Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 20:38   #3331
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
ja po % nie wiedziałam jak jest jutro zamiast tego powiedziałam wczoraj xD
W kwestii słówek pomaga mi wujek google, gorzej z gramatyką i spójnością zdań
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-24, 20:39   #3332
NaKrawedzi
Zakorzenienie

nie ja tak na żywo, widzimy się wczoraj xD

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-24, 21:37   #3333
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
klorane is the best ale jednak lepszy z pokrzywą niż owsem
Ja chcę magnoliowy
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Standard - 12 kwietnia kupiłam przedmiot ale niestety do mnie nie dotarł, pisałam do sprzedawcy ale kazał czekać. Ale jutro mija ostatni dzień kiedy mogę otworzyć spór bo inaczej wszystko przepadnie i zostanę bez kasy i bez przedmiotu. Przesyłka kosztowała 4 dolary więc myślałam, że ma tracking number a tu się okazuje, że nie
Kombinuję jeszcze maila do sprzedawcy, u którego kupiłam coś 3 maja i też jeszcze nie ma, napiszę mu o tym i że żałuję, że nie wzięłam przesyłki rejestrowanej bo boję się, że też zaginęła
Już nigdy więcej nie wezmę przesyłki bez tracking number
Czyli"

Hi, I bought [nazwa przedmiotu] 6 weeks ago, but I still haven't received it.
I've contacted You before about it, but now I can't wait any longer for the item and I have to open a dispute.
I do kindly ask for refund for this item.
Best regards
[podpis]

Temu drugiemu nie pisz, że żałujesz nierejestrowanej przesyłki, żeby nie obrócił tego przeciw Tobie. Generalnie to sprawa sprzedawcy, żeby zapewnić bezpieczeństwo przesyłki, po to jest opcja opłaty za paczkę. Tym bardziej, że zazwyczaj wysyłka wliczona jest w cenę produktu a 'darmowa' to tylko taki chwyt.
Także bez sentymentów

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 04:12   #3334
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

W pierwszych słowach mego listu, chcę Was poinformować, że możecie śmiało kupować to magiczne serum od Gliss Kura . Wczoraj se psikłam. Pierwszy psikacz, który mi się spodobał. Jak na mój nos, ma trochę zbyt intensywny zapach. Ten zapach nie jest drażniący, ot takie landryny. Nie skleja, zbytnio nie obciąża. Jest na nim napisane : spryskać osuszone włosy, ja pryskałam na suche. Latałam wczoraj pół dnia po trawniku z kosiarką, w słońcu i wietrze. Włosy się nie skołtuniły i puszenie znikło. Czy działa jakoś regeneracyjne, tak jak obiecuje producent ? Nie wiem. Mnie zależało na likwidacji puszenia.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
zaraz zmywam się na chwilkę na działkę poopalać
Nie mówi się : "poopalać", tylko "na zmarszczki pracować" . { }
Uważaj ze słońcem. Smaruj się.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mnie nie zwiedziesz
Jestem tego świadoma. Ty to potrafisz zawsze jakąś perełkę wyniuchać. Popatrzę, poczytam i cichutko w kąciku popłaczę z żałości wielkiej, że Bozia o moim pugilaresie zapomniała.

Cytat:
To już się nawet odstresować po pracy nie można?

A ta 'a propos - jak Ci tam w pracy ? Unormowało się {atmosfera, kontrakt} ?

Cytat:
Aga myślałam,że po % lepiej się mówi w językach obcych
Co racja, to racja ! Ja , będąc "pod wpływem", nawet po chińsku gadam.
Pamiętam jak kiedyś, lata świetlne temu, śpiewałam {}, przed sporą publicznością weselną, po francusku . Nie dosyć, że "głos" mój taki raczej baletowy, to jeszcze i francuski wyjątkowo kulejący. Ale, że towarzycho też już "pod wpływem było ", to mnie nikt ze sceny nie ściągnął i nawet oklaski dostałam. . A najgorsze było to, że "śpiewałam" : "Non, Je ne regrette rien". Czysta profanacja ! Do dziś pamiętam ...

Cytat:
powiem, że trochę mnie łudzi to Klorane w sprayu...
I to na mnie mówią : "diablica" !
A co to ?! Dawać mi tu zaraz linka.

Słoneczko wyziera zza chmurek. Ładny dzień się zapowiada .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 07:58   #3335
ImmortalLover
Zakorzenienie

Po chińsku jeszcze nie mówiłam ale po francusku owszem A śpiewając kaleczę już nawet angielski

NK pytałaś o Glee? Na razie fajny wciągam się coraz bardziej

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 08:27   #3336
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

W pierwszych słowach mego listu, chcę Was poinformować, że możecie śmiało kupować to magiczne serum od Gliss Kura . Wczoraj se psikłam. Pierwszy psikacz, który mi się spodobał. Jak na mój nos, ma trochę zbyt intensywny zapach. Ten zapach nie jest drażniący, ot takie landryny. Nie skleja, zbytnio nie obciąża. Jest na nim napisane : spryskać osuszone włosy, ja pryskałam na suche. Latałam wczoraj pół dnia po trawniku z kosiarką, w słońcu i wietrze. Włosy się nie skołtuniły i puszenie znikło. Czy działa jakoś regeneracyjne, tak jak obiecuje producent ? Nie wiem. Mnie zależało na likwidacji puszenia.
O! Cieszę się w takim razie bardzo i z pewnością kiedyś go kupię.
Wydaje mi się, że regeneracyjne właściwości tez będzie miał, bo bogaty jest w ekstrakty, olejki i inne fajne rzeczy.
A zapach to pewnie typowy dla GK. Oni lubią tam takie słodkości.

Cytat:
Co racja, to racja ! Ja , będąc "pod wpływem", nawet po chińsku gadam.
Pamiętam jak kiedyś, lata świetlne temu, śpiewałam {}, przed sporą publicznością weselną, po francusku . Nie dosyć, że "głos" mój taki raczej baletowy, to jeszcze i francuski wyjątkowo kulejący. Ale, że towarzycho też już "pod wpływem było ", to mnie nikt ze sceny nie ściągnął i nawet oklaski dostałam. . A najgorsze było to, że "śpiewałam" : "Non, Je ne regrette rien". Czysta profanacja ! Do dziś pamiętam ...

Cytat:
I to na mnie mówią : "diablica" !
A co to ?! Dawać mi tu zaraz linka.

Słoneczko wyziera zza chmurek. Ładny dzień się zapowiada .

Miłego dnia
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=188
Kosmetyki na miarę tych, które były pokazane na 'Twojej' stronce sprzed kilku postów. Klorane ma całkiem niezłe składy, kiedyś analizowałam i wyszły porządnie. I ceny też porównywalne.

W nocy u mnie strasznie wiało. Aż mnie ów wiatr obudził. Polazłam w środku nocy na balkon zbierać pranie, bo jeszcze by wywiało w świat... Ale rano juz ładnie i błękit się zza chmur szybko przedziera

Stary 2011-05-25, 11:56   #3337
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę magnoliowy
ja myślałam, żę Ty gawarit o tym sychym

Cytat:
Po chińsku jeszcze nie mówiłam ale po francusku owszem A śpiewając kaleczę już nawet angielski

NK pytałaś o Glee? Na razie fajny wciągam się coraz bardziej
nie kuś, bo oglądam jednak californication xD

Cytat:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=188
Kosmetyki na miarę tych, które były pokazane na 'Twojej' stronce sprzed kilku postów. Klorane ma całkiem niezłe składy, kiedyś analizowałam i wyszły porządnie. I ceny też porównywalne.
ile takie szampony kosztują

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Cześć !

a który to dokładnie

ja chyba kupię tę odzywke teraz na lato, bo filtry ma
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...jacy-braz.html
a jako osoba, która nawet w ciepłych krajach nie nosi czapek czy chustek to potrzebuję czegos z filtrami... chyba, że macie lepsze propozycje?
i bez morałów, ze udaru dostanę, bo znam ryzyko, ale nic na głowę nie założę chyba, że zimą

Nakarm pieska

Wymienię

Edytowane przez NaKrawedzi
Czas edycji: 2011-05-25 o 11:57

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 11:59   #3338
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
W pierwszych słowach mego listu, chcę Was poinformować, że możecie śmiało kupować to magiczne serum od Gliss Kura .
Super, chyba się skuszę

Cytat:
A ta 'a propos - jak Ci tam w pracy ? Unormowało się {atmosfera, kontrakt} ?
Atmosfera może i odrobinę lepsza ale już pewnie nie długo bo masakrycznie podnieśli nam plan w tym miesiącu, chociaż w kwietniu nam się nie udało zrobić w 100%. Ludzi jest coraz mniej, sprzedaży nie ma, teraz jeszcze remontują ulicę, przy której jesteśmy więc można się spodziewać, że będzie coraz gorzej i na pewno nie wpłynie to dobrze na atmosferę w pracy

Cytat:
A najgorsze było to, że "śpiewałam" : "Non, Je ne regrette rien". Czysta profanacja ! Do dziś pamiętam ...

Asia, dzięki za wczorajszą podpowiedź, kolejny spór otwarty

Nie ogarniam już tej pogody, w jednym momencie wieje tak, że zamarzam a w drugim rozpływam się z gorąca
Stary 2011-05-25, 12:31   #3339
'Estelle'

Cytat:

Cytat:
ile takie szampony kosztują
Niestety, trochę drogie są, niestety.
Cytat:
ja chyba kupię tę odzywke teraz na lato, bo filtry ma
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...jacy-braz.html
a jako osoba, która nawet w ciepłych krajach nie nosi czapek czy chustek to potrzebuję czegos z filtrami... chyba, że macie lepsze propozycje?
i bez morałów, ze udaru dostanę, bo znam ryzyko, ale nic na głowę nie założę chyba, że zimą
A gdzie się wybierasz???
Cytat:

Atmosfera może i odrobinę lepsza ale już pewnie nie długo bo masakrycznie podnieśli nam plan w tym miesiącu, chociaż w kwietniu nam się nie udało zrobić w 100%. Ludzi jest coraz mniej, sprzedaży nie ma, teraz jeszcze remontują ulicę, przy której jesteśmy więc można się spodziewać, że będzie coraz gorzej i na pewno nie wpłynie to dobrze na atmosferę w pracy
Aga, zawsze się zapominam zapytać.
Po drodze do pracy mijam bodaj ze trzy skoki, a tam zawsze przed otwarciem już jakieś starsze baby się kręcą [chłopy czasem też]. Co oni chcą o tak wczesnej porze, że jeszcze przed otwarciem wystają w kolejkach ?
Cytat:
Asia, dzięki za wczorajszą podpowiedź, kolejny spór otwarty
No problem, to już taki szablonik mam gotowy, bo zazwyczaj nie trzeba pisać nic więcej, sprzedawca i tak wie, o co chodzi przecież.

Kurde... jeszcze mi paznokieć dobrze nie odrósł, a już widzę, że znowu zadarty i to tak głęboko , prawie w połowie płytki .

A Ty nie w pracy?

Stary 2011-05-25, 12:38   #3340
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, zawsze się zapominam zapytać.
Po drodze do pracy mijam bodaj ze trzy skoki, a tam zawsze przed otwarciem już jakieś starsze baby się kręcą [chłopy czasem też]. Co oni chcą o tak wczesnej porze, że jeszcze przed otwarciem wystają w kolejkach ?
Pojęcia nie mam, u nas tak nie stoją, no chyba, że po emeryturę Czasami stoją przed otwarciem i zaglądają nam przez szyby (wkurzające to jest) ale najczęściej to jakieś dziadki spoza miasta, którzy o tej porze mają autobusy Poza tym dziadki najczęściej spać nie mogą to idą w miasto

Cytat:
No problem, to już taki szablonik mam gotowy, bo zazwyczaj nie trzeba pisać nic więcej, sprzedawca i tak wie, o co chodzi przecież.
W najbliższym czasie czeka mnie chyba jeszcze jedna taka sprawa - moje 3 ostatnie zakupy na ebayu najprawdopodobniej cieszą jakąś pracownicę poczty

Cytat:
Kurde... jeszcze mi paznokieć dobrze nie odrósł, a już widzę, że znowu zadarty i to tak głęboko , prawie w połowie płytki .

Cytat:
A Ty nie w pracy?
A nie Urlopuję się dzisiaj, u lekarza byłam i jeszcze parę spraw chciałam pozałatwiać więc wolny dzień wzięłam
Stary 2011-05-25, 13:34   #3341
'Estelle'

Cytat:
Pojęcia nie mam, u nas tak nie stoją, no chyba, że po emeryturę Czasami stoją przed otwarciem i zaglądają nam przez szyby (wkurzające to jest) ale najczęściej to jakieś dziadki spoza miasta, którzy o tej porze mają autobusy Poza tym dziadki najczęściej spać nie mogą to idą w miasto

W najbliższym czasie czeka mnie chyba jeszcze jedna taka sprawa - moje 3 ostatnie zakupy na ebayu najprawdopodobniej cieszą jakąś pracownicę poczty

A nie Urlopuję się dzisiaj, u lekarza byłam i jeszcze parę spraw chciałam pozałatwiać więc wolny dzień wzięłam
Aaaa, to pewnie po emeryturę, się nie mogą doczekać.

Ostatnio zamawiałam rzeczy ale z angielskiego ebaya, więc wszystko ładnie podochodziło. Kosmetyków natomiast to już dawno nie brałam.
No i jeszcze notes-brzoskwinia z Chin, ale podejrzewam, że na takie badziewie to się nikt nie pokusi, a dopiero co go zamówiłam, to mam jeszcze czas.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie spraw

Miałam dziś wcześniej wyjść z pracy, bo mam radę nadzorczą, poszłabym sobie wtedy po lakier , ale musiałam zostać na sekretariacie...

A u lekarza w porządku?

Stary 2011-05-25, 14:02   #3342
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn nie wiem,czy lubisz takie seriale bo tam głównie śpiewają (fajnie przerobili niektóre piosenki ) No,ale jestem dopiero na początku

Kupiłam z mamą kolejne dwa lakiery i cień do powiek I skusiłam się na żel do twarzy z biedronki. Chciałam tam jeszcze kupić sobie baleriny,ale kufa nie ma mojego numeru

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-05-25, 15:02   #3343
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś rzeczywiscie do tego Lublina podjadę i Cię kopnę !
Spojrzałam i teraz podśpiewuję : żebyś ty wiedziała jak mi się chce.
Do tego subskrybowałam wątek.
Tylko gdzie magnolia ma wosk ?!
Bardzo mnie zainteresowała ta seria z bambusem.

Cytat:
a który to dokładnie
Asia podawała przykład żółtego. Jak mnie w sklepie poinformowali, ten żółty jest do włosów długich i rozdwajających się.
Ja kupiłam ten i polecam.
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...serum-w-sprayu
Jest, chyba, jeszcze jeden - niebieski, bodajże.

Znalazłam sklep, który ma w ofercie firmę Pai {kremy} . Czysta natura . Właśnie prowadzę z nimi korespondencje na temat próbek, bo wysyłają. - to, że próbki wysyłają, a to : - jak na cenę kremów spojrzałam.
Stary 2011-05-25, 15:31   #3344
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio zamawiałam rzeczy ale z angielskiego ebaya, więc wszystko ładnie podochodziło. Kosmetyków natomiast to już dawno nie brałam.
No i jeszcze notes-brzoskwinia z Chin, ale podejrzewam, że na takie badziewie to się nikt nie pokusi, a dopiero co go zamówiłam, to mam jeszcze czas.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie spraw
Ja chyba przestanę na razie cokolwiek zamawiać z ebaya albo jak coś zamówię to będę dopłacać za rejestrowaną bo tak mi się wydaje, że rejestrowaną trudniej ukraść a ja nie mam zamiaru robić prezentów paniom z poczty

Cytat:
Miałam dziś wcześniej wyjść z pracy, bo mam radę nadzorczą, poszłabym sobie wtedy po lakier , ale musiałam zostać na sekretariacie...
Jaki znowu lakier upatrzyłaś?!

Cytat:
A u lekarza w porządku?
U gina byłam - trafiłam na sympatyczną starszą lekarkę (bo mojej akurat nie było), wszystko ok i w szoku jestem bo cytologię mi zrobiła, chociaż ostatnią miałam we wrześniu Widać w tej przychodni nic sobie z tego nie robią, że bezpłatna cytologia raz na 3 lata
Stary 2011-05-25, 16:00   #3345
ImmortalLover
Zakorzenienie

http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10003/paris1.jpg Fanki Damona widziały?

Stary 2011-05-25, 18:58   #3346
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety, trochę drogie są, niestety.

A gdzie się wybierasz???
nie widzę sensu płacenia duzo za szampon... wolę dopłacić do odzywki no chyba, ze to suchy klorane xD
w tym roku nigdzie się nie wybieram, no ale nawet w PL wypada czyms zabezpieczyc włosy...
Cytat:
Tzn nie wiem,czy lubisz takie seriale bo tam głównie śpiewają (fajnie przerobili niektóre piosenki ) No,ale jestem dopiero na początku

Kupiłam z mamą kolejne dwa lakiery i cień do powiek I skusiłam się na żel do twarzy z biedronki. Chciałam tam jeszcze kupić sobie baleriny,ale kufa nie ma mojego numeru
czy to cos w stylu high school musical?

nie mów, że te takie błyszczące? czarne, białe, niebieskie, czerwone?

Cytat:

Asia podawała przykład żółtego. Jak mnie w sklepie poinformowali, ten żółty jest do włosów długich i rozdwajających się.
Ja kupiłam ten i polecam.
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...serum-w-sprayu
Jest, chyba, jeszcze jeden - niebieski, bodajże.
kupię jak zuzyję rose we włosach

Cytat:
http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10003/paris1.jpg Fanki Damona widziały?
co to ma być?

byłam dzis w rossmanie po mój ukochany krem do włosów
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...creme-gel.html
a tam nie ma go czyzby wycofali? moje włosybez niego to istne siano
chciałam kupic maseczke bielendy z białą glinką i tez nie ma;/ ale maseczka jest w naturze, a co z kremem...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-25, 19:12   #3347
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
czy to cos w stylu high school musical?

nie mów, że te takie błyszczące? czarne, białe, niebieskie, czerwone?
Nie, nie. Może gorsze śpiewające 90210

Chciałam te niebieskie lub siwe mnie się podobają. ;p

Stary 2011-05-25, 19:24   #3348
NaKrawedzi
Zakorzenienie

moze kiedys oblukam

dla mnie to one wyglądały jak lakierki

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-25, 19:32   #3349
ImmortalLover
Zakorzenienie

Te siwe akurat nie były lakierkowane

Stary 2011-05-25, 19:37   #3350
NaKrawedzi
Zakorzenienie

no chyba nie były, nie przyglądałam się im

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-25, 21:42   #3351
'Estelle'

Cytat:
Ja kiedyś rzeczywiscie do tego Lublina podjadę i Cię kopnę !
Spojrzałam i teraz podśpiewuję : żebyś ty wiedziała jak mi się chce.
Do tego subskrybowałam wątek.
Tylko gdzie magnolia ma wosk ?!
Bardzo mnie zainteresowała ta seria z bambusem.

Znalazłam sklep, który ma w ofercie firmę Pai {kremy} . Czysta natura . Właśnie prowadzę z nimi korespondencje na temat próbek, bo wysyłają. - to, że próbki wysyłają, a to : - jak na cenę kremów spojrzałam.
Kopnij
Nie wiem, gdzie magnolia ma wosk... wg laboratoriów Klorane w liściach. Zresztą, jak się czasem poczyta, to w tych roślinach takie dziwy siedzą...

O, nie słyszałam jeszcze o formie Pai , ale pewnie jest wiele takich firm, o których nie słyszałam.
A może tańszy będzie Dr. Hauschka czy jak to tam się pisze? Podobno też bardzo naturalny, kremy mają tylko 3 miesiące trwałości.
I Weleda też naturalna...

Czytałam też kiedyś o kosmetykach Fridge, jakaś totalnie niszowa marka, ale krem za 500 zł
Cytat:
Ja chyba przestanę na razie cokolwiek zamawiać z ebaya albo jak coś zamówię to będę dopłacać za rejestrowaną bo tak mi się wydaje, że rejestrowaną trudniej ukraść a ja nie mam zamiaru robić prezentów paniom z poczty

Jaki znowu lakier upatrzyłaś?!

U gina byłam - trafiłam na sympatyczną starszą lekarkę (bo mojej akurat nie było), wszystko ok i w szoku jestem bo cytologię mi zrobiła, chociaż ostatnią miałam we wrześniu Widać w tej przychodni nic sobie z tego nie robią, że bezpłatna cytologia raz na 3 lata
Dziwi mnie trochę to - ostatnio bardzo dużo paczek z ebaya ginie
Kiedyś tego nie było

LAkier cały czas ten sam, Yoko, jeszcze po niego nie polazłam

Z tą cytologią ciekawe. Może mieli za mały odsetek badanych i teraz tak na siłę zawyżają statystyki . Każde badanie jest refundowane, a w sumie zawsze w karcie mogła Ci wpisać, że pacjentka potrzebuje być częściej badana.
Cytat:
Może z siostrą i mamą na zakupy się wybrał

Stary 2011-05-25, 21:47   #3352
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ta siostra to Elena i Katrina z VD

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-25, 21:49   #3353
'Estelle'

Cytat:
ta siostra to Elena i Katrina z VD
Nie znam

Stary 2011-05-25, 22:03   #3354
NaKrawedzi
Zakorzenienie

oglądałaś przeciez VD;p Elena to główna bohaterka

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-25, 22:39   #3355
'Estelle'

Cytat:
oglądałaś przeciez VD;p Elena to główna bohaterka
Aaa, nie myślę już dzisiaj, mózg nie działa. Nie skojarzyłam po imieniu

Stary 2011-05-26, 03:25   #3356
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
U gina byłam - trafiłam na sympatyczną starszą lekarkę (bo mojej akurat nie było)
A wiecie, że ja u ginekologa "baby" tylko raz w życiu byłam . Od smarkacza tylko chopy. Jakieś takie złe psychiczne nastawienie mam do kobiet o tej specjalności.

Cytat:
Nie wiem, gdzie magnolia ma wosk... wg laboratoriów Klorane w liściach.
A miałyście kiedyś w ogóle styczność z tą firmą ?! Mnie się już tak w głowie pomieszało od tego wszystkiego, że nie pamiętam co używałam, a czego jeszcze nie . Coś mi się w mózgownicy telepie, że firma ta ma coś do włosów z chininą i ja to w ręcach miałam.

Cytat:
Napisane przez Estele
O, nie słyszałam jeszcze o formie Pai , ale pewnie jest wiele takich firm, o których nie słyszałam.
Ja też dopiero niedawno o niej dowiedziałam się.
Już zamówiłam i zapłaciłam próbki czterech kremów. Robią takie po 5ml. po 16.00 zł.
http://natural4you.pl/manufacturer.p...facturer=2&p=2

Cytat:
Napisane przez Estele
A może tańszy będzie Dr. Hauschka czy jak to tam się pisze? I Weleda też naturalna...
Produkty obu firm już gościły w moim domu. Bez rewelacji. To tu, u nas to takie och i ach. Na zachodzie - przeciętniaczki. Macałam kremy z firmy Dr. Hauschka parę lat temu. Przypuszczam, że teraz na rynku są jakieś nowości.
Jak wyjeżdżałam, furorę zaczęły robić kosmetyki firmy Payot. Cenowo : "podaruj sobie odrobinę luksusu".
Mnie tam nie zależy, żeby krem stricte naturalny był. Ja chcę, żeby mi krzywdy nie robił. Ostatnio dostałam od kosmetyczki próbkę kremu, z serii przeznaczonej dla takich dziwolągów jak ja. Użyłam i myślałam, że oknem wyskoczę.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Czytałam też kiedyś o kosmetykach Fridge, jakaś totalnie niszowa marka, ale krem za 500 zł
Abstrahując od cen "na zachodzie" . Bodajże trzy lata temu byłam na spotkaniu promującym kosmetyki jakiejś tam firmy, nie pamiętam jakiej. Mieli kolorówkę i pielęgnacje. Clou spotkania był krem za 1.000,oo zł. Standardowe opakowanie.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
nie widzę sensu płacenia duzo za szampon... wolę dopłacić do odzywki
Może masz i rację. Wizaż huczy od teorii : byle jaki szampon, bo odżywka ważniejsza. Ja się z tą teorią całkowicie nie zgadzam . Wiele dziewczyn sobie przeczy : jeśli nieważny szampon, to poco szukają np. takich bez silikonów i SLS-ów , czy też polecają ziołowe i dziecinne ?! Poza tym, ja wiem z autopsji - nie wiem co w środku siedzi, bo się na tym nie znam, ale widzę : po użyciu jednego szamponu mam prawie zatkany włosami odpływ pod prysznicem i ściele się za mną włosowy dywan na podłodze, a po innym - zostaje mi podczas mycia w ręku parę włosów. Tak jest i po tych z Alterry, tylko te kosmetyki są dla mnie za treściwe. Po początkowym zachłyśnięciu się i radości, że oto znalazłam tani i dobry szampon, moja euforia osłabła. Nadal nie wypadają i nie są aż tak przyklapnięte, ale życia to za bardzo w nich nie ma i robią się jakieś takie tępe.

Zimnica u mnie straszliwa. Jadę do miasta, bo coś na mnie poleconego na poczcie czeka. Pewnie znowu zaproszenie na rozmowę do pokoju z kratami w oknie.

Miłego dnia

---------- Dopisano o 04:25 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ----------

Miałyście to :

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html

http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=15277
Stary 2011-05-26, 08:49   #3357
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

A wiecie, że ja u ginekologa "baby" tylko raz w życiu byłam . Od smarkacza tylko chopy. Jakieś takie złe psychiczne nastawienie mam do kobiet o tej specjalności.
Ja też
I to w dodatku babka tylko cytologię mi pobierała, bez badania i innych takich

Cytat:
A miałyście kiedyś w ogóle styczność z tą firmą ?! Mnie się już tak w głowie pomieszało od tego wszystkiego, że nie pamiętam co używałam, a czego jeszcze nie . Coś mi się w mózgownicy telepie, że firma ta ma coś do włosów z chininą i ja to w ręcach miałam.
Niestety na razie nie używałam.
Ale tak, to ten od chininy

Cytat:
Ja też dopiero niedawno o niej dowiedziałam się.
Już zamówiłam i zapłaciłam próbki czterech kremów. Robią takie po 5ml. po 16.00 zł.
http://natural4you.pl/manufacturer.p...facturer=2&p=2
Auć Cena boli...

Cytat:
Produkty obu firm już gościły w moim domu. Bez rewelacji. To tu, u nas to takie och i ach. Na zachodzie - przeciętniaczki. Macałam kremy z firmy Dr. Hauschka parę lat temu. Przypuszczam, że teraz na rynku są jakieś nowości.
Są. I ostatnio patrzyłam, to tez próbki można zamówić. Może kiedyś się skuszę... Bo na razie, to wiadomo, tłok w szafie

Cytat:
Abstrahując od cen "na zachodzie" . Bodajże trzy lata temu byłam na spotkaniu promującym kosmetyki jakiejś tam firmy, nie pamiętam jakiej. Mieli kolorówkę i pielęgnacje. Clou spotkania był krem za 1.000,oo zł. Standardowe opakowanie.

Widzę, że bardziej do przodu niż La Praire [które swoją drogą mnie kusi, podobno fajne, składy też niczego sobie, ale tu na bank mnie nie stać].

Cytat:
Zimnica u mnie straszliwa. Jadę do miasta, bo coś na mnie poleconego na poczcie czeka. Pewnie znowu zaproszenie na rozmowę do pokoju z kratami w oknie.

Miłego dnia

Ja nie. Czaiłam się na te kosmetyki [szczególnie ma maskę], ale nie zdążyłam wypróbować, nim obcięłam kudły... Jak odrosną to wróci na wishlistę.

Stary 2011-05-26, 09:10   #3358
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Może z siostrą i mamą na zakupy się wybrał
Dziewczyną i mamą. Tylko dziwi mnie to,że chodzi z mamą za rękę...

Stary 2011-05-26, 09:16   #3359
'Estelle'

Cytat:
Dziewczyną i mamą. Tylko dziwi mnie to,że chodzi z mamą za rękę...
To oni są parą poza filmem ???
Ja taka trochę nie na czasie, dawno pudla nie czytałam

No faktycznie, trochę dziwne, że za rękę z mamą, ale może tak dla lansu... Ja ze swoją mamą często chodzę pod rękę, jak już się gdzieś wybieramy razem

Stary 2011-05-26, 09:40   #3360
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
To oni są parą poza filmem ???
Ja taka trochę nie na czasie, dawno pudla nie czytałam

No faktycznie, trochę dziwne, że za rękę z mamą, ale może tak dla lansu... Ja ze swoją mamą często chodzę pod rękę, jak już się gdzieś wybieramy razem
Ja jestem na serialowym wątku
Pod rekę a za rękę to dla mnie różnica

Zdenerwowały mnie wczoraj wyniki w YCD;/ nie lubię żandego z finalistów

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości