Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 22:00   #2821
Coma_
Zadomowienie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość

(...)
prawdopodobnie tak będzie. mam wrażenie, że nie do końca poprawnie odczytałyście sens mojej wypowiedzi, zacytuję siebie ,,mam dosyc tej szkoły i w sumie nie chodzi o ilośc pracy, tylko o głupią atmosferę rywalizacji o wszystko.".
(...)
Poppy seed - jak w życiu, jak w życiu... w kwestii rywalizacji ludzie raczej niewiele się zmieniają, ci w porządku, porządnymi pozostają... ci wredni są dalej wredni, a ci głupi ewoluują na kolejny stopień głupoty. Wszędzie jest walka o oceny. Na studiach też... choć może nie o świadectwo z czerwonym paskiem, ale o stypendium np. Podkładanie świń to też norma... Więc kochana przyzwyczajaj się bez ściemy, to chyba najlepsze co można zrobić.

Edit: Przypomniała mi się sytuacja lat temu, gdy grono kilku osób poszło przed sesją do pani profesor prosić o dodatkowy termin egzaminu pisemnego (no bo drugi kierunek, no bo wyjazd, no bo cośtam). I ok... został wyznaczony jeszcze jeden termin - na dodatek ustny (co dla wielu osób jest atrakcyjniejsze, ja też wole egzaminy ustne). Jedyny szkopuł był w tym, że tą radosną nowiną nikt się nie podzielił z resztą roku (ok. 100 osób) Jakież było nasze zdziwienie, gdy następnego dnia te kilka osób pochwaliło się czwórkami i piątkami zdobytymi na egzaminie widmo... I to jeszcze bezczelnie dziwili się, że my nic nie wiedzieliśmy... cóż - to jest właśnie chora rywalizacja Na pisemnym był oczywiście pogrom.

Edytowane przez Coma_
Czas edycji: 2011-05-23 o 22:05
Coma_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 12:13   #2822
Madia
Zakorzenienie

Ja wczoraj wróciłam z wesela i jeszcze nie doszłam do siebie. Słaba kondycja trochę, ruszam się z bólem, ale fajnie było

Od miesiąca próbuję się zabrać za ogarnięcie szafy z ubraniami. Niby szafa pełna, a chodzę ciągle w tych samych ciuchach. Chyba dziś się za to zabiorę. A oprócz tego:

-grecki
-nowogrecki
-porządki w domu (kuchnia i pokój)

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 13:29   #2823
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Mój plan na dziś to po przyjściu z pracy "dopieścić" wystąpienie na konferencję i może zacząć myśleć nad strojem I upiec ciasto rabarbarowe.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:19   #2824
vatis
Raczkowanie

GG do vatis

biala17a Dziękuję, ale kolokwium zostało przełożone na dziś i właśnie powinnam być na jego poprawie. I jak tam żółwik? Goi się?

Nie było mnie parę dni bo miałam Kortowiadę i żadnych planów oprócz odpoczynku. A teraz masakra... Pożegnałam się z moim byłym, zrobił coś co mnei bardzo zraniło, a że go kocham i uważam za bratnią duszę i układało się teraz idealnie to jestem trochę stłamszona. Nie jest najgorzej, nie płaczę, nie odechciało mi się żyć tak jak kiedyś, ale jednak straciłam chęci i motywację. Nie byłam na poprawie, mam mnóstwo kół i pracy i nie mogę się za nic zabrać... I boję się, że się nie zdobędę, a przede mną z 12 konkretnych kół i 6 jeszcze bardziej konkretnych egzaminów, czyli nauka w każdej wolnej chwili oprócz uczelni, od teraz. Nic tylko się pochlastać
Remember us and all we used to be

Próbuję się zmieniać ))
vatis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 23:21   #2825
biala17a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vatis Pokaż wiadomość
biala17a Dziękuję, ale kolokwium zostało przełożone na dziś i właśnie powinnam być na jego poprawie. I jak tam żółwik? Goi się?

Nie było mnie parę dni bo miałam Kortowiadę i żadnych planów oprócz odpoczynku. A teraz masakra... Pożegnałam się z moim byłym, zrobił coś co mnei bardzo zraniło, a że go kocham i uważam za bratnią duszę i układało się teraz idealnie to jestem trochę stłamszona. Nie jest najgorzej, nie płaczę, nie odechciało mi się żyć tak jak kiedyś, ale jednak straciłam chęci i motywację. Nie byłam na poprawie, mam mnóstwo kół i pracy i nie mogę się za nic zabrać... I boję się, że się nie zdobędę, a przede mną z 12 konkretnych kół i 6 jeszcze bardziej konkretnych egzaminów, czyli nauka w każdej wolnej chwili oprócz uczelni, od teraz. Nic tylko się pochlastać

Żółwik zdrowieje w oczach, dziekuję
Kochana, trzymaj się, wiem że ci ciężko po rozstaniu Nie napiszę nie przejmuj się bo wiem że tak się nie da nagle uczuć wyłączyć. szkoda że to wszystko przed sesją cię dopadło.

A ja dziś pchnełam egzamin dopuczający do egzaminu z farmy, czyli zmorę czwartego roku I nic juz dzis nie jestem w stanie zrobić, idę po prostu spaaać.
biala17a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:40   #2826
Rarita
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Baaaardzo dawno mnie tu nie było (juwenalia), ale nadrobiłam wszystkie zaległości. Widzę, że panują nastroje sesyjno-rozstaniowe... to pierwsze jeszcze rozumiem, ale to drugie to jakiś wirus panuje? mam wrażenie że na wiosnę wszyscy się rozstają... nie łamcie się dziewczyny

No, po tygodniu lenistwa i nicnierobienia (oprócz imprezowania, picia i zaliczenia dwóch kolosów w międzyczasie, rrrrrrrany) czas się wziąć za siebie. Siłownia już dziś zaliczona (wytrzymałam tylko 40 minut), teraz zaległości uczelniane, wieczorem języki.
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:21   #2827
verda
Inkwizytor

Ja mam dzisiaj ambitny plan:
- nauka na kartkówkę
- pisanie pracy
- siłownia
Dam radę

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:46   #2828
vatis
Raczkowanie

GG do vatis

Cytat:
Napisane przez biala17a Pokaż wiadomość
Żółwik zdrowieje w oczach, dziekuję
Kochana, trzymaj się, wiem że ci ciężko po rozstaniu Nie napiszę nie przejmuj się bo wiem że tak się nie da nagle uczuć wyłączyć. szkoda że to wszystko przed sesją cię dopadło.

A ja dziś pchnełam egzamin dopuczający do egzaminu z farmy, czyli zmorę czwartego roku I nic juz dzis nie jestem w stanie zrobić, idę po prostu spaaać.

O, no to moje gratulację

Ja dziś mam ambitny plan powrotu do życia, a wieczorem douczenia się na te nieszczęsne koło już tak porządnie. Miłego dnia kobietki i powodzenia w realizacji dzisiejszych planów!

Próbuję się zmieniać ))
Stary 2011-05-25, 14:26   #2829
agatusia88
Rozeznanie

A ja mam na dziś jeszcze/tylko:
nauke na obrone pracy inżynierskiej

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:01   #2830
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witajcie! Mogę dołączyć?
Ja też marnuję mnóstwo czasu, mam wrażenie, ze życie przecieka mi przez palce, skończyłam właśnie zajęcia na studiach, 5 lat za mną, jeszcze tylko muszę napisać magisterkę, tzn jeszcze jakieś 1,5 rozdziału. Najlepiej by było gdybym skończyła do 4 czerwca i wtedy oddała do sprawdzenia, żebym miała czas na ewentualną poprawę. W zeszłym roku wyszłam za mąż, teraz rozpoczęła się budowa domu, jest z tym sporo pracy i dlatego to pisanie mi tak wolno idzie. Muszę się sprężyć.
I jest jeszcze coś- dla mnie najgorsze do przezwyciężenia. Chciałabym jak najszybciej znaleźć pracę, a już od dwóch tygodni zbieram się, zeby zadzwonić do mojej profesorki, umówić sie na rozmowę z dyrektorką w sprawie pracy... Boję się zadzwonić, ze nie będę umiała poprowadzić rozmowy tak jak chcę, ze źle wypadnę, ze się ośmieszę. Nie jestem pewna siebie i to mój problem... boję sie ruszyć dalej. Mam plan, zeby dziś do 18 zadzwonić, no ale jakoś się wstydzę, aż sie trzęsę...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:55   #2831
aante_e
Miss Pudernica

Luskap witaj Nie bój się, wkońcu to rozmowa z jedną osobą, a jak dobrze pójdzie to będziesz mieć przeed sobą całą klasę! A zrobiłaś rozpoznanie terenu? Jak to jest z etatem w Twojej szkole?

Ja olewam dziś i jutro zaęcia i uczę się w domu. Co prawda wszystko mnie rozprasza, ale zawsze coś do przodu ruszę
Stary 2011-05-25, 17:57   #2832
regularkate
Zadomowienie

Witam Was, drogie dziewczyny! Ja też dawno tu nie zabawiałam, ale to dlatego że od świąt mam, hmm, notoryczną sesję Tak ciężko jeszcze na studiach nie miałam, a jak na razie mój postęp wynosi 1/3, jeśli chodzi o egzaminy i 1/4, jeśli o zaliczenia. Końca nie widać

Ale generalnie jestem bardzo optymistycznie nastawiona do wszystkiego. Nie wiem, czy to ta pogoda, czy to, że jak na razie niczego nie oblałam, czy też fakt, że bardzo dobrze układa mi się z Tżem i wszystkimi innymi też... Zastanawiam się tylko, na jak długo starczy mi tego 'farta', bo wiem, że w życiu nic, a zwłaszcza szczęście, nie trwa wiecznie...

I mam jeszcze jeden powód do radości - wybieram się z tym roku, już za niecały miesiąc, na Orange Warsaw Festival, gdzie zagra moje kochane Jamiroquai! Kiedy poprzednio grali w Polsce, byłam za mała, żeby jechać, a teraz jest prześwietna okazja. Tym bardziej, że juwenaliowe koncerty mnie w ogóle nie ruszyły, a trzeba czasem liznąc trochę kultury

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 21:09   #2833
makeupnotwar
Wtajemniczenie

ja się dzisiaj ładnie pouczyłam, dzisiaj się relaksuję

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 21:50   #2834
fen_
Rozeznanie

GG do fen_

Hej
mnie też dawno nie było, ciągle brakuje mi czasu i organizacja coś szwankuje ostatnio. Do tego czuję się zmęczona ostatnio i mam nadzieję, że niedługo powróci energia, bo sesja już blisko.

Cytat:
Napisane przez Rarita Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Baaaardzo dawno mnie tu nie było (juwenalia), ale nadrobiłam wszystkie zaległości. Widzę, że panują nastroje sesyjno-rozstaniowe... to pierwsze jeszcze rozumiem, ale to drugie to jakiś wirus panuje? mam wrażenie że na wiosnę wszyscy się rozstają... nie łamcie się dziewczyny
Co do rozstań to ja mam swoją teorię, że bardzo dużo par rozstaje się na 3 roku studiów, w zeszłym roku prawie wszystkie związki moich znajomych się porozpadały (prawo 3-go roku)
fen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 14:07   #2835
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fen_ Pokaż wiadomość
Co do rozstań to ja mam swoją teorię, że bardzo dużo par rozstaje się na 3 roku studiów, w zeszłym roku prawie wszystkie związki moich znajomych się porozpadały (prawo 3-go roku)
O rany, mam nadzieję, że ostatni miesiąc na 3 roku nie zrobi mi takiej nieprzyjemnej niespodzianki

Myślę, że na rozstanie składa się jednak dużo więcej czynników, z których nawet nie do końca zdajemy sobie sprawę.

Lancia Kappa 2.0 driver.

Stary 2011-05-26, 17:29   #2836
makeupnotwar
Wtajemniczenie

mi też się wydaje że to uproszczenie
chociaż coś w tym jest że wiele par wraz z nowym etapem na studiach decyduje się na nowy etap w życiu, u mnie też plaga rozstań

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 19:59   #2837
verda
Inkwizytor

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
mi też się wydaje że to uproszczenie
chociaż coś w tym jest że wiele par wraz z nowym etapem na studiach decyduje się na nowy etap w życiu, u mnie też plaga rozstań
Spoko na piątym roku sie wszyscy z wszystkimi zaręczają Wytrzymajcie jeszcze troche, będzie optymistyczniej

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 22:00   #2838
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Spoko na piątym roku sie wszyscy z wszystkimi zaręczają Wytrzymajcie jeszcze troche, będzie optymistyczniej
o ile jest jeszcze komu się zaręczyć
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 22:30   #2839
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
o ile jest jeszcze komu się zaręczyć
Jest, jest, na pewno. A jak nie, to nowe pary się dobiorą może

Ja w zasadzie mogę nazwać się farciarą pod tym względem, bo mój pierwszy związek 'na poważnie', okazał się być trwałym do dziś i nie miałam okazji - na szczęście - przeżywać prawdziwie bolesnego rozstania. Ale wierzę, że trzeba nad związkiem pracować i umieć znaleźć złoty środek między dbaniem o drugą osobę, a realizowaniem swoich potrzeb. Cóż, chyba chodzi o to, żeby się wzajemnie szanować, bo bez tego, to wszystko się może łatwo rozlecieć

Lancia Kappa 2.0 driver.

Stary 2011-05-26, 23:00   #2840
NothingElse
Rozeznanie

moge sie rowniez przylaczyc?tak sie zbieram zbieram i chyba w koncu pora oficjalnie wziac sie w garsc. koniec tej kilkuletniej wegetacji.no moze troche przesadzilam
zycie moze byc zbyt piekne zeby je marnowac,ot co
Stary 2011-05-26, 23:13   #2841
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Luskap witaj Nie bój się, wkońcu to rozmowa z jedną osobą, a jak dobrze pójdzie to będziesz mieć przeed sobą całą klasę! A zrobiłaś rozpoznanie terenu? Jak to jest z etatem w Twojej szkole?

Ja olewam dziś i jutro zaęcia i uczę się w domu. Co prawda wszystko mnie rozprasza, ale zawsze coś do przodu ruszę
Po tym co tu napisałam przełamałam się i zadzwoniłam... jestem umówiona na rozmowę z panią, a potem pójde na rozmowę z dyrektorką, wtedy to dopiero będę się stresować! Z tego co mówiła, to na etat nie ma szans, może na staż w bibliotece. Ale dobre i to, kasa ze stażu też jest teraz niezła, więc by mnie to satysfakcjonowało i nie siedziałabym wreszcie już w domu. Jeszcze tylko pracę trzeba napisać...
Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Ja w zasadzie mogę nazwać się farciarą pod tym względem, bo mój pierwszy związek 'na poważnie', okazał się być trwałym do dziś i nie miałam okazji - na szczęście - przeżywać prawdziwie bolesnego rozstania. Ale wierzę, że trzeba nad związkiem pracować i umieć znaleźć złoty środek między dbaniem o drugą osobę, a realizowaniem swoich potrzeb. Cóż, chyba chodzi o to, żeby się wzajemnie szanować, bo bez tego, to wszystko się może łatwo rozlecieć
Ja też z jednym chłopakiem od początku, a teraz mężem i zgadzam sie z Tobą w 100%
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 01:40   #2842
niquolle
Rozeznanie

zatem i ja dołączę, jeśli można

witam serdecznie

zupełnie przypadkowo trafiłam na ten wątek.. wróciłam z pracy i zaczęłam szukać na wizażu wątków dotyczących au-pair.. bo właśnie chciałam coś zmienić w swoim życiu, a tu nagle ten wątek - idealny

nie będę oryginalna.. moja ogromna potrzeba zmian w życiu spowodowana jest - rozstaniem [ponad miesiąc temu].. doszłam w dość krótkim czasie do siebie po tym.. nie płaczę, nie wspominam, nie narzekam - życie toczy się dalej ale ja nie o tym...

kończę lada chwila studia [jeszcze sesja przede mną i obrona] i właściwie wszystkie "drzwi stoją otworem" przed mną..

podobnie, jak autorka wątku mam ogromne z problemy z "ogarnięciem się" nie tylko w ciągu dnia, ale też całego życia, jak się okazuje.. odkładam wiele ważnych spraw "na potem", czyli na ostatnią chwilę zazwyczaj.. moją ogromną pasją jest fotografia i miałam na początku roku poważne plany z nią związane.. tymczasem jest koniec maja, a ja jakoś nie potrafię w końcu wziąć się w garść i zacząć walczyć o swoje! przez kilka lat byłam w jednym/drugim związku co z wiadomych powodów blokowało mnie na przykład do tego, aby wyjechać na jakiś czas zagranicę..
kiedyś przed krótki okres w swoim życiu mieszkałam w Wawie i tak sobie pomyślałam, że chciałabym tam wrócić..

marzeń, planów mam mnóstwo - tylko tego KOPA brakuje, aby w końcu ruszyć szanowne cztery litery i zacząć działać
mój problem polega też na tym, że dość szybko się zniechęcam po porażkach, trudnościach i wtedy wybieram drogę "na skróty" i zawsze podziwiałam ludzi, którzy pomimo przeciwności nadal walczą o swoje!
dlatego tu jestem

chciałabym powalczyć o swoje życie..

to tyle na początek [mam nadzieję, że nie zanudziłam]

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-05-27 o 01:43
niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 02:19   #2843
Bziu
Zakorzenienie

Cześć
mam nadzieję że mogę dołączyć?

Ten ostatni rok był dla mnie przełomowy, gdybym nie ocknęła się wcześniej nic by się nie zmieniło, na szczęście ocknęłam się w porę. Wiem co chcę i do tego dążę. Teraz obecnie na najbliższe miesiące, czyli wakacje mam zamiar podszkolić języki, szukam pasji tzn czekam aż się takowa ujawni.
Tak, jestem teraz szczęśliwa, ale mogę być jeszcze bardziej.

Dziewczyny bierzmy z życia co się da, nie dajmy przelecieć dniom bezsensownie.

http://miejpoglad.blogspot.com/

Edytowane przez Bziu
Czas edycji: 2011-05-27 o 16:27
Bziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 06:18   #2844
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cel na dziś-dobrze wypaść na wystąpieniu na konferencji
Stary 2011-05-27, 15:26   #2845
niquolle
Rozeznanie

znalazłam przed chwilą w kalendarzu jedno zdanie, które przeczytałam kiedyś w jednej miłej knajpce :
[mam tak, że jak podoba mi się jakiś cytat, słowa, zdanie - od razu je muszę gdzieś zapisać, choćby na serwetce..]

"Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył cię z gry..."

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 15:38   #2846
Madia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
znalazłam przed chwilą w kalendarzu jedno zdanie, które przeczytałam kiedyś w jednej miłej knajpce :
[mam tak, że jak podoba mi się jakiś cytat, słowa, zdanie - od razu je muszę gdzieś zapisać, choćby na serwetce..]

"Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył cię z gry..."
To zdanie to chyba powinnam sobie na wszelkich tapetach, lodówkach i innych rzeczach wypisać. Nic nie dołuje bardziej niż fajna oferta pracy i nie wysłanie CV ze strachu Czuję się tak jakby mnie mieli na ewentualnej rozmowie co najmniej wyzwać

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 15:44   #2847
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
To zdanie to chyba powinnam sobie na wszelkich tapetach, lodówkach i innych rzeczach wypisać. Nic nie dołuje bardziej niż fajna oferta pracy i nie wysłanie CV ze strachu Czuję się tak jakby mnie mieli na ewentualnej rozmowie co najmniej wyzwać
Ja jeszcze wysyłałam...a potem już planowałam,co to będzie,jak się odezwą...Najważniejsze,że by przełamywać swoje słabości
Stary 2011-05-27, 17:09   #2848
chryja_bez_ryja
BAN stały

Dzień dobry dziewczyny
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:30   #2849
vatis
Raczkowanie

GG do vatis

„Do sukcesy nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.”

Sama jestem tu od niedawna, ale witam Was dziewczyny i życzę powodzenia na Waszej drodze do sukcesu Nigdy nie kończącej się motywacji, ogromnych pokładów energii i czego tam jeszcze potrzebujecie

Ja właśnie wróciłam z ciężkiego kolokwium i wydaje mi się, że poszło dość dobrze, teraz zabieram się za następne, do którego nauka zajmie mi pewnie cały weekend. W międzyczasie posiedzę z supermemo.
Miłego dnia!

Próbuję się zmieniać ))
Stary 2011-05-27, 18:44   #2850
syylvia
Przyczajenie

Witajcie ! Po przejrzeniu wątku postanowiłam do was dołączyć.
U mnie jest do bani, nie mam pracy już od roku i ciągłe rozmowy kwalifikacyjne nic nie dają. Czasami się zastanawiam czy coś ze mną jest nie tak, fakt nie jestem duszą towarzystwa i nie tryskam pewnością siebie ale uważam że pracownikiem byłam zawsze dobrym i poprzedni pracodawcy byli zadowoleni. Mam wiele planów ale wszystkie wiążą się z pieniędzmi. Mój dzień to tylko spanie i siedzenie przy kompie, czasami jakaś rozmowa o pracę. Nie mam kasy na jakiekolwiek wyjścia (zresztą ochoty też, bo mam doła) ponieważ mieszkam w małej miejscowości i do miasta trzeba dojechać. Nie chce mi się spotykać z ludzmi, nie mam tematów do rozmów, bo nie o tym jak mi dobrze się dziś spało. Nie wiem jak mam z tego stanu wyjść, muszę się jakoś pozbierać żeby na kolejną rozmowę iść z głową do góry, to mój plan na kolejne dni. Nigdy nie zdawałam sobie sprawy że bezrobocie może być tak dołujące
syylvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości