Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 21:27   #1861
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Hej dziewczyny
Widzę, że mamy fajne wspomnienia kiedy to nasi TŻ spali w innych pokojach. U mnie było podobnie jak Tż miał zostać na noc to spał w moim pokoju a ja musiałam się wynieść spać do innego wolnego pokoju bardzo długo musiałam tak robić bo moja mama miała swoje żelazne zasady, tata się nie wtrącał ale mama był bardzo stanowcza Zmiana nastąpiła dopiero po zaręczynach teraz już legalnie możemy razem spać musi się pomału przyzwyczajać bo po ślubie będziemy mieszkać razem z nimi.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2011-05-26 o 21:30
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:29   #1862
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Mój też chrapie i gada, ale już o tym pisałam
Jeśli chodzi o spanie razem to nie mieliśmy takich problemów, bo TŻ po pewnym czasie wprowadził się do mnie, więc nocowania u rodziców nie było Za to u teściów jak jest impreza i zostajemy na drugi dzień na obiad (sępy ) to normalnie śpimy razem - jakoś nie potrafię sobie wyobrazić żeby było inaczej

Poza tym ze śmiesznych rzeczy to TŻ ma tak, że jak go obudzę wcześnie, a akurat był na nocce to zrywa się na równe nogi i strzela oczami - tak je wybałusza nie jest jeszcze świadomy i robi to mechanicznie, a tak na prawdę jeszcze śpi Normalnie świetny widok

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:30   #1863
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a od gadania przez sen to jestem ja kiedys nawet lunatykowalam, na szczescie to bylo dawno, jak mnie jeszczeTZ nie znał:P
mój TŻ jakoś nie dawno wędrował po domu. Zresztą pisałam wam o tym że obudził się nad ranem w drugim pokoju przykryty ręcznikami wyjętymi z szafki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:33   #1864
kindziulindzia
Zakorzenienie

aaaaaa mam piosenkę na pierwszy taniec z mojej ulubionej bajki - i nie są to Gumisie

http://www.youtube.com/watch?v=-m0k6I8xNGg&feature=fvst
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:38   #1865
Nika0208
Rozeznanie

Pierszy taniec... ostatnio właczyłam TŻ moje propozycje i bedziemy mieli dylemat....
1. takiej miłości nam zycze
2. szukaj mnie...
3. A kiedy będzisz moją żoną - wykonanie Krawczyka
4. Słowo jedyne TY
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:45   #1866
(kicia)
Zakorzenienie

moja aktualna lista piosenek
- wielka miłość krajewskiego wiem wiem oklepana ale no mam sentyment
- On this day Dawid Pomerans
- All I have Modern Talking
- Zawsze tam gdzie Ty lady punk
- Z każdym twym oddechem Stachursky
- love to be loved you Marc Terenzi

i totalnie nie wiem którą wybrać

Stary 2011-05-26, 21:49   #1867
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Pierszy taniec... ostatnio właczyłam TŻ moje propozycje i bedziemy mieli dylemat....
1. takiej miłości nam zycze
2. szukaj mnie...
3. A kiedy będzisz moją żoną - wykonanie Krawczyka
4. Słowo jedyne TY
Piękne piosenki wybrałaś i jest się nad czym zastanawiać

U mnie w 90% na dzień dzisiejszy na pierwszy taniec to piosenka Wielka miłość S. Krajewskiego ale obstawiam też Słowo jedyne Ty.
Przypomniało mi się jak to z mamą byłam na rozmowie z orkiestrą i zapytali się czy już mamy jakąś piosenkę wybraną na pierwszy taniec, ja mówię, że będzie to Wielka miłość a moja mama zrobiła wtedy wielkie oczy ale nic nie powiedziała, dopiero po spotkaniu wypaliła do mnie " Ja myślałam że zagrają wam Białego misia" myślałam że padnę ze śmiechu jak to usłyszałam
Bartuś
28.01.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 21:51   #1868
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Piękne piosenki wybrałaś i jest się nad czym zastanawiać

U mnie w 90% na dzień dzisiejszy na pierwszy taniec to piosenka Wielka miłość S. Krajewskiego ale obstawiam też Słowo jedyne Ty.
Przypomniało mi się jak to z mamą byłam na rozmowie z orkiestrą i zapytali się czy już mamy jakąś piosenkę wybraną na pierwszy taniec, ja mówię, że będzie to Wielka miłość a moja mama zrobiła wtedy wielkie oczy ale nic nie powiedziała, dopiero po spotkaniu wypaliła do mnie " Ja myślałam że zagrają wam Białego misia" myślałam że padnę ze śmiechu jak to usłyszałam
Maja piekne słowa....i nie mozemy się zdecydować... i ten wybór pozostawie TŻ
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:53   #1869
Lubcia
Zadomowienie

No to ja zmykam dziewuszki, życzę wszystkim kolorowych snów. Dobranoc
Bartuś
28.01.2015
Stary 2011-05-26, 21:54   #1870
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a mi za to z kolei teraz przyszło na wspominajki

miałyście tak gdy wasz TŻ miał zostać na noc to wasi rodzice rozdzielali kto gdzie śpi?
ja tak miałam ze swoim papa smerfem gdy Lukasz zostawał na noc to wyglądało następująco - weekend np sobota oglądamy do późna jakiś film wchodzi papa smerf i mówi : Kinga posłane masz łóżko w dużym pokoju a szczękę zbierałam z dywanu a ty zięciu śpisz tu - nasza mina bezcenna
a teraz na legalu mogę się położyć we własnym łóżku z własnym TŻ oj to były piękne czasy
U mnie poczatkowo spalismy osobno, pozniej ja na materacu (jaaaasne ), a odkad jestesmy zareczni to razem :P U TZ od razu razem, choc tez glosy byly, zeby chociaz na materacu :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:56   #1871
magdziaS
Podróżniczka

A ja byłam pewna One Republic - Passenger - kocham tą piosenkę i mam do niej sentyment, choć jest nieznana. W ogóle uwielbiam One Republic , ale TŻ oczywiście zasiał co do piosenki niepewność
Więc mamy oprócz tego jeszcze:
Savage Garden - Truly, madly, deaply
Paula Abdul - Rush, rush
Ronan Keating - When you say nothing at all
Snow Patrol - Just say yes
Na pewno nie będzie to polska piosenka Koniecznie zagraniczna, romantyczna, która z czymś nam się kojarzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 22:04   #1872
(kicia)
Zakorzenienie

laseczki lecę spać dobranoc

o 10 mam kolokwium więc proszę o kciuki

Stary 2011-05-26, 22:12   #1873
magdziaS
Podróżniczka

Kicia

Wiecie tak sobie jeszcze przeglądam suknie falbaniaste w necie, tak mnie jakoś natchnęło, zapisałam sobie kilka. Oglądam, jedna szczególnie wpadła mi w oko, patrzę, patrzę a to chyba suknia neny Vera Wang, a znalazłam ją na grafice w googlach Tylko ta ze zdjęcia nie ma chusty i to mnie zmyliło w pierwszej chwili. Chyba, że to jednak nie ta (?) Tak czy owak bardzo mi się podoba, pomierzyłabym taki fason

EDIT - wszystkie mi uciekłyście to i ja idę spać Dobranocki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia-piekna.jpg (13,1 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-05-26 o 22:25
Stary 2011-05-26, 22:30   #1874
jagodzia133
Zakorzenienie

wymiotło mnie bo nadrabiałam serial ;p u mnie tz nie mógł nocować matka by mnie zabiła a u tżta bez problemu ;p tylko mamie swojej musiałam ściemniać że idę gdzieś na imprezę z noclegiem albo że do koleżanki. A śmieszne to bo tż mieszka 1minutę drogi ode mnie ;p

a jak brat dorwał dziewczynę to od razu u niej i u nas noclegi no to się wkurzyłam że je się tak musiałam 2 lata!!!! męczyć no i mówię do mamy idę do Sebastiana wrócę jutro :P ale przyznam że to było w tym roku dopiero w marcu a zaręczyny były w Sierpniu no ale nic :P rodzicom wygarnęłam a brat się w końcu dorobił ;p

