|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Hej dziewczyny
![]() Widzę, że mamy fajne wspomnienia kiedy to nasi TŻ spali w innych pokojach. U mnie było podobnie jak Tż miał zostać na noc to spał w moim pokoju a ja musiałam się wynieść spać do innego wolnego pokoju ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png ![]() ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-05-26 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Podróżniczka
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Mój też chrapie i gada, ale już o tym pisałam
![]() Jeśli chodzi o spanie razem to nie mieliśmy takich problemów, bo TŻ po pewnym czasie wprowadził się do mnie, więc nocowania u rodziców nie było ![]() ![]() ![]() Poza tym ze śmiesznych rzeczy to TŻ ma tak, że jak go obudzę wcześnie, a akurat był na nocce to zrywa się na równe nogi i strzela oczami - tak je wybałusza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ jakoś nie dawno wędrował po domu. Zresztą pisałam wam o tym że obudził się nad ranem w drugim pokoju przykryty ręcznikami wyjętymi z szafki
#1864 |
Zakorzenienie
|
aaaaaa mam piosenkę na pierwszy taniec z mojej ulubionej bajki - i nie są to Gumisie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-m0k6I8xNGg&feature=fvst
#1865 |
Rozeznanie
|
Pierszy taniec... ostatnio właczyłam TŻ moje propozycje i bedziemy mieli dylemat....
1. takiej miłości nam zycze 2. szukaj mnie... 3. A kiedy będzisz moją żoną - wykonanie Krawczyka 4. Słowo jedyne TY |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
moja aktualna lista piosenek
- wielka miłość krajewskiego wiem wiem oklepana ale no mam sentyment - On this day Dawid Pomerans - All I have Modern Talking - Zawsze tam gdzie Ty lady punk - Z każdym twym oddechem Stachursky - love to be loved you Marc Terenzi i totalnie nie wiem którą wybrać
#1867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie w 90% na dzień dzisiejszy na pierwszy taniec to piosenka Wielka miłość S. Krajewskiego ale obstawiam też Słowo jedyne Ty. Przypomniało mi się jak to z mamą byłam na rozmowie z orkiestrą i zapytali się czy już mamy jakąś piosenkę wybraną na pierwszy taniec, ja mówię, że będzie to Wielka miłość a moja mama zrobiła wtedy wielkie oczy ale nic nie powiedziała, dopiero po spotkaniu wypaliła do mnie " Ja myślałam że zagrają wam Białego misia" ![]() ![]()
![]() |
#1868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
No to ja zmykam dziewuszki, życzę wszystkim kolorowych snów. Dobranoc
![]()
#1870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Podróżniczka
|
A ja byłam pewna One Republic - Passenger - kocham tą piosenkę
![]() ![]() ![]() Więc mamy oprócz tego jeszcze: Savage Garden - Truly, madly, deaply Paula Abdul - Rush, rush Ronan Keating - When you say nothing at all Snow Patrol - Just say yes Na pewno nie będzie to polska piosenka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
laseczki lecę spać dobranoc
o 10 mam kolokwium więc proszę o kciuki ![]()
#1873 |
Podróżniczka
|
Kicia
![]() Wiecie tak sobie jeszcze przeglądam suknie falbaniaste w necie, tak mnie jakoś natchnęło, zapisałam sobie kilka. Oglądam, jedna szczególnie wpadła mi w oko, patrzę, patrzę a to chyba suknia neny ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT - wszystkie mi uciekłyście to i ja idę spać ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-05-26 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
wymiotło mnie bo nadrabiałam serial ;p u mnie tz nie mógł nocować matka by mnie zabiła a u tżta bez problemu ;p tylko mamie swojej musiałam ściemniać że idę gdzieś na imprezę z noclegiem albo że do koleżanki. A śmieszne to bo tż mieszka 1minutę drogi ode mnie ;p
a jak brat dorwał dziewczynę to od razu u niej i u nas noclegi no to się wkurzyłam że je się tak musiałam 2 lata!!!! męczyć no i mówię do mamy idę do Sebastiana wrócę jutro :P ale przyznam że to było w tym roku dopiero w marcu a zaręczyny były w Sierpniu ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- aaaaaaaaa no tak ![]() ![]() ![]() ![]() ja też mykam dobranoc ![]()
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice mieli takie ludzkie podejście do wielu rzeczy ![]() a z fajnych rzeczy na temat spania to u nas jest tak, że TŻ zasypia wczesniej i jak się kładę to on już śpi , wtulam się w niego i mówię "daj mi buziaka" a on robi ustami taki dziubek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Też ją mamy zapisaną. A oprócz tego jeszcze:
1. Wet Wet Wet – Love is all around 2. Waldemar Kazanecki – Noce I dnie 3. Rod Stewart – When I need you 4. Peter Cetera - Forever Tonight 5. Kayah I Kilijański – Prócz ciebie nic 6. Elvis Presley – Can’t help falling in love 7. Elton John – Sacrifice 8. Elton John – Can you feel the love tonight 9. Dirty Dancing – Hungry Eyes 10. Dirty Dancing - She's like the wind 11. Bryan Adams, Sting, Rod Stewart – All for love ![]() ![]() Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-05-27 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
powodzenia!!!
![]() ![]() jeśli chodzi o wspólne spanie na poczatku, moi rodzice cos tam próbowali, , żebysmy sobie dwa łózka (w 1 pokoju) rozebrali...ale potem dali za wygraną ![]() ![]() najbardziej podobało mi się, jak pierwszy raz wyjezdzalismy na weekend razem, mój tata odwoził nas na dworzec i na odchodne nie wiedział juz co powiedziec i palnąl " tylko tam grzecznie!!" ![]() mój Tż nie chrapie, ja zreszta też, ale inne akcje urządzam ![]() gadam, łażę przez sen ![]() kiedyś Tż mi opowiadał, że usiadłam na łozku i gadałam z Pudzianem ![]() Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-05-27 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1879 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!
![]() W nocy popadało, ale dalej jest duszno. Szefa nie ma dzisiaj, więc pewnie będę w ciagu dnia zaglądać często ![]() Dzięki wszystkim dziewczynkom, które opublikowały linka do mojego bloga na swoich profilach na fejsie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uważam takie myślenie za chore, ale często tak się dzieje. Pracuj, bądź dobry, ale nie za dobry. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to się razem na tych śpiworach poukładaliśmy, jak na materacu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
![]() były gorsze akcje , ucieczka z Oswięcimia na przykład, mama złapała mnie na klatce schodowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwazam, ze to bardzo dobry pomysl i uklon w strone gosci ktorzy nie pija wodki.Poza tym podnosi to na pewno renome imprezy. ![]() Cytat:
![]() Kochane dziekuje za opinie dotyczace w sukienki.Będzie problem z pewnoscia jesli chodzi o wybor... ![]() aha to ja jestem w tej sukience ![]() Wczoraj rodzice TZ sie dowiedzieli i slubie i ruszyly z kopyta przygotowania oczywiscie zrobilo sie o 20 osob wiecej gosci ![]()
![]() |
#1883 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My tu wszystkie wiemy, że jesteś bardzo zdolna, ale dobrze, że pani z poradni też się o tym przekonała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczynam sprzątać mieszkanie i juz dzisiaj wracam do Pl ![]() ![]() Dzisiaj nad samym ranem miałąm jakiś sen o weselu, że jakieś pyłku trawy chyba nawet piór latały w powietrzu i cała się obrałam. A póżniej jakaś śmieciara pod oknem mnie obudziała ![]() ![]()
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezłe masz akcje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Tż tylko czasem chrapie, ale budzę go, odwraca się na boczek i przestaje ![]() ![]()
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomagało zamykanie drzwi. Mieszkanie też nie jest małe. Ale jechała równo. Traktor się przy niej chowa ![]() Za to teraz, jak wynajmuję mieszkanie w blokowisku we Wrocku, to mogę sobie posłuchać sąsiada ![]() Ściany w blokowisku są jakie są i jego chrapanie słychac tak, jakby się znajdował w tym samym pomieszczeniu, co ja. Nie chcę wiedzieć, jak to słychac u niego w chacie ![]() Dobrze, że spię w pokoju, który nie graniczy z jego mieszkaniem, bo ze spania byłyby nici... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko to model jeszcze z 2010 roku - ale coraz więcej podobnych dołów już widzialam na sukniach w necie i to różnych projektantów Aha, ja na oku przede wszystkim miałam Dierdre, i to w takim kolorze. Dla mnie to najpiękniesza suknia ślubna jaka kiedykolwiek powstała (zaryzykuję stwierdzeniem, że piekniejsza od mojej ![]() Uciekam do babci do szpitala, biedulka leży już kilka dni i nie wiadomo kiedy wyjdzie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
a ja się szykuję do wyjazdu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.