|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
nie ja tak na żywo, widzimy się wczoraj xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Ja chcę magnoliowy
![]() Cytat:
Hi, I bought [nazwa przedmiotu] 6 weeks ago, but I still haven't received it. I've contacted You before about it, but now I can't wait any longer for the item and I have to open a dispute. I do kindly ask for refund for this item. Best regards [podpis] Temu drugiemu nie pisz, że żałujesz nierejestrowanej przesyłki, żeby nie obrócił tego przeciw Tobie. Generalnie to sprawa sprzedawcy, żeby zapewnić bezpieczeństwo przesyłki, po to jest opcja opłaty za paczkę. Tym bardziej, że zazwyczaj wysyłka wliczona jest w cenę produktu a 'darmowa' to tylko taki chwyt. Także bez sentymentów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
W pierwszych słowach mego listu, chcę Was poinformować, że możecie śmiało kupować to magiczne serum od Gliss Kura . Wczoraj se psikłam. Pierwszy psikacz, który mi się spodobał. Jak na mój nos, ma trochę zbyt intensywny zapach. Ten zapach nie jest drażniący, ot takie landryny. Nie skleja, zbytnio nie obciąża. Jest na nim napisane : spryskać osuszone włosy, ja pryskałam na suche. Latałam wczoraj pół dnia po trawniku z kosiarką, w słońcu i wietrze. Włosy się nie skołtuniły i puszenie znikło. Czy działa jakoś regeneracyjne, tak jak obiecuje producent ? Nie wiem. Mnie zależało na likwidacji puszenia. Nie mówi się : "poopalać", tylko "na zmarszczki pracować" . { ![]() Uważaj ze słońcem. Smaruj się. Jestem tego świadoma. Ty to potrafisz zawsze jakąś perełkę wyniuchać. Popatrzę, poczytam i cichutko w kąciku popłaczę z żałości wielkiej, że Bozia o moim pugilaresie zapomniała. A ta 'a propos - jak Ci tam w pracy ? Unormowało się {atmosfera, kontrakt} ? Co racja, to racja ! Ja , będąc "pod wpływem", nawet po chińsku gadam. Pamiętam jak kiedyś, lata świetlne temu, śpiewałam { ![]() ![]() I to na mnie mówią : "diablica" ! A co to ?! Dawać mi tu zaraz linka. Słoneczko wyziera zza chmurek. Ładny dzień się zapowiada . Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Po chińsku jeszcze nie mówiłam
![]() ![]() ![]() NK pytałaś o Glee? Na razie fajny ![]()
![]() |
#3336 | |||
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że regeneracyjne właściwości tez będzie miał, bo bogaty jest w ekstrakty, olejki i inne fajne rzeczy. A zapach to pewnie typowy dla GK. Oni lubią tam takie słodkości. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kosmetyki na miarę tych, które były pokazane na 'Twojej' stronce sprzed kilku postów. Klorane ma całkiem niezłe składy, kiedyś analizowałam i wyszły porządnie. I ceny też porównywalne. W nocy u mnie strasznie wiało. Aż mnie ów wiatr obudził. Polazłam w środku nocy na balkon zbierać pranie, bo jeszcze by wywiało w świat... Ale rano juz ładnie i błękit się zza chmur szybko przedziera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 | |||
Zakorzenienie
|
ja myślałam, żę Ty gawarit o tym sychym
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ja chyba kupię tę odzywke teraz na lato, bo filtry ma https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...jacy-braz.html a jako osoba, która nawet w ciepłych krajach nie nosi czapek czy chustek to potrzebuję czegos z filtrami... chyba, że macie lepsze propozycje? ![]() i bez morałów, ze udaru dostanę, bo znam ryzyko, ale nic na głowę nie założę chyba, że zimą ![]() Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-05-25 o 11:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asia, dzięki za wczorajszą podpowiedź, kolejny spór otwarty ![]() Nie ogarniam już tej pogody, w jednym momencie wieje tak, że zamarzam a w drugim rozpływam się z gorąca ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | ||
|
![]() ![]() ![]() Niestety, trochę drogie są, niestety. Cytat:
Cytat:
Po drodze do pracy mijam bodaj ze trzy skoki, a tam zawsze przed otwarciem już jakieś starsze baby się kręcą [chłopy czasem też]. Co oni chcą o tak wczesnej porze, że jeszcze przed otwarciem wystają w kolejkach ![]() ![]() ![]() No problem, to już taki szablonik mam gotowy, bo zazwyczaj nie trzeba pisać nic więcej, sprzedawca i tak wie, o co chodzi przecież. Kurde... jeszcze mi paznokieć dobrze nie odrósł, a już widzę, że znowu zadarty i to tak głęboko ![]() ![]() A Ty nie w pracy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 | |
|
Cytat:
Ostatnio zamawiałam rzeczy ale z angielskiego ebaya, więc wszystko ładnie podochodziło. Kosmetyków natomiast to już dawno nie brałam. No i jeszcze notes-brzoskwinia z Chin, ale podejrzewam, że na takie badziewie to się nikt nie pokusi, a dopiero co go zamówiłam, to mam jeszcze czas. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie spraw ![]() Miałam dziś wcześniej wyjść z pracy, bo mam radę nadzorczą, poszłabym sobie wtedy po lakier ![]() A u lekarza w porządku?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Tzn nie wiem,czy lubisz takie seriale
![]() ![]() ![]() Kupiłam z mamą kolejne dwa lakiery i cień do powiek ![]() ![]()
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spojrzałam i teraz podśpiewuję : żebyś ty wiedziała jak mi się chce. Do tego subskrybowałam wątek. Tylko gdzie magnolia ma wosk ?! ![]() Bardzo mnie zainteresowała ta seria z bambusem. Asia podawała przykład żółtego. Jak mnie w sklepie poinformowali, ten żółty jest do włosów długich i rozdwajających się. Ja kupiłam ten i polecam. http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...serum-w-sprayu Jest, chyba, jeszcze jeden - niebieski, bodajże. Znalazłam sklep, który ma w ofercie firmę Pai {kremy} . Czysta natura . Właśnie prowadzę z nimi korespondencje na temat próbek, bo wysyłają. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U gina byłam - trafiłam na sympatyczną starszą lekarkę (bo mojej akurat nie było), wszystko ok i w szoku jestem bo cytologię mi zrobiła, chociaż ostatnią miałam we wrześniu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10003/paris1.jpg Fanki Damona widziały?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |||
Zakorzenienie
|
nie widzę sensu płacenia duzo za szampon... wolę dopłacić do odzywki
![]() w tym roku nigdzie się nie wybieram, no ale nawet w PL wypada czyms zabezpieczyc włosy... Cytat:
![]() nie mów, że te takie błyszczące? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam dzis w rossmanie po mój ukochany krem do włosów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...creme-gel.html a tam nie ma go ![]() ![]() ![]() chciałam kupic maseczke bielendy z białą glinką i tez nie ma;/ ale maseczka jest w naturze, a co z kremem... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam te niebieskie lub siwe ![]()
![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
moze kiedys oblukam
![]() dla mnie to one wyglądały jak lakierki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Te siwe akurat nie były lakierkowane
![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
no chyba nie były, nie przyglądałam się im
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3351 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem, gdzie magnolia ma wosk... wg laboratoriów Klorane w liściach. Zresztą, jak się czasem poczyta, to w tych roślinach takie dziwy siedzą... O, nie słyszałam jeszcze o formie Pai ![]() A może tańszy będzie Dr. Hauschka czy jak to tam się pisze? Podobno też bardzo naturalny, kremy mają tylko 3 miesiące trwałości. I Weleda też naturalna... Czytałam też kiedyś o kosmetykach Fridge, jakaś totalnie niszowa marka, ale krem za 500 zł ![]() Cytat:
![]() Kiedyś tego nie było ![]() LAkier cały czas ten sam, Yoko, jeszcze po niego nie polazłam ![]() Z tą cytologią ciekawe. Może mieli za mały odsetek badanych i teraz tak na siłę zawyżają statystyki ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
ta siostra to Elena i Katrina z VD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
|
![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
oglądałaś przeciez VD;p Elena to główna bohaterka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
|
Aaa, nie myślę już dzisiaj, mózg nie działa. Nie skojarzyłam po imieniu
![]()
![]() |
![]() |
#3356 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już zamówiłam i zapłaciłam próbki czterech kremów. Robią takie po 5ml. po 16.00 zł. http://natural4you.pl/manufacturer.p...facturer=2&p=2 Cytat:
Jak wyjeżdżałam, furorę zaczęły robić kosmetyki firmy Payot. Cenowo : "podaruj sobie odrobinę luksusu". Mnie tam nie zależy, żeby krem stricte naturalny był. Ja chcę, żeby mi krzywdy nie robił. Ostatnio dostałam od kosmetyczki próbkę kremu, z serii przeznaczonej dla takich dziwolągów jak ja. Użyłam i myślałam, że oknem wyskoczę. Cytat:
Cytat:
Zimnica u mnie straszliwa. Jadę do miasta, bo coś na mnie poleconego na poczcie czeka. Pewnie znowu zaproszenie na rozmowę do pokoju z kratami w oknie. ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 04:25 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ---------- Miałyście to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=15277 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3357 | |||||||
|
Cytat:
![]() I to w dodatku babka tylko cytologię mi pobierała, bez badania i innych takich ![]() Cytat:
Ale tak, to ten od chininy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że bardziej do przodu niż La Praire ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyną i mamą. Tylko dziwi mnie to,że chodzi z mamą za rękę...
![]() |
#3359 | |
|
Cytat:
![]() Ja taka trochę nie na czasie, dawno pudla nie czytałam ![]() No faktycznie, trochę dziwne, że za rękę z mamą, ale może tak dla lansu... Ja ze swoją mamą często chodzę pod rękę, jak już się gdzieś wybieramy razem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod rekę a za rękę to dla mnie różnica ![]() Zdenerwowały mnie wczoraj wyniki w YCD;/ nie lubię żandego z finalistów
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.