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

aaaaaaaaa no tak KICIA
ja też mykam dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 22:31   #1875
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
U mnie poczatkowo spalismy osobno, pozniej ja na materacu (jaaaasne ), a odkad jestesmy zareczni to razem :P U TZ od razu razem, choc tez glosy byly, zeby chociaz na materacu :P
u mnie od zawsze spaliśmy razem w jednym łóżku /pokoju ...pamiętam jak mieszkaliśmy już razem i przyjechaliśmy w odwiedziny do rodziców, i był też jeden wujek z rodziną, i tata zaczął mówić, że wolałby nie wiedzieć, że mamy jedno lóżko ...a wujek do niego... no co TY , przecież oni jeszcze TEGO nie robią ...myślałam, że się posikam ...

moi rodzice mieli takie ludzkie podejście do wielu rzeczy i to mi się w nich podoba

a z fajnych rzeczy na temat spania to u nas jest tak, że TŻ zasypia wczesniej i jak się kładę to on już śpi , wtulam się w niego i mówię "daj mi buziaka" a on robi ustami taki dziubek uwielbiam to rano oczywiście nic nie pamięta

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 06:33   #1876
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Savage Garden - Truly, madly, deaply
Też ją mamy zapisaną. A oprócz tego jeszcze:

1. Wet Wet Wet – Love is all around
2. Waldemar Kazanecki – Noce I dnie
3. Rod Stewart – When I need you
4. Peter Cetera - Forever Tonight
5. Kayah I Kilijański – Prócz ciebie nic
6. Elvis Presley – Can’t help falling in love
7. Elton John – Sacrifice
8. Elton John – Can you feel the love tonight
9. Dirty Dancing – Hungry Eyes
10. Dirty Dancing - She's like the wind
11. Bryan Adams, Sting, Rod Stewart – All for love

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-05-27 o 06:34
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 07:12   #1877
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
laseczki lecę spać dobranoc

powodzenia!!!

jeśli chodzi o wspólne spanie na poczatku, moi rodzice cos tam próbowali, , żebysmy sobie dwa łózka (w 1 pokoju) rozebrali...ale potem dali za wygraną sami byli kiedyś mlodzi przecież
najbardziej podobało mi się, jak pierwszy raz wyjezdzalismy na weekend razem, mój tata odwoził nas na dworzec i na odchodne nie wiedział juz co powiedziec i palnąl " tylko tam grzecznie!!"
mój Tż nie chrapie, ja zreszta też, ale inne akcje urządzam
gadam, łażę przez sen
kiedyś Tż mi opowiadał, że usiadłam na łozku i gadałam z Pudzianem

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-05-27 o 07:14
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 07:28   #1878
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
powodzenia!!!

jeśli chodzi o wspólne spanie na poczatku, moi rodzice cos tam próbowali, , żebysmy sobie dwa łózka (w 1 pokoju) rozebrali...ale potem dali za wygraną sami byli kiedyś mlodzi przecież
najbardziej podobało mi się, jak pierwszy raz wyjezdzalismy na weekend razem, mój tata odwoził nas na dworzec i na odchodne nie wiedział juz co powiedziec i palnąl " tylko tam grzecznie!!"
gadał, łażę przez sen
haaaaaaaaaaaaa dobre u nas jest tak nie chrapiemy nie gadamy przez sen i nie lunatykujemy ;p jedyne co to rozwalam się na łóżko także jak będziemy urządzać swoją sypialnię to podstawa duże łóżko
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-27, 07:37   #1879
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek!
W nocy popadało, ale dalej jest duszno.
Szefa nie ma dzisiaj, więc pewnie będę w ciagu dnia zaglądać często
Dzięki wszystkim dziewczynkom, które opublikowały linka do mojego bloga na swoich profilach na fejsie
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
niektóre pary siedzą u niej po półtorej godziny a nas puściła po 30min. powiedziała że jestem bardzo zdolna dziewczyna w szoku była że mi tak dobrze poszło jestem z siebie dumna a ta kobieta to naprawdę równa babka jestem jak najbardziej zadowolona
Superek, że tak wszystko bezboleśnie z tą babką macie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Niestety, okazalo sie dzis, ze moja managerka zostala zwolniona Strasznie mi przykro, bo sie zdazylam z nia bardzo zzyc .. Podobno nie spelniala pokladanych w niej nadziei, ale ja po prostu mysle, ze byla zbyt dobra i 'gorze' nie odpowiadala, jesli wiecie co mam na mysli .. W ziazku z tym, caly jej zespol w tym i ja, denerwujemy sie, bo nie wiemy co dalej ..
Przykra sytuacja Ale tak, jak mówisz. Pewnie była dla gory zbyt dobra i bali się jej konkurencji.
Uważam takie myślenie za chore, ale często tak się dzieje. Pracuj, bądź dobry, ale nie za dobry.

Cytat:
to naprawde tanio ale mi sie nie podobają obrączki z brylancikami bo obrączka to obrączka, ale w pierscionkach moglabym ich miec ile wejdzie ale nie chciałam Cie tym urazic, poprostu to moje zdanie, a jesli Ci sie takie podobaja to bierz je szybko bo cena naprawde zwala z nóg
Ja też chcę obrączkę bez kamieni Mam takie samo podejście, że obrączka to obrączka. Poza tym bałabym się, że mi brylanciki wypadną i będę co chwilę do GULIWERA latać.

Cytat:
a mi za to z kolei teraz przyszło na wspominajki

miałyście tak gdy wasz TŻ miał zostać na noc to wasi rodzice rozdzielali kto gdzie śpi?
ja tak miałam ze swoim papa smerfem gdy Lukasz zostawał na noc to wyglądało następująco - weekend np sobota oglądamy do późna jakiś film wchodzi papa smerf i mówi : Kinga posłane masz łóżko w dużym pokoju a szczękę zbierałam z dywanu a ty zięciu śpisz tu - nasza mina bezcenna
a teraz na legalu mogę się położyć we własnym łóżku z własnym TŻ oj to były piękne czasy
Jak mój TŻ pierwszy raz pojechał ze mną do rodzinnego domu, to ojczym też coś chcial uskuteczniać z podziałem i wyciągnął śpiwory
No to się razem na tych śpiworach poukładaliśmy, jak na materacu

Cytat:
u mnie TŻ nigdy nie zostawał na noc bo nie było ku temu powodu zbyt blisko mieszka ale nie zapomnę jak pierwszy raz pojechaliśmy do mojej babci na wielkanoc no i przyszła pora spać. Moja mama do mnie "ty śpisz na wersalce a Michał na tym rozkładanym fotelu" A moja babcia " no tyś na głowę upadła?? niech śpią razem" od tamtej pory gdziekolwiek byśmy nie pojechali śpimy razem
Babcia RULESSSSS Super

Cytat:
mój chrapie jak leży na plecach więc muszę go szturchać żeby się przekręcił poza tym gada przez sen. I potrafi się obudzić ale dalej mu się coś sni i gada totalnie od rzeczy

a gdybyście słyszały jak mój tata chrapie podziwiam moją mamę że może tak spac ale to chyba lata praktyki
Mój chrapie, jak jest chorutki i ma zatkany nochal. Raz mu się zdarzyło, jak popił trochę, ale to go budzę delikatnie, obraca się na bok i koniec chrapania
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 07:42   #1880
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
powodzenia!!!

gadam, łażę przez sen
Miażdżysz kochana
Stary 2011-05-27, 07:56   #1881
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Miażdżysz kochana
haha..
były gorsze akcje , ucieczka z Oswięcimia na przykład, mama złapała mnie na klatce schodowej
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 08:03   #1882
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Prosze o trzymanie ze mnie jutro kciuków
Mam jutro egzamin z 2,5 roku i bardzo się denerwuje, czuję jakbym nic nie umiała
Trzymam!

Cytat:
Dziewczyny mam pytanko, byc moze będziecie wiedzialy a mianowicie: ile kosztuję wynajęcie barmanów (2) na wesele? ze swoim barem, owocami do ozdoby i szklem? znalazlam kilku w necie ale nie ma cennika.. napislam do Nich maila ale jestem niecierpliwa i zanim odpisza to jajo zniose wogole mysliscie ze to dobry pomysl?

martuha kuruj sie
U mnie będzie barman.Tylko, że my umawiamy się trochę inaczej.My kupujemy alko i dodatki a dworek w ktorym organizujemy wesele daje barmana, pewnie za jakas doplata.
Uwazam, ze to bardzo dobry pomysl i uklon w strone gosci ktorzy nie pija wodki.Poza tym podnosi to na pewno renome imprezy.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogę mieć do Was prośbę?
Zaczęłam pisać bloga. W sumie jeszcze nie ma się czym chwalić, bo jego rozwój jest dalego w lesie, ale chciałabym go jakoś rozpowszechnić.
Mogłybyście opublikować linka do tego bloga na waszych kontach FB na przykład?
Linka znajdziecie w moje stopce Na Szlaku

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Niech moc PMkowa będzie z Tobą!
Opublikowane.BTW ja tez kocham góry

Kochane dziekuje za opinie dotyczace w sukienki.Będzie problem z pewnoscia jesli chodzi o wybor...
aha to ja jestem w tej sukience

Wczoraj rodzice TZ sie dowiedzieli i slubie i ruszyly z kopyta przygotowania oczywiscie zrobilo sie o 20 osob wiecej gosci

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 08:04   #1883
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
Dzisiaj przychodzę już nie z pustymi rękami ale z salą i z wybranaymi osobami które będą montować film ( jestem w nich absolutnie zakochana) )

-

Przechodząc do meritum
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi ale jednak ostetcznie zdecydowałam się na Arkadię.
Powod byl prosty weszlismy tam, Pan nas oprowadzil i wiedzielismy ze to TO
Dodatkowo zamawiamy stol wiejski , drink bar , okragle stoly i pokrowce na krzesla.

A teraz moja najwieksza duma i radosc.Zdecydowalalismy sie na ekipe MP studios.Tu jest jedna z ich produkcji w ktorej sie zakochalam.Marzylam o czyms takim I bede miec!

http://www.mpstudios.pl/blog/?p=805
gratuluję załatwionych spraw
no no, MP studios. Super! Kiedyś debatowałyśmy na ich temat na wątku i wielu PMkom się baaardzo podobali. Także tym bardziej gratuluję.
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
I wkleję foto z poniedziałkowej wizyty w salonie, jedyna suknia która jako tako wpadła mi w oko. Z tyłu już nie była sznurowana bo przymierzałam ją drugi raz już tylko do zdjęcia, więc darowałam kobiecie walkę z gorsetem :P
Kurde,mogę dodać tylko 2 zdjęcia bo jakiś błąd wyskakuje
bardzo ładna suknia! ślicznie w niej wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Boziu Dziewczyny ..rozchorowałam się od wczoraj wieczorem .... czuję się tragicznie więc nie będę siedzieć z Wami bo wszystko mnie boli ...w ogóle mało mi głowy nie rozwali....nienawidzę takiego stanu! i w dodatku mam dostać @ więc dodatkowe obciążenie mojej psychiki...odezwe się wieczorem może będzie troche lepiej...Pa

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Prosze o trzymanie ze mnie jutro kciuków
Mam jutro egzamin z 2,5 roku i bardzo się denerwuje, czuję jakbym nic nie umiała
się trzymają!
Cytat:
jestem jestem włąśnie wróciłam z nauk i z poradni :P całe spotkanie robiłam wykresy :P niektóre pary siedzą u niej po półtorej godziny a nas puściła po 30min. powiedziała że jestem bardzo zdolna dziewczyna w szoku była że mi tak dobrze poszło jestem z siebie dumna . a ta kobieta to naprawdę równa babka jestem jak najbardziej zadowolona
zostało mi jeszcze jedno spotkanie w poradni skupienie i koniec

My tu wszystkie wiemy, że jesteś bardzo zdolna, ale dobrze, że pani z poradni też się o tym przekonała
Cytat:
bo ja niestety mierzyłam późną porą była prawie 19 i do tego w domu. Ale wiecie co powiem wam że jadę jednak do Zamościa bo się waham co do jej sukni(tak sobie dzisiaj to na spokojnie przemyślałam) bo albo mi się wydawało albo odbiega od oryginału. No nic pojadę wolę wydać na paliwko czy na bilety niż kupić suknię i być niezadowolona. Jezu ale marudna jestem co nie?? a zdanie zmieniam co 5 sekund no nic w końcu to nie skarpetki z 3zł tylko suknia ślubna
jasne, lepiej się upewnić i przymierzyć tamtą . tak jak mówisz - to nie zakup skarpetek za 3 zł.
Cytat:
mój chrapie jak leży na plecach więc muszę go szturchać żeby się przekręcił poza tym gada przez sen. I potrafi się obudzić ale dalej mu się coś sni i gada totalnie od rzeczy

a gdybyście słyszały jak mój tata chrapie podziwiam moją mamę że może tak spac ale to chyba lata praktyki
ja nie chrapię, TŻ też nie chrapie na szczęście. Ale mój tata za to jedzie jak traktor. Powaga! On czesto zasypia przy tv, to potem moja mama musi dawać głos na full , żeby coś usłyszeć ;p
Cytat:
Poza tym ze śmiesznych rzeczy to TŻ ma tak, że jak go obudzę wcześnie, a akurat był na nocce to zrywa się na równe nogi i strzela oczami - tak je wybałusza nie jest jeszcze świadomy i robi to mechanicznie, a tak na prawdę jeszcze śpi Normalnie świetny widok

Cytat:

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 08:13   #1884
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
haha..
były gorsze akcje , ucieczka z Oswięcimia na przykład, mama złapała mnie na klatce schodowej
heheh aż się popłakałam ze śmiechu

ja zaczynam sprzątać mieszkanie i juz dzisiaj wracam do Pl Pewnie już jutro zobaczę sie z Tżtem

Dzisiaj nad samym ranem miałąm jakiś sen o weselu, że jakieś pyłku trawy chyba nawet piór latały w powietrzu i cała się obrałam. A póżniej jakaś śmieciara pod oknem mnie obudziała

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 08:14   #1885
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
haha..
Na miejscu Twojego TZta chyba bym nie spała, żeby Cię pilnować.
Niezłe masz akcje...
Stary 2011-05-27, 08:19   #1886
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
haha..
Cytat:
Dobre
Mój Tż tylko czasem chrapie, ale budzę go, odwraca się na boczek i przestaje Mi opowiadał, że raz tylko zdarzyło mi się chwilkę zachrapać

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 08:21   #1887
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
haha..
haaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogę się pozbierać normalnie wyję ze śmiechu
Lili & Gabryś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 08:22   #1888
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
ja nie chrapię, TŻ też nie chrapie na szczęście. Ale mój tata za to jedzie jak traktor. Powaga! On czesto zasypia przy tv, to potem moja mama musi dawać głos na full , żeby coś usłyszeć ;p

Jak mieszkalam z rodzicami, to co wieczór/noc musiałam wysłuchiwać chrapania mamuśki.
Nie pomagało zamykanie drzwi. Mieszkanie też nie jest małe. Ale jechała równo. Traktor się przy niej chowa
Za to teraz, jak wynajmuję mieszkanie w blokowisku we Wrocku, to mogę sobie posłuchać sąsiada
Ściany w blokowisku są jakie są i jego chrapanie słychac tak, jakby się znajdował w tym samym pomieszczeniu, co ja. Nie chcę wiedzieć, jak to słychac u niego w chacie
Dobrze, że spię w pokoju, który nie graniczy z jego mieszkaniem, bo ze spania byłyby nici...
Stary 2011-05-27, 08:22   #1889
nena1984
Zakorzenienie

a ja jak co piątek mam dziś wolne (czy już mówiłam, że kocham swoją szefową??)

Cytat:
aaaaaa mam piosenkę na pierwszy taniec z mojej ulubionej bajki - i nie są to Gumisie

http://www.youtube.com/watch?v=-m0k6I8xNGg&feature=fvst
No kochana...rozmiem Cię bez słów. Jeszcze chyba w latach 90 dostałam tą bajkę na kasecie VHS i od tamtej pory, jak byłam dzieckiem oglądałam ją niemal codziennie. Teraz co najmniej raz na pół roku muszę ją obejrzeć (oczywiście w wersji na kompie, bo taśma się już doszczętnie zdarła, zresztą nawet nie mam już magnetowidu). Zawsze oglądam ją sama, bo ryczę jak bóbr, nawet teraz oczka mi zawilgotniały...Kiedyś mój Tż, ktory uczył się w pokoju obok, pyta co oglądam, ja na to że "Piękną i Bestię" i został do końca...oczywiście standardowo się rozkleiłam...gdyby, nie to że mamy już wybraną melodię na pierwszy taniec ("por una cabeza") nie zastanawiałabym się nad tą piosenką....bo jest po prostu piękna, a dla mnie, zresztą jak i cały film szczególnie wzruszająca. Już pomijam to, że scena, w której tańczą w sali balowej była moim dziecięcym wyobrażeniem o moim przyszłym ślubie

Cytat:
Kicia

Wiecie tak sobie jeszcze przeglądam suknie falbaniaste w necie, tak mnie jakoś natchnęło, zapisałam sobie kilka. Oglądam, jedna szczególnie wpadła mi w oko, patrzę, patrzę a to chyba suknia neny Vera Wang, a znalazłam ją na grafice w googlach Tylko ta ze zdjęcia nie ma chusty i to mnie zmyliło w pierwszej chwili. Chyba, że to jednak nie ta (?) Tak czy owak bardzo mi się podoba, pomierzyłabym taki fason
Tak, to Diana VW Wiecie ogólnie jak te falbany są śmiesznie rozwiązane?? Zanim dostałam suknię to się zastanawiałam, jak toto jest uszyte i tak naprawdę to wcale nie są zwoje tkaniny - bo było by to bardzo ciężkie, gdyz wydaje się, że tego materiału jest co najmniej sto metrów. Jest po prostu taka jakby baza i na to doszyte te "fafle" jak to nazywa moja mama. Jak się je rozchyli, to własnie widać tą bazę, oczywiście jest ich tak dużo, że wogóle tej konstrukcji nie widać. No ale taki był zamiar projektantki...jak dla mnie mistrzostwo. Jestem ciekawa co powie na nią krawcowa, jak pójdę ją zwężać

Tylko to model jeszcze z 2010 roku - ale coraz więcej podobnych dołów już widzialam na sukniach w necie i to różnych projektantów
Aha, ja na oku przede wszystkim miałam Dierdre, i to w takim kolorze. Dla mnie to najpiękniesza suknia ślubna jaka kiedykolwiek powstała (zaryzykuję stwierdzeniem, że piekniejsza od mojej )

Uciekam do babci do szpitala, biedulka leży już kilka dni i nie wiadomo kiedy wyjdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vera-wang-wedding-dresses-spring-2010-6.jpg (29,3 KB, 33 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 08:24   #1890
jagodzia133
Zakorzenienie

a ja się szykuję do wyjazdu dzisiaj jagódka ucieka nad jeziorko i wraca w niedzielę miejmy nadzieję ze pogoda dopisze
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości