Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 21:12   #1291
Cellly
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!)

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
ja niby mam swoj typ - empire, odcinana pod biustem, ale ostatnio jak zobaczylam księżniczkowa to właśnie księżniczka się we mnie obudziła.... muszę przymierzyć taki krój Ale skonczy sie pewnie na takiej prostej, odcinanej pod biustem [a co, niech myślą, że jestem w ciąży xD]
pewnie przynajmniej więcej tematów do rozmów goście będą mieli

Cytat:
Napisane przez maggi2506 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z badania KTG wieczorem kolejne już w szpitalu i tak prawie co dnia. Jestem już 9 dni po terminie a dzidzi się nie spieszy Tak czy siak jeśli nie ruszy w ciągu najbliższych dni wywołają mi poród. Bardzo się boję Trzymajcie kciuki
Na pewno wszystko bedzie ok. 2 tygodnie po terminie często się zdarzają porody

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

ktora jest z warszawy i ma czas na kawe dzisiaj?
Rarrka bardzo żałuję, że nie jestem w warszawie, bo chetnie bym się spotkała. Pozostaje mi wirtualne:przytul :. jakby co to pisz do nas albo na pw. Zawsze dobrze się wyżalic i posłuchac podejścia kogoś innego do własnych spraw.

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
załączam swoje foto w pasiaku, nie jestem przekonana, nie myślicie , że wisi jakoś dziwnie na mnie?

i problem nr 2 : sandały.. "hot or not? " ) zostawić czy puścić w świat...?

jakość zdjęć fatalna, zdaję sobie z tego sprawę, robione komórką.. ;/ i to w dodatku samoróbki...
W pasiaku super Zawsze mozesz pochodzić chwilę i jak nie przemówi do Ciebie to sprzedać na allegro. Buciki nie bardzo mi sie podobaja.

Cytat:
dzięki dziewczyny ))

naprawdę uważacie,że wyglądam w nim ok??? kurde, sama się jakoś sobie nie podobam... ;/

co do butów, gdybym widziała je wcześniej w sklepie i przymierzyła to na pewno bym ich nie kupiła, ale że znalazłam je na allegro w b. dobrej cenie, to kupilam , no i chyba puszczę je dalej w świat.. też mnie się nie podoba jak wyglądają na żywo.. :/ jedyny plus to to, że faktycznie są ze skóry..

Rarrka90, ja też mam straszny okres.. ciągnie się za mną już 1.5 msc.. najchętniej walnęłabym wszystko, wyjechała i do nikogo się nie odzywała.. to forum jest jakąś odskocznią, uwielbiam tu być bo wtedy nie myślę o tym z czym mam do czynienia na co dzień.. a problemów mam miliard trzymaj się i pamiętaj " gorzeć być nie może" .... praca, która była moim marzeniem okazała się być traumą, do tego śmierć bliskiej osoby, nagła i nieoczekiwana, praca magisterska, która leży odłogiem, a deadline dawno minął, problemy z najbliższym otoczeniem, od natłoku wrażeń ( tych negatywnych) i ich ciężaru problemy ze zdrowiem.. ;/ wszystko jest nie tak jak powinno być
:przytul :

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Kochana nie tylko Tobie,ja mam ostatnio okropny okres i właśnie dopiero jak wchodze na ten wątek to jest mi lepiej,to jest taka jakby "odskocznia"od życia codziennego
Bedzie dobrze dziewczyny-MUSI

Ten wątek jest super! Dlatego, że dziewczyny jesteście super
Stary 2011-05-25, 21:15   #1292
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Szkoda gadać, w skrócie to ich nie mam, zakupie normalnie w sklepie a jak Twoje ? zadowolona ?

wszystko z Tobą okej

Celly nie mam pojęcia jak się ten sklep nazywa, ale może jutro bd w tamtejszych okolicach to zerknę
Pralinka, Celly - ile dawałyście za okulary? Bo przymierzam się do ich zakupu ale nie wiem czy warto ponieważ mam tendencje do niszczenia właśnie okularów
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:20   #1293
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
celly u kogo kupowalas meliski? tez sie czaje

emely - kochana, to strasznie dziwne...z drugiej strony nie chce sie rozstawac i byc z kims innym, nie rozgladam sie za innymi.

Dziewczyny ktora marynarke byscie wybraly zdresowych? fioletowa czy chabrowa? Oddalam zielona ze stradiego,ale zastanawiam sie czy nie kupic ponownie. to ktora zielona ze stradiego fiolet czy chabrowa ?

Mam pomaranczowa,rozowa i szara z zary i rozowa fioletowa woman ,ktora wybrac?

Kochana ja też nie chciałam się rozstawać( zmusił mnie do tego swoim entym skokiem w bok(), ale jak z nim byłam to na każdym kroku mnie irytował, byle głupi pretekst był powodem do kłótni, wszystko mnie drażniło. Jednak gdy się z nim nie widziałam strasznie tęskniłam i tak w kółko. A teraz mam wrażenie, że naprawdę wiele dla mnie znaczył..

Co do marynarki ja kupiłam chabrową i jestem z niej naprawdę zadowolona, ma bardzo twarzowy kolor i bardzo ładnie leży, fioletowa moim zdaniem ma kolor jakby była sprana

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2011-05-25 o 21:21
emely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:20   #1294
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam czy nie zwrocic mojej fioletowej ale chyba zostawie. Kolor mi odpowiada ale ten dresowy material srednio

Jesli nie masz kolejarki to bierz kobaltowa. mi sie najbardziej podoba.
A czy rozmiarówka jest ta sama co w dresowej różowej i pomarańczowej ?
bo zanim ja dotrę do Z to pewnie nic dla mnie nie zostanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589

Edytowane przez misiaczek187
Czas edycji: 2011-05-25 o 21:22
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:21   #1295
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
pralinkax powiem Ci, że nie dość, że trzy tygodnie je sprowadzali z Mediolanu
to okazało się, że model który chciałam wycofali z produkcji i przyszły tylko szkła, zamieniłam model na podobne tylko w innej kolorystyce (ciemniejsze) i dopiero dziś zrealizowali.Cała sprawa cztery tygodnie...
A ja otrzymałam nie ten model, który chciałam Kumpel się pomylił On nie widział żadnej różnicy, bez komentarza ! Nie będę sobie ciśnienia podnosić

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:31   #1296
marcia321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny, ja też miałam z Madonny sukienkę ślubną, San Patrick ale model... Pravia zdjęcie średnio udane ale najlepiej pokazuje sukienkę.. no i zamaskowała w miarę 6 miesięczny ciążowy brzuszek
nie przemawia do mnie ten kwiatej na środku....

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
zgadzam się
ja w wieku 22 wyszłam za mąż, po 11 latach rozwiodłam się, od 2 jestem "wolna" i nie wiem czy zdecydowałabym się znów na ślub.....może za dużo złych doświadczeń mam i często wk**** mnie jak wchodzę na wizaż, a tam same szczęśliwe świergotają że mój Ż to to, a mój to juz takie cudo że ho ho. Tak, zazdroszczę wam tego
troche rozumiem ciebie gabi, ja mimo ze mam 19 lat (wiem ze to młody wiek) ale i tak czuję się samotna. prawie wszystkie moje kolezanki mają tż, na mnie nie przychodz ta kolej, powoli się przyzwyczajam do tego stanu.........
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:31   #1297
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
zgadzam się
ja w wieku 22 wyszłam za mąż, po 11 latach rozwiodłam się, od 2 jestem "wolna" i nie wiem czy zdecydowałabym się znów na ślub.....może za dużo złych doświadczeń mam i często wk**** mnie jak wchodzę na wizaż, a tam same szczęśliwe świergotają że mój Ż to to, a mój to juz takie cudo że ho ho. Tak, zazdroszczę wam tego
Gabi na tyle ile Cie znamy jesteś bardzo sympatyczną, pomocną i na prawdę bardzo atrakcyjną kobietą! Mężczyźni prawiący Ci takie komplementy mówią więc prawdę Z facetami to chyba trzeba nauczyć się żyć. Każdy ma jakieś wady - tylko trzeba wybrać takiego, którego wady umiemy zaakceptować (Oni maja zapewne tak samo z nami )

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
małe sprostowanie!!! nienawidze zasypiania u boku tż, on tak niemilosiernie chrapie............... czasem budzi sie rano i mowi, że strasznie go wszystko boli, jakby go ktoś w nocy skopał

hahahaha ja też tak mam, że jak mi jakis facet tak mowi, to parskam smiechem i mowie, ze za stara jestem na takie hasla. tani podryw
Biedaczysko:hahah a:

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
ja pamietam, jak ze 2-3 lata temu oznajmilam TZ, ze kieeedys chce miec wlasna sypialnie - to sie obrazil i bylo mu smutno. A teraz, gdy moze ze mna spac codziennie, to sam zaczyna mowic o osobnych sypialniach i wysypianiu sie ;p Jeszcze wymyslil "argument" [wiadomo, zart] - ze kazdy czlowiek promieniuje xD A on chce byc bezpieczny

a ja mam inaczej, też koncze studia, szukam pracy (poluje na wymarzona, ale czy mnie zechcą?:/), ale ślub chcemy wziac Co ciekawe, zawsze bylam mocno niezalezna, mezczyzni sie mnie bali ...
I teraz tez glownie polegam na sobie Tak juz mam.

Moja kolezanka kiedyś orzekła, że ona ze swoim TŻ nie będzie wiecznie, ale teraz znim jest, bo nie lubi być sama. Nie potrafiłabym tak - być z jednym, a już się rozglądać za następnym (no bo skoro ten tylko chwilowy...).
----
Piekne te zakupy z a la zarowego sklepu, ach Ta bluzeczka z kokardkami
----
DOPISEK:

Czy kupno kremu za 180 zl to przesada? (moj najdrozszy krem to jakieś 60 zł). Jestem zdesperowana, mam dosc rumiencow, mysle o Clinique Redness Solutions. Zblizaja sie moje urodziny, wiec moze sobie zrobie prezent i bede wygladac jak czlowiek?
Jeżeli szukasz kremu do naczynkowej cery i do tego nawilżającego to ja używałam z Avene Antirougeus (jakos tak się to chyba pisze) - kosztuje znacznie mniej i jest super. Do tego hipoalergiczny i pięknie pachnie. Moja mama ma z La Roche Posay Rosaliac do skóry suchej i tez jest bardzo zadowolona. Ich cena jest znacznie niższa.
Stary 2011-05-25, 21:34   #1298
paryzanka202
Zakorzenienie

asik a jaki masz rozmiar? jesli jej nie chcesz to moglabym od ciebie odkupic.

dziewczyny a czy ktoras z was widziala chabrowa ske? chcialabym sobie kupic

Najlepiej chcialabym i fiolet i chaber...

emely- ja wiem,ze on mnie kocha i wg niego jestem ta jedyna,ale mimo tego i tak mnie irytuje z jego strony nie ma mowy o zadnych skokach w bok, raczej to on obawialby sie ,ze ja moglabym cos zrobic chociaz nie naleze do takich osob.
Powiem Ci,ze z tego coopisywalas to on nie jest Ciebie wart, jak mozna zdradzac i to nie raz? palant

Gabi ja tez bylam pewna,ze masz faceta. Mimo wszystko lepiej byc samemu niz z kims przy kim czujemy sie zle. Mnie tez o wiele bardziej bedzie zalezalo na dziecku nigdy na facecie. Jestes super babeczka wiec na pewno kreca sie jacys adoratorzy
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:38   #1299
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Ile bym dała żeby jeszcze raz przeżyć ten wieczór...szybko mi minął i wszystkiego nie pamiętam- tyle emocji nie alkoholu
Ja bym jednak nie chciała Boziu jak ja nienawidzę wesel

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Rarrko dlaczego jestes smutna? Stalo sie cos zlego? Czy po prostu masz depresje? Najlepiej sie wyzal...ja nie jestem z Warszawy niestety

Jak tak czytam to tez mialam wrazenie, ze tylko moje problemy sa takie straszne. Ale teraz widze, ze dla wiekszosci ten watek jest odskocznia od codziennosci.
Dokładnie kochana Każda z nas ma jakieś problemy. Ja jakoś nie mogę dużo o nich pisać, bo niestety nie czuję się do końca anonimowo. zawsze ktoś może przeczytać i wykorzystać co któraś z nas napisała Moja koleżanka tak miała

Cytat:
zgadzam się
Gabi przepraszam, ale tak jak Ola, byłam święcie przekonana, żeś Ty mężatka

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Są różne osoby i różne scenariusze.
Ja znam także parę, która była ze sobą ok. 4-5 lat przed ślubem, mieszkali ze sobą ok. 2 lat i wszystko było ok, za to rok po ślubie rozwód bo stwierdzili, że to jednak nie to.
Mój sąsiad 2 tygodnie po ślubie złożył pozew o rozwód, więc wiesz A byli ze sobą 9 lat, mieli dziecko, brali ślub godzinę po mnie I ja się pytam po co był ten cyrk?

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
małe sprostowanie!!! nienawidze zasypiania u boku tż, on tak niemilosiernie chrapie............... czasem budzi sie rano i mowi, że strasznie go wszystko boli, jakby go ktoś w nocy skopał
Kasiu właśnie to samo sobie pomyślała, ja to już ostatnio śpię z zatyczkami w uszach Ad kopania i innych takich też praktykuję

Cytat:
kurcze to moze ze mna jest cos nie tak
Wszystko z Tobą tak Ja też czasem tak mam, że najchętniej bym zamordowała, zwłaszcza, że od zawsze zaczytuję się w kryminałach

Celly, zazdroszczę Krety Też bym chciała w tym roku Albo Majorkę. Dziś na FB koleżanka zamieściła zdjęcia z Fuerty, Majorki i Lanzarote A moja myśl od razu - Zara

Dziewczyny u mnie kończą budowę galerii. Dzisiaj jadę autobusem od jednego pacjenta do drugiego patrzę a tam zawiesili już w gablocie szyld Zary Heh jak zobaczyłam to całą drogę się sama do siebie uśmiechałam Normalnie mnie dziś ta Zara prześladuje, chyba to znak, ze trzeba coś kupić.

Nie mam zupełnie siły, ale oddałam wreszcie mgr do ostatecznego sprawdzenia Przynajmniej jeden problem z głowy :/

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-05-25 o 21:41
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:43   #1300
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ktora marynarke byscie wybraly zdresowych? fioletowa czy chabrowa? Oddalam zielona ze stradiego,ale zastanawiam sie czy nie kupic ponownie. to ktora zielona ze stradiego fiolet czy chabrowa ?

paryzanka202 ja bym wybrała tzn pfuuu wybrałam fioletową bo mam kolejarkę, dziewczyny bardzo chwalą kobaltową i właśnie takiego koloru nie masz Bierz kobalt.
A co to za różowa fioletowa z woman? Fiolet na pewno bym zauważyła..

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
nowe płaskie sandałki dzisiaj widziałam, fajnie leżą mięciutkie ale takie szmatkowe.. 169zł drożyzna.. hmmm ale jeszcze muszę się przymierzyć do nich co o nich sądzicie tak w ogóle?
mon9 kolorki mają moje ulubione tylko mam fiziaaa na punkcie skórzanych butów...
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:47   #1301
emely
Rozeznanie

Cytat:
asik a jaki masz rozmiar? jesli jej nie chcesz to moglabym od ciebie odkupic.

dziewczyny a czy ktoras z was widziala chabrowa ske? chcialabym sobie kupic

Najlepiej chcialabym i fiolet i chaber...

emely- ja wiem,ze on mnie kocha i wg niego jestem ta jedyna,ale mimo tego i tak mnie irytuje z jego strony nie ma mowy o zadnych skokach w bok, raczej to on obawialby sie ,ze ja moglabym cos zrobic chociaz nie naleze do takich osob.
Powiem Ci,ze z tego coopisywalas to on nie jest Ciebie wart, jak mozna zdradzac i to nie raz? palant

Gabi ja tez bylam pewna,ze masz faceta. Mimo wszystko lepiej byc samemu niz z kims przy kim czujemy sie zle. Mnie tez o wiele bardziej bedzie zalezalo na dziecku nigdy na facecie. Jestes super babeczka wiec na pewno kreca sie jacys adoratorzy
Masz przewagę ojj można, można po nim spodziewać się wszystkiego, jak widzę co teraz wyrabia/wyrabiał to aż nie mogę uwierzyć ale chyba już nic mnie nie zaskoczy
Jeżeli naprawdę Cie kocha i jesteś tą jedyną to uwierz mi, że jesteś szczęściarą co ja bym dała żeby mieć faceta, który poza mną nie będzie widział świata ehhh..
emely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:49   #1302
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
A ja otrzymałam nie ten model, który chciałam Kumpel się pomylił On nie widział żadnej różnicy, bez komentarza ! Nie będę sobie ciśnienia podnosić

pralinkax
O rajuuu.Biedactwo.

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
A czy rozmiarówka jest ta sama co w dresowej różowej i pomarańczowej ?
bo zanim ja dotrę do Z to pewnie nic dla mnie nie zostanie
misiaczek187 te nowe dresowe są ciut mniejsze.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:49   #1303
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Celly, nie jestem pewna ale wydaje mi się, że takie zmiany powinny być 21dni przed... a to chodzi o ten pył czy coś innego? Bo jeśli pyl to pewnie mają prawo i nic nie zrobisz ale rozumiem że jesteś wściekła
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
To przez ten pył wulkaniczny. Lepiej poczekać niz się rozbić
To nie przez pył właśnie. Wulkan już ok i jutro wszytskie lotniska będa otwarte a poza tym nad Polską nie było go a już na pewno nie nad Grecją. Dlatego jestem zła na Itakę za coś takiego. Jutro tam zadzwonię i wyżalę się w odpowiedni sposób

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Wypowiem się tak poza wątkiem jeśli chodzi o loty każde biuro podróży w umowie ma taką informację,że oni nie ponoszą odpowiedzialności za zmiany w lotach wiem,bo w zeszłym roku leciałam z TUI do Hurghady i lot mi zmieniali ze 3 razy ostatni raz na tydzień przed wylotem. Teraz jeszcze ta sytuacja z tym nieszczęsnym wulkanem co do samej Itaki to im podobno baaardzo często zdarzają się przesunięcia lotów. Taki off
U mnie jest 2 dni do wylotu I płaciłam za 8 dni 7 noclegów a teraz będe mieć o 1 mniej;/

Cytat:

emely - kochana, to strasznie dziwne...z drugiej strony nie chce sie rozstawac i byc z kims innym, nie rozgladam sie za innymi.

Mel by Melissa kupowałam w Zebrze - taki nasz lokalny krakowsko-śląski sklep z butami. To te fioletowe z załącznika - baletki. 149zł.

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
Pralinka, Celly - ile dawałyście za okulary? Bo przymierzam się do ich zakupu ale nie wiem czy warto ponieważ mam tendencje do niszczenia właśnie okularów
Ja nie kupowałam okularów

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ja bym jednak nie chciała Boziu jak ja nienawidzę wesel

Dokładnie kochana Każda z nas ma jakieś problemy. Ja jakoś nie mogę dużo o nich pisać, bo niestety nie czuję się do końca anonimowo. zawsze ktoś może przeczytać i wykorzystać co któraś z nas napisała Moja koleżanka tak miała

Gabi przepraszam, ale tak jak Ola, byłam święcie przekonana, żeś Ty mężatka

Mój sąsiad 2 tygodnie po ślubie złożył pozew o rozwód, więc wiesz A byli ze sobą 9 lat, mieli dziecko, brali ślub godzinę po mnie I ja się pytam po co był ten cyrk?

Kasiu właśnie to samo sobie pomyślała, ja to już ostatnio śpię z zatyczkami w uszach Ad kopania i innych takich też praktykuję

Wszystko z Tobą tak Ja też czasem tak mam, że najchętniej bym zamordowała, zwłaszcza, że od zawsze zaczytuję się w kryminałach

Celly, zazdroszczę Krety Też bym chciała w tym roku Albo Majorkę. Dziś na FB koleżanka zamieściła zdjęcia z Fuerty, Majorki i Lanzarote A moja myśl od razu - Zara

Dziewczyny u mnie kończą budowę galerii. Dzisiaj jadę autobusem od jednego pacjenta do drugiego patrzę a tam zawiesili już w gablocie szyld Zary Heh jak zobaczyłam to całą drogę się sama do siebie uśmiechałam Normalnie mnie dziś ta Zara prześladuje, chyba to znak, ze trzeba coś kupić.

Nie mam zupełnie siły, ale oddałam wreszcie mgr do ostatecznego sprawdzenia Przynajmniej jeden problem z głowy :/
Ja mojemu TŻ każę spać na boku więc wtedy nie chrapie jak chrapie to go budzę więc już woli spać na boczku

Dziewczynki kupiłam Melisski z itorebki. Co myślicie? Podobały mi sie też te z sercami co ma Gabi. Ale z kulką tak kusiły. Napiszcie co myślicie. To te z 2 zdjęcia. Gabi czy obcas czuć jak się chodzi? Wiem, że pisałaś, że są wygodne, ale wolę dopytać o ten szczegół
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mel by melissa.jpg (10,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg meliska.jpg (21,5 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez Cellly
Czas edycji: 2011-05-25 o 21:52
Cellly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:51   #1304
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziś byłam w Naszym ukochany sklepie i kupiłam:
1. Tunikę - sukienkę, jestem z niej bardzo zadowolona. Polecam
2. Spódniczkę - ale nie wiem czy jej nie oddać? pomóżcie, ma jakąś dziwną rozmiarówkę, ja noszę M ale ta była powiem Wam ciasnawa.
3. zwykły biały t-shirt ale jakościowo genialny.

a i problemik mały dziewczyny jak pierzecie basicowe różowe marynarki??
ja dziś chciałam oddać ją do pralni i Pani powiedziała że oddaje na swoje ryzyko bo juz miała przypadek że cos się z taką działo, że blakł kolor i cos się odlepiało, nie zrozumiałam tej Pani dlatego też nie zostawiłam.
Właśnie z tymi spódnicami tak jest. Sama w Zarze noszę 36/S, a tej spódniczki wzięłam M. Ale już jest moją ulubioną
A co do marynarki - swojej różowej jeszcze nie prałam, ale mam z zeszłego sezonu taką szarą i piorę ją w pralce na praniu ręcznym. A w pralni też mi pani odradzała pranie. Nawet pokazała mi tą samą marynarkę, bo akurat miała wypraną i materiał taki jakby cieńszy się zrobił.

Cytat:

Właśnie Celly - gdzie kupowałaś? EDIT: Widzę, że właśnie napisałaś
A co do marynarek - do Twojej kolekcji chyba najlepiej teraz pasowałaby chabrowa

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

Edytowane przez BlairWaldorf
Czas edycji: 2011-05-25 o 21:53
BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:51   #1305
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
No i kupiłam dwie chabrowe marynarki, jedną z zary, drugą ze stradiego.
Przymierzyłam i mam dylemat, którą oddać.(?)
Chyba zwrócę ze stradiego.Mam z zary różową i bardzo ją lubię, materiał jest przyjemy. Najchętniej zatrzymałabym obie.
A w rezerwacji mam tą pomarańczową z TRF
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER
W Stradim jest też chabrowa dresowa ta za 159 ?
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 21:53   #1306
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
nowe płaskie sandałki dzisiaj widziałam, fajnie leżą mięciutkie ale takie szmatkowe.. 169zł drożyzna.. hmmm ale jeszcze muszę się przymierzyć do nich co o nich sądzicie tak w ogóle?
śliczne! świetne kolorki ale trochę drogo

Cytat:
Dziewczyny tylko nie bijcie bo mam pytanie nie Zarowe,wiecie może jak długo idzie zwykła paczka ekonomiczna?
teoretycznie 5 dni roboczych ale zdarza się i 3 i 7

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Jestem na 40 stronie wątku i nie mogę nadążyć Już godzinę czytam

Mnie bardziej podobają się te koralowe z allegro. 200zł za te z zary z poliuretanu chyba nie warto dać.
kliknęłam koralowe
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:18   #1307
mon9
Zakorzenienie

prał już ktoś tę bluzeczkę? ja to zrobiłam i się lekko rozczarowałam, ten róż na rękawkach się taki wyblakły zrobił... łeee 80zł w plecy , zapewne do reklamacji się to nie nadaje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5644033630_1_1_3.jpg (18,4 KB, 24 załadowań)
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:18   #1308
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
załączam swoje foto w pasiaku, nie jestem przekonana, nie myślicie , że wisi jakoś dziwnie na mnie?

i problem nr 2 : sandały.. "hot or not? " ) zostawić czy puścić w świat...?

jakość zdjęć fatalna, zdaję sobie z tego sprawę, robione komórką.. ;/ i to w dodatku samoróbki...
Sandałki - not, w pasiaku za to bardzo ładnie wyglądasz ale jak się w nim źle czujesz to lepiej puść w świat i kup coś w czym się będziesz czuć pięknie
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:19   #1309
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
śliczne! świetne kolorki ale trochę drogo

teoretycznie 5 dni roboczych ale zdarza się i 3 i 7

kliknęłam koralowe
już sobie wyobraziłam jak na opalonej stópce będą wyglądaly muszę się jeszcze przymierzyć do nich
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:22   #1310
paryzanka202
Zakorzenienie

Zle napisalam mam fioletowa z zeszlego roku z reserved,ale to taki fiolet mocny, na pewno nie zarowy. No i womanowa rozowa
Najchetniej to bym kupila obie, ale boje sie,ze juz w poznaniu ich nie ma. Widziala ktoras z was Ske?

emely- no ja wlasnie mam takiego faceta, tylko zeby on byl bardziej dojrzaly chcialabym zeby byl 5 lat starszy niz jest

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-05-25 o 22:24
Stary 2011-05-25, 22:24   #1311
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggi2506 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z badania KTG wieczorem kolejne już w szpitalu i tak prawie co dnia. Jestem już 9 dni po terminie a dzidzi się nie spieszy Tak czy siak jeśli nie ruszy w ciągu najbliższych dni wywołają mi poród. Bardzo się boję Trzymajcie kciuki
Lada moment się zacznie, zobaczysz Lepiej żeby samo się zaczęło niż żeby mieli wywoływać poród. I tylko pomyśl już niedługo będziesz ze swoją śliczną dzidzią spacerować po parku w zarowych ciuszkach i wreszcie w swojej figurze Trzymam kciuki za sprawne rozwiązanie
Stary 2011-05-25, 22:26   #1312
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogóle to trzymajcie kciuki, za dwa tyg mam najważniejszy egz na całych studiach a moja nauka wygląda dość mizernie
to ja już dzisiaj zaczynam

Cytat:
Dziękuję za zdjęcia Kobaltowa jest piękna! Na pewno jej ulegnę o ile będą jeszcze xs w Krakowie jak wrócę.

A teraz muszę się wyżalić W sobotę o 9:00 miałam wylot z Katowic na Kretę. Dziś dostałam sms od biura podróży Itaka, że lot przesuwają o 18 godzin! Przez to nie dość, że tracę 1 dzień na miejscu to jeszcze lecę o 3 w nocy czyli cała noc zmarnowana na lotnisko i lot Czy miałyście tak kiedyś? Mnie sie jeszcze nie trafiło. Oni maja prawo aż 18 h przesuwać lot?
to jest normalka w Itace . moja kumpela od x lat lata z itaka i zawsze coś jest nie tak. ostatnio miala wylot z warszawy, a kilka dni wczesniej zadzwonili jej, ze leci z krakowa moj mąz współpracuje z kolei z triadą i tam też sie tak zdarza. np. kiedys rozmawialam z 2 babeczkami, ktore lecialy z katowice do barcelony czarterem, a wrocily rejsem lufthansy via frankfurt. tylko one 2 i jeszcze 1 facet mieli to zmienione... zamiast przyleciec do KTW o 14, byly o 18. na lotnisko oczywiscie zabrali je tak jak cala grupe, ktora wylatywala rano. caly dzien spedzily na lotnisku. masakra... inny przypadek grupa z wroclawia leciala z katowic do..... nie pamietam dokladnie gdzie, bo za duzo tego , planowy odlot niedziela godzina 20, a w sobote rano zadzwonili do nich, ze wylot maja owszem w niedziele, ale o 3 nad ranem, a co za tym idzie z wrocka musieli wyjechac w sobote wieczorem. na spakowanie mieli doslownie kilka godzin. porażka!!! takich przykladów moge wam podac okolo mnóstwo!! niestety

Cytat:

I wyzalania sie ciag dalszy : mam wrazenie,ze z mojej strony w naszym zwiazku jest kryzys. Kiedys uwazalam go za ideal a teraz same wady. Mam ochote trzasnac go patelnia, tez tak mialyscie? Irytuje mnie 24 h, momentami lepiej czuje sie sama niz z nim. Od zawsze bylam bardzo niezalezna i to pewnie przez to,ze ostatnio coraz bardziej mam wrazenie,ze stara sie ingerowac w moje zycie. sama juz nie wiem
albo chwilowy kryzys albo początek konca

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Budgetka kiedy wkleisz zdjęcie swoich ?
zdjecie ponizej i juz biegne zrobic real fotke

Cytat:
Gabi na tyle ile Cie znamy jesteś bardzo sympatyczną, pomocną i na prawdę bardzo atrakcyjną kobietą! Mężczyźni prawiący Ci takie komplementy mówią więc prawdę Z facetami to chyba trzeba nauczyć się żyć. Każdy ma jakieś wady - tylko trzeba wybrać takiego, którego wady umiemy zaakceptować (Oni maja zapewne tak samo z nami )

Biedaczysko:hahah a:

Jeżeli szukasz kremu do naczynkowej cery i do tego nawilżającego to ja używałam z Avene Antirougeus (jakos tak się to chyba pisze) - kosztuje znacznie mniej i jest super. Do tego hipoalergiczny i pięknie pachnie. Moja mama ma z La Roche Posay Rosaliac do skóry suchej i tez jest bardzo zadowolona. Ich cena jest znacznie niższa.
oooo mam wlasnie 3 tubeczki probki, kilka razy go uzylam narazie i wydaje mi sie, że może byc ok. czasem jest w promocji za 59, normalna cena cos ok. 70

Cytat:

Mel by Melissa kupowałam w Zebrze - taki nasz lokalny krakowsko-śląski sklep z butami. To te fioletowe z załącznika - baletki. 149zł.

Ja mojemu TŻ każę spać na boku więc wtedy nie chrapie jak chrapie to go budzę więc już woli spać na boczku

Dziewczynki kupiłam Melisski z itorebki. Co myślicie? Podobały mi sie też te z sercami co ma Gabi. Ale z kulką tak kusiły. Napiszcie co myślicie. To te z 2 zdjęcia. Gabi czy obcas czuć jak się chodzi? Wiem, że pisałaś, że są wygodne, ale wolę dopytać o ten szczegół
ja wlasnie tez chcialam je kupic w zebrze, ale zdecydowalam sie jednak na kokardki, niestety nie mieli rózowych

cellly moj kiedys tez nie chrapal na boczku, ale teraz rypie juz na wszystkich stronach ;(. nawet go do lekarza wyslalam. faktycznie cos mu tam wyszlo na usg i musi isc do laryngologa. u mnie nawet zatyczki nie pomagaja!!!! masakra jakas!!

a te meliski z 2 fotki - nie podobaja mi sie te kulki, wole serduszka

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Właśnie z tymi spódnicami tak jest. Sama w Zarze noszę 36/S, a tej spódniczki wzięłam M. Ale już jest moją ulubioną
A co do marynarki - swojej różowej jeszcze nie prałam, ale mam z zeszłego sezonu taką szarą i piorę ją w pralce na praniu ręcznym. A w pralni też mi pani odradzała pranie. Nawet pokazała mi tą samą marynarkę, bo akurat miała wypraną i materiał taki jakby cieńszy się zrobił.

nie dziwie sie, bo wygladasz w niej przepieknie!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg melvanpin.jpg (12,1 KB, 16 załadowań)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:27   #1313
ESTEE87
Wtajemniczenie

Rzymianko mogę prosić link do bloga anies??

Ale pędzicie wyjechałam na zakupy a tu tyyyleee stron
Stary 2011-05-25, 22:28   #1314
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Kochana nie tylko Tobie,ja mam ostatnio okropny okres i właśnie dopiero jak wchodze na ten wątek to jest mi lepiej,to jest taka jakby "odskocznia"od życia codziennego
Bedzie dobrze dziewczyny-MUSI
Dziewczyny po każdej burzy wychodzi słońce, tylko czasem trzeba trochę poczekać
Stary 2011-05-25, 22:29   #1315
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
prał już ktoś tę bluzeczkę? ja to zrobiłam i się lekko rozczarowałam, ten róż na rękawkach się taki wyblakły zrobił... łeee 80zł w plecy , zapewne do reklamacji się to nie nadaje?
no jak to nie?? oczywiscie że sie nadaje. sprobowac zawsze możesz, nawet jak odmowią, to mozesz napisac odwolanie . a juz go trzymalam w lapce ostatnio, ale jednak zwyciezyl rozsądek i zblizające sie wyprzedaze
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:31   #1316
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po każdej burzy wychodzi słońce, tylko czasem trzeba trochę poczekać
Ja myślę Dziękuję
Juz się nie mogę jutra doczekać,jestem ciekawa co tam w Zarze będzie nowego

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:38   #1317
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
i tak zazdroszczę.....u mnie to było tak, że szkoda gadać, mogłabym książkę napisać.....ja tam już nie wierzę, że będę jeszcze szczęśliwa w relacji damsko-męskiej, nie szukam, nie wieszam się z tego powodu (chociaż nie raz bym tak chciała), po prostu, pracuję, tyram, czerpię garściami z bycia z dzieckiem, wydaję kasę w zarze, a potem beczę bo nie mam na diora

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

mam dokładnie tak samo jak ty - a w stosunku do facetów to jestem tak podejrzliwa i nieufna, że łohoho wszędzie węszę podstęp, a jak mi jakiś powie że jestem cudna i w ogóle to już wiadomo, że kłamca nad kłamcami
Gabi jesteś piękna, młoda i przesympatyczna. Masz już to co najważniejsze - swoją śliczną córeczkę. Teraz kiedy przyjdzie na to właściwa pora zjawi się ten właściwy i jedyny, kwestia czasu tylko trzeba w to uwierzyć!
Stary 2011-05-25, 22:46   #1318
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
ja mam 3 pary ray banów i jestem bardzo zadowolona, 2 modele aviator i jeden rayban cats, także polecam

Cytat:
:

W pasiaku super Zawsze mozesz pochodzić chwilę i jak nie przemówi do Ciebie to sprzedać na allegro. Buciki nie bardzo mi sie podobaja.

:
tak chyba zrobię, jednak nie czuję się w nim dobrze, mimo tylu pochlebnych opini od Was dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Sandałki - not, w pasiaku za to bardzo ładnie wyglądasz ale jak się w nim źle czujesz to lepiej puść w świat i kup coś w czym się będziesz czuć pięknie
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 22:46   #1319
paryzanka202
Zakorzenienie

budgetko,mam nadzieje,ze chwilowy kryzys bo go naprawde kocham..
Stary 2011-05-25, 22:47   #1320
paryzanka202
Zakorzenienie

to najpierw kupie chabrowa, tylko pomozcie znalezc mi ske, prosze w poznaniu chyba juz nie ma
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości