|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Jakby to było takie łatwe i każda mogłaby zastąpić swojego faceta marzeń innym, to żadna by się nie dołowała, nie łamała, nie płakała itp.
Jeszcze R. będzie mój... pomimo, że nie mamy wspólnych znajomych i się mijamy tylko na mieście to znajdę sposób...
|
|
#4712 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to kosztuje niestety... Po drugie jak on zrobi te maślane oczka i zacznie paplac jak to mu zalezy, zmieni sie i będzie sie starał to sad da nam "jeszcze jedna szanse" Czy ja zaczynam sie nad soba uzalać? ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
ja poznałam kiedyś takiego M. Wiedzial ze mam meza mimo to ciagle powtarzal ze zasługuje na lepszego. Ale ze zaszłam w ciaże to troche odpuscił. Jak juz mała przyszła na świat powiedzial ze chetnie zaadoptowałby ją razem z mamusia, och co mi sie w sercu działo
|
||
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej opinii prawo rodzinne jest chyba najbardziej zagmatwanym działem![]() Nie no wiesz, sąd głupi nie jest, będą rozprawy pojednawcze, będą próbowali z Wami rozmawiać, mediacja itd. Zazwyczaj kobieta wygrywa. A no i jesli rozkład jest z jego winy, to sąd może obciążyć go kosztami postępowania, ewentualnie Ciebie z kosztów zwolnić. Jest jeszcze koszt zastępstwa, ale są organizacje, które w tym pomagają ![]() A teraz Twój mąż płaci coś na małą? |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Błagam nie krzyczcie ze po takim potraktowaniu jeszcze nie złożyłam sprawy o rozwód ale to naprawde cięzka decyzja.... |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne o czym możesz pomysleć to dobro córeczki Lepiej rozwiedzeni, ale szczęśliwi rodzice, niż żyjący ze sobą na siłę. I to najlepiej jak najwcześniej, kiedy dziecko nie pamięta jeszcze tych złych chwil...
|
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A żona dobrą nie jestem bo chciałam zeby czasem ze mną pogadał - "ale on przeciez pracuje i jest zmeczony, musisz to zrozumiec". Taaaa, dac mu piłke to moze kopac nawet 3 godz po pracy... A i "najważniejsze" - nie poswiecałam mu tyle uwagi w łóżku (nie wiem komu to paplal ale wiedza). Przyznaje miałam kiedys fantazje ale wtedy dostałam kwiatka, kolecje przy swiecach, kanapki do pracy mi przynosil a jak zaczal we mnie widziec tylko matke i kure domowa to co ja mialam w tym łóżku robic?!!!padam....
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jeśli nie zaczniesz na nowo życia takie rozterki Cię psychicznie dobiją, w końcu pod presją "rodziny" będziesz z tym facetem, bo nie będziesz widziała innego wyjścia. A jesteś młoda i do Ciebie należy wybór, czy tak chcesz spędzić kilkadziesiąt lat swojego życia, w wiecznej niepewności. No i przede wszystkim- czy chcesz tego dla córeczki.
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-05-26 o 23:04 |
|
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
wiem ze nie chce z nim byc "bo" dziecko albo ze nie mam $$... A czuje i widze ze sie nie zmieni...
|
|
|
|
#4719 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
******Cytat:
Cytat:
Weź się w garść nie masz już się czym dołować?!Cytat:
dbają, kochają, uganiają się./ trochę analogia do stwierdzenia,że faceci wolą zołzy ![]() Tak, tak Psyhe, to w odniesieniu do Ciebie czubie :P Cytat:
niech sobie gadają, to Twoje życie! Mogą sobie mówić, że jesteś młoda, głupia, mogą mieć pretensje, jednak to Ty ponosisz odpowiedzialność za swoje życie, za to co dzieje się z Tobą i z Małą, to, czy jesteście szczęśliwe, czy nie! póki co, masz siły na to, żeby być szczęśliwą, wierzysz, ze będzie lepiej z TŻem, żyjesz nadzieją! A co będzie jak to znowu okaże się klapa? Dziewczyny podpowiadają Ci dobrze, bierz los w swoje ręce, nie bój się postawić wszystkiego na jedną kartę. Bierz małą, studiuj to co odnośnie alimentów napisała Ci nasza specjalistka Bita Śmietana - i wio! w świat. Wiem, że łatwo nam mówić, ale uwierz, że wszystko da się zrobić, załatwić, trzeba tylko chcieć! Tak jak pisze monia, cv przesłane mailem, czy pocztą to za mało. Szkoła policealna w Twoim p[rzypadku to świetny pomysł na początku, nie jest to mocno absorbujące, a zawsze daje jakiś kwit, no i nie zabiera kasy, której teraz potrzebujesz. Cytat:
nie bądź głupia. Być bo dziecko? bzdura, dziecko nie będzie szczęśliwe przy stale kłócących się rodzicach.
|
|
#4720 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kobietki!
![]() psyche666 lepiej już Głuptasku? ![]() Cytat:
mojego TŻ tez wycignełam z dołka a sama wpadłam w inny.... Podbudowałyście mnie troche z TŻtem póki co nie gadam od wczoraj, a było to tak.... przedwczoraj był strasznie zmeczony i o 22 szedł spać.... Wczoraj wchodze na nk i co widze?! godz 1 W NOCY a on jescze cos tam robił (powiadomienia piekna rzecz ). Pisze do niego i pytam o co biega... On ze tylko nasze zdjecia ogladał i zaraz szedł spac. Hehe był na moim profilu o 23, ale do 1 jeszcze troche zostało.... Pytam czemu kłamie. To nie mam go juz dzis denerwowac bo ma ciezki dzien. Myslal pewnie ze jak zawsze powiem "dobrze kochanie nic sie nie stało, przeciez moze nie mogles zasnac a nie chciales mnie martwic itd". ALE ja nie!!!! " nie mam Cie denerwowac to pa". Dobra to moze szczeniackie zachowanie ale nie wyrobiłam.... nie odezwał sie, ja tez nie i cisza.... Potem wyjedzie z pretensjami ze mi nie zalezy... Blablabla.... Wydrukuje dzis jeszcze pare CV ![]() A moja corcia jak sie dzis obudziła to tak mocno mnie przytuliła
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie odzywaj się od razu Później jak będziemiał te swoje pretensje, to też nie daj się sprowokować, zobaczysz, że jak trochę dasz mu pomyśleć to przyjdzie najpierw z pretensjami, a zaraz później - z przeprosinami
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie jest wcale lepiej... Aniabania, można mi pozazdrościć bo nie mam innych zmartwień póki co
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę w końcu znaleźć sobie jakąś pracę.... I schudnąć
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Czytam was cały czas. Agnesikk, gratulacje!! ![]() Psyhe, nie wymyślaj sobie głupot. MalaPikanteria, nie zastanawiaj się dłużej. On się nie zmieni,a Ty będziesz cierpieć. Znam to po swoim przykładzie i żałuję, że nie odeszłam 2 lata wcześniej "bo w końcu go kochałam, a on się zmieni". NIE ŁÓDŹ SIĘ!! poradzisz sobie sama, zobaczysz jaka będziesz z siebie zadowolona. Ja teraz poznałam świetnego chłopaka, który zrobi dla mnie wszystko. Będzie dobrze tylko weź życie w swoje ręce i daj sobie spokój z tym leszczem. U mnie nie za dobrze. Mam jakieś huśtawki nastroju. Przytyłam 1 kg ;( jem jak smok!! porażka
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mogę schudnąć -> jem -> i tak w kółko
|
|
#4727 |
|
Zadomowienie
|
aniabaniaa nie odezwe sie pierwsza, nie tym razem, Zobaczymy jak mu "zależy"....
psyhe666 głowa do góry!! I koniec kropka! nie no żartuje, ale naprawdę nie łam się, my Cie kochamyCindy90 wiem ze masz racje z TŻ. Moze w koncu i ja pomysle o sobie... Też w kółko jem... Właśnie sobie przypomniałam smak ogórków konserwowych, mmmmm
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Że wy mnie kochacie to wiem
![]() ![]() Ostatnio rzadko wychodzę, bo moje koleżanki z LO są straszne;/ Tak to wszystkie się tak lubią, a jak jednej nie ma to objeżdżają od góry do dołu;/ Chore towarzystwo;/ Mam nadzieję, że jak pójdę do pracy to poznam nowych ludzi ![]() ![]() I na dodatek chwilowo singielka;/
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
startuj do koleżanki z zary, może Cię wkręci
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4731 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie łam się.... Ja tez juz wieki nigdzie nie byłam. Kolezanek przez mojego TZ nie mam, tak byłam w niego zapatrzona.... I mimo mojego dzisiejszego "depresyjnego" chumoru nie mam zamieru sie łamac.... Tez musze isc do pracy bo nie mam nie tylko na to zeby zaszalec ale na podstawowe rzeczy - a mnie juz nie wypada mamy prosic.... ![]() bedzie dobrze no! aniabaniaa ma racje, moze kolezanka jakos Ci pomoze:P ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie szukaj związku na siłę, co ma być to będzie, królewicz sam przyjedzie ![]() Cytat:
Oj dziewczyno, potrzebujesz porządnego kopa,żeby się ogarnąć. Ale najpierw sama musisz tego chcieć.Nie obraź się, ale wydaje mi się,że jak tż będzie chociaż trochę milutki to polecisz do niego na skrzydłach. A potem znowu kop w tyłek i powtórka z rozrywki. I tak w kółko. Dopóki on sobie nie znajdzie jakiejś kobiety albo Ty kogoś albo dopóki nie odważysz się zrobić krok do przodu. Będziecie się schodzić i rozchodzić przez najbliższe kilka lat. Chcesz takiej huśtawki dla siebie? I dla dziecka? Bo mała szybko urośnie i szybko zacznie łapać co się dzieje w domu. Jeśli nie dla siebie to dla niej to zrób. Zapisz się może do UP, idź na jakiś bezpłatny kurs albo do bezpłatnej szkoły, wystąp o alimenty dla dziecka i pokombinuj dla siebie (a nóż się uda). Zmień swoje życie, dla siebie i małej ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, R. jest moim ideałem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje
Jestem przeeeeszczęśliwa |
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
On wygląda lepiej niż Enrique Iglesias
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I znów widziałam R., ale on mnie niekoniecznie bo wychodziłam akurat zza zakrętu, a on szybko przejechał
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-05-27 o 16:06 |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dojade w sumie tez tylko w jedno miejsce gdzie kompletnie nie ma pracy - i nie przesadzam... Zeby dojechac do pracy do "wiekszego" miasta to mam do autobusu 10km. Żłobka tu nie mam, do przedszkola mała jest za młoda.... A nawet to to najblizsze tez 10 km od domu. Prawa jazdy nie mam, zdaje ale oblalam a na kolejny egzamin tez $$ jest potrzebna. Nawet jak zdam to bez auta nigdzie nie zajade. Przy pracy na najnizszej krajowej polowe oddam opiekunce badz na przedszkole. Zrobie opłaty, odliczę dojazd do pracy i nie wiem czy mi na jedzenie starczy... Nie, wcale nie przesadzam... Z TŻ duzo nie "sciągnę" bo nie ma kokosów na umowie z pracy (to co dostaje do reki to inna sprawa, ale tego przed sadem nie ujawnie), a poza tym spłaca nasz wspólny kredyt.... I biorę się w garść bo sprzątam u znajomych, robie cokolwiek zeby miec co do garnka włożyć. Nie macie pojecia jakie to uczucie jak jestescie z dzieckiem w sklepie, ona wola mniam, mniam albo chce jakas zabawke a ja czasem licze grosze w portfelu czy starczy na jakiegos lizaka do tego ja mam problemy ze zdrowiem, mimo ze nie powinnam robie rzeczy których nie moge (praca przy podnoszeniu czegoś cięzkiego, ogólnie wysiłek) a potem pokutuje nie mogac sie ruszac wieczorami... I co ja niby mam zrobić? Przestac? Na samym chlebie duzo nie pociagne, do zasiłków sie nie zalapie - pytałam.... Wiem ze katowanie siebie chociazby przez bycie z tym "TZ" niczego mi nie da ale bynajmniej sie nie martwiłam czy starczy mi do konca miesiaca na jedzenie dla małej. Mielismy koszmarne długi, ale przy nim mozna było pozyczyc od kogos w razie czego było z czego oddac, a teraz? Jak prosze kogos o głupie 50 zl, zeby pozyczyc to patrza jak na idiotke - bo z czego niby oddam... Nie mam juz siły, przerasta mnie to wszystko ![]() ![]() musialam sie wygadac.... |
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy Twoich problemach moje są naprawdę żałosneKochana, nie wiem co mam Ci powiedzieć... Na pewno robiłabym wszystko żeby znaleźć pracę i póki co przyjmowałabym pomoc od rodziców...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Jeszcze R. będzie mój... pomimo, że nie mamy wspólnych znajomych i się mijamy tylko na mieście to znajdę sposób...

to kosztuje niestety... Po drugie jak on zrobi te maślane oczka i zacznie paplac jak to mu zalezy, zmieni sie i będzie sie starał to sad da nam "jeszcze jedna szanse" 
BLOGUJĘ
W mojej opinii prawo rodzinne jest chyba najbardziej zagmatwanym działem
ale wtedy dostałam kwiatka, kolecje przy swiecach, kanapki do pracy mi przynosil
Później jak będziemiał te swoje pretensje, to też nie daj się sprowokować, zobaczysz, że jak trochę dasz mu pomyśleć to przyjdzie najpierw z pretensjami, a zaraz później - z przeprosinami

nie no żartuje, ale naprawdę nie łam się, my Cie kochamy