|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Śliweńka, w takim razie spróbuję zrobić też ten kukułkowy
Dzięki!
|
#3962 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Treść usunięta
|
|
|
|
#3963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bosko ![]() gratuluje skręcenia mebli, wszystkie kuchenne skręciliście? jestem godna podziwu!!! a tapeta boska uwielbiam takie ![]() Cytat:
dam znać jak skończę póki co jest rewelacyjna
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
gold tapeta zarabista!
ana bylam o 12 i zostalo 5 par koturn, te czewrone fajne ale coz rozmiaru mojego nie bylo.
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, a gdzie usuwałaś pieprzyki? Byłaś u dermatologa czy to jakiś grubszy zabieg?
Chciałabym męża namówić na usunięcie kilku, ale on póki co nie chce o tym słyszeć. Martucha, cieszę się, że skrzydełka smakowały! No tak.. nawet nie pomyślałam o tym, że ziemniaki mogły być mało słone. No i jeszcze mam pytanie, jak robisz karkówkę i wrzucasz tam ziemniaki to od razu? Nie są rozgotowane?
|
#3966 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2011-05-23 o 15:32 |
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez musze isc do rodzinnej po skierowanie do chururga, musze usunac naczyniaka z plecow, i na lydce mi sie zrobil jakis 'pieprzyk' kiedys byla tam krostka ktora wydusilam i mi cos takiego uroslo. podejrzewam ze zmiana rakowa mam nadzieje ze lagodna
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze Wam się tapeta spodobała
ale podejrzewam, ze każdy tak ma .. przynajmniej na początku, że każda pierdoła, mebelek, dodatek cieszy. No i widzę, że między mną i tż się polepszyło pamietam jak mielismy gruby kryzys zimą jak ze wszystkim były problemy i były kłótnie i tz mi powiedział, że jemu już nie zalezy na tym mieszkaniu, że już ma dosyć, że nie wie po co to wszystko robi było mi wtedy cholernie przykro, ale na szczęscie burza minęła a tż już jestem mega zadowolony z własnego M
|
|
|
|
#3969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
martuś slicznie ci w kiecuni.. mnie si etez podobaja ale taki konusek to nei bedzie dobrze wygladac
u lala i na chcinach tez ulala nasze za trzy tygodnie ![]() Cytat:
a sprobuj sie zatrzymac to moment oczy jak 5 złoty Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nasza cora wczoraj doswiadczyłam co to burza i góry zobaczyła![]() bosmy sie wybrali z przyjaciółmi do szczyrku i nas w pszczynie deszcz złapał ( martus myslalam o tobie )ale jak dojechalismy na miejsce to juz było po deszczu i burzy i była piekna pogoda złapałam troche słoneczka i mnie dekold pali moze zbrazowieje![]() mała pooddychała swiezym powietrzem ze jak dojechalismy do domu tylko sie wykapała nakarmila i na rekach odpadła i spała do rana
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od lekarza!!
![]() wszsytko wydaje sie ok!! ![]() jeszcze potwierdzimy w czwartek na usg ale dzidzia jest na pewno ![]() ptp 16.01.2012
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Mona
Scio trzymam kciuki. Gucia uuu nawet nie wiem wiedziałam o tej kawie, a to każdą trzeba popijać czy tylko te mocne?? Gold super to wygląda., Czekam na efekt końcowy. Neska no to już oficjalnie gratuluję . |
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
zobaczymy jeszcze co w czwartek nam usg pokaze mam nadzieję, że moze juz serduszko będzie
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!!!!!!
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
neska - Wielkie gratulacje
a tak miałam pisać, że coś zastój się zrobił niedługo Ktosia i Scio urodzą i zostanie Magialena tylko a laski co mają już dzidziusie myślicie o drugim? ![]() no Domi już z drugim w ciąży (zazdroszczę powoli)
|
|
#3975 |
|
Wtajemniczenie
|
gold-fish no piękne to wasze mieszkanko, czekamy na efekt końcowy!
![]() Martucha my zwsze na imprezy jeździmy autem tża bo jest bardziej"reprezentacyjne"-moje ma już 19 lat więc staruszek, ale dobrze utrzymany Jak tż mnie poucza co do sposobu jazdy a ja się bronię to ma pretensje że nawet sobie wypić na imprezie nie może. Ciężka sprawa z tymi facetami Po tej kawie już mi lepiej, chyba właśnie tego mi było trzeba, cukru i kofeiny ![]() Neska super wiadomość!
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-05-23 o 16:43 |
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
neska - gratulacje jeszcze raz!! ciesze sie waszym szczesiem!! mam nadziedzieje ze nastepne usg juz bedzie z ogladaniem serduszka
![]() Cytat:
a WY kiedy staranka o rodzenstwo dla Julci zaczynacie ? ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Dzieki wszystkim za info o prezentach dla mamusek na ich swieto, ja jeszcze mysle...jak wymysle to napisze ![]() Ja niestety dalej chora a jutro do pracy gryyy....
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
nie mam kompletnie czasu zeby z wami pisac na biezaco jestem na odchowalni z innymi mamami a to dlatego, ze macierzynstwo zajmuje mi 3/4 doby u nas wszystko okej Oleńka rosnie jak na drozdzach jest kochana, czasem pomarudzi jak na niemowlaczka przystalo ma juz miesiac i 4 dni ![]() niedlugo mamy usg bioderek, pozniej chrzciny 5 czerwca i pozniej szczepionki wrzucam fotke naszego serduszka z minką "mamo tato nabroilam do pieluszki" ![]() ![]() do tej minki tak fajnie raczki sklada albo "tlumaczy" rozkladajac je na boki strippi ja po porodzie nie chcialam myslec o drugim dzieciatku poki co ale kiedys na pewno chociaz jak przypomne sobie porod to narazie nie chce rodzic :niee: dobrze, ze takie rzeczy szybko ida w niepamiec
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-05-23 o 17:19 |
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
oddawaj !!!!!!!!!!!!!!
boska jest ta marynarka Cytat:
![]() weekend bardzo udany grill pysznosci ale strasznie szybko niedziele mienal jak zawsze zreszta a w sobote poszlismy ze znajomymi do baru i wrocilismyo 4 rano ![]() nic sobie nie kupilam .. chyba dnia nie mialam ![]() Cytat:
mozesz zdradzic gdzie kupilas? pytalam juz raz ale nie odp mi ![]() A ja dzisiaj pierwszy raz cos wygralam .. a mianowicie ... bilety na koncert The Black Eyed Peas ![]() ![]() 9 czerwca jest koncert od 7:30-10 wychodzi w czwartek ciekawe czy mamusia blizniakow da mi wolne
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
agusiu - ucaluj malutka od cioci
super ze mala grzeczna! zagladaj do nas czesciej-nie porzuc nas dla odchowalni calkiem !!zabciu - fajnie z tymi biletami!! to sie wyszalejesz na koncercie! a mama blizniakow na pewno da ci wolne, tylko pewnie lepiej powiedz jej o tym jak najwczesniej zeby jakos zaplanowala czas. Ja jeszcze nigdy nic nie wygralam gratuluje!
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-05-23 o 18:08 |
|
|
|
#3980 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki. czyli musze go na poczatek wyciagnać do dermatologa, albo od razu do dermatologa-chirurga. mam nadzieje, że go namówię.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I cieszę się, że weekend się udał! Aguś, cieszę się, ze mała taka grzeczna! Zaglądaj do nas!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-05-23 o 18:17 |
||||||
|
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja już myślę o tym coraz częściej, Julcia niedługo będzie miała półtora roczku, a chcieliśmy mieć 2,5 roku różnicy. Cytat:
jak patrzę to sama chciałabym już druga taką wszystko mija z czasem, ja tak miałam że na początku nawet nie chciałam myśleć o 2 dzidzi, a teraz to już chcę ![]() klion - gratuluję chłopca ))
|
|
|
#3983 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ziemniaki się nie rozgotowują - wręcz przeciwnie są przepyszne Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się że bawiliście się dobrze Cytat:
![]() Cytat:
strzelamy w Zuzie za cztery lata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dużo sił wam życzę ![]() Cytat:
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aguś śliczna ta Twoja córa
|
||
|
|
|
#3985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
postaram sie zagladac czesciej
|
||||
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus jaka śliczna niunia!
Żabcia gartuluję wygranej, mam nadzieję że dostaniesz wolne, w końcu należy ci się odpoczynek od tych urwisów. Klion no w końcu dzidzia pokazała że jest mężczyzną macie już wybrane imię?
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki
U okulisty ok- wada się nie powiększyła, siatkówka w porządku, więc przeciwskazań do porodu sn nie ma. Wyniki enzymów jeszcze bardziej spadły (dziękuje za kciuki ), ale mam kontrolować co tydzień, bo cholestaza to zdradliwa choroba. Mała juz nie taka mała. Wazy coś koło 2600. więc spora będzie, ale po 36 tygodniu juz moge spokojne rodzić. Najlepiej by było jakbym do 38 tygodnia urodziła. W każdym razie po terminie raczej nie urodze, bo z cholestazą nie będą czekać. więc coś mi się wydaje, ze mnie na patologe przed porodem położą. W każdym razie wszytsko jest ok. na ten moment lece nadrabiać
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Scio super ze wyniki ok!!!! ciesze sie!
Kliongratuluje synka!!! ![]() i dziekuje za miłe słowa.... teraz sie czwartku nie moge doczekac oby bylo dobrze
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klion, gratuluję! Cały dzień o Tobie myślałam! No to teraz wymyślajcie imięCytat:
I rozumiem, że z braku przeciwwskazań do sn się cieszymy?
|
|
#3990 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma galerii ale szansa jest jutro, bo jedziemy do Łodzi do ortodonty, ale sama nie wiem... ![]() Póki co myślimy nad kinem a niestety większe starty finansowe niewskazane ze względów budowlanych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzień stanowczo za krótki ![]() Cytat:
Kiedy powiecie rodzince? ![]() Kasiu! czytałaś o tym perełkach czosnkowych? Naprawdę polecam! ![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Daj znać jak skrzydełka smakowały. I fajny pomysł z tymi ziemniakami...
genialna na upalne dni 
ale coz rozmiaru mojego nie bylo.

pamietam jak mielismy gruby kryzys zimą jak ze wszystkim były problemy i były kłótnie i tz mi powiedział, że jemu już nie zalezy na tym mieszkaniu, że już ma dosyć, że nie wie po co to wszystko robi
było mi wtedy cholernie przykro, ale na szczęscie burza minęła

zobaczymy jeszcze co w czwartek nam usg pokaze
a jutro do pracy gryyy....