Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 10:04   #721
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Dzieńdobry U nas wreszcie troszkę chłodniej, aż się chce na podwórko wyjść

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Wróciłam od lekarza - mała rośnie, ok. 600 g, tylko martwie się szyją, bo mam długość 2,8 a cały czas jestem na L4 i się oszczędzam... Jakie Wy macie długości szyjki???
Spora ta Twoja dzidzia Ja miałam szyjkę 3,36 i ginek powiedział, że mam "nie szaleć" i w miarę możliwości się oszczędzać Też jestem cały czas na L4, i aż drżę co mi powie w poniedziałek na wizycie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
No własnie się zwazyłam odrazu jak przyszłam.. no i pokazała też tyle samo.
Dziś rano już waga spadła do 57.. czyli 2kg mniej!
wrrr ale wiecie mówić ginowi że się nie jje dużo, to nie za bardzo wierzy

Już mi lepiej, ale i tak mam 160cm to przecież te kg widać i tak i tak
Zaniedbałam spacery od niedzieli, muszę dziś gdzieś się wybrać
Nie wiem jak tam u ciebie z upałem wczoraj ale może faktycznie dużo wody miałaś w sobie bo 2 kg różnicy to dużo Zresztą na zdjęciach widać, że nie jesteś grubas Jesteś niższa odemnie o 5 cm i przy naszym wzroście widać każdy dodatkowy kg

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Czesc mamusie.
Dobrze, że przeprowadzka z głowy, teraz tylko leżeć i odpoczywać

Cytat:
Napisane przez julia1906 Pokaż wiadomość
Witam ostatnio zaniedbałam czytanie watku ale zostało mi półtorej tygodnia do ślubu i mnóstwo spraw do załatwienia.

Wczoraj byłam na wizycie i z maluszkiem wszystko oki. Ja jak narazie przytyłam tylko 2 kilo a tu prawie juz 20 tydzień. Witaminki łykam i podobno jest dobrze nie ma sie co martwic.
Za przygotowania i ten najważniejszy dzień

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:18   #722
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Przyszłam się tylko przywitać, bo się dzisiaj goszczę.
Aguś, doczytałam o maluszku - i o kłopotach z szyjką. Biedaku, musisz się nadal oszczędzać, nie ma innego wyjścia i jednak spróbuj nie wpadać w panikę. Może ta szyjka się zatrzyma?

Życzę miłego dnia (aż się boję jutro nadrabiania)
A gdzie się gościsz?? Idziesz na dzień mamy do szkoły?
Cytat:
Napisane przez julia1906 Pokaż wiadomość
Witam ostatnio zaniedbałam czytanie watku ale zostało mi półtorej tygodnia do ślubu i mnóstwo spraw do załatwienia.

Wczoraj byłam na wizycie i z maluszkiem wszystko oki. Ja jak narazie przytyłam tylko 2 kilo a tu prawie juz 20 tydzień. Witaminki łykam i podobno jest dobrze nie ma sie co martwic.
to trzymam kciuki za ślub, aby był to dzień jaki sobie wwymarzyłaśwszystkiego najlepszego i uśmiechu na twarzy
no super, że z dzidzią wszystko dobrze, i zdrowo rośnie
Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Nie tego nie napisałam, po prostu wiem, że u mnie dziecko raczej powyżej 3500g się urodzi, więc wolę kupić rozmiar 2, 3-6 kg
Przy pierwszym też tak zrobiłam Dziecko szybko nabiera tłuszczyku, więc i rozmiar pieluch na początku trzeba często zmieniać
a skąd wiesz, że się urodzi takie dużepytam z ciekawości
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A zobacz, czyli jesli jest twarda to i dluga, nie wiedzialam, naprawde, wiedzialam ze jedno z dwoch; ja tez uwielbialam upaly, w ogole kocham lato ale teraz jakos mi ciężej i jeszcze lapie zadyszke.. Chcialam oficjalnie powiedziec ze dzisiaj ide kupic relanium, to jest trzecia noc i nie spalam, no przepraszam spalam czujnie jakies2-3 godz, poprzedniej spalam jakies 2 godz a jeszcze poprzedniej w ogole(!) jeszcze mi wczoraj przed spaniem leciala krew z nosa ide sobie strzelic kawe bo nie ogarne, ale jedno co dobre-gdzies od 1 w nocy do 5 rano maluszek urzadzil sobie taka impreze ze czulam go po prostu wszedzie, wiercil sie, kopal i tak sobie mysle ze wczoraj bylo apogeum jego kopania bo robil to naprawde mocno, no po prostu przecudowne uczucie

A w ogole to dzien dobry i milego dzionka
bardzo Ci współczuję, biedna Ty jesteś może powiedz o tym ginkowi, może coś zaradzi na to

Ja już po drugim śniadanku i zmykam dalej do pracy. Papatki
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:32   #723
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
a skąd wiesz, że się urodzi takie dużepytam z ciekawości
Podobno drugie dziecko jest większe od pierwszego ( u mnie 3600g miał synek), no i już USG pokazuje większe wymiary względem tygodnia w którym jestem
A nawet jeśli nie, to taki większy rozmiar się nie zmarnuje

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:41   #724
KarlaNobody
Zadomowienie

Ja dziś też wiele nie przespałam bo moja księżniczka nie mogła się ułożyć

No u nas dziś też chłodniej... słoneczko świeci ale i wiaterek jest więc jest przerwa od upału okropnego

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:59   #725
No air
Zakorzenienie

Boże... jakigo mam durnego TŻta. Nie wiem co mam robić, chyba muszę wrócić do rodziców... Nigdy bym nie pomyślała, że tak będzie to wszystko wyglądać...

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:17   #726
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

Dziś i pogoda nieciekawa i humorek kiepski - to nie pocieszyłyście mnie z tą szyjką...

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Boże... jakigo mam durnego TŻta. Nie wiem co mam robić, chyba muszę wrócić do rodziców... Nigdy bym nie pomyślała, że tak będzie to wszystko wyglądać...
a co się stało? Nie martw się

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:57   #727
aa2
Zakorzenienie

dzień doberek
ja z pracy oczywiście sie melduje
u mnie słonko tylko jakiś taki zimny wiaterek jest buuuu ja uwielbiam jak jest ciepło i nawet w ciąży na razie mi to nie przeszkadzało

co do pieluch to ja kompletnie zielona jestem ale myśle ze jak zaczne w końcu sie za tym rozglądac to spoko chyba sie połapuie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:13   #728
lausanne
Wtajemniczenie

U mnie też dziś jakos chłodniej A upały mi nie przeszkadzają w ciąży - poki co Nie bylam w koncu na spacerze bo poszlam spac. Lulka faktycznie kup sobie cos i sie nie męcz. A dla Twojego szalejącego synka buziak od cioci L. Ja odsypiałam bo oczywiście znów nie mogłam spac przez to że byłam sama w mieszkaniu. Ale powiedziałam że dzis pierdzielę i jadę do teściow po K. Albo chociaż go zobaczę i tam zanocuję. Nie wracam dziś sama do pustego domu

ja mam 166-167 cm (nigdy nie wiem na pewno) i teraz juz ważyłam 53,7kg. Zaczynałam z wagi 47, więc już ponad 6kg przybyło. A w tamtej ciąży było tylko ok 10-11kg, więc tym razem na pewno będzie dużo więcej. I o wiele więcej rozstępow pewnie Ale lekarz mi nic nie mówi

Miss.hot a czemu drugie większe? Lekarz Ci mowił? Nie słyszalam o tym nigdy Moje drugie dzieciątko póki co jest dużo mniejsze niż K. w tym samym tygodniu ciąży. No ale może dlatego że dziewczynka... Większego nie chcę Nie urodzę i już

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Dziś i pogoda nieciekawa i humorek kiepski - to nie pocieszyłyście mnie z tą szyjką...
oj męczą Cię te hormonki, męczą przyjeżdzaj do mnie, to zaradzimy coś. Już Ci mówiłam że miejsce jest a szyjka sie nie martw bo jakby byla za krótka to by Ci lekarz zabronił chodzić albo zaproponował krążek. A tak poinformował tylko że masz odpoczywać, bo lepiej dmuchac na zimne, tak? to buziak i uszy do gory
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:23   #729
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Co sie stalo?

Cytat:
Witajcie dziewczyny

a co się stało? Nie martw się
NO jak to nie pocieszylysmy? Agus po prostu wypoczywaj, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie, sama mowilas ze lekarz powiedzial ze "stan alarmowy" zaczyna sie 2 cm dalej prawda?

Ciociu L-maluszek caluje
Stary 2011-05-25, 12:27   #730
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
ja mam 166-167 cm (nigdy nie wiem na pewno) i teraz juz ważyłam 53,7kg. Zaczynałam z wagi 47, więc już ponad 6kg przybyło. A w tamtej ciąży było tylko ok 10-11kg, więc tym razem na pewno będzie dużo więcej. I o wiele więcej rozstępow pewnie Ale lekarz mi nic nie mówi

oj męczą Cię te hormonki, męczą
ale Ty chudzinka jesteś! wow! Ja mam może z 1-2 cm więcej i startowałam z 56 kg 47 kg przed ciążą? Ty chyba nic nie jadłaś w domu!!!

Żebyś wiedziała - męcza mnie te hormony strasznie!! Niby nie ma paniki, ale myślalam, że będzie wszytsko w porządku z ciążą bo przecież nic nie robie, nie wymyślam, nie dźwigam tylko siedze i siedze, a tu sie zaczynają schody... Nie chce nawet myśleć, ze coś sie mogłoby stać , bo normalnie ... łzy same stają w oczach. Za 2 tyg znowu mam wizytę, przed wyjazdem nad morze. Mam nadzieję, że wyjazd nie zaszkodzi - lekarz nic nie mówił w każdym razie. To co ja mam robić? Leżeć? Tragedia

Stary 2011-05-25, 12:30   #731
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Agus po prostu wypoczywaj, wszystko bedzie dobrze, nie martw sie, sama mowilas ze lekarz powiedzial ze "stan alarmowy" zaczyna sie 2 cm dalej prawda?
alarm od 2,5 a ja mam 2, 8

lausanne - skoro dziś jedziesz po małego to znaczy, że nic mu nie wyszło, tak? chociaż u Ciebie dobre wiadomości

Stary 2011-05-25, 12:30   #732
mucka21
Rozeznanie

agnieszka - ale masz dużą córunię co do szyjki to słyszałam że dobrze jest leżeć z nogami w górze. mi gin nic nie mówił o szyjce, robił badanie gin ale bez wziernika.

lulla jak ty możesz funkcjonować bez snu? współczuję i mam nadzieję ze dziś już prześpisz noc

a szaleństw nocnych u mnie nie było bo bratanek tż sobie przypomniał że ma poprawę czy klasówkę i o 21 przyszedł się uczyć do niego . Zanim skończył to ja już spałam. Mam nadzieję że dzisiaj nikt nam nie przeszkodzi
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:34   #733
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że moja córa mieści sie w normie, nie jest aż taaaka duża

24 tc 364 gram (10 centyl) 640 gram (50 centyl) 958 gram (90 centyl)

czyli mieści się w 50 centylu

Stary 2011-05-25, 12:36   #734
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Miss.hot a czemu drugie większe? Lekarz Ci mowił? Nie słyszalam o tym nigdy Moje drugie dzieciątko póki co jest dużo mniejsze niż K. w tym samym tygodniu ciąży. No ale może dlatego że dziewczynka... Większego nie chcę Nie urodzę i już
Wiele osób tak mówiło i znam kilkanaście potwierdzonych przypadków
Mój Grześ też był większy względem tygodni, ale drugi synek chyba jeszcze bardziej chce go przegonić

Stary 2011-05-25, 12:41   #735
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty chudzinka jesteś! wow! Ja mam może z 1-2 cm więcej i startowałam z 56 kg 47 kg przed ciążą? Ty chyba nic nie jadłaś w domu!!!

Żebyś wiedziała - męcza mnie te hormony strasznie!! Niby nie ma paniki, ale myślalam, że będzie wszytsko w porządku z ciążą bo przecież nic nie robie, nie wymyślam, nie dźwigam tylko siedze i siedze, a tu sie zaczynają schody... Nie chce nawet myśleć, ze coś sie mogłoby stać , bo normalnie ... łzy same stają w oczach. Za 2 tyg znowu mam wizytę, przed wyjazdem nad morze. Mam nadzieję, że wyjazd nie zaszkodzi - lekarz nic nie mówił w każdym razie. To co ja mam robić? Leżeć? Tragedia
O masakra! Lausanne Ty szprotko Agus to my widze tak samo z waga i wzrostem nie mysl ze cos sie moze stac!!!!!!

Cytat:
alarm od 2,5 a ja mam 2, 8

lausanne - skoro dziś jedziesz po małego to znaczy, że nic mu nie wyszło, tak? chociaż u Ciebie dobre wiadomości
Słońce nic sie nie dzieje zlego, moze po prostu rzeczywiscie powinnas wiecej leżec, ale prosze nie martw sie i nie denerwuj bo tylko pogarszasz

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość

agnieszka - ale masz dużą córunię co do szyjki to słyszałam że dobrze jest leżeć z nogami w górze. mi gin nic nie mówił o szyjce, robił badanie gin ale bez wziernika.

lulla jak ty możesz funkcjonować bez snu? współczuję i mam nadzieję ze dziś już prześpisz noc

a szaleństw nocnych u mnie nie było bo bratanek tż sobie przypomniał że ma poprawę czy klasówkę i o 21 przyszedł się uczyć do niego . Zanim skończył to ja już spałam. Mam nadzieję że dzisiaj nikt nam nie przeszkodzi
No wlasnie sama nie wiem jak moge funkcjonowac, nigdy jeszcze tak nie mialam licze na to ze organizm juz jest wyczerpany na tyle, ze zasne dzisiaj jak dziecko

Cytat:

Oczywiscie ze córcia miesci sie w normie, dlaczego mialaby nie? nie rozmiem?
Stary 2011-05-25, 12:41   #736
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

To u mnie tyle synek ważyła mniej więcej w 21tc

Stary 2011-05-25, 12:42   #737
tusia872
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień doberek
ja z pracy oczywiście sie melduje
u mnie słonko tylko jakiś taki zimny wiaterek jest buuuu ja uwielbiam jak jest ciepło i nawet w ciąży na razie mi to nie przeszkadzało

co do pieluch to ja kompletnie zielona jestem ale myśle ze jak zaczne w końcu sie za tym rozglądac to spoko chyba sie połapuie
u mnie tez jakos tak zimno złam do ginekologa rano i żałowałam ze sobie swetra nie wziełam bo troche zmarzłam ale tak to jest jak sie nie ma termometru w domu musze w koncu sie dorobic zeby wiedziec jak pozniej mala ubierac jakby cos

Cytat:
U mnie też dziś jakos chłodniej A upały mi nie przeszkadzają w ciąży - poki co Nie bylam w koncu na spacerze bo poszlam spac. Lulka faktycznie kup sobie cos i sie nie męcz. A dla Twojego szalejącego synka buziak od cioci L. Ja odsypiałam bo oczywiście znów nie mogłam spac przez to że byłam sama w mieszkaniu. Ale powiedziałam że dzis pierdzielę i jadę do teściow po K. Albo chociaż go zobaczę i tam zanocuję. Nie wracam dziś sama do pustego domu

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

oj męczą Cię te hormonki, męczą przyjeżdzaj do mnie, to zaradzimy coś. Już Ci mówiłam że miejsce jest a szyjka sie nie martw bo jakby byla za krótka to by Ci lekarz zabronił chodzić albo zaproponował krążek. A tak poinformował tylko że masz odpoczywać, bo lepiej dmuchac na zimne, tak? to buziak i uszy do gory
ale ty chudzinka jestes ja mam 165cz i juz waze 66,6KG zaczynała cos z wago 60 -61 jakos tak

dziewczyny mozliwe jest zeby termin mi sie przesunał z 13.10 na 04.10 jakos tak mi sie wydaje ze to troche dużo 9 dni

z miesiaczki wychodzi ze ma 19 tyd i 4 dni a na usg wyszło ze 21 tyg i 6 dni....
mała waży 380 g to duzo czy mało bo juz sama nie wiem...

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."

Edytowane przez tusia872
Czas edycji: 2011-05-25 o 12:46
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:48   #738
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie ze córcia miesci sie w normie, dlaczego mialaby nie? nie rozmiem?
bo wszytskie kobitki stwierdziły, że już taka duuuuża, że aż się przestraszyłam, że bede rodzić giganta

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

dziewczyny mozliwe jest zeby termin mi sie przesunał z 13.10 na 04.10 jakos tak mi sie wydaje ze to troche dużo 9 dni

z miesiaczki wychodzi ze ma 19 tyd i 4 dni a na usg wyszło ze 21 tyg i 6 dni....
moja mała w 22 tc + 4 dni ważyła 370g wiec Twoja jest ciut większa a z terminem okaże się w praniu, ale dziewczynki podobno rodzą się wcześniej, więc z zakupami nie ma co czekać do tp.

Stary 2011-05-25, 12:49   #739
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie tez jakos tak zimno złam do ginekologa rano i żałowałam ze sobie swetra nie wziełam bo troche zmarzłam ale tak to jest jak sie nie ma termometru w domu musze w koncu sie dorobic zeby wiedziec jak pozniej mala ubierac jakby cos

ale ty chudzinka jestes ja mam 165cz i juz waze 66,6KG zaczynała cos z wago 60 -61 jakos tak

To jest wszystko tak pomieszane ze nigdy nie bedziesz wiedziala dokladnie kiedy urodzisz, ja mam termin na 7 wrzesnia, na 25 wrzesnia i na poczatek pazdziernika, wiec lajty
Stary 2011-05-25, 12:49   #740
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
To u mnie tyle synek ważyła mniej więcej w 21tc
o! i to jest duuży facet!!

Stary 2011-05-25, 12:51   #741
mucka21
Rozeznanie

agnyska widzę że na pierwszej stronie przy mnie napisałaś niespodzianka sprawiłaś że mam uśmiech od ucha do ucha

wiecie co? kupiłam sobie lody i pisze na nich że są o smaku śmietankowo-śmietankowym jadłyście takie
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:55   #742
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
bo wszytskie kobitki stwierdziły, że już taka duuuuża, że aż się przestraszyłam, że bede rodzić giganta

moja mała w 22 tc + 4 dni ważyła 370g wiec Twoja jest ciut większa a z terminem okaże się w praniu, ale dziewczynki podobno rodzą się wcześniej, więc z zakupami nie ma co czekać do tp.

Aaaa tam, moj synek w 19 tyg i 1 dn ważył 311 gram, wiec to chyba nie ma jakiejkolwiek normy
Stary 2011-05-25, 12:56   #743
tusia872
Zadomowienie

Cytat:

dobrze ze tylko ciut troche sie wyluzowałam bo mysłałam ze troche za duża jest

Cytat:
To jest wszystko tak pomieszane ze nigdy nie bedziesz wiedziala dokladnie kiedy urodzisz, ja mam termin na 7 wrzesnia, na 25 wrzesnia i na poczatek pazdziernika, wiec lajty
widze ze terminy nawet zblizone nie sa do siebie wiec juz sie nie przejmuje

dziekuje dziewczyny teraz wrzucam na lajta

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 12:59   #744
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze ze tylko ciut troche sie wyluzowałam bo mysłałam ze troche za duża jest

widze ze terminy nawet zblizone nie sa do siebie wiec juz sie nie przejmuje

dziekuje dziewczyny teraz wrzucam na lajta

No wlasnie, niczym sie nie przejmuj, wszystko jest w jak najlepszym porzadku
Stary 2011-05-25, 12:59   #745
gerda
Zadomowienie

małgosia
gratuluję udanej wizyty i 100% synka a wagą się nie przejmuj bo nie przytyłaś 20kg żeby cię oper.iczać, skoro wiesz że nie przesadzasz z jedzeniem, a do tego sa to zdrowe rzeczy to nie ma co się łamać

aga
gratuluję wizyty, co do szyjki to musisz sobie poleżeć, ja nie wiem jaką mam, ostatnio ginka mówiła że jest ok, ciekawe co powie w piątek na wizycie...

julia trzymam kciuki, żeby dzień ślubu był niezapomniany

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:01   #746
KarlaNobody
Zadomowienie

mi sie waha termin miedzy 1 a 4 wrzesnia więc nie ma jakiejś przepaści strasznej czasowej

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:02   #747
gerda
Zadomowienie

Cytat:

moja mała w 23 tygodniu ważyła 580g i jakoś się tym nie przejęłam

dziewczynki się rodzą wcześniej? nie wiedziałam wokół mnie same chłopaki

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:10   #748
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
moja mała w 23 tygodniu ważyła 580g i jakoś się tym nie przejęłam

dziewczynki się rodzą wcześniej? nie wiedziałam wokół mnie same chłopaki
Ja licze ze jak pojde na to wesele 27 sierpnia to tak potancze ze urodze wczesniej
Stary 2011-05-25, 13:12   #749
aa2
Zakorzenienie

ejjj kobitki spokojne z tymi wagami dzieciaczków bo to sa tylko wartości przyblizone i czesto mają sie nijak do rzeczywistości usg nie jest dokładnym pomiarem wagi
u mojej kolezanki lekarz przed porodem mówił jej ze dziecko jest za małem, za mało waży itd i ze to xle nastraszył bidaczkę jak nei wiem a mała sie urodziła i miała 3300 wiec oszukało usg o prawei kilogram wiec nie ma sie co tym martwić na razie

melduje ze u mnie na handelku truskaw za 6,5-7 zł ceny lecą w dół -jak miło he he
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:16   #750
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ejjj kobitki spokojne z tymi wagami dzieciaczków bo to sa tylko wartości przyblizone i czesto mają sie nijak do rzeczywistości usg nie jest dokładnym pomiarem wagi
u mojej kolezanki lekarz przed porodem mówił jej ze dziecko jest za małem, za mało waży itd i ze to xle nastraszył bidaczkę jak nei wiem a mała sie urodziła i miała 3300 wiec oszukało usg o prawei kilogram wiec nie ma sie co tym martwić na razie

melduje ze u mnie na handelku truskaw za 6,5-7 zł ceny lecą w dół -jak miło he he

No wlasnie tez czekam tylko jak u nas ceny zaczna spadac a maja spasc i to duzo, chociaz nie wiem czy ja pogrzesze cierpliwoscia

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości