|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() nie, że byle jaki szampon tylko żeby nie szkodził włosom i był niedrogi ![]() ja miałam maske i spoko, pewnie jeszcze kiedys kupię, ale ciut bardziej wolę kallosa Cytat:
![]() farciara ![]() kurcze byłam juz w rossie, naturze i oseidlowej dogerii gdzie kiedy kupowałam ten krem z nivei do włosów i nie ma, co ja mam zrobic ![]() na pocieszenie kupiłam sobie tą moją (Asi ![]() ![]() ![]() jak tam dzien mamy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
I napisz do producenta z zapytaniem, czy nie wycofali...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
na all nie ma;/ napiszę do producenta
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- napisałam do niveii, chciałam od razu napisac do lirene w sprawie pianki, ale ta strona jakaś głupia jest, bo nie umiem znalezc kontaktu do nich ani nic;/ obejrzałam asortyment i na stronie pianek nie mają;/ nivea tez na stronie kremu nie ma... ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- kurcze mam jeszcze ochotę na ten balsam, ale nawet składu nie ma podanego...;/ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...jacy-loki.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- NK, jeśli to jest ta strona http://www.lirene.pl/ to na samym dole masz "kontakt" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
jaka ja ciemna jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ano, boli ... Lecz co ja mam zrobić, biedny miś ?! W sklepach, jak same o tym dobrze wiecie, zdobycie próbki czegokolwiek graniczy z cudem. "Moja" apteka zaczęła przygodę z kosmetykami Eucerin. E tam : "przygodę" . Stoi na półce parę kremów i coś tam jeszcze. Stosowałam te kosmetyki parę lat temu i bardzo mi odpowiadały. Zoczyłam w tej mojej aptece krem z mocznikiem . Zapytałam sprzedawcę : próbki są ? Nie ma ? Drugim razem widzę , jak byk stoi w gablocie za szkłem, butla z napisem : tester. Ja do sprzedawcy i proszę go o zrobienie próbki. A on : ![]() Mówię troglodycie, że stoi tester, to proszę trochę tego kremu w pudełeczko. Popatrzył na mnie, poszedł na zaplecze i przyniósł broszurkę z opisami kosmetyków tej firmy. Co będę z gupim gadać. Nie wstyd Ci ?! Cytat:
Aga - tak jest we wszystkich dziedzinach życia : albo trafisz na "ludzia", albo na małpę. Ryzyk - fizyk. Wam giną przesyłki. Ja też miałam wczoraj przygodę . Ten "list polecony", to była przesyłka z tymi ruskimi kosmetykami : krem do stóp i olejek łopianowy z uczepem trójlistnym. Po pierwsze : zapomniałam, że w ogóle coś takiego zamawiałam {co dobitnie świadczy o stanie mojego umysłu} , a po drugie : zamawiałam olejek łopianowy ze skrzypem. Nie mam łuszczycy, egzemy czy łupieżu. To jeszcze nie koniec . Oglądam te buteleczkę i widzę : data produkcji - 08.2008; data ważności : 08.2011. I tu surprise : ostatnia jedynka w sposób prostacki, dyletancki została długopisem przeprawiona na dwójkę. Nie dosyć, że kosmetyk wiekowy, bądź co bądź roczny i nie wiadomo jak był przechowywany, to jeszcze infantylne oszustwo. Tak marzyłam o spróbowaniu oleju łopianowego. Wszem i wobec będę te firmę obrzydzać, a olej do śmietnika. Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Z tym zamówieniem na olejek, to ja już kompletnie nic nie rozumiem. Sprawdziłam konto bankowe. Ja im żadnych pieniędzy nie wysyłałam. Zamówienie musiałam złożyć, bo przysłali. Ale potwierdzenia żadnego nie mam i nie ma też takiej pozycji w mojej "historii rachunków". Cuda się dzieją, czy co ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Asia, wygląda na to, że pędzelek wachlarzowy działa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3368 | |||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja to nic nie powinnam używać, może byłaby wtedy szansa, że cały czas będzie na rynku ![]() Przeszukałam sieć pod tym kątem, ale tez lipa, produkt niedostępny. Za to rzuciło mi się w oczy coś równie fajnego: http://esentia.pl/Aldo_Vandini_Aloe_...ala_p31971.htm Cytat:
![]() Skąd ja to znam ![]() przejrzałam ostatnio stronę Hauschki i oczywiście już mnie łapy zaswędziały o próbki... Na All wczoraj tez patrzyłam miniaturki... Do tego ebayowe cuda-wianki-na-patyku... Ale staram się trzymać dzielnie. 3 kremy minimum do zużycia i cała masa nakolekcjonowanych próbek... ![]() Cytat:
Kup Sobie zestaw pojemniczków zakręcanych i tonem nie uznającym sprzeciwu odlewki z testera każ zrobić ![]() Może następnym razem trafisz na bardziej kumatego pracownika... Toć to młoda dziewczyna jeszcze, ma czas ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To może jednak wypróbuj. W końcu jak Aga pisała, jeszcze te 2-3 miesiące da radę. A biorąc pod uwagę fakt, że to taka 'minimalna' data, to nic się nie powinno stać, jak jeszcze parę dni dłużej się pouzywa ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem, czy brać ten zestaw z ebaya, czy inwestować w Elfa...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Muszę zakupić sobie lakier pękający-oszalałam na jego punkcie ![]()
![]() |
#3370 | |
|
Cytat:
Mi tez podobają sie pękacze, ale czekam, aż coś taniego się pojawi. Bo Essense trochę dziadosko pęka, a na Isa Dorę nie chcę wydawać aż tylu pieniędzy... Podobno Golden Rose ma wkrótce wypuścić cracki ![]() No i Vipera ma chyba, coś koło 14 zł... A Ty jaki planujesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie to nie wiem jaki zakupić. Myślę,że ten z Vipery,bo na Isa Dorę mnie nie stać
![]() ![]() A zdjęcie włosów mam tylko z tyłu ![]()
![]() |
#3372 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() boję się ryzykowac, bo 1 raz widzę tę pianke na oczy i nie znam żadnych opinii.. ja też chcę kupic wachlarzyk tylko żeby był serio dobry i mi długo sluzył, a nie jakąś tanią lipe ![]() Cytat:
![]() nie mam po co isc ![]() a co Cię tak odstraszyło w opiniach? napisz do nich! bo będą tak innych ludzi w baloan robic;/ czyli, że Ty w ogóle za ten "przeterminowany" olej nie zapłaciłaś? ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- nivea odpisała, że produkt wycofany, bo się kiepsko sprzedawał ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- naszej dyrektorce w szkole od**bało;/ nie mozemy nosic krótkich spodenek czy spódniczek, bluzek, które nie zakrywają ramion, japonek (bo to jak na plaze), a chlopcy jesli chcą nosic spodenki 3/4 muszę ogolic łydki, bo jak to powiedziała nauczycielki nie muszę oglądać ich owłosionych łydek... i to tak na serio, był godzinny apel, nauczyciele zwracają uwage, a wczoraj i dzis chodziła po klasach i sprawdzała... dodała, ze mamy się skromniej ubierać;/ to XXIw i lato ja nie zamierzam się gotować w spodniach;/ i tak przyjdę w krótkich spodenkach jak bd upał...;/ jak tak dalej pójdzie to bd trzeba szkołe zmienic... nigdy wczesniej tak nie było, moze ma menopauze i dlatego jej odwaliło.. przy kazdym wyjsciu na przerwe trzeba ochroniarzom identyfikator pokazywac czyli 6x dziennie, a jak nie masz to Cię prowadzą do sekretariatu i musisz cos wypełniac, sami juz mają dosc;/ |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja to nie powinnam w ogóle z domu wychodzić bo znowu kupę kasy wydałam ![]() A najlepiej to powinno się mnie odciąć od pieniędzy bo nie wychodząc z domu też mogę kupę kasy wydać ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-27 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
zarzuc linkiem
![]() mam to samo ![]() co kupiłaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
Ten kupiłam http://allegro.pl/elf-fun-brush-pedz...636336460.html
Byłam w Naturze i kupiłam: magiczne serum Gliss Kura kredkę Essence korektor Essence (ten z nowości) lakier czarny Essence turban ![]() Do tego kupiłam jeszcze jakiegoś psikacza Marion (ale już widzę, że badziewny jest) i zapasowy czepek do pasemek - kupiłam zapasowy bo ostatnio jak szukałam to całe miasto zlazłam i nigdzie nie było ![]() A z "nie kosmetyków" kupiłam jeszcze bluzkę w lumpku, rajstopy, lody i żarcie dla psa ![]() Aha, u fryzjera też byłam podciąć końcówki ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-27 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
a wiesz czy to syntetyk czy naturalne włosie?
miły w dotyku czy lekki drapak? jaką kredke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
NK najbardziej mnie rozwalił fragment o goleniu nóg
![]() Z przodu nie mam,bo mam beznadziejną twarz ![]()
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
stuknięta jest
![]() juz widziałam Twoją twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
ale miły jak np pędzelki EDM czy mniej?
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- złamał mi się paznokiec na kciuku, czuję się jak bez ręki buuu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
I dziwię się,że wszysto z Twoją psychiką jest ok
![]() Jestem upośledzona jakaś;/ nie umiem nawet skrócić spodni na szorty ![]()
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym tez nie umiała^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3386 | ||
|
Cytat:
![]() Ja się wypstrykałam na Golden Rose, więc nawet nie zaglądam do drogerii, żeby nie kusić. Na razie 'terapia' przynosi efekty ![]() Szkoda mi tylko 10 zł wydanych na kredkę do wybielania paznokcia od spodu, bo jest dość twarda, a myślałam, że będzie się tak fajnie rozlewać i mam przeczucie, że będzie badziewna ![]() No a ebay to inna bajka ![]() ![]() Cytat:
![]() NK, współczuję dyry. Jeszcze te szorty i mini zrozumiem, w sumie chodzi o to, żeby zbytnią golizną nie świecić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
No i przez Ciebie przepłaciłam
![]() A ja jutro do pracy idę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-27 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
|
Buu, jakbym wiedziała, że planujesz zakup, na bank bym o tym napisała
![]() Współczuję soboty w pracy ![]() U mnie jutro pewnie standardowo - rajd po galeriach handlowych ![]()
![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serum kupiłam kaszmirowe, nie mogłam się zdecydować, mam nadzieję, że nie będzie obciążać ![]() Ja po pracy wizyta u rodziców a potem rajd po markecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Znalazłam "mój" krem w Esentia.pl. Zamówiłam tylko dwa opakowania, bo na pytanie o termin ważności nie odpowiedzieli. Cytat:
No właśnie słyszałam o czymś takim. Co to za dziwo ?! Nawet w tym nowym wizażowym konkursie w nagrodach siedzi. Niedługo hitem będzie lakier imitujący "odpryski". ![]() No, no ! Dorobiłaś się szczecinki . Tylko pozazdrościć. To dobrze, że nie masz po co . Cytat:
Cytat:
Tak przypuszczam, ale raz jeszcze sprawdzę. Nie pamiętam . Zamówienie składałam, ale nie miałam żadnego potwierdzenia, nic. Albo już totalnie zgłupiałym ludziem jestem. Cytat:
Dlaczego nie wypróbujesz tego magicznego psikacza z Giss Kur ?! http://www.glisskur.pl/produkty/rodz...-w-sprayu.html http://www.glisskur.pl/produkty/rodz...-w-sprayu.html Ja mam to drugie. Cytat:
A z tym goleniem nóg u chłopaków, to pewnie była świadoma tego, że żaden z nich nie zgoli tej oznaki męskości i nie będą w krótkich spodniach do szkoły przychodzić. Ja jestem umówiona na poniedziałek. Cytat:
![]() Wczoraj przyleciały próbki kremów z PAI. Dzisiaj idzie pierwszy do testów. Kurde, zamówiłam dzisiaj faceta ze spalinową podkosiarką. A tu pogoda się jakoś zdecydować nie może : podeszczyć czy też nie. Zobaczymy. Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.