|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Z Gustawem i psami?
![]() Rejcz, zapakowałam- cudownie mi ręce pachną Muszę iść do fryzjera- bo diabeł mnie chyba podkusił i wczoraj "wyrównywałam" grzywkę- nie tylko, że krzywo wyszło, to jeszcze z jednej strony docięłam za daleko ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Red- 53,9
|
#2822 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam trochę podobne rajstopy Cytat:
A sam nie umiii? Ja to chyba jestem złą żoną Moje koleżanki robią mężom kanapki do pracy (jedna nawet specjalnie rano wstawała, choć miała na późniejszą godzinę do pracy ), podają obiady ... ![]() Świetna suknia Cytat:
Z True i Hetfieldem? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2824 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ej. bo się będę czerwienić przed kompem i w pracy pomyślą, ze coś nieprzyzwoitego robieu
Cytat:
![]() ano mam i na nk. i na fb ![]() Cytat:
Cytat:
Tez nie chciałam, bo .... no bo nie i już. Ale jak się okazało, że Ciachulec robi z samego rana ok. 40 km tylko po to, żeby nas porozwozić a potem jeszcze musi sam dojechać do pracy to rozsądek wziął górę. Teraz tylko by się drugie autko przydało. Ale na razie trzeba z tym jeszcze trochę poczekać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
No.ba! Słuchajcie. Czy ktoś się trochę zna na Zaburzeniach Integracji Sensorycznej ? Moje dziecię to ma. I chce iść do klasy sportowej ( to będzie IV kl. podstawówki ). Mnie się wydaje, że w tym przypadku dodatkowa dawka ruchu ( klasa piłkarska ) była by dobrym rozwiązaniem. A nauczyciele coś ględzą, żebyśmy się zastanowili. Młody jest bardzo ruchliwy. Nie chce pracować na lekcjach, bo twierdzi, że to go nudzi. W przypadku klasówek, sprawdzianów dostaje bardzo dobre oceny. Wszystko chłonie mimowolnie. Trzecioteścik napisał jako jeden z najlepszych w klasie. Klasy sportowe maja ten sam program co inne, tylko dodatkowe 6 godzin tygodniowo w-f w postaci treningu. Moim zdaniem to świetna sprawa w przypadku niewyżytych dzieciaków. Tym bardziej, ze sami wcześniej mówili, żeby go zapisać na jakieś dodatkowe zajęcia sportowe. A teraz nagle zmieniają zdanie? Nie czaję. Dodam jeszcze, iż trener uznał, że młody ma talent. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-05-27 o 10:50 |
||||||
|
|
|
#2825 | ||||
|
Mother of Cats
|
Mrau!! Gratuluję
I zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
Pokaż foty, jak już kupisz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja właśnie dziś robię inaugurację letniego sezonu soczewkowo-okularoprzeciwsłonecznego i jestem wniebowzięta, bo od mrużenia oczu przy zwykłych brylach niemal powieki cierpły
|
||||
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Mother of Cats
|
Tylko z fotochromami jest ten ból, że oko mając stale optymalizowany dopływ światła, odzwyczaja się od pracy. Tzn. od regulowania sobie dopływu światła.
|
|
|
|
#2828 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
no tera to doiebaues na maxa ![]() Cytat:
moje wlosy sie nie falujo..ani nie so proste..one som krzywe po prostu ...i we wlosach d opolszyji wygladam jak pol dupy zza krzaka....zadna fryzura mi nie pasuje ![]() Cytat:
a to nie snam
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam- pierwsze zdjęcie bardziej w słońcu, drugie- w cieniu lekkim
wło rude maj 001.jpg wło rude maj 002.jpg
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Super kolor !!!!
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie
![]() Dlaczego nie!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie- to w co mam wsiąść?
![]() znaczy teraz wychodzę- więc bez odbioru
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Bierz co chcesz! Wszystko weź nawet mnie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Ju - uwielbiam Wojtkowe "pafonki" - są identyczne jak moje, wynikające z faktu "i co ja robię tu...? " z letkiego niedostosowania do kilku nowoczenych wynalazków ale szyfr szczęsciara z Ciebie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2835 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach własnie-mialam sie wczoraj odniesc do wybielonego tru
![]() .otoz ja wlasnie nigdy sie nie spotkałam z zczyms takim ...albo moze jest tak ze sie stykam z takimi postawami ale nie mam zupełnie swiadomości . własciwie to jakos soobie nie umiem uświadomic na czym takie zachowanie polega w praktyce? jakies przykłady?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-27 o 12:28 |
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiadam , że tak, jade tu i tu , pyta czy sama, to odpowiadam, że z tym i z tym. Liczę, ze będzie fajnie. Pyta mnie ile to kosztuje ( sprawa dotyczy mnie ) więc mówię szczerze, no bo nie mam nic do ukrycia. Za jakiś czas dzwoni tel. i ten ktoś z kim jadę ma pretensje, że go obgaduję za plecami. Bo opowiadam gdzie jedzie, ile kasy na to wyda itd. istna paranoja. Co nie ? Bo tak naprawdę temu komuś kto mnie pytał nie chodziło o mnie, tylko właśnie o tą drugą osobę, bo nie wiem. np. ten ktoś jest mu winien kasę, albo mają jakieś inne zależności. No i skąd ja mam o tym wiedzieć. A nawet jeśli to czemu mam kłamać ? dop: Nie wiem czy Tru chodzi o taki rodzaj podtekstu, czy o coś innego. Ale ja np. z podobnymi sytuacjami spotykam się często. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-05-27 o 12:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2837 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aha! ![]() Cytat:
![]() To przecież żarcik taki był, hohoho [:/ |
||||
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak przy Guciu? ![]() Cytat:
![]() The bille
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2839 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
za pomocą obu NIE da się tak wymodelować talii |
||
|
|
|
#2840 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaaa fav-troche juz pokapowałam
![]() , to znam taką osobe, ktora jeszcze do tego obraca zarty w rzeczywistośc co juz nie jest smieszne np w biurze dzwoni telefon,kolega odbiera i woła drugiego przez całe biuro;W ! szybko ! kochanka na lini , a ta laska o ktorej mowie potem szepce po kątach z innymi ze W sie z kims spotyka po kryjomu ![]() .i przekazuje innym osobom to co sie dowiedziala o nich od innych. np jesli ja sie dowiaduje poufnie od A ze B jest chory na anemie dajmy na to, to zachowuje to do siebie a nie lece do B mowiac ze A poweidziala ze jest chory i czy to prawda .ale w sumie to nie wiem czy tru o to chodziło ![]() bo to chyba podpada pod plotkowanie po prostu....
|
|
#2841 | |||
|
Wiedźma
|
Dobra, dotarło do mnie i pogodziłam się z faktem, że nigdy nie nadążę z czytaniem i odpowiadaniem na barowe posty. Już zawsze będę sie tu czuła jak alien i tyle. Taki los.
Cytat:
Dokładnie! A tak serio, nie trzyma się. Od kiedy szef Komarchu kupił go w prezencie swojej żonie Wierzynek zszedł na psy. Jedzenie słabe niesamowicie, obsługa niekompetentna, lokaje w liberiach i brud po kątach. Przynajmniej tak to wyglądało za mojej bytności. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się zdaje że Tru chodzi o coś innego ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- ze tydzień pewnie
|
|
#2843 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ja chce atakować te z działu "stalowe fiszbiny" się waham: http://www.restyle.pl/product-pol-47...lne-wzory.html http://www.restyle.pl/product-pol-35...y-floresy.html http://www.restyle.pl/product-pol-30...ki-paski-.html http://www.restyle.pl/product-pol-30...zki-paski.html http://www.restyle.pl/product-pol-36...-w-prazek.html chyba zielony faworyt ![]() ale czerwony bałdziej uniwersalny jakoś tak...
|
|
|
#2844 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to może jak Maja tak marudzić, to ja jom zgarnę i obie pójdziemy spać do Tru? nie będzie sama i nie będzie tłoku
znaczy, jak Pandzik zgodzi się mię wydać, a Tru przyjąć
|
|
|
|
#2845 |
|
never say no to panda
|
jak Maja będzie marudzić, to będzie spać w busie :P
tam jest normalna wygodna kanapa ![]() Mić - łan mor kłeszczyn - pamiętasz może adresa sklepu bliźniaczo podobnego do restyla? też z mocno fotoszopowaną modelką?
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2848 | |
|
Nindżopesz
|
Sama jestem w szoku
![]() Tru, no nie mogę przeżyć jak mi przypominasz mnie za młodu Cytat:
Nie lubie Cie ![]() Oj to jednak odwołuję Szweda... Ło! Wow, jak Ty to robisz?! Ja nie wiem ile bo nie zdążyłam się dzisiaj zważyć ![]() A bo lubię takich umazanych Przynajmniej na zdjęciach bo na żywca to wiesz... Smród |
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam Dukański chlebek na otrębach z mikrofali wg - CBRkowego przepisa - no i kurtka smakuje jak owsianka - dobry - uwielbiam owsiankę - ale jednak owisanka w formie chlebka - co robić? dodać więcej soli?
proporcje były spoko tylko nie wiem nigdy jak doprawiać zrobiłam na jogurcie bo mi zostało pół - spoko loko koegzystencja tylko ten smak owsianki - słodki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

możesz se nawet kredens wziąć
z majonezem i kieczupem i serem
se myśli, że tą Szwecją powalczy
A sam nie umiii?
Ja to chyba jestem złą żoną
ale jak sieu okaże, że ja tak nie mogeu funkcjonowac (a ja z wstydziochów i upierdliwców, co nie mogą zasnąć jak np. radio gra, albo zegar głośno cyka

Nie, nie, szczera rozmowa nie wchodzi w grę. Patrz wyżej 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chyba, że oddasz męża za tego blondasa