|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() nie, że byle jaki szampon tylko żeby nie szkodził włosom i był niedrogi ![]() ja miałam maske i spoko, pewnie jeszcze kiedys kupię, ale ciut bardziej wolę kallosa Cytat:
![]() farciara ![]() kurcze byłam juz w rossie, naturze i oseidlowej dogerii gdzie kiedy kupowałam ten krem z nivei do włosów i nie ma, co ja mam zrobic na pocieszenie kupiłam sobie tą moją (Asi ) maseczke z bielendy ale kurcze 6 z groszami na 2 razy![]() jak tam dzien mamy?
|
||
|
|
|
|
#3362 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
I napisz do producenta z zapytaniem, czy nie wycofali...
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
na all nie ma;/ napiszę do producenta
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- napisałam do niveii, chciałam od razu napisac do lirene w sprawie pianki, ale ta strona jakaś głupia jest, bo nie umiem znalezc kontaktu do nich ani nic;/ obejrzałam asortyment i na stronie pianek nie mają;/ nivea tez na stronie kremu nie ma... ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- kurcze mam jeszcze ochotę na ten balsam, ale nawet składu nie ma podanego...;/ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...jacy-loki.html |
|
|
|
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- NK, jeśli to jest ta strona http://www.lirene.pl/ to na samym dole masz "kontakt"
|
||
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
jaka ja ciemna jestem
|
|
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ano, boli ... Lecz co ja mam zrobić, biedny miś ?! W sklepach, jak same o tym dobrze wiecie, zdobycie próbki czegokolwiek graniczy z cudem. "Moja" apteka zaczęła przygodę z kosmetykami Eucerin. E tam : "przygodę" . Stoi na półce parę kremów i coś tam jeszcze. Stosowałam te kosmetyki parę lat temu i bardzo mi odpowiadały. Zoczyłam w tej mojej aptece krem z mocznikiem . Zapytałam sprzedawcę : próbki są ? Nie ma ? Drugim razem widzę , jak byk stoi w gablocie za szkłem, butla z napisem : tester. Ja do sprzedawcy i proszę go o zrobienie próbki. A on : Mówię troglodycie, że stoi tester, to proszę trochę tego kremu w pudełeczko. Popatrzył na mnie, poszedł na zaplecze i przyniósł broszurkę z opisami kosmetyków tej firmy. Co będę z gupim gadać. Nie wstyd Ci ?! Cytat:
Aga - tak jest we wszystkich dziedzinach życia : albo trafisz na "ludzia", albo na małpę. Ryzyk - fizyk. Wam giną przesyłki. Ja też miałam wczoraj przygodę . Ten "list polecony", to była przesyłka z tymi ruskimi kosmetykami : krem do stóp i olejek łopianowy z uczepem trójlistnym. Po pierwsze : zapomniałam, że w ogóle coś takiego zamawiałam {co dobitnie świadczy o stanie mojego umysłu} , a po drugie : zamawiałam olejek łopianowy ze skrzypem. Nie mam łuszczycy, egzemy czy łupieżu. To jeszcze nie koniec . Oglądam te buteleczkę i widzę : data produkcji - 08.2008; data ważności : 08.2011. I tu surprise : ostatnia jedynka w sposób prostacki, dyletancki została długopisem przeprawiona na dwójkę. Nie dosyć, że kosmetyk wiekowy, bądź co bądź roczny i nie wiadomo jak był przechowywany, to jeszcze infantylne oszustwo. Tak marzyłam o spróbowaniu oleju łopianowego. Wszem i wobec będę te firmę obrzydzać, a olej do śmietnika. Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Z tym zamówieniem na olejek, to ja już kompletnie nic nie rozumiem. Sprawdziłam konto bankowe. Ja im żadnych pieniędzy nie wysyłałam. Zamówienie musiałam złożyć, bo przysłali. Ale potwierdzenia żadnego nie mam i nie ma też takiej pozycji w mojej "historii rachunków". Cuda się dzieją, czy co ?! |
|
|
|
|
|
#3367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Asia, wygląda na to, że pędzelek wachlarzowy działa |
||
|
|
|
|
#3368 | |||||
|
|
Cytat:
nie ma ich w asortymencie na stronie... Klątwa. Kolejny kosmetyk, który lubiłam u.du.pi.li Ja to nic nie powinnam używać, może byłaby wtedy szansa, że cały czas będzie na rynku ![]() Przeszukałam sieć pod tym kątem, ale tez lipa, produkt niedostępny. Za to rzuciło mi się w oczy coś równie fajnego: http://esentia.pl/Aldo_Vandini_Aloe_...ala_p31971.htm Cytat:
[tylko trochę kosztowne wizyty...]Skąd ja to znam ![]() przejrzałam ostatnio stronę Hauschki i oczywiście już mnie łapy zaswędziały o próbki... Na All wczoraj tez patrzyłam miniaturki... Do tego ebayowe cuda-wianki-na-patyku... Ale staram się trzymać dzielnie. 3 kremy minimum do zużycia i cała masa nakolekcjonowanych próbek... ![]() Cytat:
Kup Sobie zestaw pojemniczków zakręcanych i tonem nie uznającym sprzeciwu odlewki z testera każ zrobić ![]() Może następnym razem trafisz na bardziej kumatego pracownika... Toć to młoda dziewczyna jeszcze, ma czas ![]() Cytat:
![]() To może jednak wypróbuj. W końcu jak Aga pisała, jeszcze te 2-3 miesiące da radę. A biorąc pod uwagę fakt, że to taka 'minimalna' data, to nic się nie powinno stać, jak jeszcze parę dni dłużej się pouzywa ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem, czy brać ten zestaw z ebaya, czy inwestować w Elfa...
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byłam dziś u fryzjera i wyszłam znowu z grzywką Muszę zakupić sobie lakier pękający-oszalałam na jego punkcie
|
|
#3370 | |
|
|
Cytat:
Mi tez podobają sie pękacze, ale czekam, aż coś taniego się pojawi. Bo Essense trochę dziadosko pęka, a na Isa Dorę nie chcę wydawać aż tylu pieniędzy... Podobno Golden Rose ma wkrótce wypuścić cracki ![]() No i Vipera ma chyba, coś koło 14 zł... A Ty jaki planujesz?
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to nie wiem jaki zakupić. Myślę,że ten z Vipery,bo na Isa Dorę mnie nie stać
w następnym tygodniu mają jakieś przyjść do mojej drogerii to zobaczę ![]() A zdjęcie włosów mam tylko z tyłu
|
|
#3372 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() boję się ryzykowac, bo 1 raz widzę tę pianke na oczy i nie znam żadnych opinii.. ja też chcę kupic wachlarzyk tylko żeby był serio dobry i mi długo sluzył, a nie jakąś tanią lipe ![]() Cytat:
nie mam po co isc ![]() a co Cię tak odstraszyło w opiniach? napisz do nich! bo będą tak innych ludzi w baloan robic;/ czyli, że Ty w ogóle za ten "przeterminowany" olej nie zapłaciłaś? ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- nivea odpisała, że produkt wycofany, bo się kiepsko sprzedawał ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- naszej dyrektorce w szkole od**bało;/ nie mozemy nosic krótkich spodenek czy spódniczek, bluzek, które nie zakrywają ramion, japonek (bo to jak na plaze), a chlopcy jesli chcą nosic spodenki 3/4 muszę ogolic łydki, bo jak to powiedziała nauczycielki nie muszę oglądać ich owłosionych łydek... i to tak na serio, był godzinny apel, nauczyciele zwracają uwage, a wczoraj i dzis chodziła po klasach i sprawdzała... dodała, ze mamy się skromniej ubierać;/ to XXIw i lato ja nie zamierzam się gotować w spodniach;/ i tak przyjdę w krótkich spodenkach jak bd upał...;/ jak tak dalej pójdzie to bd trzeba szkołe zmienic... nigdy wczesniej tak nie było, moze ma menopauze i dlatego jej odwaliło.. przy kazdym wyjsciu na przerwe trzeba ochroniarzom identyfikator pokazywac czyli 6x dziennie, a jak nie masz to Cię prowadzą do sekretariatu i musisz cos wypełniac, sami juz mają dosc;/ |
||||||
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja to nie powinnam w ogóle z domu wychodzić bo znowu kupę kasy wydałam A najlepiej to powinno się mnie odciąć od pieniędzy bo nie wychodząc z domu też mogę kupę kasy wydać Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-27 o 16:03 |
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
zarzuc linkiem
![]() mam to samo ![]() co kupiłaś?
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kupiłam http://allegro.pl/elf-fun-brush-pedz...636336460.html
Byłam w Naturze i kupiłam: magiczne serum Gliss Kura kredkę Essence korektor Essence (ten z nowości) lakier czarny Essence turban ![]() Do tego kupiłam jeszcze jakiegoś psikacza Marion (ale już widzę, że badziewny jest) i zapasowy czepek do pasemek - kupiłam zapasowy bo ostatnio jak szukałam to całe miasto zlazłam i nigdzie nie było ![]() A z "nie kosmetyków" kupiłam jeszcze bluzkę w lumpku, rajstopy, lody i żarcie dla psa ![]() Aha, u fryzjera też byłam podciąć końcówki
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-27 o 16:43 |
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz czy to syntetyk czy naturalne włosie?
miły w dotyku czy lekki drapak? jaką kredke?
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
NK najbardziej mnie rozwalił fragment o goleniu nóg
to nie jest normalne...Z przodu nie mam,bo mam beznadziejną twarz
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
stuknięta jest
![]() juz widziałam Twoją twarz |
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
ale miły jak np pędzelki EDM czy mniej?
prałaś go już? zgubił włosie?---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- złamał mi się paznokiec na kciuku, czuję się jak bez ręki buuu |
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
I dziwię się,że wszysto z Twoją psychiką jest ok
![]() Jestem upośledzona jakaś;/ nie umiem nawet skrócić spodni na szorty
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym tez nie umiała^^ |
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3386 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ja się wypstrykałam na Golden Rose, więc nawet nie zaglądam do drogerii, żeby nie kusić. Na razie 'terapia' przynosi efekty .Szkoda mi tylko 10 zł wydanych na kredkę do wybielania paznokcia od spodu, bo jest dość twarda, a myślałam, że będzie się tak fajnie rozlewać i mam przeczucie, że będzie badziewna . Potestuję jeszcze...No a ebay to inna bajka , ale staram się nie oglądać, bo czego oczy nie widzą... ale oczywiście ostatnio znowu wylookałam... [nie wiem, czy podawać linka ]Cytat:
![]() NK, współczuję dyry. Jeszcze te szorty i mini zrozumiem, w sumie chodzi o to, żeby zbytnią golizną nie świecić , ale golenie łyd u faceta???
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
No i przez Ciebie przepłaciłam
![]() A ja jutro do pracy idę Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-27 o 22:08 |
|
|
|
|
#3388 |
|
|
Buu, jakbym wiedziała, że planujesz zakup, na bank bym o tym napisała
![]() Współczuję soboty w pracy .U mnie jutro pewnie standardowo - rajd po galeriach handlowych
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serum kupiłam kaszmirowe, nie mogłam się zdecydować, mam nadzieję, że nie będzie obciążać ![]() Ja po pracy wizyta u rodziców a potem rajd po markecie
|
|
|
|
|
|
#3390 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
![]() Znalazłam "mój" krem w Esentia.pl. Zamówiłam tylko dwa opakowania, bo na pytanie o termin ważności nie odpowiedzieli. Cytat:
No właśnie słyszałam o czymś takim. Co to za dziwo ?! Nawet w tym nowym wizażowym konkursie w nagrodach siedzi. Niedługo hitem będzie lakier imitujący "odpryski". ![]() No, no ! Dorobiłaś się szczecinki . Tylko pozazdrościć. To dobrze, że nie masz po co . Cytat:
Cytat:
Tak przypuszczam, ale raz jeszcze sprawdzę. Nie pamiętam . Zamówienie składałam, ale nie miałam żadnego potwierdzenia, nic. Albo już totalnie zgłupiałym ludziem jestem. Cytat:
Dlaczego nie wypróbujesz tego magicznego psikacza z Giss Kur ?! http://www.glisskur.pl/produkty/rodz...-w-sprayu.html http://www.glisskur.pl/produkty/rodz...-w-sprayu.html Ja mam to drugie. Cytat:
A z tym goleniem nóg u chłopaków, to pewnie była świadoma tego, że żaden z nich nie zgoli tej oznaki męskości i nie będą w krótkich spodniach do szkoły przychodzić. Ja jestem umówiona na poniedziałek. Cytat:
![]() Wczoraj przyleciały próbki kremów z PAI. Dzisiaj idzie pierwszy do testów. Kurde, zamówiłam dzisiaj faceta ze spalinową podkosiarką. A tu pogoda się jakoś zdecydować nie może : podeszczyć czy też nie. Zobaczymy. Miłego dnia |
||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

nie ma ich w asortymencie na stronie... Klątwa. Kolejny kosmetyk, który lubiłam u.du.pi.li

to nie jest normalne...