|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() W tym wypadku kropka po 21 jest błędem. Kropkę dajemy tylko w takim wypadku: 21.07.2012. W pozostałych, czyli 21 lipca 2012, 21 VII 2012 nie dajemy. Super, że spotkanie ze stylistką się udało Zawsze to fachowa porada ![]() Cytat:
Współczuję Twojemu TŻ, że musiał być świadkiem takich ekscesów :/Oj tak, wspomnienia zostaną dłuuugo w pamięci. Ale robiłyśmy podchody, żeby zdobyć nr tel jej męża a potem maila ;p. Ale się udało. Gdy koleżanka odpowiadała na pyt, podawałyśmy jej potem odp jej TŻ. a do tego ustaliłyśmy punktację i wyszło jej, że będzie "żoną satysfakcjonującą" czyli całkiem nieźle. W wielu istotnych sprawach się zgadzali, więc jak dla mnie - są zgraną parą ![]() Co do tego chłopaka - to najlepsze, że on ma żonę, dziecko a takie pierdoły mu w głowie..... Ale dobrze, że reszta kolegów TŻ jest normalna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ależ dziś piękna pogoda Słonko świeci....cieplutko.... Chyba pójdę zaraz na kocyk się poopalać, a potem ruszam na miasto. Muszę oddać książki do biblioteki, rozejrzeć się za jakimiś fajnymi butami i kupić coś mamie na Dzień Matki.
|
||||
|
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że kalendarzyk szybciutko się znajdzie i Wasze nazwiska zostaną wpisane w odpowiednią rubryczkę
|
||
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to My powinnyśmy Ci dziekowac, ze Nam uswiadomiłaś jakie to cholerstwo! ale podswiadomie kazdy z Nas wie ile chemi jest z jedzeniu, napojach.. ale tego sie juz niestety nie da zmienic..:/ wogole zauwazylam jakie w Polsce jest tez zanieczyszczone powietrze... ZAWSZE jak wracamy z Polski tutaj do Norwegii to przez tydzien jestesmy chorzy... jak od Sylwestra do swiąt wielkanocnych byliśmy w NOrwegii nic Nas nie tknęlo, ledwo przyjechalismy do PL i juz przeziębienie podczas calego pobytu i jeszcze przez tydzien jak tutaj wrocilismy.. cos w tym musi byc... a tutaj naprawde baardzo zadko ludzie chorują... a w Pl ciągle sie slyszy.. dobra Laski, ja spadam bo znowu mialam byc na 9 (a nawet na 8 w pracy) a juz 10! see yaaa
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tej strony podoba mi się ta Zambia tylko drogie są.
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-24 o 10:41 |
|
|
|
|
#1415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() aaaaaaaaaa i nie biegał Cytat:
![]() Cytat:
na rdzę tylko colaCytat:
święta prawda a tak na serio to jak usmażycie schabowego to i robaczki więc nie ma się co bać a ile w swoim rzyciu zjadłyście śliwek z robakami jabłek czy czegoś tam to jest nie uniknioneCytat:
a ten drugi makijaż boski
|
|
#1416 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mooooocne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() się 3mią ![]() No bo lekarzom ufać w dzisiejszych czasach nie można. Większość niestety już niewiele ma wspólnego z honorowym kodeksem lekarskim, mają popodpisywane umowy z firmami farmaceutycznymi, żeby przepisywać coś, za co dostają kasę, a nie coś, co mogłoby nam rzczywiście pomóc, poza tym cóż, nawet jakby tak nie było, to niestety leki już w dzisiejszych czasach też nie leczą tylko zaleczają objawy, ale nie leczą trwale, bo firmom farmaceutycznym się nie opłaca leczyć, bo wtedt na czym by zarabiali. Nasz świat jest tak popieprzony, że potrafią podobno samolotami rozpylać jakieś wirusy, tak, że nikt nawet o tym nie wie, a potem o, epidemia grypy, jak to się stało.... Wszystkim rządzi pieniądz, a ludzie są coraz bardziej chorzy i jeszcze trochę takiego życia, a wyginiemy przez własną głupotę... Cytat:
Ja schabowe jem od wielkiego dzwonu, u kogoś, bo w domu robimy zwykle tylko z piersi i mielone. Ale fakt, że przerażające jest to, że tak naprawdę nie mamy zielonego pojęcia, co jemy na co dzień i trujemy się zupełnie nieświadomie.Cytat:
Fajnie, że sobie pochodzicie ![]() Cytat:
Co do makijażu, to ja się na tym kompletnie nie znam, ponieważ na co dzień się nie maluję w ogóle (chyba jestem tu jedyna ) i dla mnie wszystkie te makijaże, co wklejacie, wyglądają podobnie Myślę, że teraz przed weselami pójdę sobie do jakichś makijażystek, niech mi zrobią jakieś makijaże i zobaczę, jak się będę w nich czuć, chciałabym jak najdelikatniejszy, żeby tylko podkreślał urodę i matował niedoskonałości. Ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1306174035 jest całkiem sympatyczny, tak stonowany. Ale generalnie zdam się na profesjonalistkę, co najwyżej zasugeruję, żeby dodała zielonego i niebieskiego, jeśli będzie pasowało (bo to moje kolory przewodnie).A w ogóle to śmieszna rzecz. W ten weekend byli tutaj ci nasi Znajomi ze Szwecji na dalszym załatwianiu wesela i Ciotka mojej Mamie powiedziała, że ma dla mnie jakąś suknię ślubną Jej siostrzenica zdaje się brała czy bierze teraz ślub i suknia jest podobno piękna i bardzo chce mi ją dać. Jeśli mi się spodoba, to założę, a jak nie, to mam sobie sprzedać. Nie mam pojęcia, jak ona wygląda, ale mają ją przywieźć chyba we wrześniu, jak przyjadą tu ślubować. Nie sądzę, żeby to była moja wymarzona (chociaż pomyślcie, jaki to by był dopiero czad ![]() ), ale tak czy siak, strasznie jestem jej ciekawa
|
|
#1417 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Jak wasza nocka... mam nadzieję że spokojnie....za to u mnie koszmary....materdyjo wiecie co mi się śniło....śniło mi się ze mama zorganizowała mi ślub i powiedziała mi o tym dopiero w drodze do koscioła a szlismy do koscioła normalnie ubrani....jak ona mi to powiedziala to ja jej powiedzialam ze ja chcialam slub w przyszlym roku ...wkurzyłam sie i zawróciłam do domu...a moj niby przyszły mąż który był we śnie to bardzo dawny kolega sasiad w ogóle nie wiem z jakiej paki on sie znalazł w tym śnie ..ja zapomniałam w ogóle o jego istnieniu....ja piernicze jakaś masakra normalnie takie głupoty mi się śnią...
|
#1418 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hejka Laseczki!!!!
Słuchajcie, Mamy już !!!!! Udało się wstępnie z księdzem zaklepać datę i wybrać godzinę telefonicznie Uwierzycie, że na 01.09 już była zarówno zajęta 15:00 i 16:00??? 17:00 zdecydowanie wydaje mi się za późna (msza + składanie życzeń przez gości=wejście na salę nie wcześniej niż ok. 19:00!!!) WYBRAŁAM WIĘC 14:00 TAK SIĘ CIESZĘ!!!! ![]() Cytat:
To najpierw krem, później baza i dopiero wtedy podkład??????? No jak ja nic nie wiem! A to nie za dużo tych warstw??? Z jakiej firmy baza? Aż muszę się porozglądać następnym razem jak będę w jakiejś drogerii..... ![]() Cytat:
40 km i chciał nocleg?!?!?! Ja pitolę... A chcieliście go mieć do 5 nad ranem czy jak??? Szok. Przecież przeważnie kamerzysta/fotograf standardowo kończą ok. 1 w nocy... są chyba w stanie sobie jeszcze sami wrócić Dobrze zrobiliście decydując się na tego fotografa I superowa oferta- 1500zl razem z osobnym 8h plenerem!!! Cytat:
A jakie kwiaty Ci chodzą po głowie? A dekoracje? Bo sama zastanawiam się nad fioletem- który ubóstwiam tak, jak Ty Fajne make-upy dodalaś na blogu Nooo, ale ja jestem w fazie zupełnie początkowej w poszukiwaniach kolorystyki czy dekoracji...... ![]() Cytat:
Ciekawe jak Ci tam idzie ta rozmowa.... Cytat:
Super prezentują się brązowe oczka także z zielonym. Zieleń też łączę ze złotem lub bawię się dwoma odcieniami zieleni- seledynowym i ciemną zielenią. Polecam także róż, ale jaśniutki, pastelowy plus cokolwiek-czy habrowy, czy fiołkowy, czy nawet grafitowy. Fiolety uwielbiam ze srebrem i czernią A raz zaszalałam i pobawiłam się srebrem i czerwienią! I wyszło tak (patrz zdj.) ![]() Cytat:
Tzn szczerze mówiąc wypadają mi w miejszych ilościach już od jakiegoś miesiąca czy dwóch... Nie wiem czy to nie zasługa lepszej diety, bogatszej w witaminy. I być może maski nawilżającej wax??? Próbowałaś? Używam od grudnia zeszłego roku, raz na tydzień, czasem nawet rzadziej. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi obrzydziłaś martuha tego schabowego. A ja mam w zamrażarce. A to czemu tak sie z tymi robalami robi? Ale w sumie tak na zdrowo pomyśleć, to teraz w każdym jedzeniu coś jest, co może zaszkodzić organizmowi, tyle chemii itp, że szkoda gadać. Coca coli nie piję, w ogóle gazowanych nie pijam, czasami są wyjątki, takie święto jakieś
|
|
|
#1420 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież schab jest mięsem najwyższej jakości- ma mniej tłuszczu niż inne części świnki, a mnóstwo pełnowartościowego białka. To, że w organizmie człowieka występują bakterie to nic złego (mówię o tych "dobrych bakteriach"), bo przecież flora bakteryjna jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania poszczególnych narządów w organizmie. Dlatego mówi się, że spożywanie antybiotyków nie jest dobre- jeśli da się je ominąć, lepiej to zrobić, bo osłabiają one nasz organizm (niszczy tę "dobrą" florę bakteryjną na długi czas i nasze siły obronne padają...). Antybiotyki działają kwasotwórczo, dokładnie tak samo jak słodycze czy właśnie coca-cola. Nawet pisały tu dziewczyny o używaniu jej do czyszczenia, odkamieniania czy pozbycia się rdzy, a z tym najlepiej upora się nic innego jak tylko żrący kwas. Taki środek idealnie stwarza pole do popisu tym "złym" bakteriom, grzybom- najogólniej mówiąc pasożytom. A tu biedne schabowe zostały tak łatwo przekreślone Cytat:
Haha ![]() Hmmmm......jestem pewna, że zawielocytowałam więcej postów.... Chatka??? Jak to działa, że Ty potrafisz tyle postów zawielocytować??? A u mnie normalnie nikną......... giną nie wiadomo gdzie i nie wiadomo kiedy |
||
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
NightButterflyVIP ja stosuję krem i bazę i podkład...po umyciu żelem twarzy nakładam krem (stosuje krem mojej córki LaRochePosay-nie wiem czy dobrze napisałam poniewaz jest delikatniejszy dla mojej twarzy) omijam nakładnanie kremu na nos poniewaz bardzo mi sie tłuści a czoło suche...w ogóle jakas paranoja z moja twarza...nie wazne...pozniej nakładam silikonową bazę ja używam z Virtuala kiedyś stosowałam z DaxCosmetic(jest droższa ale było ej wiecej niz z Virtuala) po tej bazie wygładza się skóra matowieje i naprawde ja lubie ten efekt...no i na to nakładam podkład....no kredka,tusz...
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Oglądam Wedding TV jak TŻ nie ma w domu bo nie chce żeby pomyślał że zwariowałam na tym punkcie... ha ha ha
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż nie cierpi wedding Tv
a szczególnie Panien młodych z piekła rodem |
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nic nie wiem o tym, jak się okazuje... Kiedyś gdzieś słyszałam, że dobrą bazą pod podkład jest również zwykły krem nawilżający, którego używamy na dzień (kiedyś używałam najzwyklejszego kremu nivea, później zaczęłam się bawić garnierami, l'orealami, czy-teraz- olay) i tak się już do tego zdania przyssałam i przy tym zostałam A wedding tv No jak TŻ widzi, że puszczam coś w tym stylu (czy inne tvn style, polsaty cafe lub małą czarną na tv4) od razu jest pytanie "a nie ma nic normalnego???" |
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli się okaże, że to Twoje wymarzona, to chyba zejdę na serducho ![]() Cytat:
dobrze, ze chociaż 14 była wolna ![]() swoją drogą, to znaczy, że nie ma co czekać do ostatniej chwili, tylko w miarę szybko załatwiać mszę w kościele praktycznie w tym samym czasie co foto, kamerę itp. |
||
|
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ślub na 17 i jak dla mnie nie jest to późna pora a wręcz przeciwnie jak dla mnie w sam raz a dodatkowo musimy jeszcze dojechać na salę około 25km i oczywistym jest fakt, że każda para ustala godzinę pod siebie ![]() makijaż czerwono-srebrny
|
|
#1428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i 14:00 i 13:00 No i ta nieszczęsna 17:00.... Swoją drogą, ciekawe czy któraś z dziewczyn ma tak późno ślub.... Dla mnie byłoby to OK tylko wtedy, gdybyśmy planowali robić huczne 2-niowe weselisko, to wtedy OK, niech ślub będzie późno. Ale będziemy mieć 1dniowe, niech więc trwa jak najdłużej No i żebyśmy z gośćmi nie poumierali z głodu A z tym czekaniem, to tak jak ze wszystkim innym- to jest często zależne od tego jakie "branie" ma dany lokal czy w tym przypadku- kościół. Ten kościółek ma na swojej stronie wyraźnie napisane, żeby zapisy były dokonywane z minimum rocznym wyprzedzeniem. Inne kościoły często nie chcą tak wcześnie zapisywać nikogo i każą przyjść w późniejszym terminie by zapisać się na kolejny rok (chyba, że na pierwszy kwartał). Dotk4 -o ile dobrze pamiętam-właśnie tak miała, została odesłana. Sale są też takie- albo zatłoczone nawet na dwa lata w przód, albo spokojnie można w tym roku się zapisywać jeszcze na ten sam rok. Nas czeka teraz właśnie poszukiwanie kapeli i fotografa Choć i jedno i drugie już coś tam Mamy na oku
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam ślub o 14:15 i dla mnie to jest zdecydowanie za późno
![]() No ale kto pierwszy ten lepszy- niestety ja się spóźniłam...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego staram się już bardziej wybiórczo zaznaczać, bo inaczej wszystkie początkowe znikają bez wieści i się wkurzam, bo chciałam coś ważnego którejś napisać, a potem nie pamiętam co ![]() Gratuluję ustalenia godziny, chociaż dla mnie 14:00 to zdecydowanie za wcześnie Podobnie jak kindziulindzia, mamy ślub o 17:00, bo też mamy kawałek dojechania na salę, poza tym sporo gości mamy z daleka i nie chcemy, żeby musieli wyjeżdżać w nocy, żeby zdążyć na nasz ślub. Zastanawialiśmy się też nad 16:00, ale uznaliśmy, że 17:00 lepsza. Chociaż podejrzewam, że łatwo moglibyśmy zmienić, bo to mały wiejski kościółek i pewnie będziemy jedyną parą tego dnia W lubelskim śluby o tych godzinach to norma, czasem są nawet na 18:00, a 15:00 to ludzie już mówią, że gdzie tak wcześnie ![]() Ale skoro Wam ta godzina odpowiada, to gratulacje ![]() Makijaż ładny, tylko mało widać, bo cały zasłonił napis Wizaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-24 o 12:28 |
|||
|
|
|
#1431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aaaa widzisz, a ja się właśnie ciekawiłam czy któraś z dziewczyn ma ślub na 17 A tu proszę- kindziulindzia Masz rację, każdy ustala godzinę pod siebie, każdy ma inne okoliczności, które muszą być brane pod uwagę. Ja np. zamek, na którym odbędzie się Nasze wesele, mam na tyle daleko od siebie, że w noc przed ślubem już będę nocować właśnie tam. A kościółek od zamku jest DOSŁOWNIE oddalony o rzut beretem Jakieś 3 minutki spacerkiem Tak więc po wyjściu z kościoła będziemy jechać dorożką chyba dookoła rynku z 5 razy żeby na zamek dotrzeć na końcu A Ty masz 2dniową imprezę? A ja nawet nie wiem jak się na to patrzy w moich stronach.... Ja w ogóle to myślałam jeszcze całkiem niedawno, że śluby się odbywają 0 12:00, 13:00 a nie tak... 15:00, 16:00, 17:00
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda na to, że jestem wyjątkiem
ale u nas tak się robi pierwsi sobie zaklepaliśmy i się cieszę bo ta godzina jest u nas oblegana u mnie w kościele śluby są odprawione w godzinach 16-19
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
hej
nadrobiłam wątek mój TŻ nie będzie robić wieczoru kawalerskiego, ja na panieński zaproszę koleżanki, moja świadkowa coś zorganizujez nauk jestem zadowolona, ksiądz je ciekawie prowadzi ![]() ja mam ślub o 16 tak jak chciałam, jest to dla mnie idealna godzina |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
jest taka piękna pogoda za oknem, że postanowiłam skoczyć troszke na miasto
do przeczytania |
|
|
|
#1435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do godziny- zrozumiale jest i nie podlega w ogóle żadnej dyskusji to, że skoro ma się sporo gości z daleka, to nie będzie się robiło ślubu na 13:00 czy 14:00. Ale z tą odległością do sali to nie rozumiem.... przecież im dalej ma się salę od kościoła, tym więcej czasu zajmuje dostanie się do niej, to tym lepiej jest mieć mszę wcześniej żeby na salę nie dotrzeć w nocy...., czy źle myślę? No dobra, dobra, to wklejam ponownie, próba nr 2 Ciekawe jak teraz wyjdzie Ale masz kofanego tego swojego TŻta, że Ci nawet nagrywa pokazy sukien ślubnych
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I najbardziej popularne są 16, 17, 18. W innych rejonach pewnie jest jeszcze inaczej, to zależy po prostu, do czego są ludzie przyzwyczajeni. ja kiedy raz byłam na weselu, gdzie ślub był o 14:00, to wytrzymałam tylko do północy (fakt, samo wesele ogólnie było nudne, ale mimo wszystko już byłam zmęczona), ale przede wszystkim bardzo dziwne było, że tak długo było jasno... Bo przyzwyczajona jestem, że po wyjściu ze ślubów jest jeszcze trochę jasno, a potem już wieczór i cała noc weseliska, aż do rana.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-24 o 12:40 |
|
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i czasami się śmieje bo wystarczy, że w lecie mam okno otwarte i mszę spędzam w łóżku i na dobrą sprawę na własny ślub mogę iść z kamasza i wyjść z domu o 16:58 i na pewno się wyrobię na 17:00imprezę mamy jedniodniową ale za to do 8 rano
|
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie nie, ja mówię o odległości do sali od domu/bazy noclegowej. Że trzeba się uczesać, ubrać itd, no i jeszcze tam dojechać. Kościół jest od sali 5 minutek samochodem, więc blisko, wzięliśmy ten najbliżej sali Ale do samego kościoła i sali z naszej działki jest 17km, więc ok. 25, 30 minut jazdy (dziury w drogach )
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
na śląsku raczej śluby są rano ok 11-14, przynajmniej w mojej okolicy
Dla mnie 17-18 to bardzo późno, szczególnie tak jak Motylek napisała - kiedy wesele jest jednodniowe. Wtedy już niewiele z tego wesela zostaje, chociaż z drugiej strony ile godzin można tańczyć![]() A tak z ciekawości - gdy ślub jest na 17/18, to wesele też zaczyna się od obiadu czy już od kawy? Z tego co pamiętam w zeszłym roku, chyba w którąś sobotę lipca, było tyle ślubów w mojej miejscowości, że pierwszy był już o 9 ![]() My mamy o 13, chociaż chętnie bym zrobiła jeszcze godzinę później, ale + życzenia, dojazd to bylibyśmy na sali między 16 a 17, a tu już trochę późno, jak dla mnie, na obiad ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
my mamy zapłacone za 12 godzin w pierwszy dzień z tego co pamiętam, więc między 2 a 3 będziemy kończyć. Poprawiny pewnie od obiadu na 14 do 20/21 max 22
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
Ja reprezentuje lubelskie
My mamy ślub na 17 (tu uległam trochę mamie bo ja chciałam na 18) i nasza sala jest oddalona od kościoła 0 17km.Mamy ślub 30 czerwca więc jak będzie upał to do tej 17 już powinno się przyjemnie robić, a po drugie na spokojnie można obskoczyć fryzjera, makijażystkę i takie inne pierdu pierdu Dwa lata temu temu byłam u koleżanki starszą i oni mieli ślub na 19 i wesele było do rano.Ja sobie nie wyobrażam ślubu na 13 czy 14 bo pewnie połowa gości nie wytrzymała by do oczepin. A po drugie o której to trzeba by wstać żeby pójść do fryzjera - 6, 7 rano? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, bardzo miła i kontaktowa osoba. Proponuje spotkanie 4-5 miesięcy przed ślubem, czyli umówię się z nią na początek przyszłego roku i wtedy pełna parą ruszy przygotowywanie mojego ślubnego image'u i szycie sukni. Widziałam dzisiaj na manekinie jedną suknię ślubną zaprojektowaną przez nią i kilka wieczorowych i muszę powiedzieć, że byłam naprawdę mile zaskoczona jakością materiałów i precyzją wykonania. Suknie prezentują się jak z najlepszych salonów, byłam pod wrażeniem! Do tego ta stylistka współpracuje z dwiema fryzjerkami, które dojeżdżają do domu, żeby ufryzować PMkę, a są ponoć genialne. Z grouponem mam zniżkę 50% na ich usługi. Widziałam też biżuterię ślubną, na którą z kolei jest 30% zniżki i również się ładnie prezentowała - głównie z kryształów Swarovskiego i pereł. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona z tego spotkania 
Zawsze to fachowa porada 
Współczuję Twojemu TŻ, że musiał być świadkiem takich ekscesów :/

18.08.2010 - zaręczyny
I nie piszcie tyle
mooooocne
Przecież oni się praktycznie nie znają, chociaż czytałam kiedyś na wizażu wypowiedź jakiejś laski, która poznała faceta na początku tygodnia (nie pamiętam który dzień dokładnie) a w sobotę brali już ślub. Pisała że są szczęśliwym małżeństwem i nie żałuje tej decyzji.
Zależy mi na nowej pracy więc liczę na Was.
lekarzom nie ufam i ogólnie unikam jak tylko mogę...

To najpierw krem, później baza i dopiero wtedy podkład??????? No jak ja nic nie wiem!
A to nie za dużo tych warstw??? 
jak tak dalej pójdzie bedę łysa
Tzn szczerze mówiąc wypadają mi w miejszych ilościach już od jakiegoś miesiąca czy dwóch... Nie wiem czy to nie zasługa lepszej diety, bogatszej w witaminy. I być może maski nawilżającej wax??? Próbowałaś? Używam od grudnia zeszłego roku, raz na tydzień, czasem nawet rzadziej.