neska no to już oficjalnie gratuluję .

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 16:26   #3972
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Madziu zobaczymy jeszcze co w czwartek nam usg pokaze mam nadzieję, że moze juz serduszko będzie
Stary 2011-05-23, 16:30   #3973
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
wróciłam od lekarza!!
wszsytko wydaje sie ok!!
ptp 16.01.2012

super!!!!!!

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 16:31   #3974
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

neska - Wielkie gratulacje

a tak miałam pisać, że coś zastój się zrobił niedługo Ktosia i Scio urodzą i zostanie Magialena tylko

a laski co mają już dzidziusie myślicie o drugim?
no Domi już z drugim w ciąży (zazdroszczę powoli)
Stary 2011-05-23, 16:40   #3975
mona_ja
Wtajemniczenie

gold-fish no piękne to wasze mieszkanko, czekamy na efekt końcowy!

Martucha my zwsze na imprezy jeździmy autem tża bo jest bardziej"reprezentacyjne"-moje ma już 19 lat więc staruszek, ale dobrze utrzymany
Jak tż mnie poucza co do sposobu jazdy a ja się bronię to ma pretensje że nawet sobie wypić na imprezie nie może. Ciężka sprawa z tymi facetami
Po tej kawie już mi lepiej, chyba właśnie tego mi było trzeba, cukru i kofeiny

Neska super wiadomość!

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2011-05-23 o 16:43
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:06   #3976
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

neska - gratulacje jeszcze raz!! ciesze sie waszym szczesiem!! mam nadziedzieje ze nastepne usg juz bedzie z ogladaniem serduszka

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

stripii ja przyznaje ze chcialabym ale nie teraz jeszcze... a kiedy?.... nie wiem,ale nie teraz!!
a WY kiedy staranka o rodzenstwo dla Julci zaczynacie ?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Dzieki wszystkim za info o prezentach dla mamusek na ich swieto, ja jeszcze mysle...jak wymysle to napisze

Ja niestety dalej chora a jutro do pracy gryyy....
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:18   #3977
agus87
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
nie mam kompletnie czasu zeby z wami pisac
na biezaco jestem na odchowalni z innymi mamami
a to dlatego, ze macierzynstwo zajmuje mi 3/4 doby
u nas wszystko okej
Oleńka rosnie jak na drozdzach
jest kochana, czasem pomarudzi jak na niemowlaczka przystalo
ma juz miesiac i 4 dni
niedlugo mamy usg bioderek, pozniej chrzciny 5 czerwca i pozniej szczepionki

wrzucam fotke naszego serduszka z minką "mamo tato nabroilam do pieluszki"

do tej minki tak fajnie raczki sklada albo "tlumaczy" rozkladajac je na boki

strippi ja po porodzie nie chcialam myslec o drugim dzieciatku poki co
ale kiedys na pewno
chociaz jak przypomne sobie porod to narazie nie chce rodzic :niee:
dobrze, ze takie rzeczy szybko ida w niepamiec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07893.jpg (41,7 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-05-23 o 17:19
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:25   #3978
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
A mam fotke ze spacerku w nowej marynarce
to pokazuje, a co
oddawaj !!!!!!!!!!!!!! boska jest ta marynarka

Cytat:

Widać, że ta dziewczynka bardzo Cię lubi No i jak tam weekend? Jak zakupy? Chwal się co upolowałaś!
ja tez je baardzo lubie

weekend bardzo udany grill pysznosci ale strasznie szybko niedziele mienal jak zawsze zreszta a w sobote poszlismy ze znajomymi do baru i wrocilismyo 4 rano

nic sobie nie kupilam .. chyba dnia nie mialam

Cytat:

Skręciliśmy wszystkie meble, bułka z masłem stoją i czekają na wiertarkę i teścia, moze już za tydzień stanie cała kuchnia mam dla Was jeszcze prowizoryczne zdjecia kuchni sypialni
boska jest ta tapeta
mozesz zdradzic gdzie kupilas? pytalam juz raz ale nie odp mi

A ja dzisiaj pierwszy raz cos wygralam .. a mianowicie ...
bilety na koncert The Black Eyed Peas na smierc zapomnialam o nich i dzisiaj wchodze na fb widze znajomi maja statusy ze tez wygrali wchodze na emaila a tu prosze ... bileciki sa 9 czerwca jest koncert od 7:30-10 wychodzi w czwartek ciekawe czy mamusia blizniakow da mi wolne

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 18:02   #3979
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

agusiu - ucaluj malutka od cioci super ze mala grzeczna! zagladaj do nas czesciej-nie porzuc nas dla odchowalni calkiem !!

zabciu - fajnie z tymi biletami!! to sie wyszalejesz na koncercie! a mama blizniakow na pewno da ci wolne, tylko pewnie lepiej powiedz jej o tym jak najwczesniej zeby jakos zaplanowala czas. Ja jeszcze nigdy nic nie wygralam gratuluje!

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-05-23 o 18:08
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 18:15   #3980
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dzięki. czyli musze go na poczatek wyciagnać do dermatologa, albo od razu do dermatologa-chirurga. mam nadzieje, że go namówię.

Cytat:
ja tez musze isc do rodzinnej po skierowanie do chururga, musze usunac naczyniaka z plecow, i na lydce mi sie zrobil jakis 'pieprzyk' kiedys byla tam krostka ktora wydusilam i mi cos takiego uroslo. podejrzewam ze zmiana rakowa mam nadzieje ze lagodna
mam nadzieje, że to nic groźnego. Idź koniecznie do lekarza

Cytat:
Fajnie, ze Wam się tapeta spodobała ja zbzikowałam już na punkcie mieszkania i czuję się w nim cudownie ale podejrzewam, ze każdy tak ma .. przynajmniej na początku, że każda pierdoła, mebelek, dodatek cieszy. No i widzę, że między mną i tż się polepszyło pamietam jak mielismy gruby kryzys zimą jak ze wszystkim były problemy i były kłótnie i tz mi powiedział, że jemu już nie zalezy na tym mieszkaniu, że już ma dosyć, że nie wie po co to wszystko robi było mi wtedy cholernie przykro, ale na szczęscie burza minęła a tż już jestem mega zadowolony z własnego M
fajnie się czyta, że jesteście tacy szczęśliwi i zakochani w swoim mieszkaniu!super!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a nasza cora wczoraj doswiadczyłam co to burza i góry zobaczyła

bosmy sie wybrali z przyjaciółmi do szczyrku i nas w pszczynie deszcz złapał ( martus myslalam o tobie)
ale jak dojechalismy na miejsce to juz było po deszczu i burzy i była piekna pogoda złapałam troche słoneczka i mnie dekold pali moze zbrazowieje
mała pooddychała swiezym powietrzem ze jak dojechalismy do domu tylko sie wykapała nakarmila i na rekach odpadłai spała do rana
Ekstra dzień mieliście! I ile wrażeń dla Natki!

Cytat:
wróciłam od lekarza!!
wszsytko wydaje sie ok!!
ptp 16.01.2012
bardzo się cieszę! 3 mam kciuki za czwartek i jeszcze raz gratuluję! No to czekamy na serduszku

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mona

Scio trzymam kciuki.

Gucia uuu nawet nie wiem wiedziałam o tej kawie, a to każdą trzeba popijać czy tylko te mocne??

Gold super to wygląda., Czekam na efekt końcowy.

Neska no to już oficjalnie gratuluję .
nie.... tylko espresso. Kawa bez mleka, bardzo mocna.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
oddawaj !!!!!!!!!!!!!! boska jest ta marynarka

ja tez je baardzo lubie

weekend bardzo udany grill pysznosci ale strasznie szybko niedziele mienal jak zawsze zreszta a w sobote poszlismy ze znajomymi do baru i wrocilismyo 4 rano

nic sobie nie kupilam .. chyba dnia nie mialam

boska jest ta tapeta
mozesz zdradzic gdzie kupilas? pytalam juz raz ale nie odp mi

A ja dzisiaj pierwszy raz cos wygralam .. a mianowicie ...
bilety na koncert The Black Eyed Peas na smierc zapomnialam o nich i dzisiaj wchodze na fb widze znajomi maja statusy ze tez wygrali wchodze na emaila a tu prosze ... bileciki sa 9 czerwca jest koncert od 7:30-10 wychodzi w czwartek ciekawe czy mamusia blizniakow da mi wolne
Gratuluję! Mam nadzieje, że nie będziesz miała problemów z pójściem na ten koncert!
I cieszę się, że weekend się udał!

Aguś, cieszę się, ze mała taka grzeczna! Zaglądaj do nas!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-05-23 o 18:17
Stary 2011-05-23, 18:22   #3981
klion78
Zadomowienie

Witajcie kochane wpadlam tylko zameldowac, że jestem już po USG i moje dziecko ma pięknego siusiaka między nogami
Stary 2011-05-23, 18:41   #3982
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
stripii ja przyznaje ze chcialabym ale nie teraz jeszcze... a kiedy?.... nie wiem,ale nie teraz!!
a WY kiedy staranka o rodzenstwo dla Julci zaczynacie ?
dużo zdrówka

no ja już myślę o tym coraz częściej, Julcia niedługo będzie miała półtora roczku, a chcieliśmy mieć 2,5 roku różnicy.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
u nas wszystko okej
ma juz miesiac i 4 dni

wrzucam fotke naszego serduszka z minką "mamo tato nabroilam do pieluszki"

do tej minki tak fajnie raczki sklada albo "tlumaczy" rozkladajac je na boki

strippi ja po porodzie nie chcialam myslec o drugim dzieciatku poki co
ale kiedys na pewno
chociaz jak przypomne sobie porod to narazie nie chce rodzic :niee:
dobrze, ze takie rzeczy szybko ida w niepamiec
śliczna kruszynka jak patrzę to sama chciałabym już druga taką

wszystko mija z czasem, ja tak miałam że na początku nawet nie chciałam myśleć o 2 dzidzi, a teraz to już chcę

klion - gratuluję chłopca ))
Stary 2011-05-23, 18:57   #3983
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha, cieszę się, że skrzydełka smakowały! No tak.. nawet nie pomyślałam o tym, że ziemniaki mogły być mało słone.

No i jeszcze mam pytanie, jak robisz karkówkę i wrzucasz tam ziemniaki to od razu? Nie są rozgotowane?
no mało słone ale daliśmy rade
a ziemniaki się nie rozgotowują - wręcz przeciwnie są przepyszne

Cytat:
miło się takie wieści czyta

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
martuś slicznie ci w kiecuni.. mnie si etez podobaja ale taki konusek to nei bedzie dobrze wygladac

dziękuję
cieszę się że bawiliście się dobrze

Cytat:
wróciłam od lekarza!!
wszsytko wydaje sie ok!!
ptp 16.01.2012
BRAWOOOOO BOSKOOOO

Cytat:
takkk myślimy i nawet wymyśliliśmy strzelamy w Zuzie za cztery lata

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Martucha my zwsze na imprezy jeździmy autem tża bo jest bardziej"reprezentacyjne"-moje ma już 19 lat więc staruszek, ale dobrze utrzymany
Jak tż mnie poucza co do sposobu jazdy a ja się bronię to ma pretensje że nawet sobie wypić na imprezie nie może. Ciężka sprawa z tymi facetami
Po tej kawie już mi lepiej, chyba właśnie tego mi było trzeba, cukru i kofeiny !
echsssss faceci...

Cytat:
czesc dziewczyny
u nas wszystko okej
ma juz miesiac i 4 dni
boska jest!!!!!
dużo sił wam życzę

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane wpadlam tylko zameldowac, że jestem już po USG i moje dziecko ma pięknego siusiaka między nogami
jejejejejejejejej gratuluje!!!!!!! bosko będziesz miała dwóch rycerzy w domu
Stary 2011-05-23, 19:24   #3984
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam od lekarza!!
wszsytko wydaje sie ok!!
ptp 16.01.2012
super, raz jeszcze gratuluje

Cytat:
będzie chłopczyk, fajnie

aguś śliczna ta Twoja córa
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:27   #3985
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agusiu - ucaluj malutka od cioci super ze mala grzeczna! zagladaj do nas czesciej-nie porzuc nas dla odchowalni calkiem !!

zabciu - fajnie z tymi biletami!! to sie wyszalejesz na koncercie! a mama blizniakow na pewno da ci wolne, tylko pewnie lepiej powiedz jej o tym jak najwczesniej zeby jakos zaplanowala czas. Ja jeszcze nigdy nic nie wygralam gratuluje!

Cytat:
dzięki. czyli musze go na poczatek wyciagnać do dermatologa, albo od razu do dermatologa-chirurga. mam nadzieje, że go namówię.

mam nadzieje, że to nic groźnego. Idź koniecznie do lekarza

fajnie się czyta, że jesteście tacy szczęśliwi i zakochani w swoim mieszkaniu!super!

Ekstra dzień mieliście! I ile wrażeń dla Natki!

bardzo się cieszę! 3 mam kciuki za czwartek i jeszcze raz gratuluję! No to czekamy na serduszku

nie.... tylko espresso. Kawa bez mleka, bardzo mocna.

Gratuluję! Mam nadzieje, że nie będziesz miała problemów z pójściem na ten koncert!
I cieszę się, że weekend się udał!

Aguś, cieszę się, ze mała taka grzeczna! Zaglądaj do nas!

Cytat:
dużo zdrówka

no ja już myślę o tym coraz częściej, Julcia niedługo będzie miała półtora roczku, a chcieliśmy mieć 2,5 roku różnicy.

śliczna kruszynka jak patrzę to sama chciałabym już druga taką

wszystko mija z czasem, ja tak miałam że na początku nawet nie chciałam myśleć o 2 dzidzi, a teraz to już chcę

klion - gratuluję chłopca ))
to bierz sie do roboty
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no mało słone ale daliśmy rade
a ziemniaki się nie rozgotowują - wręcz przeciwnie są przepyszne

miło się takie wieści czyta

dziękuję
cieszę się że bawiliście się dobrze

BRAWOOOOO BOSKOOOO

takkk myślimy i nawet wymyśliliśmy strzelamy w Zuzie za cztery lata

echsssss faceci...

boska jest!!!!!
dużo sił wam życzę

jejejejejejejejej gratuluje!!!!!!! bosko będziesz miała dwóch rycerzy w domu

postaram sie zagladac czesciej
Stary 2011-05-23, 19:55   #3986
mona_ja
Wtajemniczenie

Agus jaka śliczna niunia!

Żabcia gartuluję wygranej, mam nadzieję że dostaniesz wolne, w końcu należy ci się odpoczynek od tych urwisów.

Klion no w końcu dzidzia pokazała że jest mężczyzną macie już wybrane imię?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 20:40   #3987
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzięki za kciuki

U okulisty ok- wada się nie powiększyła, siatkówka w porządku, więc przeciwskazań do porodu sn nie ma.

Wyniki enzymów jeszcze bardziej spadły (dziękuje za kciuki ), ale mam kontrolować co tydzień, bo cholestaza to zdradliwa choroba. Mała juz nie taka mała. Wazy coś koło 2600. więc spora będzie, ale po 36 tygodniu juz moge spokojne rodzić. Najlepiej by było jakbym do 38 tygodnia urodziła. W każdym razie po terminie raczej nie urodze, bo z cholestazą nie będą czekać. więc coś mi się wydaje, ze mnie na patologe przed porodem położą. W każdym razie wszytsko jest ok. na ten moment

lece nadrabiać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 20:54   #3988
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Scio super ze wyniki ok!!!! ciesze sie!
Kliongratuluje synka!!!

i dziekuje za miłe słowa....
teraz sie czwartku nie moge doczekac oby bylo dobrze
Stary 2011-05-23, 21:00   #3989
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaa, moje przeczucie się spełniło!!!! Klion, gratuluję! Cały dzień o Tobie myślałam! No to teraz wymyślajcie imię

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki

U okulisty ok- wada się nie powiększyła, siatkówka w porządku, więc przeciwskazań do porodu sn nie ma.

Wyniki enzymów jeszcze bardziej spadły (dziękuje za kciuki ), ale mam kontrolować co tydzień, bo cholestaza to zdradliwa choroba. Mała juz nie taka mała. Wazy coś koło 2600. więc spora będzie, ale po 36 tygodniu juz moge spokojne rodzić. Najlepiej by było jakbym do 38 tygodnia urodziła. W każdym razie po terminie raczej nie urodze, bo z cholestazą nie będą czekać. więc coś mi się wydaje, ze mnie na patologe przed porodem położą. W każdym razie wszytsko jest ok. na ten moment

lece nadrabiać
Cieszę się, że badania wyszły ok! Trzymam kciuki, żebyś rodziła dokładnie w 38tyg! I rozumiem, że z braku przeciwwskazań do sn się cieszymy?

Stary 2011-05-23, 21:10   #3990
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, to koniecznie jeszcze dzisiaj weź go do tej galerii! Na cenę nawet nie zwróciłam uwagi... tym bardziej mi się podoba
Dzisiaj to nie da rady u mnie nie ma galerii ale szansa jest jutro, bo jedziemy do Łodzi do ortodonty, ale sama nie wiem...
Póki co myślimy nad kinem a niestety większe starty finansowe niewskazane ze względów budowlanych

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana wesoło wesoło acz dziś było mocno stresująco jutro też niestety napisze w klubie, a sukienki hmm nie do końca mi "leżą", obroną się nie stresuj na bank będzie ok jak to się mówi - egzamin stresujący ale bardzoooo przyjemny
Przyjemny będzie efekt w postaci dyplomu, a jeszcze przyjemniejszy w postaci pracy

Cytat:
Warioci

Cytat:
gold tapeta zarabista!

ana bylam o 12 i zostalo 5 par koturn, te czewrone fajne ale coz rozmiaru mojego nie bylo.
Nie byłam, nie oglądałam dzień stanowczo za krótki

Cytat:
wróciłam od lekarza!!
wszsytko wydaje sie ok!!
ptp 16.01.2012
Super!!!
Kiedy powiecie rodzince?

Cytat:
Ja niestety dalej chora a jutro do pracy gryyy....
Kasiu! czytałaś o tym perełkach czosnkowych? Naprawdę polecam!

Cytat:
czesc dziewczyny
u nas wszystko okej
ma juz miesiac i 4 dni
Kruszynka
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości