Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 14:37   #2551
dewastacja
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
To jeszcze gorzej
Czemu gorzej? Mnie tam z tym faktem wcale nie jest źle

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:44   #2552
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
howdoi- rozumiem, ze nie chcesz znać swojego byłego, ze masz mu za złe, bo nie interesuje się Tobą i dzieckiem. Tobą już pewnie nigdy nie bedzie-bo po tym co opisujesz to on dawno juz cie nie kocha.
Ale dla dziecka może keidys byc inny. Moze kiedys zrozumiec, że popełnił bląd.
A najwazniejsze jest żedby dla dziecka byl moze kiedyz dobry. Ty sobie ułożysz zycie.
Nie musisz sie z nim spotykac, ale tak jak dizewczyny mowia pieniadze przydadza sie małemu-małej
Wydaje mi sie, ze jest ci ciezko w tej sytuacji z pieniedzmi bo nie chcesz sie o nic prosic-wiem , ze to trudne. Trudno jest po czyms tkaim kogos o cos prosic.
Ale tez zgadzam sie z tym, ze nie moze sobie tka bezkarnie teraz chodzic po swiecie, za wszystko trzeba zaołacic( niekoniecznie pieniężnie)
A jesli boisz sie tez, że on prze to wszystko bedzie uwazal badz tez juz uwaza ze ty to specjalnie zrobilas zeby go na cos złapac to powiedz mu stanowczo, że ty nic do niego nie masz i dla siebie nic nie chcesz. Ty juz dawno nie chcesz z nim byc i niech nie bedzie taki pewny siebie ze to dizecko to poto ze cches zz nim byc-nie nie chcesz go. Tylko chcesz dobrze dla sowjego dziecka chocby to była mała kwota odłorzysz na konto bedize miał na studia i niech mały zdecyduje jak dorosnie czy che te pieniadze- no nie wiem. Skup ise na zdrowiu, jesli masz mozliwosci materialne to spoko, ale zawsze cos sie przyda. A on nie bedzie tkai bezkarny
Jednak to ciezka sprawa i ciezko doradzac jak sie nie przezylo tego
Zdrówka

I ja mam czekać aż on może być inny ?
Jak on mówi o dziecku, że go nie chciał i obraża przy tym mnie, zadając ciosy poniżej pasa . To jest chyba jednoznaczne z tym, że się nim nie interesuje.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:54   #2553
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Czemu gorzej? Mnie tam z tym faktem wcale nie jest źle
Bo przegapiłam ceremonię
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:54   #2554
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Malla, tylko ja nie chcę NIC od niego. Jeśli chodzi o alimenty będę musiała w akcie urodzenia wpisać, że on jest ojcem a chcę wpisać ojciec nn
To ma swoje plusy i minusy. Z jednej strony nie dostaniesz alimentów, a z drugiej będziesz miała spokój w urzędach bo ojca nie ma, podpis nie jest potrzebny, możesz wyrobić sama dziecku paszport itd. A tak to nie wiadomo czy "tatuś" za parę lat się nie obudzi i nie będzie robił pod górkę.

Możesz też wpisać nazwisko walczyć o alimenty, ale on taki cham, to może nawet nie będzie chciał płacić, jak się nie będzie widywać z dzieckiem, możesz ograniczyć jego prawa rodzicielskie, to dużo prostsze niż całkowite pozbawienie praw rodzicielskich. Jak ma ograniczone prawa, to wtedy też sama możesz decydować o leczeniu, paszporcie itd.

Masz jeszcze trochę czasu żeby podjąć decyzje

Wiadomo alimenty zawsze by się przydały, w końcu to pieniądze dla dziecka i facet też powinien ponosić jakąs odpowiedzialność za swoje czyny, choćby finansową. Tylko kto to wie, czy mu coś za kilka lat nie odbije

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:03   #2555
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
I ja mam czekać aż on może być inny ?
Jak on mówi o dziecku, że go nie chciał i obraża przy tym mnie, zadając ciosy poniżej pasa . To jest chyba jednoznaczne z tym, że się nim nie interesuje.
Nie, nie pisze , że ty masz czekać aż on bedzie inny.
Pisze, że może sie zmienić i nie uważam , że masz czekać az go olśni, żyj swoim zyciem nie czekajac na jego wielka zmian. Mowie, ze moze kiedys sie zienic i w wielu sprawach sie przydac.( troche to brzmi przedmiotowa no ale byle co ise moze stac)
No nie mozna wszystkiego przewidziec, całej przyszlosci, nie wiadomo jka bedzie.
Teraz nie interesuje sie to fakt, ale skoro zna sie imie ojca to czemu go nie wpisywac w akcie? Nie musi byc w twoim zyciu, ale biologicznym ojcem bedzie zawsze.
Przykro , ze cie obraza. To ciezka sytuacja.
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:06   #2556
pika87
Rozeznanie

eks u mnie był !!! przywiózł rzeczy, zaytał co u mnie słychać, ja, że dobrze, na to on, że chyba będzie już leciał, ja - no tak, poklepał mnie po ramieniu w dość dziwny sposób (???!!!), (albo był zestresowany, nie wiem, ale przecież całkiem to bez sensu, po co to wogóle robił) i pojechał. otwieram torbę i widzę ... pierścionek który dał mi na zaręczyny!!! co z tym zrobić, nosiła go nie będę, sprzedawać też nie mam zamiaru! po co to przywiózł? ale najważniejsze, że nic mnie nie ruszyło, żadnych tęsknot ani nic w tym stylu

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-05-24 o 16:07
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:14   #2557
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
otwieram torbę i widzę ... pierścionek który dał mi na zaręczyny!!! co z tym zrobić, nosiła go nie będę, sprzedawać też nie mam zamiaru!
Schowaj gdzieś głęboko dla wnuków > zakop w ogródku > sprzedaj (bo czemu nie...).
Stary 2011-05-24, 16:17   #2558
AguŚ87
Zakorzenienie

Miałam od jednego exa srebrną obrączke od innego srebrny pierścionek inengo srebrne serce na szyje.

po rozstaniu schowalam głęboko , a teraz noszę wszystko naraz bo mi się podoba i lubię srebro to po co ma zalegać w szafie
Stary 2011-05-24, 16:24   #2559
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
Miałam od jednego exa srebrną obrączke od innego srebrny pierścionek inengo srebrne serce na szyje.

po rozstaniu schowalam głęboko , a teraz noszę wszystko naraz bo mi się podoba i lubię srebro to po co ma zalegać w szafie
ja też mam sporo bizuterii od niego, którą czasmi noszę, ale to wkońcu był pierścionek zaręczynowy!!! wiąże z nim jakiś sentyment, wspomnienia, uczucia!!! pozbył się go bo tak mu było wygodniej - nie natknie się na niego przypadkiem. po co go oddawał sam mógł go sprzedać, zakopać, wyrzucić ...dla niego miał mniejszą wartość niż dla mnie

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-05-24 o 16:25
Stary 2011-05-24, 16:28   #2560
juniorka89
Wtajemniczenie

ja nadal trzymam "przed zaręczynowy" pierścionek
Ale nie nosze bo na paluszku na który pasuje noszę złoty drobniutki pierścionek komunijny
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-05-24, 16:42   #2561
pika87
Rozeznanie

Cytat:
ja nadal trzymam "przed zaręczynowy" pierścionek
Ale nie nosze bo na paluszku na który pasuje noszę złoty drobniutki pierścionek komunijny
nie mogłabym go nosić, zbyt wiele wspomnień się z nim wiąze. jak tylko go zobaczyłam to zadzwoniam do eksa żeby po niego przyjechał bo ja go nie chce, a on że ten pierścionek jest mój, on nie chce żebym cokolwiek mu zwracała i że jak się go pozbędę w inny sposób to może mi ulży (???) ja mu na to że mnie nic nie ciązy, i że chyba zrbił to dla swojej ulgi więc stwierdził,żę faktycznie mu ulżyło i przynajmniej będzie miał czyste sumienie (???) WTF
Stary 2011-05-24, 16:47   #2562
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mogłabym go nosić, zbyt wiele wspomnień się z nim wiąze. jak tylko go zobaczyłam to zadzwoniam do eksa żeby po niego przyjechał bo ja go nie chce, a on że ten pierścionek jest mój, on nie chce żebym cokolwiek mu zwracała i że jak się go pozbędę w inny sposób to może mi ulży (???) ja mu na to że mnie nic nie ciązy, i że chyba zrbił to dla swojej ulgi więc stwierdził,żę faktycznie mu ulżyło i przynajmniej będzie miał czyste sumienie (???) WTF
Ja w życiu bym nie oddała jest moim prezentem na walentynki
A nie bardzo bym chciała żeby jakaś inna go nosiła
Chociaż i tak leży i się kurzy
Cytat:
Stary 2011-05-24, 17:03   #2563
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Ja swój zaręczynowy sprzedałam
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:09   #2564
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Ja swój zaręczynowy sprzedałam
jak narazie leży na strychu razem z innymi rzeczami od eksa - piżamą, portwelem....! moze za 50 lat będę opowiadał wnukom jakie perypetie życiowe przechodziła ich babcia swoją drogą - ciekawe co zrobił z miśkiem którego od niego dostalam, ale też mu oddałam
Stary 2011-05-24, 17:12   #2565
Connff
Zadomowienie

O ludzie drodzy, ale zaszalałyście... Wolniej, dziewuchy, bo nie nadążam czytać!

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Właśnie sobie uświadomiłam że też tak mam A parę postów temu tutaj się zarzekałam, że zdobędę spowrotem faceta za którym szaleję jasne, już to widzę, zrobię z siebie idiotkę
Nie bądź marudą, dasz radę! Ja się potrafię przemóc (z bijącym sercem i spoconymi dłońmi, ach, jakie to romantyczne ), to Ty też potrafisz! Mamy może trudniej na wstępie, ale później jest z górki. Do dzieła!

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość

ja skończyłam ostatni rozdział.. tylko wstęp i zakończenie zostało i finito

zatem miłego pisania
Już mi niedobrze na samą myśl o pisaniu! Ale właśnie lecę z przedostatnim rozdziałem.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, jak dawno temu moja współlokatorka widząc mnie szykującą się na spokojny wieczorek z nowo poznanym facetem poradziła mi, żebym ładną bieliznę założyła. "no weź przestań, ja nie jestem taka, nie mam w planach ekscesów tego typu, nie znam gościa w ogóle"...bawełna na kuper i ziu. I jeszcze "tam" jakaś taka niedogolona, bo mi się nie chciało...Nigdy więcej nie popełnię tego błędu
Oj, też kiedyś zaliczyłam taką wpadkę. I również: nigdy więcej!

Cytat:
Ale ja nie chcę aby ktokolwiek mówił, że złapałam go na dziecko.
A on i jego rodzina tak już myślą...

Dlaczego ma łożyć na dziecko jak mówi, że to nie jego i go nie chce?
Ma łożyć na dziecko, bo je - wulgarnie mówiąc - zrobił! Dziewczyny Cię na szczęście już wystarczająco zbeształy, ale nie myśl sobie, że mam inne zdanie na ten temat. Tylko że ja mam dodatkowo do Ciebie blisko, znajdę Cię w tym Wrocławiu i przemówię do rozsądku . Nie ma wpisywania NN żadnego, niech skurczybyk płaci.

Cytat:
Dziewczyny a co myslicie o wyglądzie faceta musi wam się odrazu podobac

Kolezanka ciągle chciaała mnie umawiać z kimś w totalnie nie moim typie powiedzmy lubie wysokich blondynów a ona podsyłała mi niskich brunetów. i mówila ze aaa moze z czasem ci się spodoba.

no nie mogę się przełamać i umówić się z kimś kto mi się nie podoba wizualnie niii da rady.
Bo się nie zakochałaś. Jakbyś się zakochała, to wygląd przestałby mieć takie wielkie znaczenie.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
AguŚ87 - ale Ty masz problemy... :P Jeśli zaiskrzy, to będzie Ci wszystko jedno, czy blondyn, czy brunet.
Przez moją historię przewinęli się faceci:
- bardzo wysoki, skóra i kości, chomicza twarz
- z nadwagą, brodą i w okularach
- ciacho o ciele olimpijczyka
- niski aniołek
Blondyn, brunet, rudy. W każdym byłam zakochana.
Wygląd liczy się w pewnym stopniu jako pierwsze wrażenie, ale najważniejsza jest i tak rozmowa, spotkanie, ogół - chemia, która nie opiera się tylko na fizyczności.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie zdobywa się słowem, nie wyglądem.
Zasadniczo to się zgadzam, ale... Moi faceci wszyscy byli jednak w podobnym typie (poza pierwszym chłopakiem, ale kiedy to było ): bruneci z wielkimi nosami . Czyli moja podświadomość jakichś schematów się trzyma. Inna rzecz, że podobają mi się też blondyni czy rudzi, z tym że raczej rzadziej.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Oj, ja mam u siebie w pracy akurat taką sytuację, rok temu, druga klasa podstawówki, kłótnia między dzieciakami "a ty to nawet nie wiesz kim był twój prawdziwy ojciec!!!" - niezapomniane chwile.

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
dzięks

tak, bo w sumie pytałyście z elve o to samo.
Malla, nie kontaktuj się z byłym, nie odpisuj, zrób to dla siebie. Niech się chlop wreszcie ogarnie, bo aż wstyd

wiele lat temu, jak byłam młodziutka od związku oczekiwałam przede wszystkim porozumienia dusz, przyjaźni. Ale potem zrozumiałam, że takie coś jest fajne tylko na pewnym etapie życia. Zaczęłam potzrebowac czegoś więcej, coś czego chłopak, który jest niczym moja najlepsza przyjaciólka, czy brat, nie jest mi w stanie zapewnić. Może zbyt dużo podobieństw powoduje, ze takie przyjacielskie, magiczno-karmiczne związki się rozlatują?
Ja właśnie zawsze uważałam, że facet powinien być moim przeciwieństwem, w każdym razie pod względem charakteru. Czysta logika kazała mi tak myśleć, bo dwoje wariatów takich jak ja prawdopodobnie by się zabiło, więc siłą rzeczy musiałam szukać spokojnego, stonowanego faceta. Zależało mi tylko na jakimś wspólnym polu jeśli chodzi o zainteresowania, bo bez tego ani rusz.

wandaweranda, w ogóle czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku, że zostaniesz moją idolką. Chciałabym umieć myśleć tak, jak Ty piszesz .

Cytat:
eks u mnie był !!! przywiózł rzeczy, zaytał co u mnie słychać, ja, że dobrze, na to on, że chyba będzie już leciał, ja - no tak, poklepał mnie po ramieniu w dość dziwny sposób (???!!!), (albo był zestresowany, nie wiem, ale przecież całkiem to bez sensu, po co to wogóle robił) i pojechał. otwieram torbę i widzę ... pierścionek który dał mi na zaręczyny!!! co z tym zrobić, nosiła go nie będę, sprzedawać też nie mam zamiaru! po co to przywiózł? ale najważniejsze, że nic mnie nie ruszyło, żadnych tęsknot ani nic w tym stylu
Ja oddałam eksowi pierścionek przed-zaręczynowy . Nie potrafiłabym go nosić, a po co ma tak leżeć i się kurzyć? Ale jak już Ci podstępnie przywiózł, to go zostaw, co tam.

A ja dostałam propozycję następnego spotkania... Co prawda na razie bez konkretnego terminu, ale...
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:25   #2566
Dearlie
Zakorzenienie

A ja chciałam powiedzieć tylko, że chyba w końcu mądrzeję... czytając posty Elve czy Malli odbieram je z zupełnie innej perspektywy niż kiedyś. Jak mawiają... lepiej późno niż wcale. Malla Twoje słowa "Nie chcę związku bez związku" będę sobie powtarzała w każdej chwili zwątpienia.

U mnie mija 3 dzień od mojej rozmowy z eks. Stanęło na tym, że nie jestem mu obojętna, ale on do mnie nie wróci, bo nie chce przechodzić na nowo przez wszystko złe co było w naszym związku + brak zaufania ( historia, o której pisałam chyba w sobotę). Od niedzieli zero kontaktu. I nawet bardzo mi to nie ciąży. Chyba bardziej męczy "dlaczego", ale może w końcu nasze wieczne zapewnienia i próby utwania kontaktu będą urzeczywistione, a nie odległymi planami. Tak czy inaczej chyba już nawet nie tęsknię... w chwilach, gdy mnie korci, żeby odezwać się powtarzam sobie słowa Malli albo... oglądam jego zdjęcie, na którym ma bardzo niezadowoloną minę, które to uświadamia mi, że tą minę miał w wielu sytuacjach w naszym związku, a to znak, że nie był w nim szczęśliwy, a mnie wiecznie wkurzał tym swoim niezadowoleniem
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:43   #2567
plu
Rozeznanie

ja dostaje totalnego szału prze 'nowego'... chyba muszę sobie go darować, a niestety bardzo się nakręciłam
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:46   #2568
AguŚ87
Zakorzenienie

E no właśnie żebym się zakochała musi mi się spodobać z wyglądu kazdy ex w sumie był podobny do poprzedneigo, zawsze ten sam tym
CONFF dobre z tymi duzymi nosami

u mnie mija 4 CAŁY dzien od braku jakiego kolwiek kontaktu z nowym nie patrze na tel baaa nawet nie mam ochoty się odzywać.
z kazdym kolejnym dniem i postem an wizazu widzę jaki to idiota a ja w koncu jestem SUPER BABKA a nie popychadło.
Stary 2011-05-24, 18:27   #2569
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Ja w życiu bym nie oddała jest moim prezentem na walentynki
A nie bardzo bym chciała żeby jakaś inna go nosiła
Chociaż i tak leży i się kurzy

Ojjjj a moje prezenty leżą na wierzchu
2 misie na łóżku , pierścionek i mega za✂✂✂iste kolczyki noszę... a dlaczego by nie !
i to by było na tyle prezentów...
Stary 2011-05-24, 18:31   #2570
Yuuka
Rozeznanie

I nadszedł ten dzień. Wróciliśmy do siebie.
Dziwnie się czuję, taka radość a z drugiej strony malutki strach.
A on? Oj dziewczyny jakbyście go zobaczyły
Jak wariat! Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Będę wpadać do was żeby nie zrobić się "mientka"
Malla i Elve będziecie mnie ściągać na ziemie.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:47   #2571
AguŚ87
Zakorzenienie

a do mnie nowy napisał ze go zlewam ze cos tam ze własnie widzi jaka mam olewke coś tam haaa widać boli boli, niech widzi co on mi robił . z racji iż dorwał mnie na gg odpisalam mu sory mam tyle na głowie ze w ogole zapomniałam. a ten jaki wku***. i zakonczyłam na tym rozmowe. robię to samo co on mi kiedyś dokładnei to samo.
Stary 2011-05-24, 18:49   #2572
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
a do mnie nowy napisał ze go zlewam ze cos tam ze własnie widzi jaka mam olewke coś tam haaa widać boli boli, niech widzi co on mi robił . z racji iż dorwał mnie na gg odpisalam mu sory mam tyle na głowie ze w ogole zapomniałam. a ten jaki wku***. i zakonczyłam na tym rozmowe. robię to samo co on mi kiedyś dokładnei to samo.

Nooo tak, oni myślą że im wolno tak robić. A gdy nie poświęcasz im uwagi ich ego cierpi....
Stary 2011-05-24, 18:51   #2573
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo tak, oni myślą że im wolno tak robić. A gdy nie poświęcasz im uwagi ich ego cierpi....
Ale mam satysfekszyn se se se se " zapomnialam zeby sie do ciebie odezwac taka zajęta jestem "
Stary 2011-05-24, 18:58   #2574
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Ale mam satysfekszyn se se se se " zapomnialam zeby sie do ciebie odezwac taka zajęta jestem "

tylko żeby nie obróciło się to przeciwko Tobie i aby on znowu nie zaczął tak robić !
Stary 2011-05-24, 19:06   #2575
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:

tylko żeby nie obróciło się to przeciwko Tobie i aby on znowu nie zaczął tak robić !
to juz jest z mojej str skonczone dlatego urwałam kontakt jak tutaj laski mi radziły , nie dam się wiecej wodzic za nos i akceptowac to ze znika na całę dnie i tygodnie po czym odzywa się jak by sie nic nie stało, wiec robię etraz to co on zlewka i tyle. ja sie nie odzywalam tyle dni widac nie wy3mał, tylko co mu to dało nic.
Stary 2011-05-24, 19:23   #2576
pika87
Rozeznanie

ehhhh a już myślałm, że mnie któraś pochwali!!! za utrzymanie równowagi psychicznej po spotkaniu bliskiego stopnia z eksem. powiem wam, że tym co mówił udowodnił mi, ze on nie jest tym człowiekiem w którym się zakochałam!!! normalnie taki dzieciak... on się chyba uwstecznił - myślałm ze rozmawiam z 15-sto latkiem a nie dorosłym facetem. żenada!!! obcy facet
Stary 2011-05-24, 19:25   #2577
krolowazimy
Wtajemniczenie

howdoi, popełniasz wielki błąd.

Moja rodzicielka postąpiła podobnie; po rozstaniu z ojcem uniosła się dumą. Mam do niej o to trochę żalu. Wiesz, ciuszek, skukienka na studniówkę, dojazd na uczelnię - to wszystko kosztuje. Nawet dzisiaj, gdyby wpadło mi 300 zł ekstra na miesiąc, byłabym przeszczęśliwa
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:33   #2578
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
howdoi, popełniasz wielki błąd.

Moja rodzicielka postąpiła podobnie; po rozstaniu z ojcem uniosła się dumą. Mam do niej o to trochę żalu. Wiesz, ciuszek, skukienka na studniówkę, dojazd na uczelnię - to wszystko kosztuje. Nawet dzisiaj, gdyby wpadło mi 300 zł ekstra na miesiąc, byłabym przeszczęśliwa

ale gdyby Twój ojciec chciał pomógłby Ci ... chyba, że nie wie o Twoim istnieniu ... (?)
Stary 2011-05-24, 19:49   #2579
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
ale gdyby Twój ojciec chciał pomógłby Ci ... chyba, że nie wie o Twoim istnieniu ... (?)
Wie. Odeszłyśmy, kiedy miałam ... chyba 15 lat.

Nie pojmuję, dlaczego kobiety biorą czasem na swoje barki tak wiele, odpuszczając jednocześnie największym kanaliom.

Nie popełniaj tego błędu. To, co chcesz zrobić, niesie za sobą olbrzymie konsekwencje, także (lub przede wszystkim!) prawne.
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:59   #2580
ilo16na
Zakorzenienie

Hej..
W ogole nie wiem czy kos pamieta(zart)

Zyje
Dzien zaczynam o 6 rano i o 18 wracam do domu.. mam szkolenie w nowej pracy..
A tak w ogole wszystko dobrze..
(brakowalo mi ostatnio jednego elementu-pracy i chyba sobie do puzzli to uzupelnilam)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości