Nivea Hair Care, Styling, Creme Gel

• 30 grudnia 2009 o 15:22
    nie na krotkie wlosy
    Kupilam ten zel jakis czas temu. chcicalam cos pielegnacyjnego, co za mocno nie usztywni bo nosze wlosy sciete na boba. Zel okazal sie dobry. Wciaram odrobinke w wilgotne wlosy i modeluje je dalej szczotka suszac do konca suszarka. Wlosy sa lekko usztywnione, ale naprawde lekko, sa takie bardzij kommpaktowe. odrobinka lakieru na dluga grzywke i jest juz ok. Fryzura nie jest utrwalona na boton, ale wlosy jak by lepiej sie ukaldaly, trzymaly. Nie wyobrazam sobie tego zelu uzyc na wlosach krotkich. Jak nosilam takie wlosy potrzebowalam mocnego zelu. Kiedys bardzo pasowal mi zel ze starej, bardzo starej serii Pantene. od kiedy zmieniona ta serie na nowa poszukiwalam idealnego zelu, ktory utrwali krotkie wlosy i wiatr ich zaraz nie roztrzepie i nie uglabie. Niestety nie znalazlam takiego i spewnoscia ten zel do takiego utrwalenia nadawac sie nie bedzie. za to polecam go dla kogos z kreconymi wlosami i suchymi. Krecone wlosy czy to dlugie czy krotkie , a jeszcze suchsze wlosy beda z niego zadowolone. Moje wlosy chodz nie sa jakies bardzo dlugie to maja pasemka i susze je za kazdym razem suszarka. Po miesiacu sa z lekka wysuszone, chodz nie zniszczone. Przy tym zelu nabieraja polysku i robie sie miekciejsze, ale jednak minimalnie sztywniejsze. Uzyty na suche wlosy usztywnia ciutk mocniej, ale nadal wlosy nie sa utrwalone na beton, nie mamy kasku na glowie. Mily zel jesli chcemy miec wlosy bardzij zdyscyplinowane, ale jednak jak naturalne, bez zdecydowanego usztywnienia. zapach tez mi sie podoba i zel jest jak na moje potrzeby przeogromny. Jak go zakupilam uzywalam regularnie i potem jakos przestalam. odstal swoje i znow do niego wrocilam, bo widze ze moje wlosy wymagaja ochrony( suszarka je z lekka wysuszyla). Przy mojej dlugosci biore naprawde odrobinke i tak jak byl od nowosci tak nadal jest z malam miejsciem posrodku, gdzie widac gdzie wkadam paluchy. Chyba starczy mi na lata... ;o) Używam tego produktu od:hmmm wrzesnia? z przerwa Ilość zużytych opakowań:napoczete pierwsze
    Ahnet
    5 lipca 2009 o 14:46
    Rewelacja
    Co prawda mam długie włosy, mimo to szczerze mogę polecić ten produkt. Nakładam go na grzywkę, wystarczy dosłownie odrobinę "zamoczyć" w nim palec, a włosy nabierają połysku, elastyczności. Co ważne żel ten nie skleja włosów. A zapach ... mmm cudowny :)Cena nie jest zbyt przystępna, za to produkt jest bardzo wydajny. Używam go od miesiąca, a zużyłam dopiero połowę opakowania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 października 2008 o 9:45
    Jest ok
    Jest dobrze pomimo iz lekko skleja wlosy i usztywnia ale za to ladnie utrzymuje fryzurke tak jak powinno byc :) Podoba mi sie opakowanie, jest takie poreczne i mozna kosmetyk wybrac do konca :) Lekko irytuje mnie zapach ale to zalezy od gutu. Ogolnie ma dobra ocene w moich oczach ;) Używam tego produktu od: krotko Ilość zużytych opakowań: zaczete pierwsze
  • 30 grudnia 2007 o 14:11
    świetny
    Naprawdę bardzo fajny kosmetyk do stylizacji włosów. Właściwie to jak dla mnie ma same plusy: + ładnie pachnie, + opakowanie w formie pudełka a nie tubki pozwala zużyć go do końca + bardzo fajne stylizuje włosy (efekt podobny do kremu z avonu) - idealny głównie do grzywki + nie przetłuszcza włosów, nawet jeśli kosmetyk naloży się przy skórze głowy + delikatnie, ale to naprawdę delikatnie utrwała, więc jeśli ktoś poszukuje efektu mocniejszego utrwalanie, np. "sztucznych" loków to zbytnio nie polecam, bo ten żel-krem tylko je podkreśli a nie utrwali na beton :] Zapewne kupią go ponowie, jak skończy mi sie to opakowanie. Używam tego produktu od: jakiś 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 16 listopada 2007 o 17:01
    SuPER
    Swietny kosmetyk do stylizacji wlosow i chyba najlepszy z tych, jakie mialam do tej pory (a troche tego bylo). Krem jest bardzo wydajny, swietnie rozprowadza sie na wlosach. Nie skleja ich, nie tlusci, a za to dobrze utrwala i wygladza sterczace wlosy. Uzywam go glownie na konce wlosow (mam pazurki, ktore fajnie wygladaja, jak sie je odpowiednio podkresli) oraz do wygladzenia calosci fryzury. Swoje zadanie spelnia w 100%. Używam tego produktu od:ponad pol roku Ilość zużytych opakowań:pierwsze w trakcie