|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, mnie zawsze bardzo stresowały egzaminy i nie wiem czy bym podołała zaraz po ślubie z egzaminem ![]() Cytat:
![]() dobrze że nic Ci się nie stało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję Ci bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wyjeżdżam jutro na firmowy wyjazd integracyjny, ale zupełnie nie wiem gdzie (bo to niespodzianka) i muszę się spakować i nie wiem co spakować ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
jamee nie wiem czy doczytałaś ale do sukien MS mody dorabiają ramiączka. Ja będę miała takie wszyte od przodu niewidoczne i jak będę chciała to się je wyciąga i wpina z tylu
#1773 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję utraty zbędnych kg ![]() Cytat:
![]() My jakoś jeszcze nie mieliśmy potrzeby udostępniania sobie swoich kont czy tworzenia wspólnego. Oboje mamy konta w mbanku i darmowe przelewy do siebie, więc w każdej chwili możemy sobie przelać, jak drugiemu coś trzeba. Cytat:
![]() Oj, współczuję bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=jsdEk...eature=related - o, ten mi się podoba, strasznie fajny pomysł i wykonanie też super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do Rodziny, to mogłabyś sobie podać rękę z moją Koleżanką, ma identyczną sytuację, tylko Ona jest najmłodsza (tzw. nieplanowane już dziecko). Jej siostry dostawały w życiu wszystko, samochody, prezenty, wyprawiali Im wielkie weselicha, a te potrafiły jeszcze potem przeliczać kasę z prezentów i marudzić ![]() ![]() ![]() A teraz milszy temat: suknia! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj Kochana, TŻtowi się chyba jakaś maruda włączyła, co to jest, że nic sam nie szuka i jeszcze marudzi, jak Ty znalazłaś idealnego. ![]() ![]() I za gina też ![]() gosza, dla Mamy może zebrę? Uwielbiam zebrę ![]() Ja za chwilę też muszę lecieć po coś dla Mamy, najgorsze, że Ona wszystko ma, więc pewnie poprzestanę na bukiecie kwiatów (Mama uwielbia kwiaty pod każdą postacią) i jakimś może kosmetyku do pielęgnacji... Eh, nie umiem kupować prezentów ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-26 o 10:21 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż łatwo dał się przekonać żebyśmy zrobili krótki film na wesoło z przygotowań ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-05-26 o 10:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest piekna......... ![]() jamnee, gratuluję czwóreczki z przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Z tydzień mnie tu nie było ( komp mi nawalił - tragedia) i miałam nadrabiania sporo choć zauważyłam że trochę zwolniłyście
![]() Witam nowe PMki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny jejku pospałam do 11.15 normalnie szok jak nie ja ;p a teraz sprzątam żeby ojciec się nie czepiał ;/
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny....dzięki za wsparcie
![]() MagdziaS - dobry masz pomysł, że tak wcześnie zabierasz się za sprawy zdrowotne. Moim zdaniem im wczesniej tym lepiej. Też byśmy chcieli w przyszłym roku podjąć starania o dzidziusia, więc chyba pójdę Twoim przykładem. I nie martw się o wynik...na pewno będzie dobrze! ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Magdzia0108 - śliczną suknię wkleiłaś, na moje oko to Jim Hjelm ![]() Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-05-26 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wino zakupione, siostra perfumik kupiła, pozostały mi tylko kwiaty, ale w ogrodzie mamy tyle pięknych okazów, że zaraz coś wymyślę. I nawet laurkę dla mamusi zrobiłam- LA UR KĘ! Stary koń ze mnie, a jaka frajda przy tym była ![]() Nena cieszę się, że tak to rozpatrzyliście ![]() ![]()
![]() |
#1781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że robisz ciasto z galaretką i truskawkami ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak sobie to przemyślałam i zrobiłabym tak samo jak Ty. Tym bardziej jeśli ten egzamin to ma być tylko formalność. A ślub i wesele jest tylko raz w życiu. Mmmm Wenecja ![]() Jagodzia - zapomniała napisać, że nie rozumiem postępowania Twoich rodziców. Wkurza mnie takie faworyzowanie swoich dzieci ![]() U mnie takie coś jest niepojęte. Moi rodzice ANI RAZU nie faworyzowali ani mnie ani brata. zawsze nas traktowali i traktują równo. Nawet jak w czymś mnie chwalą to zaraz podkreślają dobre i mocne strony brata. i na odwrót. także w mojej rodzinie (gdy będziemy już mieli z TŻ dzieciaczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Raczkowanie
|
A ja dla mamy piekę ciasto drożdżowe z kruszonką tylko takie nietypowe bo ona rośnie całą noc w lodówce. Muszę jeszcze tylko kupić rabarbar bo ono może być z owocami.
No i wczoraj wysłałam 3 mejle z pytaniem o makijaż bo wymysliłam, że skoro w tym roku mam dwa wesele to po co mi makijaż próbny pomaluje się na te wesela i to będzie makijaż próbny. Dwie Panie mi odpowiedziały, u jednej jest wolny termin sierpniowy więc ona pójdzie na pierwszy ogień a druga ma wolny mój drugi termin tylko nie wiem co z pania nr 3 bo się nie odezwała jeszcze. Ja też nie bardzo wiem o co chodzi z faworyzowaniem rodzeństwa bo u mnie nigdy taka sytuacja nie miała miejsca. Jak dostawałyśmy po tyłku to zawsze we dwie bo rodzice nigdy nie dochodzili czyja to wina tylko klapsy dostawały od razu dwie. Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2011-05-26 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to samo miałam na myśli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz jeszcze dodam moją, na którą byłam wręcz napalona, co prawda musiałabym ją kupić bez przymierzania, przez neta, bo jest z zagranicy, ale juz jej nie ma na stronie ! Moze jeszcze się pojawi, bo Tż tez jest nią zachwycony ! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | ||||
Zadomowienie
|
Kochane NADRABIAM
![]() Dzisiaj przychodzę już nie z pustymi rękami ale z salą i z wybranaymi osobami które będą montować film ( jestem w nich absolutnie zakochana) ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To Jim Hjem.Piękna ale nie dostępna w Polskich sklepach i wydaje mi się, że w Europie też raczej nie... Cytat:
Jagodzia bardzo fajna sukienka i wygladasz swietnie! Ale Wam zazdroszcze tego uczucia " To jest ta! " Ja juz sie pogodzilam ze chyba nigdy tego nie poczuje ![]() Kochane moje nacytowalam, nacytowalam i polowe tylko ujelo w poscie ![]() Przechodząc do meritum ![]() Dziękuję za wszystkie wypowiedzi ale jednak ostetcznie zdecydowałam się na Arkadię. Powod byl prosty weszlismy tam, Pan nas oprowadzil i wiedzielismy ze to TO ![]() Dodatkowo zamawiamy stol wiejski , drink bar , okragle stoly i pokrowce na krzesla. A teraz moja najwieksza duma i radosc.Zdecydowalalismy sie na ekipe MP studios.Tu jest jedna z ich produkcji w ktorej sie zakochalam.Marzylam o czyms takim ![]() ![]() http://www.mpstudios.pl/blog/?p=805
![]() |
#1787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma co rozpatrywać sprawy pod kątem jemu dali,a mi nie bo rodzice nie mają odgórnego nakazu dawać po równo i w ogóle coś dawać, to tylko ich dobra wola ![]() ![]() Jedziemy po południu do fotografa, trzymajcie kciuki ![]() I wkleję foto z poniedziałkowej wizyty w salonie, jedyna suknia która jako tako wpadła mi w oko. Z tyłu już nie była sznurowana bo przymierzałam ją drugi raz już tylko do zdjęcia, więc darowałam kobiecie walkę z gorsetem :P Kurde,mogę dodać tylko 2 zdjęcia bo jakiś błąd wyskakuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, to jest sukienka od tej projektantki, ale nie wiem czy jest taka w Polsce ![]() nedda tylko pozazdrościć mpstudio ![]() ![]() monia suknia fajna, dół mi sie podoba, gorset taki troszkę świecący?
06.07.2004r razem ![]() 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2011-05-26 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1793 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie rozumiem, czemu godzisz się z myślą, że nie znajdziesz SWOJEJ sukni... Będąc na tym wątku masz absolutnie zagwarantowane, że wszystko będzie twoje wymarzone, więc jak najbardziej znajdziesz i suknię ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale piękna suknia i cudnie wyglądasz, bardzo Ci pasuje do figury ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
moooniaaaa pięknie ci w tej sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Nedda az mi sie łezka w oku zakręciła, ogladajac ten filmik. Własnie tam Tż mi się oświadczył
![]()
#1796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2 msc temu byla dostepna na ich stronce, teraz juz jej niestety nie ma. Niektóre suknie są do niej podobne,ale to nie to samo. Nedda a te MP studio to widze rewelacyjnie się prezentuje ! My chcieliśmy miec tylko fotografa, ale teraz dałas mi do myślenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem dobrej mysli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.