|
|
#2881 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
No to nieźle... Miałam tak samo z eksem. Tylko gdy się spotykaliśmy zawsze lądowaliśmy w łóżku... ;/ |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak podziwiam twojego eksa, ze ci wybaczyl moj sie ze mna spotyka, ale nie chce abym pojechala do niego do mieszkania, a mieszka z kolega z ktorym mam dobry kontakt i z ktorym sie juz widzialam od czasu rozstania i z kolezanka z ktorej zdaniem sie nigdy nie liczyl wyglada na to, ze sie mnie wstydzi, jak powiwedzialam czy mozemy pojechac do niego na noc bo jest tylko ta laska to powedzial ze nie i abym go nie meczyla jest mi tak cholernie zle bylam dzisiaj zaliczac kolosa ustenie i wszystkiego zapomnialam, kobietka kazala mi sie douczyc a ja to walkowalam pol dnia wczoraj, jak ja mam zaliczyc sesje jak nie moge myslec o niczym innym. Dla mnie to dobrze i on tez powinien zrozumiec ze lepiej sie stalo ze sie rozstalismy bo poznalam sile mojego uczucia, on tez pozna swoja. To tak jakby sprawdzian dla nas, naszej milosci. Bo ja dopiero teraz wiem to co powinnma wiedziec bedac z nim. Tak mi ciezko ale watek mi pomaga ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ale pozniej co, tak nagle sie skonczylo? |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() działał na dwa fronty, zaczął na poważnie się spotykać z tą blondzią i ja poszłam w odstawkę... |
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|
#2885 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Panno Walerciu, wsadzę ci, panno Walerciu wsadzę ci...wsadzę ci piórko do kapelusza, panno Walerciu, wsadzę ci... ![]() Cytat:
Cytat:
Ale jak dzisiaj przypadkiem wpadłam na mojego Uroczego, to się w pośpiechu przeglądałam w szybie samochodowej i "kuwa z wiatrem, jak ja koszmarnie wyglądam!!!" ![]() Cytat:
...Nie czuj do siebie nienawiści, pamiętaj - zbieramy doświadczenia. I słuchaj ciotek z forum!
|
|
|
#2886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaki dupek wspolczuje tej blondzi |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co???????? jakas idiotka z niej
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No i ciężko uwierzyć, że dorosła dziewczyna (Ty) nie wie co to antykoncepcja i dni cyklu... Ludzie z zewnątrz nie wiedzą wszystkiego, oceniają na podstawie tego, co widzą. Trzeba im to wybaczyć...
|
|
|
#2890 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. U mnie na przykład w zeszłym roku totalnie nic się nie działo, zupełna wegetacja pod każdym względem. No nie do końca właściwie, bo regularnie co dwa miesiące przytrafiały mi się nowe kontuzje i wypadki, więc właściwie bez sensu narzekam na nudę. Nigdy nie mogłam być pewna, co mi się akurat stanie . Za to od stycznia tego roku to jak na karuzeli.Cytat:
. Masakra, jak tak na to spojrzałam teraz. Mój ginekolog akurat jest najlepszym facetem pod słońcem, więc nie zrobiłby mi nic złego celowo... Ale prawda taka, że my jednak o hormonach wciąż niedużo wiemy :/.Miałam się z promotorem umówić na jutro, ale on nie może, więc dopiero w poniedziałek się zobaczymy. Już chyba mu oddam wszystko wtedy, w każdym razie powinnam... Więc teraz siedzę i pilnie piszę :/. Gratulacje .Cytat:
![]() Cytat:
. Mogę Ci też nakopać, jeśli bardzo chcesz, nauczyłam się ostatnio kopnięć bocznych .A ja wczoraj spędziłam bardzo miły wieczór, i dzisiaj zapowiada się, że będzie tak samo .
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-05-26 o 13:51 |
||||
|
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, tylko nie w taki sposób. Powiedział jej, że od stycznia ze mną kontaktów nie utrzymuje... A spotykaliśmy się jeszcze do końca kwietnia. A mi za to mówił, że z nią nie utrzymuje kontaktu. Wierzyłam mu, przez przypadek się w kwietniu dowiedziałam, że się spotykają... Powiedziałam, że nie chcę więcej go widzieć na oczy... Z resztą to już nie jest istotne. Nie interesuje mnie to. Już się tym praktycznie w ogóle nie przejmuje !
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzatam w cholernym biurku. Znalazłam w ciul rzeczy po eksie. Jakieś papierki, zapiski, zeszyty z zabazgranymi marginesami od naszych "rozmówek"... Poryczałam się, jak znalazłam papierek, pewnie z poczatków naszego związku, bo tylko wtedy "tak" na niego mówiłam, jak tam jest napisane. I jakiś jego tekst po angielsku pod spodem, że jestem cholernie gorąca...
Wyje jak dałn!
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 1-2 czerwca będę w Poznaniu... jeżeli chcesz możemy naprawdę się spotkać i pogadać... zobaczysz na żywo co eks ze mną zrobił. Chociaż w sumie będzie Ci ciężko,bo nie znałaś mnie przed naszym rozstaniem, ale wierz mi, że ludzie patrzą na mnie z przerażeniem. Dzisiaj spotkałam znajome, których nie widziałam od stycznia... ja naprawdę widziałam w ich oczach przerażenie!!! One nie wiedziały czy pytać co się ze mną stało, czy pocieszać nie znając powodu, czy w ogóle pytać dlaczego ja tak wyglądam i tak się zachowuję. Błagam nie rób głupot. Cytat:
Wiecie... on mi wczoraj nawet napisał ładnego maila. Można by było pomyśleć, że opisuje to w taki sposób, żeby usprawiedliwić siebie, ale ja czuję, że on naprawdę zrywa ten kontakt dla mnie. Jednak nie jestem mu obojętna... on naprawdę nie chce, żebym przez niego cierpiała. Myślę, że w gruncie rzeczy zachował się bardzo rozsądnie. Wiem, że przy okazji jemu będzie łatwiej żyć i w znacznym stopniu robi to także dla siebie, ale również jednak dla mnie. Ogólnie nie zmienię zdania, że mój eks to fajny facet. Życzę mu szczerze szczęścia w życiu. I po cichu zazdroszcze szczęściarze, która będzie je z nim dzieliła. |
||
|
|
|
#2894 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zdradziłaś i ponosisz tego konsekwencje. Wyrzutami i narzucaniem się tylko mu siebie obrzydzisz. Przypomnij mu, za co Cię pokochał, ale nie podkładaj mu się.
|
|
|
#2895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spal, lepiej Ci to zrobi. Oczyścisz się. Tylko tego dalej nie trzymaj ... Za każdym razem będą wracały wspomnienia ...
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
True, true, true. Nie jadę. Muszę się nauczyć spędzać miło czas w inny sposób. Bo mi się wydaje, że jak nie jestem tam to i tak jest do dupy niezależnie gdzie, z kim i co bym robiła
|
|
|
|
#2897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja nie wiem jak spędzić wieczór, żeby był miły, a jednocześnie, żeby nie wiązał się z nim. |
|
|
|
|
#2899 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na szczęście było-minęło a robię poprawki do pracy mgr i "płodzę" wstęp do niej.. ![]() ale idzie, jak krew z nosa, bo mi się czasopismo "Sens" napatoczyło na biurku i normalnie nie mogę się oderwać Cytat:
no i elegancko.. gratulować! Cytat:
ale trochę nie w moim typie.. Pola, Elena, Irina - póki co te imiona mi się podobają.. jeszcze Mia, ale to już dzięki mnie tak na imię ma córka kuzyna.. [zgapili, ehh!]
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-05-26 o 14:08 |
|||
|
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
Dearlie, przykro mi jak to czytam, bo jestem na identycznej drodze. Wszystko bez niego jest bez sensu, problem z jedzeniem nasilony, nie interesuje mnie już nic poza nim. Mam ochotę się położyć i beczeć... Nawet jakby mi ktoś powiedział: pakuj się, jedziesz nad morze to by mi się nie chciało, bo bez niego. Coraz bardziej jestem zdecydowana na terapię. Teraz kiedy nie chodzę do psychologa jest jeszcze gorzej, a przecież ja nie byłam na terapii tylko na iluś tam spotkaniach...
|
|
|
|
#2901 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
ja dziś planowałam przerwę od Słodziaka, ale on nie planował przerwy ode mnie ![]() Jeszcze Cię to rusza? Masakra Po co w ogóle to przeglądasz, powywalaj bez zagłębiania się w treść...Prawie codziennie prostuję włosy prostownicą, na której opakowaniu Zakalec napisał "kocham Cię M. : * " i kompletnie mnie to nie rusza, wręcz bawi, bo ja też kocham tę prostownicę ![]() Cytat:
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Kurczę, no jak to: nie wiesz? Jak to z wami było, przecież nie spotykaliście się non stop? Ja też wariowałam po rozstaniu z eksem, chociaż naprawdę zawsze był u nas duży margines wolności w związku. Też wydawało mi się, że wszystko bez sensu, z nikim innym nie bawię się dobrze, itp. Ale tylko przez miesiąc - później mi przeszło. U mnie niezawodny sposób na spędzanie czasu i niemyślenie to przejść się na fitness/siłownię i totalnie tam zniszczyć. Wracam później do domu na czworakach, ale z jakim uśmiechem na twarzy !
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Nie powiedział mi tego wprost, ale nie wykluczam takiej możliwości. Spędziliśmy razem weekend, bardzo miło. Byliśmy umówieni nawet, że w tym tygodniu pojedzie ze mną po towar,bo zostałam bez transportu. A tu nagle taka decyzja o zerwaniu kontaktu. Czuję, że może się za tym "ktoś" czaić. Tym bardziej, że nie chce już ze mną nawet sypiać, a do niedawna przecież to robił. On oczywiście opisał sytuację tak, że on widzi, że ja cierpię i z każdym takim spotkaniem robię sobie na nowo nadzieję. Jednak nie zdziwiłabym się, gdyby ktoś pojawił się w jego życiu. Stąd tak nagła decyzja.
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to niepotrzebnie dają taką nadzieję... |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz jest tak że jak jestem z przyjaciółkami (tymi naprawdę od serca) to jest świetnie i nie myślę o nim, ale najgorzej jest u mnie z przełamaniem się - żeby ubrać się, wyjść i pogadać z kimś innym niż on. To jest najtrudniejsze. I dzisiaj właśnie takie coś mam |
|
|
|
|
#2908 |
|
Nie depcze krokusów
|
To po kiego grzyba otwierasz te zeszyty i czytasz marginesy?
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
Ja też tego nie rozumiem. Jeśli się nie kocha dziewczyny to po co iść z nią do łóżka? Ja z nim chodzę, bo go kocham, bo chcę czuć jego obecność. Ale po co on? Nie może sobie znaleźć innej panienki do tego, a mi powiedzieć stanowcze NIE, bo nie chcę Cię ranić ?
|
|
|
|
#2910 |
|
Nie depcze krokusów
|
On nie daje nadziei. On tylko się usprawiedliwia jak niejeden przed nim.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

!!! nie wiem dlczego, bo nie śnił mi się od czasów początku rozstania
...

. Masakra, jak tak na to spojrzałam teraz. Mój ginekolog akurat jest najlepszym facetem pod słońcem, więc nie zrobiłby mi nic złego celowo... Ale prawda taka, że my jednak o hormonach wciąż niedużo wiemy :/.

eksie zabieraj tyłek z moich snów...
no i elegancko..
Po co w ogóle to przeglądasz, powywalaj bez zagłębiania się w treść...