|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Treść usunięta
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
dlatego czasem bawi mnie ta idea ich wiary... bo dla mnie to co robi twoja mama nie ma nic współnego z naukami J.Ch. a ja do teściowej też ie mówię mamo, a twojemu mężowi to nawet się nie dziwię... naprawdę wielkie brawa dla ciebie że wytrzymujesz!!!! na prawdę czapki z głów!
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
mi jest ciężko i naprawdę przykro, ale nie bedę się uzalała nad sobą. Nawet czytając wasze reakcje pomyslałam ,,,eeee trochę przesadzacie, nie jest tak źle"
może przywykłam do niektórych jej zagrywek mój tata od niej odszedł jak miałam 7 lat, tylko nie wiem czy dlatego ze nie mógł wytrzymać czy stała się taka po jego odejsciu w każdym razie już tak mam ze jak ktoś obraża bliską mi osobę to nie przeleci mi to przez ucho i tyle P.s. wczorja miałam imieniny i ona złozyła mi oczywiscie życzenia żebym byłą szczęśliwa i życzy błogosławieństwa Bozego i wszystkich moich świetych patronów to się nazywa Religijnosć
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a życzenia twojej mamy.. no skoro miała taką potrzebę... ja rozumiem że mąż nie jest idealny no ale jak ona coś do niego ma to niech mówi mu a nie rzuca w eter albo gada tobie.. ty nam się dziwisz.. a ja dziwię tobie że jeszcze nie wybuchłaś.. na prawdę..
|
|
|
#4175 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
współczuję Ci gold - całe szczęście już niedługo się wyprowadzacie
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Kliwia - sto lat i dla Ciebie Madzialenko również Wpadłam sie pochwalić ze zrobilam likier kukułkowy z waszego przepisu i jak TZ go spróbował to stwierdzil ze "jest tak pyszny ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-05-25 o 13:40 |
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobię jutro
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam
idę poprasować, a potem jadę na działkę ![]() W ogóle to miałam takiego nerw... (ale już mi przeszło) Murarze chcą od nas kasę zdzierać za niezrobione jeszcze rzeczy i nie wystarczy im powiedzieć, że nie zrobili... bo motają, mieszają, nagadują, wydzwaniają non stop, grrr nawet na teścia wołali |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
gold - wspolczuje sytuacji z mama... komentarz juz dziewczyny napisaly-podpisuje sie pod nim.W sumie rozumiem ze jutrzyjrze swieto jakos nie bardzo ci pasi...
a wlasnie jak sie zwracacie do tesciowych?? ja do mamy mowie mausiu,mamuniu a do tesciowej wymyslilam sobie mowic tak: slowa PANI jak wwczesniej sie zwracalam zastapilam MAMA,MAMO i wychodzi-moze mi mama podac szklanke... wie mama co... |
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
tak czy siak kupię kwiatka i ją uściskam
(to jeszcze jedno Wam napiszę, bo ostatnio też była sytuacja z kwiatkami- bo jak kupię np. jakis kosmetyk w prezencie to jest tekst ze ,,nawet kwiatka nie dostałam".... a jak kupiłam kiedyś róze to był tekst, że ,,i tak zaraz zwiędną i że to taki przereklamowany kwiat"
|
|
|
|
#4181 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;D bo kukułkowy jest dobry ![]() ![]() takiiii hmm kukułkowy hahahahah ![]() zrób zrób jakbyś kukułki jadła ja lubie choć wolę anulkowy ale to tylko przez moje słodyczolubstwo to kukułkowym nie pogardzę i chętnie wypijęCytat:
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
madziu , Kliwiu wszytskiego co najpiekniejsze wam zyczymy z Natusią, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil
|
|
#4184 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak na początku miałam identycznie, słowo "pani" zastąpiłam "mamą", bo mamusią była i jest ma rodzicielka tak teraz coraz częściej się łapie na tym, że zwracam się do niej bezpośrednio "podasz mi" itp. ale nadal jest to rzadkością.Cytat:
Ale jestem w szoku, nadal! Ja mam to samo, jak moim rodzicom opowiadam o teściowej i powiem "mama" to od razu sie poprawiam na teściową, albo mówię "mama TŻ".
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-05-25 o 14:39 |
||
|
|
|
#4186 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Dawno mnie nie było, bo całymi dniami siedze u mamy (no bo co mam robić). Wieczorem posprzątam w domu, a rano idę do mamy przy okazji zaliczamy spacer z Bartusiem. Co do likieru kukułkowego to ja już dawno go robiłam chyba z rok temu i przyznam przepyszny. Mąż uwielbia takie likiery robić i zrobił jeszcze porzeczkowy, wiśniowy, ajerkoniak, cytrynowy z miodem i pomarańczowy (ale to takie bardziej ostre). Mąż zrobił też malibu i nawet dobre, ale rewelacji nie ma. Mam też parę przepisów jeszcze do zrobienia, ale niektóre długo się robi: nalewkę z ciemnych winogron, z takich słodkich cukierków (zapomniałam jak się one nazywają), z malin i jeszcze z jagód. Jednak póki co czekam na męża to zrobi jak wróci. Jakby ktoś chciał utworzyłam sobie galerię Bartusia i z naszego ślubu (link w podpisie) Ja choć z teściową mam super relacje to nigdy nie powiem do niej mamo, jakoś nie umiem, bo mame ma się tylko jedną. Mój mąż też do mojej mamy nie mówi mamo. Dziewczyny napisze Wam coś w K.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-25 o 15:47 |
|
|
|
#4187 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4188 | |||||
|
Zakorzenienie
|
tak jest
![]() Cytat:
ja tez jestem za nowa nazwa ![]() Cytat:
no wlasnie nie zdazy kurde ![]() na poczatku miala miec ostatni egzamin na studiach 16stego czerwca wiec myslelismy zeby zrobic impreze 25tego zeby ona tez byla ale wczoraj sie dowiedziala ze jednak jej przesuneli egzamin na 28go wiec juz za pozno .... ale 4 lipca znajomi robia duza impreza na plazy wiec bedzie miala okazje poznac ludzi Cytat:
oo woow super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde wyslalam wczoraj kwiaty dla tesciowej na Dzien Matki i cos mi nie przyszlo potwierdzenie na poczte bede musiala tam dzwonic ![]() zmykam do pracy ... dzis blizniaki
|
|
|
#4189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No pięknie ![]() Cytat:
Gold, ja Cię podziwiam, a Twojego meża jeszcze bardziej, że to wytrzymujecie. Na szczęście już niedługo będziecie na swoim.Cytat:
Bardzo długo nie mogłam się przemóc, chyba prawie rok mi to zajęło, a teraz dla mnie to "mamo" jest synonimem do "pani"
|
||||||
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Kliwia-sto lat MAdzia dla CIebie tez!Katunia życzenia świetne.... az się poryczałam
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
co za walnięty dzień dziś był..... zaraz idę się wykrzyczeć. W piątek mam hospitację a tu się okazuje, że wszystkie rusztowania do dekoracji są..... zabrane do tego dzieci mi się dziś we wszystkim myliły....raz, dwa,... wdech, wydech.... jutro musi być lepszy dzień. Więc proszę o wielkie kciuki. Aby te rusztowania cudem dało się załatwić. Gucia oooo fajnie tak czasami zatęsknić Ana, Myszka, Anika, Neska dziękuję ![]() Rosi super, mąż sie postarał. Tak chwalicie ten likier że chyba i ja go zrobię. jak zrobię w piątek wieczorem to na sobotę by był dobry?? Gold jestem w szoku jak to przeczytałam Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-25 o 18:15 |
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia dasz radę! Kto jak nie Ty?
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zyczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostalam od meza tulipany - ktorych juz dawno kwaciarnie nie kupuja ![]() ![]() ![]() i zawieszke do pandorki mojej ![]()
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dostanę rusztowania (choć część) to spoko... ale bez tego to ja nic nie zrobię. Masakra... jeden Pan ze szkoły mi pomaga i tez kombinuje jak to załatwić.... A muszę to mieć koniecznie na jutro, bo się nie wyrobię.
|
|
|
|
#4195 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
idę poleżeć troche
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz... gdyby to było same przedstawienie dla rodziców to spoko, ale będzie dyrekcja (bo to hospitacja od razu) i głowna i wice i moja opiekunka a ja bez dekoracji, bez schowka dla dzieci bez niczego... pusta łysa sala
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Leż i odpoczywaj
![]() Kliwiunia wszystkiego najlepszego, zdrówka i dużooooo szczęścia! Coś mi się zdaje, ze nie doczekam do terminu Brzuch mnie jakoś tak ciągnie do dołu, jeszcze zrobił mi się ucisk na nerw kulszowy A ja tak chciałabym zostać z małą do końca grudnia w domu, a jak urodzi się wcześniej to d.upa z tego - ehh ale o tym to już ona zadecyduje nie ja Zobaczymy co gin jutro powie. Wiecie, jakoś tak zaczynam mieć stresa, nie przeraża mnie ból, sam poród, ale to że jak dostanę skurczy to zacznę panikować no i pobyt w szpitalu po porodzie
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu kochanie, ty nie myśl tak o tym. Pomyśl, że juz się Twojej małej Marcelince spieszy aby zobaczyć mamusię i tatusia
Już niedługo będziesz miała miała szczęście ze sobą ![]() Mąż wrócił... ale mu się nagadałam i.... jest kochany bo nie powiedział "zobaczysz, jakoś to będzie" czego po prostu w takich sytuacjach (kiedy to nie zależy ode mnie) nienawidzę Marta mam pytanie. Czy jak prezentację zapiszę tak jak mi poleciłaś, to potem przy nagrywaniu tego na płytę mam zapisac wszystko jako dysk z danymi czy jako dysk z video?? |
|
|
|
#4200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia dzisiaj z bliźniakami! Cytat:
Madzia, ten kukułkowy musi 3 dni w lodówce poleżeć. Ale ten drugi (jest też pyszny) i można go pić w zasadzie od razu Cytat:
Cytat:
I daj jutro znać co i jak u lekarza
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

jest osoba wierzącą, baaardzo praktykującą, a tak się zachowuje ze aż mi wstyd. no i cały czas powtarza że tź jest niewychowany bo nie mówi do niej ,,mamo"
mój tata od niej odszedł jak miałam 7 lat, tylko nie wiem czy dlatego ze nie mógł wytrzymać czy stała się taka po jego odejsciu
to się nazywa Religijnosć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i nie wystarczy im powiedzieć, że nie zrobili... bo motają, mieszają, nagadują, wydzwaniają non stop, grrr
nawet na teścia wołali 
I jak na początku miałam identycznie, słowo "pani" zastąpiłam "mamą", bo mamusią była i jest ma rodzicielka

do tego dzieci mi się dziś we wszystkim myliły....