Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 12:55   #4171
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:05   #4172
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
p.s. ja nie poznaję czasami mojej mamy jest osoba wierzącą, baaardzo praktykującą, a tak się zachowuje ze aż mi wstyd. no i cały czas powtarza że tź jest niewychowany bo nie mówi do niej ,,mamo"
sorki ale ja coraz częściej spotykam takie zachowanie u osób wierzących mocno praktykujacych - w niedzielę do ołtarza a po kościele....
dlatego czasem bawi mnie ta idea ich wiary... bo dla mnie to co robi twoja mama nie ma nic współnego z naukami J.Ch.
a ja do teściowej też ie mówię mamo, a twojemu mężowi to nawet się nie dziwię...
naprawdę wielkie brawa dla ciebie że wytrzymujesz!!!! na prawdę czapki z głów!
Stary 2011-05-25, 13:06   #4173
gold-fish
Zakorzenienie

mi jest ciężko i naprawdę przykro, ale nie bedę się uzalała nad sobą. Nawet czytając wasze reakcje pomyslałam ,,,eeee trochę przesadzacie, nie jest tak źle" może przywykłam do niektórych jej zagrywek mój tata od niej odszedł jak miałam 7 lat, tylko nie wiem czy dlatego ze nie mógł wytrzymać czy stała się taka po jego odejsciu
w każdym razie już tak mam ze jak ktoś obraża bliską mi osobę to nie przeleci mi to przez ucho i tyle no way. Mój mąż nie jest idealny, ale nie pozwolę jej aby tak go obrażała
P.s. wczorja miałam imieniny i ona złozyła mi oczywiscie życzenia żebym byłą szczęśliwa i życzy błogosławieństwa Bozego i wszystkich moich świetych patronów kumacie to się nazywa Religijnosć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:08   #4174
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mi jest ciężko i naprawdę przykro, ale nie bedę się uzalała nad sobą. Nawet czytając wasze reakcje pomyslałam ,,,eeee trochę przesadzacie, nie jest tak źle" może przywykłam do niektórych jej zagrywek mój tata od niej odszedł jak miałam 7 lat, tylko nie wiem czy dlatego ze nie mógł wytrzymać czy stała się taka po jego odejsciu
w każdym razie już tak mam ze jak ktoś obraża bliską mi osobę to nie przeleci mi to przez ucho i tyle no way. Mój mąż nie jest idealny, ale nie pozwolę jej aby tak go obrażała
P.s. wczorja miałam imieniny i ona złozyła mi oczywiscie życzenia żebym byłą szczęśliwa i życzy błogosławieństwa Bozego i wszystkich moich świetych patronów kumacie to się nazywa Religijnosć
goldi zadziwia mnie to że przywykłaś.. człowiek się wprawdzie do wielu rzeczy potrafi przyzwyczaić... no ale...
a życzenia twojej mamy.. no skoro miała taką potrzebę...
ja rozumiem że mąż nie jest idealny no ale jak ona coś do niego ma to niech mówi mu a nie rzuca w eter albo gada tobie..

ty nam się dziwisz.. a ja dziwię tobie że jeszcze nie wybuchłaś.. na prawdę..
Stary 2011-05-25, 13:25   #4175
celi25
Rozeznanie

Cytat:
p.s. ja nie poznaję czasami mojej mamy jest osoba wierzącą, baaardzo praktykującą, a tak się zachowuje ze aż mi wstyd. no i cały czas powtarza że tź jest niewychowany bo nie mówi do niej ,,mamo"
nie dziwię się - a poza tym, ja mam poprawne stosunki z teściową ale też nie mówię do niej mamo

Cytat:
to się nazywa hipokryzja
współczuję Ci gold - całe szczęście już niedługo się wyprowadzacie

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:32   #4176
myszka_maj
Zakorzenienie

hej

Kliwia - sto lat

i dla Ciebie Madzialenko również

Wpadłam sie pochwalić ze zrobilam likier kukułkowy z waszego przepisu i jak TZ go spróbował to stwierdzil ze "jest tak pyszny i jak wy tu takie przepisy wrzucacie to moge sobie siedziec na tym wizażu"

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2011-05-25 o 13:40
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:35   #4177
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej

Kliwia - sto lat

i dla Ciebie Madzialenko również

Wpadłam sie pochwalić ze zrobilam likier kukułkowy z waszego przepisu i jak TZ go spróbował to stwierdzil ze jest tak pyszny i jak wy tu takie przepisy wrzucacie to moge sobie siedziec na tym wizażu
Ooo, kolejny komu kukułkowy smakował Ja zrobię jutro

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:40   #4178
Ana***
Zakorzenienie

Uciekam idę poprasować, a potem jadę na działkę

W ogóle to miałam takiego nerw... (ale już mi przeszło)
Murarze chcą od nas kasę zdzierać za niezrobione jeszcze rzeczy i nie wystarczy im powiedzieć, że nie zrobili... bo motają, mieszają, nagadują, wydzwaniają non stop, grrr nawet na teścia wołali
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:42   #4179
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

gold - wspolczuje sytuacji z mama... komentarz juz dziewczyny napisaly-podpisuje sie pod nim.W sumie rozumiem ze jutrzyjrze swieto jakos nie bardzo ci pasi...

a wlasnie jak sie zwracacie do tesciowych??
ja do mamy mowie mausiu,mamuniu a do tesciowej wymyslilam sobie mowic tak: slowa PANI jak wwczesniej sie zwracalam zastapilam MAMA,MAMO i wychodzi-moze mi mama podac szklanke... wie mama co...
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:43   #4180
gold-fish
Zakorzenienie

tak czy siak kupię kwiatka i ją uściskam
(to jeszcze jedno Wam napiszę, bo ostatnio też była sytuacja z kwiatkami- bo jak kupię np. jakis kosmetyk w prezencie to jest tekst ze ,,nawet kwiatka nie dostałam".... a jak kupiłam kiedyś róze to był tekst, że ,,i tak zaraz zwiędną i że to taki przereklamowany kwiat"

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:48   #4181
celi25
Rozeznanie

Cytat:
(to jeszcze jedno Wam napiszę, bo ostatnio też była sytuacja z kwiatkami- bo jak kupię np. jakis kosmetyk w prezencie to jest tekst ze ,,nawet kwiatka nie dostałam".... a jak kupiłam kiedyś róze to był tekst, że ,,i tak zaraz zwiędną i że to taki przereklamowany kwiat"

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:51   #4182
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Wpadłam sie pochwalić ze zrobilam likier kukułkowy z waszego przepisu i jak TZ go spróbował to stwierdzil ze "jest tak pyszny i jak wy tu takie przepisy wrzucacie to moge sobie siedziec na tym wizażu"
;D bo kukułkowy jest dobry takiiii hmm kukułkowy hahahahah

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ooo, kolejny komu kukułkowy smakował Ja zrobię jutro
zrób zrób jakbyś kukułki jadła ja lubie choć wolę anulkowy ale to tylko przez moje słodyczolubstwo to kukułkowym nie pogardzę i chętnie wypiję

Cytat:
...... chyba brak słów... będzie najlepszym komentarzem
Stary 2011-05-25, 14:01   #4183
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

madziu , Kliwiu wszytskiego co najpiekniejsze wam zyczymy z Natusią, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:03   #4184
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-25, 14:18   #4185
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ja do mamy mowie mausiu,mamuniu a do tesciowej wymyslilam sobie mowic tak: slowa PANI jak wwczesniej sie zwracalam zastapilam MAMA,MAMO i wychodzi-moze mi mama podac szklanke... wie mama co...
ja mówię mamo. Ale ja mam ok teściową I jak na początku miałam identycznie, słowo "pani" zastąpiłam "mamą", bo mamusią była i jest ma rodzicielka tak teraz coraz częściej się łapie na tym, że zwracam się do niej bezpośrednio "podasz mi" itp. ale nadal jest to rzadkością.

Cytat:
może trzeba jej kupić i kosmetyk i kwiatka w doniczce...
Ale jestem w szoku, nadal!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja mam to samo, jak moim rodzicom opowiadam o teściowej i powiem "mama" to od razu sie poprawiam na teściową, albo mówię "mama TŻ".

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-05-25 o 14:39
Stary 2011-05-25, 15:45   #4186
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dzień dobry.
Dawno mnie nie było, bo całymi dniami siedze u mamy (no bo co mam robić). Wieczorem posprzątam w domu, a rano idę do mamy przy okazji zaliczamy spacer z Bartusiem.

Co do likieru kukułkowego to ja już dawno go robiłam chyba z rok temu i przyznam przepyszny. Mąż uwielbia takie likiery robić i zrobił jeszcze porzeczkowy, wiśniowy, ajerkoniak, cytrynowy z miodem i pomarańczowy (ale to takie bardziej ostre). Mąż zrobił też malibu i nawet dobre, ale rewelacji nie ma. Mam też parę przepisów jeszcze do zrobienia, ale niektóre długo się robi: nalewkę z ciemnych winogron, z takich słodkich cukierków (zapomniałam jak się one nazywają), z malin i jeszcze z jagód. Jednak póki co czekam na męża to zrobi jak wróci.

Jakby ktoś chciał utworzyłam sobie galerię Bartusia i z naszego ślubu (link w podpisie)

Ja choć z teściową mam super relacje to nigdy nie powiem do niej mamo, jakoś nie umiem, bo mame ma się tylko jedną. Mój mąż też do mojej mamy nie mówi mamo.

Dziewczyny napisze Wam coś w K.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2011-05-25 o 15:47
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 16:10   #4187
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-25, 16:27   #4188
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia ooo to impreza Hawajska
?
tak jest

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
zaaaabcia to szykuje się niezła hawajska imprezka
a co do nowej nazwy to byłabym za jakąś nową

ja tez jestem za nowa nazwa

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Żabcia, czad! Dekoracje są genialne! Oczywiście, że będę chciała zobaczyć zdjęcia!
A kiedy ta Wasza impreza? Siostra TŻ zdąży dojechać?

No i daj znać jak się przebrałaś na imprezę u brata

dzieki kochana
no wlasnie nie zdazy kurde

na poczatku miala miec ostatni egzamin na studiach 16stego czerwca wiec myslelismy zeby zrobic impreze 25tego zeby ona tez byla ale wczoraj sie dowiedziala ze jednak jej przesuneli egzamin na 28go wiec juz za pozno .... ale 4 lipca znajomi robia duza impreza na plazy wiec bedzie miala okazje poznac ludzi

Cytat:
obie ta co wczoraj wklejałam jest taka brązowo-beżowa (tutaj w linkach jako druga czyli ,,szara"- tak ją określili ) a w salonie mam bezowo-ecru (tutaj jako pierwsza określona jako ,,biała" ... skąd oni wzieli te kolory ) obie sa śliczne
dzieki sliczne

Cytat:
Treść usunięta
oo woow super

Cytat:
wow super

My mamy w przyszlym roku w lutym 10 lat zwiazku a znamy sie juz 12 lat
my 2go czerwca mamy 6 rocznice

Cytat:
super dziewczyny dzieki

mam na razie swoje:
DZIEKUJE:
…za wszystkie nieprzespane noce, kiedy do mnie wstawałaś …za całe mnóstwo upranych pieluszek w które mnie przewijałaś
…za ciepłe uściski, które koiły każdy lęk, każdy niepokój
…za to, że mnie urodziłaś
…za wspólne długie spacery, przez które świat poznawałam
…za to, że mnie pierwszych słów nauczyłaś
…za wytrwałość i pomocna siłę w stawianiu pierwszych kroków
ja bym dala " za to ze mnie urodzilas" na samym poczatku

Kurde wyslalam wczoraj kwiaty dla tesciowej na Dzien Matki i cos mi nie przyszlo potwierdzenie na poczte bede musiala tam dzwonic

zmykam do pracy ... dzis blizniaki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:39   #4189
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

ktosiu - uroczy ten Wasz Grand! slodki jest! jaki od duzy urosnie?

(...)
Zgodnie z wytycznymi rasy powinien osiągnąć wzrost ok 60 cm i wagę 30-45 kg.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
(...)
dziekujetak
nawet grupe krwi ma jego
a ze mna konflikt serologiczny

(...)
Konflikt? Ale to wytworzyły Ci się przeciwciała w ciąży?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Rosette ktosia - włączę się do waszej dyskusji - w Kenii lud Suahili ma tak że mąż podnosi w "noc poślubną" woal z twarzy laski - bo to te co są całe zasłonięte - i dopiero wówczas pierwszy raz się widzą

zresztą robiłam prezentacje na antropologię kultury - wesele w sercu afryki - jak w poszczególnych pleminonach to wygląda

niektóre to dla mnie tragedia - np w Kenii - Masajowie - tam laski mają przerąbane - cała wioska obrzuca je wyzwiskami i przykleja na jej ciało łajno krowie im lepiej zniesie upodlenie panna młoda tym lepiej będzie znosić trudy małżeństwa...

piękną prezentacja cudne fotki muzyka- ale co z tego jak o takich durnych zwyczajach... dla mnie durnych choć one innego życia nie znają więc dla nich to pewnie "super"
Dokładnie, dla nas te ich zwyczaje wydają się okropne, nieludzkie itp., ale oni nie znają innych, są tak wychowani i tak według nich musi być.

Cytat:
(...)

A propos dnia mamy - ja bym chyba chciala dac jej bukiet z do kazdego kwiatka doczepic mala karteczke, na ktorej bedzie napisane za co jest dany kwiatek jakos tak od kiedy mam Tomcia dostrzegam ile wyrzeczen i trudu musza wlozyc mamy w wychowanie dziecka i chcialabym mojej podziekowac ze tak sie mna zajmowala jak bylam taka malutka. Mysle nad napisami z stylu ze dziekuje za: np.nocne wstawanie, nieprzespane noce, pielegnacje (pranie mnóóóóstwa pieluch), nauke pierwszych kroków,pierwsszych słów.... i mysle co by jeszcze napisac....
Świetny pomysł, już widzę, jaki wywołałoby to potok łez u mojej mamy

Cytat:
Treść usunięta
No pięknie

Cytat:
Uwaga... długie:
już nie pamietam co Wam opisywałam wczesniej ale po tekstach jakie rzuca do Tż albo raczej ,,w powietrze" ale gdy on jest w pobliżu to cud, że Tż jeszcze jej nie zwyzywał od najgorszych np. wprowadziła godzine policyjną i o 23 mamy być wykąpani, najedzeni itp (ps. moja mama nie chodzi do pracy ale musi się wysypiać, chociaż cierpi na bezsenność i sama budzi się o 6 rano ) jak ostatnio tż o 23.06 był jeszcze w łazience to miałam monolog jakiego to mam strasznego meża albo wyczytała na żarówce energooszczędnej że każde zapalenie i zgaszenie skraca jej żywotnosć i jak skończy np. ok 22 wszystkie zajęcia w kuchni i zgasi światło to nie ma opcji żeby je zapalić. Tż ostatnio poszedł po 22 zrobic sobie herbatę, zapalił swiatło i nagle słyszę znowu jej podniesiony głos, ale byłam w łązience i nie wiedziałąm o co chodzi. Moja mama wparowała do łazienki i usłyszałam że ,,jak mozna być takim człowiekiem, chamem, niewychowanym, czubkiem..." itd Powiedziała, że jezeli ma coś do moejgo meza to niech sama mu to powie, że nie zamierzam być ich łącznikiem. A ona że właśnie ja powinnam być łącznikiem, ze ona nie bedzie go wychowywałą bo to moje zadanie i dobre żony tak własnie robią. Potem oczywiscie znowu coś tam gadała, a tż to wszystko z oddali słyszał, to wyszłam z łazienki i mówię ,,chodz mamo do pokoju i powiedz tż że jest chamem, debilem... miej odwagę! "na co ona wywróciła oczami i mówi- czy ty od razu musisz mówić tak głośno (jakby tz tego nie słyszał) i tak już było nie raz. A potem zapytałam się tż o co była ta awantura, więc on zapalił to swiatło żeby zrobić herbatę. Ona się go spytała czemu zapalił, a on jej nie odpowiedział. Pytam się czemu a on że nie będzie po raz kolejny jej tego samego powtarzał- że ,,potrzebuje" . (Żarówka kosztowała 15 zł, i jest nowej generacji która nie ciagnie wiecej przy samym zapalaniu- chodzi mojej mamie o samą żywotność i do tego płacimy wszystkie rachunki w tym za prąd)
Oczom nie wierzę w to co czytam Gold, ja Cię podziwiam, a Twojego meża jeszcze bardziej, że to wytrzymujecie. Na szczęście już niedługo będziecie na swoim.

Cytat:
(...)
Ja mówię tak samo jak Ty Bardzo długo nie mogłam się przemóc, chyba prawie rok mi to zajęło, a teraz dla mnie to "mamo" jest synonimem do "pani"
Stary 2011-05-25, 18:08   #4190
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

Kliwia-sto lat MAdzia dla CIebie tez!

Katunia życzenia świetne.... az się poryczałam
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 18:14   #4191
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

co za walnięty dzień dziś był..... zaraz idę się wykrzyczeć. W piątek mam hospitację a tu się okazuje, że wszystkie rusztowania do dekoracji są..... zabrane i nie mam jak swojej dekoracji zawiesić, zrobić schowka dla dzieci aby wychodziły tylko te do scen.... jestem załamana. Jutro ma się wszystko wyjaśnić. Krótko mówiąc... bez tego lezę do tego dzieci mi się dziś we wszystkim myliły....

raz, dwa,... wdech, wydech.... jutro musi być lepszy dzień. Więc proszę o wielkie kciuki. Aby te rusztowania cudem dało się załatwić.

Gucia oooo fajnie tak czasami zatęsknić

Ana, Myszka, Anika, Neska dziękuję

Rosi super, mąż sie postarał.

Tak chwalicie ten likier że chyba i ja go zrobię. jak zrobię w piątek wieczorem to na sobotę by był dobry??

Gold jestem w szoku jak to przeczytałam

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-05-25 o 18:15
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 18:19   #4192
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

MAdzia dasz radę! Kto jak nie Ty?
Stary 2011-05-25, 18:20   #4193
kliwia
Zakorzenienie

Dziekuje za zyczenia

dostalam od meza tulipany - ktorych juz dawno kwaciarnie nie kupuja
i zawieszke do pandorki mojej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 18:21   #4194
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
MAdzia dasz radę! Kto jak nie Ty?
Jak dostanę rusztowania (choć część) to spoko... ale bez tego to ja nic nie zrobię. Masakra... jeden Pan ze szkoły mi pomaga i tez kombinuje jak to załatwić.... A muszę to mieć koniecznie na jutro, bo się nie wyrobię.

Stary 2011-05-25, 18:25   #4195
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-25, 18:26   #4196
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

idę poleżeć troche
Stary 2011-05-25, 18:33   #4197
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Wiesz... gdyby to było same przedstawienie dla rodziców to spoko, ale będzie dyrekcja (bo to hospitacja od razu) i głowna i wice i moja opiekunka a ja bez dekoracji, bez schowka dla dzieci bez niczego... pusta łysa sala A ja się tak trudziłam... napisy mam już przygotowane, kolumny, tiule, listki itp.... A jak rezerwowałam wszystko tydzień temu, to było , że spoko nie ma sprawy w środę będzie i mam przypomnieć.

Stary 2011-05-25, 19:32   #4198
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
idę poleżeć troche
Leż i odpoczywaj

Kliwiunia wszystkiego najlepszego, zdrówka i dużooooo szczęścia!

Coś mi się zdaje, ze nie doczekam do terminu Brzuch mnie jakoś tak ciągnie do dołu, jeszcze zrobił mi się ucisk na nerw kulszowy A ja tak chciałabym zostać z małą do końca grudnia w domu, a jak urodzi się wcześniej to d.upa z tego - ehh ale o tym to już ona zadecyduje nie ja Zobaczymy co gin jutro powie. Wiecie, jakoś tak zaczynam mieć stresa, nie przeraża mnie ból, sam poród, ale to że jak dostanę skurczy to zacznę panikować no i pobyt w szpitalu po porodzie Ehh maruda mi się załączyła jeszcze na koniec
Stary 2011-05-25, 19:48   #4199
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu kochanie, ty nie myśl tak o tym. Pomyśl, że juz się Twojej małej Marcelince spieszy aby zobaczyć mamusię i tatusia Już niedługo będziesz miała miała szczęście ze sobą

Mąż wrócił... ale mu się nagadałam i.... jest kochany bo nie powiedział "zobaczysz, jakoś to będzie" czego po prostu w takich sytuacjach (kiedy to nie zależy ode mnie) nienawidzę

Marta mam pytanie. Czy jak prezentację zapiszę tak jak mi poleciłaś, to potem przy nagrywaniu tego na płytę mam zapisac wszystko jako dysk z danymi czy jako dysk z video??

Stary 2011-05-25, 19:53   #4200
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
t
dzieki kochana
no wlasnie nie zdazy kurde

na poczatku miala miec ostatni egzamin na studiach 16stego czerwca wiec myslelismy zeby zrobic impreze 25tego zeby ona tez byla ale wczoraj sie dowiedziala ze jednak jej przesuneli egzamin na 28go wiec juz za pozno .... ale 4 lipca znajomi robia duza impreza na plazy wiec bedzie miala okazje poznac ludzi

zmykam do pracy ... dzis blizniaki
szkoda, że jej nie będzie! Ale impreza na plaży tez się nieźle zapowiada, więc wszystko przed nią!

Powodzenia dzisiaj z bliźniakami!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

co za walnięty dzień dziś był..... zaraz idę się wykrzyczeć. W piątek mam hospitację a tu się okazuje, że wszystkie rusztowania do dekoracji są..... zabrane i nie mam jak swojej dekoracji zawiesić, zrobić schowka dla dzieci aby wychodziły tylko te do scen.... jestem załamana. Jutro ma się wszystko wyjaśnić. Krótko mówiąc... bez tego lezę do tego dzieci mi się dziś we wszystkim myliły....

raz, dwa,... wdech, wydech.... jutro musi być lepszy dzień. Więc proszę o wielkie kciuki. Aby te rusztowania cudem dało się załatwić.

Gucia oooo fajnie tak czasami zatęsknić

Ana, Myszka, Anika, Neska dziękuję

Rosi super, mąż sie postarał.

Tak chwalicie ten likier że chyba i ja go zrobię. jak zrobię w piątek wieczorem to na sobotę by był dobry??

Gold jestem w szoku jak to przeczytałam
Ooo kurcze, ale Cie załatwili... mam nadzieje, że zdążysz ze wszystkim!

Madzia, ten kukułkowy musi 3 dni w lodówce poleżeć. Ale ten drugi (jest też pyszny) i można go pić w zasadzie od razu

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziekuje za zyczenia

dostalam od meza tulipany - ktorych juz dawno kwaciarnie nie kupuja
i zawieszke do pandorki mojej
super! Ale prezenty! Pokaż zawieszkę

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Leż i odpoczywaj

Kliwiunia wszystkiego najlepszego, zdrówka i dużooooo szczęścia!

Coś mi się zdaje, ze nie doczekam do terminu Brzuch mnie jakoś tak ciągnie do dołu, jeszcze zrobił mi się ucisk na nerw kulszowy A ja tak chciałabym zostać z małą do końca grudnia w domu, a jak urodzi się wcześniej to d.upa z tego - ehh ale o tym to już ona zadecyduje nie ja Zobaczymy co gin jutro powie. Wiecie, jakoś tak zaczynam mieć stresa, nie przeraża mnie ból, sam poród, ale to że jak dostanę skurczy to zacznę panikować no i pobyt w szpitalu po porodzie Ehh maruda mi się załączyła jeszcze na koniec
Kochana, w szpitalu będiesz maksymalnie 3 dni.. szybko zleci. A jak już będziesz miała małą przy sobie to nic nie będzie straszne i nawet zapomnisz, że w szpitalu jesteś! Głowa do góry!

I daj jutro znać co i jak u lekarza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości